Писах,писах и написаното отиде в небитието.....
Здравей Тадж :blink:
В картата прави впечатление позицията на Слънцето в Телец,на Луната във Водолей и асц. в Лъв.Това говори за изключително сложна личност,която има много вътрешни конфликти и страхове(Луна опозиция Сатурн по оста 6-12 дом),но в същото време изключително борбена и амбициозна.Тази жена не би се задоволила с някаква посредствена професия.Упр.на Асц. е слънцето,а то се намира в 10 дом и при това в гокленова зона.Професионалната и реализация е обществено значима и се вижда от обществото.Важните неща за Слънце в телец са сигурност и удобство,привързва се към материални ценности в комбинация със силния асц.в Лъв,който дава издражливост,сила и постоянство,тази жена е успяла.Колебая се в каква сфера,може би финанси или изкуство,но с тази венера в овен хич не ми се връзва изкуството.
Другото,което ми идва на ум са телевизия,мода.Каквото и да е попрището там тя е неотразима.Има лидерски качества ,но като че ли не ги проявява директно,а индиректно.Силен Марс в Овен,но в 8 дом,където проявата е повече на подсъзнателно ниво,което се потвърждава и от южен възел в овен.
Относно партньорствата мисля,че има развод зад гърба си,заради съвпада на марс с венера,заради независимата луна във водолей и заради квадр.на Уран със Луната,уран упр.7 дом, квадрата е точен.