Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 856164 Прегледи
Re:Натални карти - практикум
« Отговор #4100 -: Май 27, 2011, 04:59:38 am »
Само за самозаблуда ли става дума, или за опит за манипулация на околните? Имам предвид дали е нещо от рода на Гьобелс: "Лъжата, повторена 1000 пъти, се превръща в истина"? Воден голям трин (или трини, зависи от точното положение на Луната) плюс Слънце в точен съвпад с Плутон и квадрат с Марс ми говори за човек, който може умело да манипулира хората и може и да има желание да го прави. Не наблягам на факта, че повечето планети са във водни знаци, защото тези планети участват в конфигурация "плик" със земни планети, т.е. донякъде има уравновесяване вода-земя. Но пък няма нито една планета в огнен знак. Жалко, че нямаме час на раждане. Но ако Луната е в опозиция с Нептун, въпреки съвпада със Сатурн, е възможна и то дори висока доза самозаблуда. Все пак Луната се диспозира от Нептун, а планета в аспект с диспозитора си е особено силна в натала. В случая е налице дисхармоничен аспект, така че действието по-скоро ще е в негативна посока (макар че това не е задължително). Меркурий се свързва с начина, по който рационално възприемаме света. Този Меркурий получава само хармонични аспекти и на мен той ми изглежда фокус в картата. Би трябвало да е ловък в думите. Не мога да го набедя само по това, може да е добър писател човекът или много умна и надарена личност, например.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #4101 -: Май 27, 2011, 05:03:11 am »
простовата жена, която лесно се поддава на манипулации.
и да, склонна е към самозаблуди, като дори не разбира колко заблудена е всъщност.
лъжата е нейното второ аз.

« Отговор #4102 -: Май 27, 2011, 05:08:41 am »
Оф, жал ми е за нея. Толкова хубави аспекти да отидат на...

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
« Отговор #4103 -: Май 27, 2011, 05:09:39 am »
много хубаво не е на хубаво  ;D
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

« Отговор #4104 -: Юни 08, 2011, 04:36:25 pm »
Какво означава съвпадът на натално слънце с 26 градуса в стрелец (център на Галактиката)? :)

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #4105 -: Юли 25, 2011, 03:37:23 pm »
Забелязали ли сте, че откакто повечето потребителки се пренесоха, във форума се увеличи активността на потребители от мъжки пол?

Чудя се на кой ли аспект от картата на форума се дължи?

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #4106 -: Юли 25, 2011, 03:38:51 pm »
Може би това, че транзитният СЛВ е преминал наскоро през рожденния Плутон е донесло изчистване на форума от старото и ненужното.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4107 -: Юли 25, 2011, 05:18:34 pm »
Забелязали ли сте, че откакто повечето потребителки се пренесоха, във форума се увеличи активността на потребители от мъжки пол?

Чудя се на кой ли аспект от картата на форума се дължи?

Наречи го еволюция, ако щеш.  :P ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #4108 -: Юли 26, 2011, 02:40:21 am »
Може би това, че транзитният СЛВ е преминал наскоро през рожденния Плутон е донесло изчистване на форума от старото и ненужното.

И като се има в предвид , че част от активно пишещите в момента търсят внимание тук...,а не конкретика и не път и усъвършенстване на знания....няма да ме учуди...,ако тематиката в момента се превърне....в думичката ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ...

Що не се пише за астрология от един месец се питам? :-\ :rolleyes:...
На мен ми е мило за този сайт...по редица причини...НЯКОЛКО ПОТРЕБИТЕЛИ ЗНАЯТ ЗАЩО.... ;D И причините са ОСНОВАТЕЛНИ...,ЗАЩОТО СА ДАЛЕЧ ОТ ВИРТУАЛНИТЕ РЕАЛНОСТИ...Но...,аз съм погребала МЪЖ....В този случай ПО-ДОБРЕ ПОГРЕБАНО МИНАЛО И ЗДРАВ, ПРАВ И КОРАВ МЪЖ.... ;D ;D ;D ДО МЕН.... :wub:
ОБИЧАМ ТЕ.... :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Deter

• *
  • 387
« Отговор #4109 -: Юли 26, 2011, 03:56:25 am »
 Марая ако всички са като мен, няма никой да пише. Аз чета тази и още една тема и колкото повече чета, толкова повече виждам, че нищо не знам и докато придобия самочувствие да пиша тук за астрология, повечето хора ще са си забравили паса за форума. :blink:
 На мен не ми пречи кой какво пише сега. При положение, че има толкова много за четене от "преди" :blink:
Ако няма какво да кажеш, просто замълчи ...

