Ще ви разкажа една случка, съвсем обикновена на пръв поглед.
Беше доста отдавна, преди около 12 години може би, но още я помня.
Веднъж се прибирам след работа с градски рейс, пътувам до другия край на града. Тогава в живота ми имаше черна полоса, доста проблеми се бяха струпали - и вкъщи, и на работа... В офиса, в който работех, ма правиха на луда калинка, при това не плащаха редовно, а парите ми трябваха...
И след един особено напрегнат работен ден се качвам в градски рейс, сядам, обземат ме депресивни мисли и едва успявам да сдържа сълзите си през целия път... Защото зная, че след като се прибера у дома, там също ме чакат проблеми, бях на ръба... На отсрещната седалка седеше възрастна жена и в един момент усетих, че ме наблюдава. Беше светла и ми се стори, че излъчва нещо по-различно от тълпата в автобуса... Не ме заговори, но през целия път усещах как е насочила енергията си към мен, сякаш ме "лекуваше"... Тя слезе преди мен, но когато ставаше, ме погледна много особено, право в очите. Никога няма да забравя този поглед. След тоя странен "сеанс" се почувствах по съвсем различен начин. Тази енергия, която извираше от нея и сякаш ме "докосваше", никога няма да забравя, много интересно усещане беше.