Ох,обърках се,това е Лъв,значи слънце,не овен,обърках се с тия рога

А има Луна във 2ри дом-може би някакви финансови проблеми или с тялото му,но има и Хирон,възможно ли е да има някакъв талант,свързан с изразяване на емоции примерно,който да трябва да изрази и развие.А Луната е в овен,може би е много емоционален,бързо ли се пали и ядосва?
Може би Слънцето му в 1ви дом го кара да се замисли върху себе си,своята себеизява,може би иска да е в центъра на вниманието в компания?
Сатурн в 3ти дом може би предизвиква някакви проблеми в дома,близките и роднините и предизвиква неуспех в тези му начинания,които може и да са го накарали да реши да се центрира в кариерата си.
Предполагам,че е много активен,може би малко агресивен,влага много енергия в работата си,с което може би предизвиква конфликтите си с околните.Но имайки Юпитер и Нептун в 10ти дом,по-скоро нещата ще са хармонични и конфликтите ще са минимални.
Венера в 11ти дом - може би има много приятели,може би желанията му се изпълняват от само себе си?
Съжелявам,малко ми е късичка интерпретацията,но съм малко уморена,а и аспектите още ми куцат,то не се знае и това дето писах дали е вярно,но се опитах...има още за писане,но по-късно сигурно ще пиша :blink: