Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 859437 Прегледи
*

missKapriz

Re:Натални карти - практикум
« Отговор #3740 -: Януари 08, 2011, 03:57:22 am »
И двете сте на прав път

*

Divna

• 2478
« Отговор #3741 -: Януари 08, 2011, 02:49:51 pm »
Това е картата на мой познат. Преди време се е разделил с партньорката си, с която е живял 15 години. В момента се е отдал изключително на кариерата си. Няма да споменавам с какво се занимава, ще ви оставя да отгатнете.  :blink:
Опитайте нещо за личния и професионалния му живот. Ще започне ли скоро сериозна връзка? Ще има ли деца?

« Последна редакция: Януари 13, 2011, 09:14:05 am от Divna_RR »

*

Divna

• 2478
« Отговор #3742 -: Януари 08, 2011, 11:59:35 pm »
Няма ли желаещи да опитат с картата, която поставих?

*

Divna

• 2478
« Отговор #3743 -: Януари 09, 2011, 12:57:57 am »
Аз не разбирам много,но възможно ли е да е много комуникативен,приказлив с тоя меркурий на ац-то?

Да. Много е общителен.  :blink:

« Отговор #3744 -: Януари 09, 2011, 01:14:00 am »
Ох,обърках се,това е Лъв,значи слънце,не овен,обърках се с тия рога  ;D

А има Луна във 2ри дом-може би някакви финансови проблеми или с тялото му,но има и Хирон,възможно ли е да има някакъв талант,свързан с изразяване на емоции примерно,който да трябва да изрази и развие.А Луната е в овен,може би е много емоционален,бързо ли се пали и ядосва?

Може би Слънцето му в 1ви дом го кара да се замисли върху себе си,своята себеизява,може би иска да е в центъра на вниманието в компания?

Сатурн в 3ти дом може би предизвиква някакви проблеми в дома,близките и роднините и предизвиква неуспех в тези му начинания,които може и да са го накарали да реши да се центрира в кариерата си.

Предполагам,че е много активен,може би малко агресивен,влага много енергия в работата си,с което може би предизвиква конфликтите си с околните.Но имайки Юпитер и Нептун в 10ти дом,по-скоро нещата ще са хармонични и конфликтите ще са минимални.

Венера в 11ти дом - може би има много приятели,може би желанията му се изпълняват от само себе си?

Съжелявам,малко ми е късичка интерпретацията,но съм малко уморена,а и аспектите още ми куцат,то не се знае и това дето писах дали е вярно,но се опитах...има още за писане,но по-късно сигурно ще пиша  :blink:
« Последна редакция: Януари 09, 2011, 01:29:18 am от Last_Kiss »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3745 -: Януари 09, 2011, 01:57:01 am »
Дивна , той изглежда по-млад за възрастта си...Умее да забавлява околните , има добра и аналитична мисъл , интересен изказ и не остава незабелязан.
Мисля , че е творец и е доста вярващ...Нестандартен е като личност.
Ревнив е , интересен и изтънчен вкус, страстен темперамент...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

• 2478
« Отговор #3746 -: Януари 09, 2011, 09:57:13 pm »
А има Луна във 2ри дом-може би някакви финансови проблеми или с тялото му,но има и Хирон,възможно ли е да има някакъв талант,свързан с изразяване на емоции примерно,който да трябва да изрази и развие.А Луната е в овен,може би е много емоционален,бързо ли се пали и ядосва?

Не, няма финансови проблеми, нито проблеми с тялото си.
Не се пали бързо, но е експресивен в изразяване на емоциите си.

Сатурн в 3ти дом може би предизвиква някакви проблеми в дома,близките и роднините и предизвиква неуспех в тези му начинания,които може и да са го накарали да реши да се центрира в кариерата си.

Израстнал е в аристократично семейство, в което всяка дума е мерена. Имал е задръжки в изразяването, защото не е можел да казва това, което му е на сърце. Както той казва: "Аз бях черната овца в семейството."

Благодаря ти за включването, LK!

*

Divna

• 2478
« Отговор #3747 -: Януари 09, 2011, 10:03:41 pm »
Дивна , той изглежда по-млад за възрастта си...Умее да забавлява околните , има добра и аналитична мисъл , интересен изказ и не остава незабелязан.

Да, младее много.
В компания е голям шегаджия. За аналитичната мисъл също си права.
Не е творец, но в семейството си има няколко такива. Мецанат е.  :blink:
За ревността, не мога да кажа нищо, не съм имала любовни отношения с него.  ;)
Католик е /израстнал е в силно католическа държава/, но не е фанатик.  :blink:

Благодаря ти, Марая за включването!

*

milla_m

• *
  • 222
  • Слънце-Везни;Asc-Везни;Луна-Риби;Меркурий-Скорпион
« Отговор #3748 -: Януари 09, 2011, 11:24:41 pm »
Интерсептирани  водолей и лъв,по остта 1,7 дом . Няма да може да изразява същността и ,и  начина на мислене, а и северният възел, му е във Водолей. Мисля,че е заложено в хороскопа му да няма много свобода  на мислене и да не може да проявява качествата на Лъв и Водолей толкова свободно в този си живот. , Много голям 1 и 7 дом,което оначава ,че има доста да учи в отношенията с другите. Управителите н 5  и 7 дом в квадратура  с Меркурий, което според мен пак подчертава отношенията му с другите  това което трябва да промени в мисленето си. Има най-малко планети във водни знаци. Разгорещява ли с сам.? Има доста огън,въздух.?  Може би в тесен кръг е избухлив. Най -малко планети има във  водни знаци, което тълкувам, че трябва да е по-емоционален и чувствителен към околните./по скоро най- близките./ :blink:
Действие, което не обвързва, произтича пряко от любовта; всякакви други действия произтичат непряко от миналото.

*

Марая

• 28287
« Отговор #3749 -: Януари 10, 2011, 12:04:18 am »

Да, младее много.
В компания е голям шегаджия. За аналитичната мисъл също си права.
Не е творец, но в семейството си има няколко такива. Мецанат е.  :blink:
За ревността, не мога да кажа нищо, не съм имала любовни отношения с него.  ;)
Католик е /израстнал е в силно католическа държава/, но не е фанатик.  :blink:

Благодаря ти, Марая за включването!

Удоволствие е да се гледат карти на такива хора....
Прави впечатление на фин човек....,а да си мецанат в днешно време дори и отвъд океана е геройство... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #3750 -: Януари 11, 2011, 12:52:14 am »
Мисля, че притежателят на картата е финансист, управлява свои и чужди пари. Интересно е как изразява Нептун в 10-тия си дом. Възможно е да има неясноти около него, дори той съзнателно да създава такава представа за себе си.
Дивна, кога ще ни кажеш отговора?
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Divna

• 2478
« Отговор #3751 -: Януари 11, 2011, 01:09:21 am »
Мисля, че притежателят на картата е финансист, управлява свои и чужди пари. Интересно е как изразява Нептун в 10-тия си дом. Възможно е да има неясноти около него, дори той съзнателно да създава такава представа за себе си.
Дивна, кога ще ни кажеш отговора?

Izvinqvam se, 4e pi6a na latinica.

Myjyt e prepodavatel po menidjmyn v Universitet. Roden e v aritokristi4no semejstvo v Angliq. Sled koeto e jivql i rabotil vyv FR i sega e v CA. Pyte6estvenik po du6a. Mnogo hubav, vyzpitan i umen myj. Myj me4ta za vsqka jena.  ;D Ot minalata godina e razveden i kato 4e li go o4akva ne sled dylgo golqma lubov i veroqtnost da stane ba6ta.
Ostavila sym dannite mu, ako ima jelae6ti da poglednat dali mu predstoi tova, koeto spomenah po-gore.  :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #3752 -: Януари 11, 2011, 01:15:52 am »
Мунданната Т-квадратура на Уран, Сатурн ,Плутон се разхожда или ще се разходи в/у наталните планети свързани с брак. отношения, любов, деца.
Възможно е да се случи при транзите на Юпитер през овен- ще мине над наталната му Луна-У6 и У7, ще аспектира със секстил и наталното му Слънце по оста 1-7.
Има такава вероятност, но може да се реализира ако има нещо на лице. :blink:

« Отговор #3753 -: Януари 11, 2011, 02:10:43 am »
Какво бихте казали за картат на баща ми,от 1 година е без работа,много е поттиснат и притеснен,по принцип не може да стои на едно място,много деен е и в момента му е много тежко най-вече от неизвестността дали сте си намери друга,

*

Марая

• 28287
« Отговор #3754 -: Януари 11, 2011, 02:14:15 am »
Евита24 , мисля , че ще има шанс след края на февруари....Не намирам много динамика в настоящия момент в картата, но все пак това е на прима виста.... :blink:

« Отговор #3755 -: Януари 11, 2011, 02:19:35 am »
Какво бихте казали за картат на баща ми,от 1 година е без работа,много е поттиснат и притеснен,по принцип не може да стои на едно място,много деен е и в момента му е много тежко най-вече от неизвестността дали сте си намери друга,

транз.Плутон три пъти е минавал напред назад през Слънцето / У МС / това е труден период за себереализацията на човек
транз.Юпитер скоро ще влезе в 6 дом, тогава може да си намери :blink:,април месец
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #3756 -: Януари 11, 2011, 02:22:47 am »
Благодаря ти,знам че вличнието на транзитният плутон е 5 градуса преди и след,дано да се отърве скоро от него,защото е ужасен,на мен ми е в момента върху луната,а скоро ще застане и срещу слънцето ми и не ми се мисли :(

« Отговор #3757 -: Януари 11, 2011, 02:24:34 am »
знам преживяла съм го, разрушава ти всички опори в живота

тр.Марс У6 е минал през СЛВ не е ли имал скоро среща, запознанство с нов човек ,който би му съдействал за работа
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #3758 -: Януари 11, 2011, 02:29:58 am »
Не е имал среща или запознанство,но се надява да излезе нещо,тъй като има уговорка с познати с които е работил да му се обадят ако излезне неяо подходящо  :blink:

*

Divna

• 2478
« Отговор #3759 -: Януари 11, 2011, 05:34:32 am »
Мунданната Т-квадратура на Уран, Сатурн ,Плутон се разхожда или ще се разходи в/у наталните планети свързани с брак. отношения, любов, деца.
Възможно е да се случи при транзите на Юпитер през овен- ще мине над наталната му Луна-У6 и У7, ще аспектира със секстил и наталното му Слънце по оста 1-7.
Има такава вероятност, но може да се реализира ако има нещо на лице. :blink:

Все още е свободна птичка, но му предстоят много интересни дирекции и мидпойнти. Скоро ще го видя и ще подразбера нещо по въпроса. Той иначе е твърдо против да има деца, ама като гледам на там ми мирише. Няма да го подмине.  ;D

Благодаря ти за участието!