Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 860358 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re:Натални карти - практикум
« Отговор #3320 -: Ноември 11, 2010, 09:55:45 pm »
Сънрейн, в чужбина ли е човекът от картата?
Мисля, че е имал труден живот.Ограничаван от обстоятелства и хора. Нещата може да са се отпушили ако е заминал в чужбина- единствената квдратура е м/у Марс и Уран като Уран е на К9 и е У12.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3321 -: Ноември 12, 2010, 12:30:30 am »
Съни , хайде кажи нещо де... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3322 -: Ноември 12, 2010, 02:09:12 am »
Съни , хайде кажи нещо де... ;D

Нетърпеливост значи.  ;) Съни го нема, оди да дири Рейна. Следва дълъг и досаден отговор за компенсация.  ;D

Рядко ми попадат такива карти, почти отсъстват напрегнати аспекти. Ако ви е интересно споделете как определяте тази личност.
Искам да ти кажа , че в никакъв случай , това не е живот без ексцесии...
 :blink:   
Да, затова са интересни такива карти.

Не бих казала , че стелиумните попадения нямат вкус на стрес аспекти и борби...Налице са доста интереси и много противоречия.... :blink: 

Определено.

трудно ли си избира партньор с този стелиум в седми дом...? че и дева на дсц...

Но Меркурий управителят поставя акцент върху връзките, отношенията, повечето са го споменали като важно. Иначе трудно незнам, но една от сериозните връзки идва преди 3 години. С това отговарям и на Синухе за неговото предположение, начало е. Начало, което се превърна в неотлъчно партньорство, сякаш двамата просто знаят, че ще са заедно и толкова.

Емоционална, артистична, добър и убедителен оратор, ум бръснач.

Да.

Сънрейн, в чужбина ли е човекът от картата?
Мисля, че е имал труден живот.Ограничаван от обстоятелства и хора.
Не е в чужбина. Другото смятам да, но под прикритието се долавя, не е така очевидно многострадална. Интересен поглед върху нещата, ако животът би протекъл в чужбина.

Жена е, да, Синухе, описал си я много добре, иначе реализацията не е в посочените сфери, но като качества ги притежава.

Сила придобива главно като защитава не себе си,а друг,добре е да изпълнява чужди интереси като цяло,да служи или да партнира.
Това е особено точно за нея, явно се е ориентирала правилно. Забелязвам, че го прави без да роптае, а сякаш чувства необходимостта от това, нещо като дълг.

И аз мисля, че чрез другите тя може да усвои своя потенциал и да постигне нужната й хармония. Противоречива е, но сдържана, прикрита, както казах, допускам ранима, но с две светила в Скорпион и 8 дом може да се усети само от друг Скорпион евентуално /шегичка/, дава вид на силна и доминираща, но до там. Има необходимост от подкрепа, за да върви напред.     
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3323 -: Ноември 12, 2010, 02:16:54 am »
Тогава приеми това с много приятелска прегръдка и любов!
Съни , не се научих на търпение ....но на любов ;) ;D ;D ;D

http://vbox7.com/play:5678b25b

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3324 -: Ноември 12, 2010, 02:21:23 am »
Има Каласарпа йога тук, ако не се лъжа Махападма Амрита - тоест планетите отиват към Кету, а възлите са в шести-12 дом. Напоследък доста често изскачат такива карти, пък е по принцип рядка :unsure:. Това се смята за най-тежкият вид каласарпа и засяга всички аспекти от живота на натива. Човекът вероятно се е сблъсквал с много болести, с пречки и предизвикателства, неподходящи за привидно "безоблачната" му тропическа карта.

Нали и аз имам нещо подобно в картата си, сигурно привличам в обкръжението си хора с тез чудесии, допускам го, но нямам идея дори дали е възможно да бъде така.

Засега май налице са пречки и предизвикателства, финансите- по-скоро зависимост от други хора и от там съответните ограничения.

Както я нарече безоблачна карта, но наблюденията ме провокираха да я пусна, тъй като видиш ли една натопорчена с квадрати като моята, ще речеш е тя има нужната сила и енергия да се справи с трудностите по пътя, а от нея струи такава сила, въпреки вероятно и голямата чувствителност. Това ми е интересното.

Освен единствения труден аспект между планети - Марс и Уран, тя има още два квадрата към СЛВ. И то не от кого да е, а от Плутон и Юпитер. Най-вероятно в тях е отговора...      

« Отговор #3325 -: Ноември 12, 2010, 07:27:30 pm »
Ако някой му се занимава,бих искала да попитам има ли нещо,което да е по-фрапиращо или твърде силно изразено в моя натал,като характеристики.А и относно кармата какво  се вижда,тъй като последно време се замислям за влиянието на кармата,та се чудих какви кармични уроци имам  :-\

*

Uran

• 6041
« Отговор #3326 -: Ноември 12, 2010, 07:42:53 pm »
За кармата незнам.
Хирон в 11 дом те кара да преекспонираш темата за приятелствата най-общо казано. Споменавам го защото май повечето ти питания са свързани с рилейшъншипите. Не бъди обсебваща. Имаш тригон на Хирон с диспозитора си Слънце, може това желание за близост по-лесно да се изразява с този  аспект отколкото с квадратура.
Иначе си самостоятелна съдейки по радикса ти. Атмосферата  в семейството ти как е?

« Отговор #3327 -: Ноември 12, 2010, 07:50:09 pm »
За кармата незнам.
Хирон в 11 дом те кара да преекспонираш темата за приятелствата най-общо казано. Споменавам го защото май повечето ти питания са свързани с рилейшъншипите. Не бъди обсебваща. Имаш тригон на Хирон с диспозитора си Слънце, може това желание за близост по-лесно да се изразява с този  аспект отколкото с квадратура.
Иначе си самостоятелна съдейки по радикса ти. Атмосферата  в семейството ти как е?

