Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 859155 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re:Натални карти - практикум
« Отговор #3020 -: Септември 14, 2010, 07:19:23 pm »
Фен на Марая, направи тази карта в астро.ком. Не се вижда добре.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3021 -: Септември 14, 2010, 07:20:42 pm »
Зададох вече въпроса, ето и картата

Дай я по-голяма ,нищо не виждам.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #3022 -: Септември 17, 2010, 11:59:43 am »
Привет отново от  мен! Имам един въпрос към вас. Предстои ми завеждането на 2 съдебни дела, срещу госпожицата, за която бях споменал. Това, което смятам аз е, че ще спечеля и двете, но заради неопитността ми, нещата ми се струват доста противоречиви. Затова реших а се допитам до вас. Как мислите вие?
I will never drag myself out of this, the shadows of my past bogging me down.
Feeling lost in turmoil and crisis, my face forever set in an endless frown.

« Отговор #3023 -: Септември 17, 2010, 10:12:55 pm »
Привет отново от  мен! Имам един въпрос към вас. Предстои ми завеждането на 2 съдебни дела, срещу госпожицата, за която бях споменал. Това, което смятам аз е, че ще спечеля и двете, но заради неопитността ми, нещата ми се струват доста противоречиви. Затова реших а се допитам до вас. Как мислите вие?

Според мен въпросът ти не е за тази тема, а и защо поставяш отново натална карта?
Ако искаш точен отговор - "да" или "не" може да зададеш хорарен въпрос.

« Отговор #3024 -: Септември 18, 2010, 12:06:39 am »
Поставям натална карта, защото честно казано се чудех каква информация да дам, тъй като е все още неясно кога ще имам възможността да заведа самите дела (всичко зависи от прокуратурата), затова не мога да дам нищо с точност. Все още съм много неопитен и моля за извинение, че съм сбъркал темата.

« Отговор #3025 -: Септември 18, 2010, 12:59:05 am »
Поставям натална карта, защото честно казано се чудех каква информация да дам, тъй като е все още неясно кога ще имам възможността да заведа самите дела (всичко зависи от прокуратурата), затова не мога да дам нищо с точност. Все още съм много неопитен и моля за извинение, че съм сбъркал темата.

Според мен може да си пуснеш соларната карта, също и карта с транзити. За да се види дали ще има съдебно дело изобщо. А ако успееш да формулираш ясно въпрос може и хорарен да пуснеш.

« Отговор #3026 -: Септември 18, 2010, 02:57:01 pm »

Според мен може да си пуснеш соларната карта, също и карта с транзити. За да се види дали ще има съдебно дело изобщо. А ако успееш да формулираш ясно въпрос може и хорарен да пуснеш.

Ето ги картите ми - соларна + тази с транзитите (добавих и прогресиите за всеки случай).

« Отговор #3027 -: Септември 18, 2010, 08:39:40 pm »
Тъй като никой не се включва с някакъв отговор по твоя въпрос, аз ще ти отговоря. Но имай в предвид, че знанията ми не са големи  ;D

Според мен с каквото и да се захванеш до своята 31-годишна възраст ще имаш успех, с изключение на личния живот, там ще имаш повече проблеми.
Дори и съдебно дело да има през тази година ще е успешно, в твоя полза. Възможно е да има преместване на друго място, имотна придобивка или настаняване в ново жилище. Успех!
Дано някой по-знаещ да се включи.

П.П. Има отделни теми за соларната и транзитната карта.

« Отговор #3028 -: Септември 18, 2010, 11:44:31 pm »
Тъй като никой не се включва с някакъв отговор по твоя въпрос, аз ще ти отговоря. Но имай в предвид, че знанията ми не са големи  ;D

Според мен с каквото и да се захванеш до своята 31-годишна възраст ще имаш успех, с изключение на личния живот, там ще имаш повече проблеми.
Дори и съдебно дело да има през тази година ще е успешно, в твоя полза. Възможно е да има преместване на друго място, имотна придобивка или настаняване в ново жилище. Успех!
Дано някой по-знаещ да се включи.

П.П. Има отделни теми за соларната и транзитната карта.

Сърдечно ти благодаря за отговора! Да, за нещастие усещам и вече знам, че в личния живот имам и ще имам проблеми :S . Както са тръгнали нещата обаче, не знам дали ще мога да заведа делото през тази година, защото бюрократщината е страшна работа. И аз се надявам още някой да каже какво мисли. Не знам колко е удачно обаче да развявам въпроса си със съдебните дела в още 2 теми.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3029 -: Септември 19, 2010, 04:16:15 pm »
Да, за нещастие усещам и вече знам, че в личния живот имам и ще имам проблеми :S .

Всичко идва с времето си, Торн. Има периоди на спад, има периоди на подем. Има и по-"безлични" периоди, бедни на събития, и обикновно ги изживяваме преди някой важен за нас повратен момент.
Що се отнася до личните ти взаимоотношения, недей да подхождаш с пораженческа нагласа. Тук също е важно да се изчака и улови точният момент. По принцип мунданната опозиция между Сатурн и Уран, засягаща натална Венера, не е най-добрият период за започване на трайна връзка, а ти в радикса имаш Венера в квадрат с тези две планети. Ако се търси вълнуваща авантюра, която да ни разтърси из основи (без оглед на нейната продължителност във времето), тогава звездите ни дават зелена светлина.  :blink: Ако отношенията с постоянния партньор се намират в задънена улица и ни липсва "въздух" във връзката, периодът е подходящ да се сложи край на тези отношения, след като са се изчерпали и не съдържат вече нищо градивно.
Мисля, че в средносрочна перспектива ще дойде твоят шанс, но според мен по-вероятно е да се случи след окончателното излизане на Сатурн и Уран от знаците Дева/Риби. По-нататък транзитният Сатурн ще мине през нодалната ос, аспектирайки Юпитер (опозиция), Луната (тригон) и Марс (тригон) в радикса. Предстои и юпитерово завръщане, а след около две години Юпитер ще мине през Слънцето ти.  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #3030 -: Септември 20, 2010, 12:12:27 am »
Да, за нещастие усещам и вече знам, че в личния живот имам и ще имам проблеми :S .

Всичко идва с времето си, Торн. Има периоди на спад, има периоди на подем. Има и по-"безлични" периоди, бедни на събития, и обикновно ги изживяваме преди някой важен за нас повратен момент.
Що се отнася до личните ти взаимоотношения, недей да подхождаш с пораженческа нагласа. Тук също е важно да се изчака и улови точният момент. По принцип мунданната опозиция между Сатурн и Уран, засягаща натална Венера, не е най-добрият период за започване на трайна връзка, а ти в радикса имаш Венера в квадрат с тези две планети. Ако се търси вълнуваща авантюра, която да ни разтърси из основи (без оглед на нейната продължителност във времето), тогава звездите ни дават зелена светлина.  :blink: Ако отношенията с постоянния партньор се намират в задънена улица и ни липсва "въздух" във връзката, периодът е подходящ да се сложи край на тези отношения, след като са се изчерпали и не съдържат вече нищо градивно.
Мисля, че в средносрочна перспектива ще дойде твоят шанс, но според мен по-вероятно е да се случи след окончателното излизане на Сатурн и Уран от знаците Дева/Риби. По-нататък транзитният Сатурн ще мине през нодалната ос, аспектирайки Юпитер (опозиция), Луната (тригон) и Марс (тригон) в радикса. Предстои и юпитерово завръщане, а след около две години Юпитер ще мине през Слънцето ти.  :blink:

Винаги съм харесвал отговорите ти, Лили. Дават ми някаква надежда. Въпреки всичко, макар и съветите, които ми даде, съм на антидепресанти в момента. Честно казано, не усещам кой знае каква промяна, но ако ме чака някакво по-светло бъдеще, може би тая мисъл ще ми помогне да се изправя на крака, макар и крепейки се на антидепресантите, като патерица (както се изрази психотерапевтката ми). Ако не е много нахално от моя страна, би ли могла да кажеш какво смяташ по въпроса за съдебните дела, които смятам да започна? Много ценя мнението ти.

« Отговор #3031 -: Септември 20, 2010, 12:40:14 am »
Kaто за начало периода на Сатурн в 1-ви дом е много подходящ да спреш антидепресантите.

Аз едва започнах лечението си, трябва да ги пия следващите 6 месеца. Не мога самоволно да си ги спирам. Но така или иначе, като гледам, Сатурн ще си остане в 1-ви дом до края на лечението ми така, че явно ще ги спра и в подходящ момент :D.

*

Divna

« Отговор #3032 -: Септември 20, 2010, 03:30:41 am »
Kaто за начало периода на Сатурн в 1-ви дом е много подходящ да спреш антидепресантите.

Това пък как го реши  :-\?

*

nerealna

« Отговор #3033 -: Септември 20, 2010, 08:24:26 am »
при сатурн в първи дом беше един от най-трудните периоди в живота ми ...и аз също опрях до антидепресанти тогава

« Отговор #3034 -: Септември 20, 2010, 09:26:18 am »
при сатурн в първи дом беше един от най-трудните периоди в живота ми ...и аз също опрях до антидепресанти тогава
Моля те разкажи подробности за този период,къде ти се намира Сатурн и кой дом управлява?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3035 -: Септември 20, 2010, 04:01:11 pm »
Изглежда, сякаш нарочно е "пипната" - Слънце в съвпад с МС и Юпитер в съвпад с ДС.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #3036 -: Септември 20, 2010, 04:05:25 pm »
ми искам му се да му вървят и двата плана
що не я врътнем слънце на К3
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #3037 -: Септември 20, 2010, 04:05:44 pm »
Изглежда, сякаш нарочно е "пипната" - Слънце в съвпад с МС и Юпитер в съвпад с ДС.  ;D

божкееееееее, чак сега се светнах, че Апостолов не е оня дедо дето пееше по тв за момички и женички... забравих му името на дедото... все си мислех, че са един и същи човек  :57: :57: :57:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #3038 -: Септември 20, 2010, 04:08:40 pm »
Уран в 10 дом може да даде работа и в медия. Не съм се интересувала, защото не представлява интерес за мен. Интересното е, че Нептун е във 2 дом, пък се слави като ...... всеки Телец.  ;)

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #3039 -: Септември 20, 2010, 04:10:20 pm »
Дядо Стефчо :rolf:

да бе, май така се казваше  ;D

ми кво бе - на еднаква възраст са, еднакво изкукали са... ми бъркам ги  :rolf:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/