Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 857434 Прегледи
*

Moonlady

• **
  • 1112
Re: Натални карти - практикум
« Отговор #4200 -: Август 18, 2011, 03:49:03 pm »
Дотук разбирам, че дамата няма " дипломи " и образование
според класическите разбирания
( тъй като не знам кой дава лицензите на врачките и гледачките)

Наистина беше интересно да разгледаме една карта на врачка   ;)
Естествени минерали и амулети

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4201 -: Август 18, 2011, 03:59:22 pm »
п.п: Иначе не се впечатлявайте от отговорите, които ви дадох за нейната работа. Измислих си ги на мига, за да видя, дали ще се подведете по тях, а и за да ви объркам ;) В крайна сметка исках да видя, а и видях вече (за което ви благодаря!), дали има индикации за гадателство и че ще се работи с него ;)

По индийската има някои указания, които навеждат на тази мисъл - Лагна в накшатра Анурадха, Меркурий/Юпитер/Кету в първи дом... Но дали ще е гадателство, духовни практики или интерес към философската страна на живота... За гадателство и практическа магия търся връзка на Луна с възлите или Сатурн.
Но не допуснах такъв вариант, защото други показатели ме насочиха към "печалбарство", т.е. професии, които да са добре платени. Силно заинтересована е от материалните стимули и успеха. Но и при гадателите го има тоя момент, тук не говорим за духовен учител, адепт, тя практикува окултизъм на доста по-"заземено" ниво.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #4202 -: Август 18, 2011, 04:29:19 pm »

По индийската има някои указания, които навеждат на тази мисъл - Лагна в накшатра Анурадха, Меркурий/Юпитер/Кету в първи дом... Но дали ще е гадателство, духовни практики или интерес към философската страна на живота... За гадателство и практическа магия търся връзка на Луна с възлите или Сатурн.
Но не допуснах такъв вариант, защото други показатели ме насочиха към "печалбарство", т.е. професии, които да са добре платени. Силно заинтересована е от материалните стимули и успеха. Но и при гадателите го има тоя момент, тук не говорим за духовен учител, адепт, тя практикува окултизъм на доста по-"заземено" ниво.

Да, то и аз до този извод стигнах, докато я наблюдавах, как говори, а и после, като й погледнах хороскопа.
Усеща се, че има материални предпочитания, а и по някои изказвания, които чух от една моя съученичка, която, всъщност ми я препоръча се натъртва още повече, че не й е безразлична тази тема.

Нелогично в цялата работа е, че ако е тип печалбарка, то тарифата й би била такава, каквато да рамкира една определена група или класа и за същите неща да получава повече, а дефакто - тя дава възможност с такава тарифа, да отиват най-различни хора при нея. Факта, че накрая издава и касова бележка още повече ме шокира!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4203 -: Август 18, 2011, 04:35:56 pm »
Факта, че накрая издава и касова бележка още повече ме шокира!

Има си хас с У8 във втори дом, ранен от Сатурн и Плутон, да не издава, така си трупа лоша карма  ;D (или проблем с данъчните).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #4204 -: Август 18, 2011, 04:42:43 pm »
Иначе не се впечатлявайте от отговорите, които ви дадох за нейната работа. Измислих си ги на мига, за да видя, дали ще се подведете по тях, а и за да ви объркам ;) В крайна сметка исках да видя, а и видях вече (за което ви благодаря!), дали има индикации за гадателство и че ще се работи с него ;)

Тадж, напоследък установих, че изобщо не мога да видя нищо в една карта, ако не търся нещо конкретно. То не че, и така става, де, но нямам време, или не мога да се подредя, или просто не ставам за тая работа. Но ако ми дадеш карта и ме попиташ "какво ще кажете за тази?, ще кажа най-вероятно "нищо". Ако имам конкретен въпрос, по-мога да кандисам да измисля нещо. А ако имам и зададени отговори - хич и не си давам зор да изляза извън тях. :P

То така е най-правилно, ама е мноооо мързеливо ;)

Аз пък си мислех, че с тоя скорпионест акцент даже би те блазнило да е загатка и заплетено, а ти...

