Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 858674 Прегледи
*

andrea

• *
  • 116
Re:Натални карти - практикум
« Отговор #3800 -: Януари 17, 2011, 12:19:21 pm »
да реабилитирам нептун в 6 аз -имам карти  на двама работохолици с шестодомен нептун-единия с тригон към марс,а другия-секстил с Марс и тригон със Сатурн.
Познавам мъж с нептун в 6 дом в секстил с луна и марс и в квадрат с венера, които са в 4 дом - по време на  следването използваше колежките да му пишат лекциите под индиго, сега в работата пак жени търси, че не можел да работи, ако не е в екип ;D Екип, екип - жените се усещат, че те работят всъщност  :blink: Същият има юпитер на куспида на МЦ в риби в опозиция с венера в 4 дом. Та У10 е в 6 дом и е нептун, а нептун е сигнификатор и на осиновени деца, осиновявания - той с това се занимава, като крие какво точно работи  :blink: 

*

Vision

• 3523
« Отговор #3801 -: Януари 17, 2011, 12:21:19 pm »
да реабилитирам нептун в 6 аз -имам карти  на двама работохолици с шестодомен нептун-единия с тригон към марс,а другия-секстил с Марс и тригон със Сатурн.
Познавам мъж с нептун в 6 дом в секстил с луна и марс и в квадрат с венера, които са в 4 дом - по време на  следването използваше колежките да му пишат лекциите под индиго, сега в работата пак жени търси, че не можел да работи, ако не е в екип ;D Екип, екип - жените се усещат, че те работят всъщност  :blink: Същият има юпитер на куспида на МЦ в риби в опозиция с венера в 4 дом. Та У10 е в 6 дом и е нептун, а нептун е сигнификатор и на осиновени деца, осиновявания - той с това се занимава, като крие какво точно работи  :blink: 

за това, че използва жени следва да се види къде му е луната и какви аспекти прави..но винаги процеса е двупосочен, както ги използва, така и него го използват..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

angy

• *
  • 105
« Отговор #3802 -: Януари 17, 2011, 01:02:03 pm »
По повод на броя на браковете и домовете ме интересува дълга връзка от порядъка на 2-3 години тълкувате ли я като брак.

*

andrea

• *
  • 116
« Отговор #3803 -: Януари 17, 2011, 02:20:22 pm »
да реабилитирам нептун в 6 аз -имам карти  на двама работохолици с шестодомен нептун-единия с тригон към марс,а другия-секстил с Марс и тригон със Сатурн.
Познавам мъж с нептун в 6 дом в секстил с луна и марс и в квадрат с венера, които са в 4 дом - по време на  следването използваше колежките да му пишат лекциите под индиго, сега в работата пак жени търси, че не можел да работи, ако не е в екип ;D Екип, екип - жените се усещат, че те работят всъщност  :blink: Същият има юпитер на куспида на МЦ в риби в опозиция с венера в 4 дом. Та У10 е в 6 дом и е нептун, а нептун е сигнификатор и на осиновени деца, осиновявания - той с това се занимава, като крие какво точно работи  :blink:  

за това, че използва жени следва да се види къде му е луната и какви аспекти прави..но винаги процеса е двупосочен, както ги използва, така и него го използват..

Луната му е във везни в съвпад с марс и плутон в 4 дом. Проявявал е психическо домашно насилие и го е напуснала жена му smiley

*

andrea

• *
  • 116
« Отговор #3804 -: Януари 17, 2011, 10:26:24 pm »
да реабилитирам нептун в 6 аз -имам карти  на двама работохолици с шестодомен нептун-единия с тригон към марс,а другия-секстил с Марс и тригон със Сатурн.
Познавам мъж с нептун в 6 дом в секстил с луна и марс и в квадрат с венера, които са в 4 дом - по време на  следването използваше колежките да му пишат лекциите под индиго, сега в работата пак жени търси, че не можел да работи, ако не е в екип ;D Екип, екип - жените се усещат, че те работят всъщност  :blink: Същият има юпитер на куспида на МЦ в риби в опозиция с венера в 4 дом. Та У10 е в 6 дом и е нептун, а нептун е сигнификатор и на осиновени деца, осиновявания - той с това се занимава, като крие какво точно работи  :blink:  

Луната му е във везни в съвпад с марс и плутон в 4 дом. Проявявал е психическо домашно насилие и го е напуснала жена му smiley

Аз видя ли марс или плутон в 4 дом на мъж и да ме няма  ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #3805 -: Януари 17, 2011, 11:05:17 pm »
По повод на броя на браковете и домовете ме интересува дълга връзка от порядъка на 2-3 години тълкувате ли я като брак.

Да....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

missKapriz

« Отговор #3806 -: Януари 18, 2011, 12:53:12 am »

Намирам,че този аспект е добър-много енергия и страст хвърля за да постигне един приятен за живеене 4 дом :blink:Но ако съвпада е в огнен знак примерно,а и Луна там може да проявява домашно насилие.
Андрея,сподели повече

*

Vision

• 3523
« Отговор #3807 -: Януари 18, 2011, 03:18:30 am »

и аз се стягам като видя пълни 4-ти и 11-ти домове, защото моите са празни и не знам какво мога да очаквам от тези хора..ако пълнят моите, но при тях са с различни номера съм забелязала, че е добре.. ;)

но на този мъж съвпадът в 4-ти дом му е и в квадрат с венера, нали така??по- скоро не е ли от тук напрежението..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

andrea

• *
  • 116
« Отговор #3808 -: Януари 18, 2011, 04:51:58 am »

Аз видя ли марс или плутон в 4 дом на мъж и да ме няма  ;D

и аз се стягам като видя пълни 4-ти и 11-ти домове, защото моите са празни и не знам какво мога да очаквам от тези хора..ако пълнят моите, но при тях са с различни номера съм забелязала, че е добре.. ;)

но на този мъж съвпадът в 4-ти дом му е и в квадрат с венера, нали така??по- скоро не е ли от тук напрежението..

Не, куспидата на 4-ти дом е в дева и точно върху нея е венерата му, после следва слънцето в дева, а малко след това и стелиумът му във везни - луна, марс и плутон. Има властни родители, а и самият той се изявява властно в дома си, не и навън... абе, да не ти е в къщата :blink:  

*

missKapriz

« Отговор #3809 -: Януари 18, 2011, 07:00:28 pm »
аз пък се стряскам от слънце в дева/особено мъжко/ и стелиум във везни :-X

« Отговор #3810 -: Февруари 04, 2011, 09:52:35 pm »
Бих се радвала,ако ми помогнете,понеже в картата,която ще поставя 5тия дом на мъжа е препълнен буквално,а не му е много до любов.
Според вас има ли предпоставки за брак в натала му и как му върви любовта?

« Отговор #3811 -: Февруари 04, 2011, 10:33:30 pm »
Петият му дом е пълен и добре аспектиран, но управителят му, Слънцето, получава два нелеки аспекта - опозиция със Сатурн (У10) и квадрат с Плутон (У7). Какво е положението при него - предпочита флиртовете пред обвързнето ли? Или много се налага във връзките си и само силни жени издържат?
Управителят на АС, Венера, е в 5-ти дом и има само хармонични аспекти. Предполагам, че по принцип обича да се наслаждава на живота, секса и любовта. Сега Сатурн транзитира през 6-тия му дом - може да е затрупан с повече работа, или да има здравословно неразположение (дано не е второто). Транзитен Сатурн квадратира МС и Нептун (У12) - може да има проблеми в работата, които да предпочита да разреши в усамотение (или е принуден да разреши в усамотение). През втората половина на годината го чака разведряване, когато транзитен Юпитер ще съвпадне с Луната му и ще направи тригон към натален Юпитер в 5-ти дом, а в края на годината Юпитер достига АС-то му. Когато Сатурн премине през DC-то му, може да се замисли за по-сериозно обвързване. Плутон е управител на 7-ми дом и е в 7-ми дом. Мисля, че той има нужда от силна и дълбока връзка с интензивен човек. Може да има желание да променя или контролира партньорите си, или той има нужда от човек до себе си, който да промени него. Може във връзките си да открива страни от себе си, които до този момент не е познавал. С Плутон в 7-ми дом и Марс в 5-ти (в съвпад с У1 Венера) мисля, че е магнетичен за жените и няма да остане сам. Това че не му е до любов е временно, според мен... Той е земя и огън - любимата ми комбинация. ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #3812 -: Февруари 04, 2011, 11:29:41 pm »
Хубав мъж , знае си цената... ;D
Внезапно се влюбва и също толкова внезапно разлюбва.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #3813 -: Февруари 04, 2011, 11:33:58 pm »
Петият му дом е пълен и добре аспектиран, но управителят му, Слънцето, получава два нелеки аспекта - опозиция със Сатурн (У10) и квадрат с Плутон (У7). Какво е положението при него - предпочита флиртовете пред обвързнето ли? Или много се налага във връзките си и само силни жени издържат?
Управителят на АС, Венера, е в 5-ти дом и има само хармонични аспекти. Предполагам, че по принцип обича да се наслаждава на живота, секса и любовта. Сега Сатурн транзитира през 6-тия му дом - може да е затрупан с повече работа, или да има здравословно неразположение (дано не е второто). Транзитен Сатурн квадратира МС и Нептун (У12) - може да има проблеми в работата, които да предпочита да разреши в усамотение (или е принуден да разреши в усамотение). През втората половина на годината го чака разведряване, когато транзитен Юпитер ще съвпадне с Луната му и ще направи тригон към натален Юпитер в 5-ти дом, а в края на годината Юпитер достига АС-то му. Когато Сатурн премине през DC-то му, може да се замисли за по-сериозно обвързване. Плутон е управител на 7-ми дом и е в 7-ми дом. Мисля, че той има нужда от силна и дълбока връзка с интензивен човек. Може да има желание да променя или контролира партньорите си, или той има нужда от човек до себе си, който да промени него. Може във връзките си да открива страни от себе си, които до този момент не е познавал. С Плутон в 7-ми дом и Марс в 5-ти (в съвпад с У1 Венера) мисля, че е магнетичен за жените и няма да остане сам. Това че не му е до любов е временно, според мен... Той е земя и огън - любимата ми комбинация. ;)

Благодаря ти,Мирабелла!
Ами в момента не му е до обвързване,определено предпочита неангажиращи неща.
Има проблеми в работата да и доста му е трудно да постигне ''края'' на това ниво и това съм сигурна,че го измъчва,заради него гледа да се усамотява и да контролира себе си,защото до края на май месец,най-много юни трябва да се справи.Много се надявам да успее,защото иначе ще се получи много кофти и не съм сигурна как ще му се отрази.
Магнетичен е,да,не е красив,но има някакъв чар,който привлича.Обича да контроли или командва,да,то с това Слънце в лъв няма как да е друго яче,какво да се прави.Сигурно не съм достатъчно силна,за да му издържам на леко диктаторските приумици.
И аз си мислех,че има шанс за сериозна връзка и брак за него (не с мен де,по принцип),макар сега да не е на тая вълна.Просто не бях сигурна аз ли съм зле с главата като му видях петия дом,а като го познавам какво говори и затова попитах.

Мирабелла,нахално ли ще е,ако те помоля да ми кажеш какво виждаш за мен във същата насока?

« Отговор #3814 -: Февруари 04, 2011, 11:35:05 pm »

Да,Марая,знае си цената,сигурно аз си не знам моята  :(
Не съм го виждала влюбен или просто лъже за чувствата си. :blink: Благодаря ти!  :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #3815 -: Февруари 04, 2011, 11:38:50 pm »

Не съм го виждала влюбен или просто лъже за чувствата си. :blink: Благодаря ти!
  :wub:

Луната е скрита...Трудно ги изявява...,влюбчив е и си заслужава да имаш вниманието му! :blink:

« Отговор #3816 -: Февруари 04, 2011, 11:45:23 pm »

Не съм го виждала влюбен или просто лъже за чувствата си. :blink: Благодаря ти!
  :wub:

Луната е скрита...Трудно ги изявява...,влюбчив е и си заслужава да имаш вниманието му! :blink:

Е,и моята Луна е в 12ти дом,ама не ги крия чак толкова или поне на тоя етап/смисъл по принцип/.Иначе наистина си противоречи понякога в действията и думите си,едно казва,после се държи по начин,по който си мислиш,че има нещо там,понякога казва и красиви думи/романтични/,пък нямал чувства,много странно ми идва.Ето сега вече хептен я втасах,значи явно проблема е в мен...  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #3817 -: Февруари 05, 2011, 12:05:51 am »
Лас Кис , факт е , че има мъже , които са сковани и трудно изразяват чувствата си , но все си мисля , че жената е тази , която провокира израза им ...Понякога не е и нужно да чуваме думите , по-важно е да усещаме скрития смисъл на действията... ;) :blink:

« Отговор #3818 -: Февруари 05, 2011, 12:31:59 am »
Ласт Кис, при теб пък е обратно - Сатурн е минал през АС и те е накарал да мислиш сериозно за любовта и връзките (да търсиш стабилност в отношенията), а Юпитер ще премине много скоро през DC-то ти и ще ти се отворят нови хоризонти в партньорствата. Сатурн сега ти квадратира Урана и Нептуна и от там се чувстваш подтисната и самотна, но пък е в тригон с наталния Сатурн (У4), което ти предоставя възможност да поставиш солидни основи на това, с което се занимаваш. Мисля, че ти предстоят доста нови познанства в скоро време. Нови хора ще влязат в живота ти от пролетта нататък. Емоционална пролет, както и при останалите хора с оси и планети в кардиналните знаци. Транзитен Юпитер ще направи опозиция към наталния, а след това - квадратура към Уран (натален У5) и Нептун - може някоя нова романтична любов да излезе то този аспект. По същото време Юпитер все още ще е в секстил с натален Сатурн на К5 - може да поискаш да задълбочиш новата любов. Ти като се влюбиш, май е за дълго, нали? Въпреки че при по-сериозните връзки има някои проблеми (предпологам това заради широката опозиция между У5 и У7). Може много да избързваш с преминаването от флирта към връзката. Не знам, само предполагам. Така че извинявай.
В края на април транзитни Юпитер и Марс ще са в съвпад в 7-мия ти дом и в квадрат с Марс (натален У7). Може би в този период и на теб няма да ти е до сериозна връзка, а ще предпочиташ да се наслаждаваш на живота. Мисля, че ще си във вихъра на купона тогава - много движение, ентусиазъм, енергия. Ще привличаш хората с лъчезарното си излъчване на щастливка и ще видиш колко много възможности (вкл. и за любов) има около теб. Дерзай! Мисля, че е за хубаво, че в този период Сатурн ще се е върнал на наталния ти Юпитер, за да можеш и да се възползваш сериозно от новите познанства и възможности, които Юпитер ще ти предостави (а и да не се загубиш съвсем в купона, и за да не прекалиш много с оптимизма). Защото опасността при Юпитер е, че с него шансът лесно идва и лесно си отива, ако човек не направи усилие да го задържи.

Колкото до Луната ти - да, тя в 12-ти дом, вярно, но не е скрита (т.е. не е в интерсептиран знак) и има тригон към У5 Уран, секстил към Марс (У7) - наистина не би трябвало да имаш проблеми в изразяване на чувствата си пред други хора, както казваш и ти самата.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #3819 -: Февруари 05, 2011, 12:35:57 am »
В синастрията има хубав тригон Слънце-Луна, като Слънцето на Last Kiss допълва тригона Луна-Юпитер в картата на младежа до голям огнен тригон. Но комуникацията е някак затруднена (квадрат Меркурий-Меркурий), а и на пръв поглед няма кой знае каква "химия" в синастрията. Младежът е с огнена Луна, но има ретроградна Венера в Дева. В емоционален план дори ако пали бързо, с тази Венера трудно прави изборите си - седем пъти мери, един път режи.
Би било добре да се видят композитът и комбинът за повече яснота, както и текущият прогресивен статус в картата на младежа.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.