Съни , хайде кажи нещо де... 
Нетърпеливост значи.

Съни го нема, оди да дири Рейна. Следва дълъг и досаден отговор за компенсация.
Рядко ми попадат такива карти, почти отсъстват напрегнати аспекти. Ако ви е интересно споделете как определяте тази личност.
Искам да ти кажа , че в никакъв случай , това не е живот без ексцесии...
:blink:
Да, затова са интересни такива карти.
Не бих казала , че стелиумните попадения нямат вкус на стрес аспекти и борби...Налице са доста интереси и много противоречия.... :blink:
Определено.
трудно ли си избира партньор с този стелиум в седми дом...? че и дева на дсц...
Но Меркурий управителят поставя акцент върху връзките, отношенията, повечето са го споменали като важно. Иначе трудно незнам, но една от сериозните връзки идва преди 3 години. С това отговарям и на Синухе за неговото предположение, начало е. Начало, което се превърна в неотлъчно партньорство, сякаш двамата просто знаят, че ще са заедно и толкова.
Емоционална, артистична, добър и убедителен оратор, ум бръснач.
Да.
Сънрейн, в чужбина ли е човекът от картата?
Мисля, че е имал труден живот.Ограничаван от обстоятелства и хора.
Не е в чужбина. Другото смятам да, но под прикритието се долавя, не е така очевидно многострадална. Интересен поглед върху нещата, ако животът би протекъл в чужбина.
Жена е, да, Синухе, описал си я много добре, иначе реализацията не е в посочените сфери, но като качества ги притежава.
Сила придобива главно като защитава не себе си,а друг,добре е да изпълнява чужди интереси като цяло,да служи или да партнира.
Това е особено точно за нея, явно се е ориентирала правилно. Забелязвам, че го прави без да роптае, а сякаш чувства необходимостта от това, нещо като дълг.
И аз мисля, че чрез другите тя може да усвои своя потенциал и да постигне нужната й хармония. Противоречива е, но сдържана, прикрита, както казах, допускам ранима, но с две светила в Скорпион и 8 дом може да се усети само от друг Скорпион евентуално /шегичка/, дава вид на силна и доминираща, но до там. Има необходимост от подкрепа, за да върви напред.