п.п: Една мантра да ти кажа, касаеща Венера в Скорпион: Не се оставяй удобството и мързела да те грабне, оти че боли! ;) :P

*

Diyana

• 2705
« Отговор #4205 -: Август 18, 2011, 04:43:47 pm »
Дотук разбирам, че дамата няма " дипломи " и образование
според класическите разбирания
( тъй като не знам кой дава лицензите на врачките и гледачките)

Да, не изглежда да е с виШо :mellow:. Но пък има време още, на 28 е, може и да й се прииска.
Но пък Тадж спомена, че е лицензирана и регистрирана.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #4206 -: Август 18, 2011, 04:44:27 pm »
Нелогично в цялата работа е, че ако е тип печалбарка, то тарифата й би била такава, каквато да рамкира една определена група или класа и за същите неща да получава повече, а дефакто - тя дава възможност с такава тарифа, да отиват най-различни хора при нея. Факта, че накрая издава и касова бележка още повече ме шокира!

1. богатство не се прави с много пари, а с по-малко, но сигурни - "капка по капка - вир";
2. с ниската тарифа позволява да ходят и по-бедни, и по богати, и който е доволени  остава бонус;
3. не трупа много негативна карма;
4. издава касова бележка, защо мисля, че преди време, (ако е същата:) я бяха хванали данъчните в укриване на приходи и все пак тя не знае кой всъщонст стои отреща й.

« Отговор #4207 -: Август 18, 2011, 04:45:49 pm »

Има си хас с У8 във втори дом, ранен от Сатурн и Плутон, да не издава, така си трупа лоша карма  ;D (или проблем с данъчните).

Ти представяш ли си верно, да смята, че ако не издава бележка и не осчетоводява трупа лоша карма. Това би ми било странно.

А, квадратурата между Луна/Сатурн и то управляващи 2-ри и 8-ми дом какво ти говори?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #4208 -: Август 18, 2011, 04:46:58 pm »
Тадж....,не е сложна картата...,но според мен....часа е доста различен....АСЦ е в последните градуси на стрелец...от това ,което казваш...до тук за нея.... ;D...А , че се занимава с терапия и , че е отличен психолог ....ми светна лампичката...,когато видях позицията на Плутон и един скрит негов аспект.... :-\ И аз благодаря.... :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #4209 -: Август 18, 2011, 04:48:12 pm »
Лили, позна!!!

« Отговор #4210 -: Август 18, 2011, 04:52:26 pm »
1. богатство не се прави с много пари, а с по-малко, но сигурни - "капка по капка - вир";
2. с ниската тарифа позволява да ходят и по-бедни, и по богати, и който е доволени  остава бонус;
3. не трупа много негативна карма;
4. издава касова бележка, защо мисля, че преди време, (ако е същата:) я бяха хванали данъчните в укриване на приходи и все пак тя не знае кой всъщонст стои отреща й.

1. Повече клиенти, повече практика, но и повече грешки, следователно и кофти реклама. А и да имаш повече клиенти, които да се допитват до такива неща, означава и по-голяма доза натоварване, което за по-материалистичен човек е за моите виждания немислимо.
2. Проблемите на богатите и бедните са различни. И ако човек има и двата вида сблъсък, тогава материализма пак за моите очи се обезсмисля.
3. Е това не знам. Малко да ти кажа не вярвам, но допускам, че може и да има нещо вярно...
4. Чувал съм някакви истории, докато е била преди това с жената, която я е обучалва и сина й и може и да има нещо вярно, защото се твърди, че заради пари са се разделили всичките.
А и специално такива хора се ползват с протекции.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4211 -: Август 18, 2011, 04:54:28 pm »
А, квадратурата между Луна/Сатурн и то управляващи 2-ри и 8-ми дом какво ти говори?

Може да даде и повишена предпазливост, тук може да изпитва повече несигурност...
Желанието да задържаш за себе си подлежи на преосмисляне, такъв човек трябва да се учи да отдава, за да не се наруши балансът.
На едно място като се напълни, на друго ще се изпразни - нали това беше един от езотеричните принципи? Та тъй де, трябва тя да ги знае.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #4212 -: Август 18, 2011, 04:54:54 pm »
Тадж....,не е сложна картата...,но според мен....часа е доста различен....АСЦ е в последните градуси на стрелец...от това ,което казваш...до тук за нея.... ;D...А , че се занимава с терапия и , че е отличен психолог ....ми светна лампичката...,когато видях позицията на Плутон и един скрит негов аспект.... :-\ И аз благодаря.... :wub:

тя ми каза, че Асцендента й е Стрелец и че е между Юпитер и Уран, като е по-близко до Уран.

Най-късно да е 9:10, обаче Мц-то тогава прескача във Везни, а Слънцето отива по към 11-ти.

А ти защо реши тоя час?

*

Uran

• 6041
« Отговор #4213 -: Август 18, 2011, 06:06:45 pm »
На мен ми изглеждаше лечителска/лекарска тази карта, но с примерно високи такси за преглед.

« Отговор #4214 -: Август 18, 2011, 06:07:13 pm »
4. Чувал съм някакви истории, докато е била преди това с жената, която я е обучалва и сина й и може и да има нещо вярно, защото се твърди, че заради пари са се разделили всичките.
А и специално такива хора се ползват с протекции.

Тя е омъжена за сина на жената, която я е обучавала или поне беше до преди 5-6г. Надявам се все още да е, виждала съм го - изглеждаше свестен човек.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4215 -: Август 18, 2011, 09:57:43 pm »
Не е много по темата, но се сетих за нещо.  ;D

Навремето майка ми имаше една позната, възрастна украинка омъжена за българин. Жената беше домакиня, много обичаше да кани гости в тях, гледаше и на кафе. Не си спомням да е познавала, но подходът й беше психологически - първо разпитваше и после започваше да "гледа" (със Слънце в Близнаци беше  ;D).

И си спомням как веднъж ми гледа на кафе и казва:
"Виждам мечка - ще те е страх от нещо, моето момиче".
И после продължава - "Виждам буква Р..." - следва мълчание, размисъл... - "Радоваться будешь!" ("Ще се радваш, моето момиче").  :rolf: :rolf: :rolf:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #4216 -: Август 19, 2011, 05:56:21 pm »
Тъй.

Казуса го приемам за разчоплен.

Нова карта изскача на хоризонта ;)

С какво се занимава професионално и тази млада дама ;)

1) Имоти
2) Преподавателска дейност
3) Публицистика и Журналистика
4) Спортистка
5) Финанси
6) В сферата на комуникациите
7) В сферата на туризма
8 ) Друго - евентуално какво друго?

http://prikachi.com/images/517/3712517W.jpg[/img]]

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4217 -: Август 19, 2011, 06:11:12 pm »
Топре.  ;D
Точен ли е този час на раждане?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #4218 -: Август 19, 2011, 08:30:29 pm »
Това не го тълкувам като хуманитарни изяви -квадрата на Нептун с Марс -по-скоро
като нечестност и некоректност ( тука са и зависимостите )
Да, това е един от вариантите.
Но познавам хора с такъв квадрат в хороскопа, че даже и с т-квадрат между Меркурий, Марс и Нептун, които не си позволяват да използват нечестни и некоректни методи в професията и в човешките взаимоотношения.
Срещала съм квадрата на Марс/ Нептун в картата на човек, който е отдаден на няколко каузи. Едва ли търси някаква материална облага, но кой знае...А за съвпада Слънце/ Сатурн дали винаги дава по-материалистична същност?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4219 -: Август 19, 2011, 09:30:21 pm »
А за съвпада Слънце/ Сатурн дали винаги дава по-материалистична същност?

Съвпадът Слънце/Сатурн сам по себе си не се свързва с материализма, но в картата, която разгледахме по-горе, в конфигурацията участва Луната, при това в доста прагматичен знак и във 2 дом. Но има и други фактори, които предполагат такава нагласа.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.