*

Марая

• 28287
« Отговор #4110 -: Юли 26, 2011, 04:05:40 am »
Марая ако всички са като мен, няма никой да пише. Аз чета тази и още една тема и колкото повече чета, толкова повече виждам, че нищо не знам и докато придобия самочувствие да пиша тук за астрология, повечето хора ще са си забравили паса за форума. :blink:
 На мен не ми пречи кой какво пише сега. При положение, че има толкова много за четене от "преди" :blink:

Не го разбрах...кажи в каква връзка го казваш... :-\

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Deter

• *
  • 387
« Отговор #4111 -: Юли 26, 2011, 04:28:53 am »
И като се има в предвид , че част от активно пишещите в момента търсят внимание тук...,а не конкретика и не път и усъвършенстване на знания....няма да ме учуди...,ако тематиката в момента се превърне....в думичката ЗАПОЗНАЙТЕ СЕ... 
:-[
Ако няма какво да кажеш, просто замълчи ...

*

Марая

• 28287
« Отговор #4112 -: Юли 26, 2011, 04:39:04 am »
:-[

Лъжа ли? :-\
Какаво в последния един месец разгледахте като аспект на астро тематика...Какво беше разискано като казус..,какво ново беше дискутирано?, какво прозрение Ви озари по Уран...или Хирон...Това са сайтове с ясна насоченост...АСТРОЛОГИЯ... ;D
Но това е без значение...има значение нещо друго....Да осъзнаем , че ЕГОТО има граници...и да се съберем в неговите граници...допускайки света..... :blink: ;)

*

Asol

• 4140
« Отговор #4113 -: Юли 26, 2011, 05:42:21 am »
Топлата вода отдавна е измислена и всичко вече е написано тук или другаде - освен да се предъвква отново и отново една и съща информация поднесена по различни начини....  ;)

*

Hm

• **
  • 1397
« Отговор #4114 -: Юли 26, 2011, 05:46:38 am »

Какаво в последния един месец разгледахте като аспект на астро тематика...Какво беше разискано като казус..,какво ново беше дискутирано?, какво прозрение Ви озари по Уран...или Хирон...Това са сайтове с ясна насоченост...АСТРОЛОГИЯ... ;D
Но това е без значение...има значение нещо друго....Да осъзнаем , че ЕГОТО има граници...и да се съберем в неговите граници...допускайки света..... :blink: ;)

Ти си един спамер, който рядко пише за астрология тук.

*

Марая

• 28287
« Отговор #4115 -: Юли 26, 2011, 06:17:53 am »

Ти си един спамер, който рядко пише за астрология тук.

Мислиш ли , че ако аз не пишех за астрология , нямаше да ме баннат...,що не си помислиш и нещо друго...може да съм нещо повече от съсобственик... :thinking:

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #4116 -: Юли 26, 2011, 07:25:33 am »

Ти си един спамер, който рядко пише за астрология тук. Виж какво - може да пише рядко за астрология тук, но за сметка на това пише другаде и прогнозите й се сбъдват. А ти като си толкова велика, напиши какво предстои на България и света следващия месец...

"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх

*

Марая

• 28287
« Отговор #4117 -: Юли 26, 2011, 07:41:21 am »

Ти си един спамер, който рядко пише за астрология тук. Виж какво - може да пише рядко за астрология тук, но за сметка на това пише другаде и прогнозите й се сбъдват. А ти като си толкова велика, напиши какво предстои на България и света следващия месец...

Няма как да се случи.... ;D ;D За това се иска дупе...,ама не за друго..., а да ти стиска.... ;D
Що се  ;D косиш...,Остави света да си живее в матрицата.... ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #4118 -: Юли 26, 2011, 07:43:28 am »
Няма как да се случи.... ;D ;D За това се иска дупе...,ама не за друго..., а да ти стиска.... ;D Танче...Остави я Хелото...,не можеш да и носиш кармата и нерешените вътрешните конфликти...Там оправия няма.... :(
Що се  ;D косиш...,Остави света да си живее в матрицата.... ;D

*

tania

• **
  • 743
« Отговор #4119 -: Юли 26, 2011, 07:51:59 am »
Няма как да се случи.... ;D ;D За това се иска дупе...,ама не за друго..., а да ти стиска.... ;D Танче...Остави я Хелото...,не можеш да и носиш кармата и нерешените вътрешните конфликти...Там оправия няма.... :(
Що се  ;D косиш...,Остави света да си живее в матрицата.... ;D
Щото има подобни на мойте аспекти... Но едно е да ги имаш, друго е да си дорасъл да ги преработиш.. ;)
"Спартанецът -
Пред кого трябва да се изповядам? Пред теб или пред Бога?
Жрецът -
Пред Бога.
Спартанецът -
Тогава, ЧОВЕКО, дръпни се настрана!"
                                  Плутарх