Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 857322 Прегледи
Re: Натални карти - практикум
« Отговор #4240 -: Август 24, 2011, 10:04:36 am »
И не толкова исках, да видя, дали е индиго, колкото, въобще дали има способности, за което вече се уверих.

Да де, но въпросът беше за професията, с какво се занимава. 
Следващият път като пускаш казуси питай какви способности има този човек.
Ако някой вижда аурите на хората и се телепортира, това трудно може да се разчете в хороскопа като негова професия, нали се сещаш.  ;D

Lillie,

това, дето го копира не се отнася за казуса. А за мотивацията ми да я проуча, след като изгледах филмчето.

А, вече, казусът го пуснах по този начин, за да видя, какви отговори ще ви дойдат на ум. Защото способностите определят и дейностите с които ще се занимава човек.
(Един човек с гъвкав и бърз ум и по-силен и самостоятелен дух, едва ли би се занимавал с дейност, която изисква застой и т.н.). Ако ви бях подготвил предварително щеше това да ви "ограничи"...Не знам, поне аз така ги виждам нещата :)

А пък за телепортанти да не говорим ;D Огромен мерак имам да срещна наистина такъв човек и да му видя хороскопа. Все ми се струва, че би имало нещо специално:-\

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4241 -: Август 24, 2011, 10:09:01 am »
А пък за телепортанти да не говорим ;D Огромен мерак имам да срещна наистина такъв човек и да му видя хороскопа. Все ми се струва, че би имало нещо специално:-\

Следващия път, ако срещнеш и такъв, моля те да споделиш казуса с нас.  ;D

Ние и в нашийо скромен форум си имаме хора със специални способности, ти какво си мислиш  :P... Но няма начин да ги провериш като липсва реален контакт на живо.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #4242 -: Август 24, 2011, 10:11:17 am »
Не било компютри, а компоти. Вместо интернет-коли. :blink:
Не изгледах материала, само няколко реплики. Нещо като момиче "мутра" ми изглежда ...даже....мутреса.
Връзки с мъже със съмнителна репутация-сигура. ;D

И моя усет в началото беше такъв. Понякога се замислям(щото на тая тема, все още не сме говори по-така) че, вероятно има нещо вярно, но е някакъв минал период.
Ти що така реши иначе?

« Отговор #4243 -: Август 24, 2011, 10:17:38 am »

Следващия път, ако срещнеш и такъв, моля те да споделиш казуса с нас.  ;D

Ние и в нашийо скромен форум си имаме хора със специални способности, ти какво си мислиш  :P... Но няма начин да ги провериш като липсва реален контакт на живо.

М'разбира се ;)

Вероятно е така, щото се замислям, че всеки човек, щом има различен поглед на нещата, значи може да "твори" по начин различен за останалите. Което, всъщност може да се приеме за способност някаква.

Иначе реалния контакт е най-важното нещо при и за проверка.

* Кой тука има способности, веднага да си каже сам! :97:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #4244 -: Август 24, 2011, 10:28:26 am »
изгледах клипчето с русото девойче и съм влизала във форума им. там цари такова мерене на пишки, че чак страх да те хване от размяткването им  :rolf: :rolf: :rolf:  едното контактувало с умрялата си баба, другото не допуска нищо и никого, третото пък вижда духове - пълен мармалад. и не че го отричам - приемам ги такива каквито са, но те не приемат нищо и подхождат с доста агресия, която в същност им е доста присъща, но е неправилно разбрана... с админа известно време си контактувахме на лични и той е на мнение, че доста от тях трябва да пораснат най-сетне. ама ако тая девойка си използва 40% от мозъка, поне можеше да си боядиса косата в черно или кестеняво  :tongue2:

Тадж,

и като разбереш кой има способности кво ще направиш а? - да питам аз  :P

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4245 -: Август 24, 2011, 10:30:08 am »
Ще ви разкажа една случка, съвсем обикновена на пръв поглед.
Беше доста отдавна, преди около 12 години може би, но още я помня.
Веднъж се прибирам след работа с градски рейс, пътувам до другия край на града. Тогава в живота ми имаше черна полоса, доста проблеми се бяха струпали - и вкъщи, и на работа... В офиса, в който работех, ма правиха на луда калинка, при това не плащаха редовно, а парите ми трябваха...
И след един особено напрегнат работен ден се качвам в градски рейс, сядам, обземат ме депресивни мисли и едва успявам да сдържа сълзите си през целия път... Защото зная, че след като се прибера у дома, там също ме чакат проблеми, бях на ръба... На отсрещната седалка седеше възрастна жена и в един момент усетих, че ме наблюдава. Беше светла и ми се стори, че излъчва нещо по-различно от тълпата в автобуса... Не ме заговори, но през целия път усещах как е насочила енергията си към мен, сякаш ме "лекуваше"... Тя слезе преди мен, но когато ставаше, ме погледна много особено, право в очите. Никога няма да забравя този поглед. След тоя странен "сеанс" се почувствах по съвсем различен начин. Тази енергия, която извираше от нея и сякаш ме "докосваше", никога няма да забравя, много интересно усещане беше.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #4246 -: Август 24, 2011, 10:48:19 am »
изгледах клипчето с русото девойче и съм влизала във форума им. там цари такова мерене на пишки, че чак страх да те хване от размяткването им  :rolf: :rolf: :rolf:  едното контактувало с умрялата си баба, другото не допуска нищо и никого, третото пък вижда духове - пълен мармалад. и не че го отричам - приемам ги такива каквито са, но те не приемат нищо и подхождат с доста агресия, която в същност им е доста присъща, но е неправилно разбрана... с админа известно време си контактувахме на лични и той е на мнение, че доста от тях трябва да пораснат най-сетне. ама ако тая девойка си използва 40% от мозъка, поне можеше да си боядиса косата в черно или кестеняво  :tongue2:

Тадж,

и като разбереш кой има способности кво ще направиш а? - да питам аз  :P

Във форума им не съм прочел и една тема, директно скочих на срещите им. Но чувам, че имало и такива работи, дето описа, ама не давам много ухо, щото за мен тия неща са нормални. A, че са затворени да приемат е така. Ама аз го отдавам това повече на българския манталитет.

Въпроса ти е интересен, ама отговора му е сложен :P
Ти какво мислиш? ;D

« Отговор #4247 -: Август 24, 2011, 10:51:09 am »
Ще ви разкажа една случка, съвсем обикновена на пръв поглед.
Беше доста отдавна, преди около 12 години може би, но още я помня.
Веднъж се прибирам след работа с градски рейс, пътувам до другия край на града. Тогава в живота ми имаше черна полоса, доста проблеми се бяха струпали - и вкъщи, и на работа... В офиса, в който работех, ма правиха на луда калинка, при това не плащаха редовно, а парите ми трябваха...
И след един особено напрегнат работен ден се качвам в градски рейс, сядам, обземат ме депресивни мисли и едва успявам да сдържа сълзите си през целия път... Защото зная, че след като се прибера у дома, там също ме чакат проблеми, бях на ръба... На отсрещната седалка седеше възрастна жена и в един момент усетих, че ме наблюдава. Беше светла и ми се стори, че излъчва нещо по-различно от тълпата в автобуса... Не ме заговори, но през целия път усещах как е насочила енергията си към мен, сякаш ме "лекуваше"... Тя слезе преди мен, но когато ставаше, ме погледна много особено, право в очите. Никога няма да забравя този поглед. След тоя странен "сеанс" се почувствах по съвсем различен начин. Тази енергия, която извираше от нея и сякаш ме "докосваше", никога няма да забравя, много интересно усещане беше.