Има нещо такова за връзките.Може би прекалявам в желанието си за близост с дадена личност,твърде силно искам да се получат нещата,но ако говорим за просто приятелства,когато някой човек ми допадне много,съм даже твърде открита и дружелюбна.
За самостоятелна,самостоятелна съм,не обичам много да ми се бъркат,инат съм и гледам сама да се оправям,до колкото мога.Иначе атмосферата в семейството ми мисля,че е добра,имам по-силна връзка с майка ми,отколкото с баща ми,него по-скоро го виждам някак си строг,макар че не винаги се проявява така,но...

*

Uran

• 6041
« Отговор #3328 -: Ноември 12, 2010, 07:56:02 pm »
Ако Венера и Сатурн мръднат в 5 дом по-добре ли ще бъдат описани аналогиите му? :blink:

« Отговор #3329 -: Ноември 12, 2010, 08:04:48 pm »
Ако Венера и Сатурн мръднат в 5 дом по-добре ли ще бъдат описани аналогиите му? :blink:

Ами зависи,Сатурн наистина ме прави сдържана,несигурна в началото,че съм на правия път с даден човек например,докато вътрешно изгарям от емоции и вълнения,което ме дразни,че ме е страх да покажа емоциите си често пъти,за да не остана не разбрана.
Венера,ако беше в 5ти дом би предположила,че съм привързана,нежна,любяща - в такъв смисъл на думата да,такава съм,но все пак е в 4ти дом  :-\

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3330 -: Ноември 14, 2010, 01:24:26 am »
А след като не използва талантите си в професионална насока,тои сферите в които работи да не са нещо по Девата (медицина,секретар и т.н.) или в краен случай Скорпиона-счетоводител и банки разни ?

Да, по Девата е, счетоводството й е в допълнение, а другото основно е работила, не точно секретарска длъжност, но административна, свързана с персонала на една фирма -трз.

За връзката има такива изгледи, а времето ще покаже при дир.ингрес, ще видя кога е и мога да дам обратна връзка, ако има с какво по въпроса.     

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3331 -: Ноември 16, 2010, 05:31:58 pm »
Предизвикателство.  :blink: При какви условия е родено това бебе и друго какво ви прави впечатление около него? Часът е даден лично от майката, може да е малко по-късен, но е приблизително точен.  
« Последна редакция: Ноември 16, 2010, 08:01:29 pm от sunrain »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3332 -: Ноември 16, 2010, 06:46:54 pm »
В какъв смисъл условия? Обстоятелствата около зачеването на това дете или непосредствено преди и при самото раждане?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3333 -: Ноември 16, 2010, 07:35:15 pm »
При какви условия е родено това бебе

Раждането, не съм ли се изразила правилно.  ;D Самото раждане, не зачеване. Нямаше как по-точно да го задам, че да не издавам.    

Обстоятелствата около самото раждане?

Това.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3334 -: Ноември 16, 2010, 07:46:53 pm »
На прима виста виждам бързо протичане на процеса. Възможно е майката да е получила контракции внезапно, неочаквано или да са я изненадали някъде навън, може и в транспортно средство. Виждам също така активна лекарска намеса - то при всички раждания е така, но в този случай е възможно да са използвали повече медикаменти - упойки, обезболяващи или нещо с цел стимулиране на контракциите с цел по-бързо преминаване на самото раждане.
Но пък гледам, че раждането е протекло след полунощ, така че би трябвало майката да си е била вкъщи по това време. Въпреки това има според мен елемент на изненада и бързане, независимо в какво се изразява.
Всъщност понякога между първите контракции и раждането минават часове, така че всичко е възможно.  :-\

Туй е от мен. Както знаете, не съм особено компетентна по въпроси, свързани с бременност и раждане, нямам все още изживян личен опит, дотук имам познания само на страничен наблюдател (и слушател  ;D).
« Последна редакция: Ноември 16, 2010, 07:51:32 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

holanda

« Отговор #3335 -: Ноември 16, 2010, 07:57:16 pm »
и аз залагам на бързото раждане,даже с този Марс там и Меркурии може да е било по път към болницата..да са и изтекли водите в колата  ;D..гледам,че има квадрат към Луна v Ribi..такива разни неща ми се въртят..

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3336 -: Ноември 16, 2010, 08:07:37 pm »
Да кажа отговора за тези, които направиха опит по картата.

Нямах време да я разгледам, но на пръв поглед твърдо не видях това, което се е случило. Жената е родила в дома си. След това бебето е изхвърлено в контейнер. Не от майката, а от баща й.

Сега детето е в болница, дано се възстанови, че не е в добро състояние, но предполагам не случайно си е избрало да е Скорпион и е готово да се справи с първата криза в живота си.

Ако някой желае данните, ще ги дам на лични.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3337 -: Ноември 16, 2010, 08:09:12 pm »
Нямах време да я разгледам, но на пръв поглед твърдо не видях това, което се е случило. Жената е родила в дома си. След това бебето е изхвърлено в контейнер. Не от майката, а от баща й.

Ужас.  :-X

За ромско семейство ли става въпрос или за българско?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #3338 -: Ноември 16, 2010, 08:11:40 pm »
Не, българи са Лили. А става дума за редовен тормоз. Майката е млада, баща й я бие нон стоп, а таткото на бебето не се знае къде е...ето я грозната действителност. Случаи като тези рядко стават достояние на обществото обаче, макар да не са изключение.   

*

holanda

« Отговор #3339 -: Ноември 16, 2010, 08:12:25 pm »
ае,кви са тея глупави хора ..направо откачам като разбера нещо такова   :angry: