1. богатство не се прави с много пари, а с по-малко, но сигурни - "капка по капка - вир";
2. с ниската тарифа позволява да ходят и по-бедни, и по богати, и който е доволени остава бонус;
3. не трупа много негативна карма;
4. издава касова бележка, защо мисля, че преди време, (ако е същата:) я бяха хванали данъчните в укриване на приходи и все пак тя не знае кой всъщонст стои отреща й.
1. Повече клиенти, повече практика, но и повече грешки, следователно и кофти реклама. А и да имаш повече клиенти, които да се допитват до такива неща, означава и по-голяма доза натоварване, което за по-материалистичен човек е за моите виждания немислимо.
2. Проблемите на богатите и бедните са различни. И ако човек има и двата вида сблъсък, тогава материализма пак за моите очи се обезсмисля.
3. Е това не знам. Малко да ти кажа не вярвам, но допускам, че може и да има нещо вярно...
4. Чувал съм някакви истории, докато е била преди това с жената, която я е обучалва и сина й и може и да има нещо вярно, защото се твърди, че заради пари са се разделили всичките.
А и специално такива хора се ползват с протекции.