Има такива хора.
Най е интересно, как овладяват енергията и я пращат целенасочено.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #4248 -: Август 24, 2011, 11:09:16 am »

Въпроса ти е интересен, ама отговора му е сложен :P
Ти какво мислиш? ;D

аз нищо не мисля, че ми е по-лесно  :rolf:  само наблюдавам и събирам впечатления  ;)

забавно ми е когато хората се юрнат при врачки и баячки и астролози също де, и започнат да питат и разпитват за бъдеще и прочее и после съвсем естествено ако не се получи нещо от казаното, обвиняват човека при който са отишли... демек, че човек е свикнал да търси причините навън, а не вътре у себе си  ;)

а тая девойка ми е странна, защото може и да има знания, но не знае всичко! и като я гледам съм далеч от мисълта, че знае нещо повече от останалите, а ще дава насоки например. и ми беше много забавно как изтълкува аурата на водещата  :rolf:  като явно си личеше, че водещата изпитваше нещо като вътрешен прикрит страх от разкриване  ;D ;D ;D

а и във форума им - праскат се че знаят всичко, което естествено не е така, ама само да си посмял да си изразиш мнението различно от тяхното и става мазало. затова и се разкарах оттам. и синът ми е индиго и кво  ;)  - ми нищо! щото не е осъзнат като такъв, а е само носител на енергията. ама един кабел знае ли че пренася ток а? - не знае, той си е просто проводник! и с индиговите и кристалните е така  ;)

просто сега са си намерили оправдание да се правят на различни, а не отчитат факта, че по презумпция Духът е суверенен и индивидуален  :blink:  и това е с Духът на всеки човек! и вместо да опознаят себе си и да разберат мисията си в живота, те тръгнали да се правят на различни по тв-то... ми лапешка работа  :thinking:

« Отговор #4249 -: Август 24, 2011, 12:13:47 pm »
аз нищо не мисля, че ми е по-лесно  :rolf:  само наблюдавам и събирам впечатления  ;)

забавно ми е когато хората се юрнат при врачки и баячки и астролози също де, и започнат да питат и разпитват за бъдеще и прочее и после съвсем естествено ако не се получи нещо от казаното, обвиняват човека при който са отишли... демек, че човек е свикнал да търси причините навън, а не вътре у себе си  ;)

а тая девойка ми е странна, защото може и да има знания, но не знае всичко! и като я гледам съм далеч от мисълта, че знае нещо повече от останалите, а ще дава насоки например. и ми беше много забавно как изтълкува аурата на водещата  :rolf:  като явно си личеше, че водещата изпитваше нещо като вътрешен прикрит страх от разкриване  ;D ;D ;D

а и във форума им - праскат се че знаят всичко, което естествено не е така, ама само да си посмял да си изразиш мнението различно от тяхното и става мазало. затова и се разкарах оттам. и синът ми е индиго и кво  ;)  - ми нищо! щото не е осъзнат като такъв, а е само носител на енергията. ама един кабел знае ли че пренася ток а? - не знае, той си е просто проводник! и с индиговите и кристалните е така  ;)

просто сега са си намерили оправдание да се правят на различни, а не отчитат факта, че по презумпция Духът е суверенен и индивидуален  :blink:  и това е с Духът на всеки човек! и вместо да опознаят себе си и да разберат мисията си в живота, те тръгнали да се правят на различни по тв-то... ми лапешка работа  :thinking:

С повечето неща, дето си ги написала съм напълно съгласен. Най-вече за форумните им прояви, защото винаги стават повод за обсъждане по срещите, но както казах го смятам за нормално.

А за предаването момичето ми каза, че е продължило над 2 часа говоренето и много от важните неща не са излъчени. Са това, дали е вярно или е опит да се скрие (и то удачно) ниското ниво, което аз лично виждам, а и смятам, че и доста хора още биха го видяли това не мога да знам. Но пък се уверих, че тя специално има способности.

* За последното изречение те подкрепям. Ама за да стане и за да се осъзнаят, че всеки има своя път, трябва някой да ги упъти. Просто това не е заложено много в възпитанието и образователната ни система. :-\

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #4250 -: Август 24, 2011, 12:32:37 pm »
баааааааааа ма ти за какво образование ми говориш  ;D 

Пътят е личен и само по собствено желание стъпваш на него и го вървиш. тук и дума не може да става за нещо като официално образование, защото веднага ще играе уравновиловката, а това е в противоречие със Суверинитета и Индивидуалността на Духа  :P  и под суверинитет и индивидуалност хич немам в предвид нечие неначесано его  ;D

тъй като гледам повечето разни духовни учители и гурута все искат учениците им да постъпват като тях самите, а не както им идва отвътре. ама Пътя за всеки е различен, а желанието някой друг да е като теб си граничи с нарцисизъм, което па няма нищо общо с Пътя... та тъй де  ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #4251 -: Август 24, 2011, 01:05:54 pm »
Че аз отговарям на описанията за "Индиго" ако и да съм родена в края на 60-те.
Нали знаете какво се пееше в една песен:
"...Роден ли си в шейсетте, ти си в едно поколение, решено да създаде бариери срещу недоверие..."

Индиго/миндиго..винаги е имало екстрасензорни хора, даже сред "по-примитивните" племена/народи са били повечко.

*

Uran

• 6041
« Отговор #4252 -: Август 24, 2011, 01:26:27 pm »
Не е нужно да виждаш аури, за да прецениш, че В.Р. не е много читав човек. Тя и още няколко персони са квинтесенцията на съвремнната мислеща се за модерна и успяла жена. Изключително вредно явление наред със сл.тр.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4253 -: Август 24, 2011, 01:31:41 pm »
Не е нужно да виждаш аури, за да прецениш, че В.Р. не е много читав човек. Тя и още няколко персони са квинтесенцията на съвремнната мислеща се за модерна и успяла жена. Изключително вредно явление наред със сл.тр.

Напълно те подкрепям.  ;)

Обаче ми стана смешно като й определи цвета на аурата и каза няколко дежурни реплики за този цвят, как била успокоявала хората с присъствието си. С това разбира се не искам да кажа, че девойчето няма никакви екстрасензорни способности.

Ами накрая за двете убийства като я питаха - какъв бе отговорът? - "Ами виждам, ноооо..."  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Silence

• **
  • 956
  • небесни прашинки
« Отговор #4254 -: Август 24, 2011, 01:33:46 pm »
Индиго и кристалните деца наистина са много преекспонирана тема. Някои от нас (даже много?) са се разпознавали в описанията, но това не означава нищо. Просто събирателни точки на психологически черти и личностни качества (интровертност, индивидуализъм, интелигентност, креативност, невротичност, психотичност и т.н.) може да се оказват тези и други подобни концепции, както и разбира се номер на егото. Не мога да кажа, че усещам като особено по-специално въпросното момиче, а и ми звучи малко заучено и шаблонирано. Но това все пак е само един клип. Идеята за HSP (Highly Sensitive Person или силночувствителни хора) също е нещо, което си заслужава да бъде разгледано, преди да се прибягва до гръмкости. http://www.hsperson.com/

Твърдението за процентите използван мозък или съзнание намирам за несериозно и силно извратено, особено от медиите. За да определиш точно каква част от нещо се използва, нужно е да познаваш цялото, а това не е налице. Ето защо подобни твърдения са нелепи.

Прави впечатление общият (прекомерен и не дотам здрав) захлас по подобни тематики... Снощи в "Нощен Хоризонт" по БНР бяха гости двама астрономи. Валяха преди всичко въпроси за извънземни, Нибиру, HAARP, 2012 и други психотронни оръжия...

П.П.: Тадж-алл може да сподели малко подробности, в какво се е убедил и защо мисли, че е бил изчистен отвън. :)
« Последна редакция: Август 24, 2011, 02:55:33 pm от Kelvin »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4255 -: Август 24, 2011, 03:34:25 pm »
Прави впечатление общият (прекомерен и не дотам здрав) захлас по подобни тематики... Снощи в "Нощен Хоризонт" по БНР бяха гости двама астрономи. Валяха преди всичко въпроси за извънземни, Нибиру, HAARP, 2012 и други психотронни оръжия...

Еми нормално, тая вълна отдавна е заляла форумите, трябваше да стигне и до медиите.
Дори в групата във ФБ това се коментира в астрологичните теми, доколкото чух.  ;D Ама аз там не участвам де, туй мога да го чета и тук.

А за изчистване има и други техники  ;D:
http://www.youtube.com/watch?v=2YgJ1y3kXWs

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #4256 -: Август 26, 2011, 12:55:01 pm »
Извинете, май съм сбъркал сайта! Оттеглям си въпроса...  :blink:
« Последна редакция: Август 26, 2011, 06:13:40 pm от Sineok »

« Отговор #4257 -: Август 27, 2011, 12:06:28 am »
Kelvin,

Напълно съм съгласен с мнението ти. И аз смятам така, именно затова ги проучвам едно по едно, ако ми грабнат вниманието.
За мен някой, обявил се с гръм и тупурдия, че е нещо по-различно от останалите е признак за незрялост - защото двама еднакви няма - но пък от друга страна никога не пропускам факта, да се сблъскам с такива хора.

Специално за момата: Това е първия човек, който не мога да надговоря и объркам. Обикновено, рано или късно, се стига до момента да намеря пукнатина във вярванията на човек и да му/й представя и да видя, как и какво ще се случи и как ще отговори.
А тази мома винаги ме надговаря по начин по който виждам, че е като стълба - тъкмо стигна до момент в който усещам, че ще я объркам и хоп - на горното стъпало ново нещо чака. Сложно е дори и за мен, но...аз продължавам, до колкото мога ;)

За чистенето е интересно - първия път, като ме хвана за ръката и пожела да ме поизчисти един път почна много да ми се поти, а втори и изтръпна до лакътя. Втория път я тествах с другата ръка - пак същия номер.
Усета обаче идва малко преди края на чистенето - едно леко и спокойно.

* Бих го определил, като от ефект на масаж - чувстваш се леко лек и спокоен. На мен това мие достатъчно за да съм убеден, че има ефект.

*

AH

• 2201
« Отговор #4258 -: Август 27, 2011, 04:08:56 pm »
И аз смятам така, именно затова ги проучвам едно по едно, ако ми грабнат вниманието.
За мен някой, обявил се с гръм и тупурдия, че е нещо по-различно от останалите е признак за незрялост - защото двама еднакви няма - но пък от друга страна никога не пропускам факта, да се сблъскам с такива хора.

Добре, след като имаш специалния интерес към хороскопите на хора с подобни способности, систематизирай общото – не може да няма нещо повтарящо се и общо – потърсиш ли го, ще го откриеш- особено, като си имал и жив контакт с тях.

« Отговор #4259 -: Август 27, 2011, 10:29:08 pm »
И аз смятам така, именно затова ги проучвам едно по едно, ако ми грабнат вниманието.

Добре, след като имаш специалния интерес към хороскопите на хора с подобни способности, систематизирай общото – не може да няма нещо повтарящо се и общо – потърсиш ли го, ще го откриеш- особено, като си имал и жив контакт с тях.

Този отговор е труден, защото всеки има различни способности (дори и на мисълта, както всеки човек).
Един твърди, че лекува, втори твърди, че прави енергийни щитове, трети че задвижва енергията (сиреч, явно става и въпрос за пробив, за да стигне до нея...?), четвърти "получава" факсове, които пък сами по себе си имало общо с бъдещи действия, които наближават...

Все пак...ако се замисля хубаво, имам чувството, че Сатурн и Плутон участват в напрегнат аспект с лична планета...което е толкова странно да е, колко и че не е.