Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 857637 Прегледи
Re: Натални карти - практикум
« Отговор #4300 -: Декември 30, 2011, 12:28:07 pm »
Хахахахахахааа ;D ;D ;D ;D Смея се на себе си. Ми ще си преправя поста. Съжалявам за глупостите.

Добра синастрия. Хармонична комбинация на темпераменти и вкусове. Nice blending, както казват американците.
« Последна редакция: Декември 30, 2011, 12:36:29 pm от Mirabella »

« Отговор #4301 -: Декември 30, 2011, 01:37:29 pm »
   ;D Верно, че не бях се разсънила още - ооох, смея се на себе си. Но вчера коментирахме момчето, бях на гости у майка му, която ми  е дълогодишна приятелка, и тя  е родена на същата дата. Момчето беше дълго време някак си свито в себе си. Но от 2-3 години работи зад граница и това че печели самостоятелно пари, явно му стимулира чувството за собствена значимост. Сега е по-самоуверен, на работата се представял много добре, даже най-добрия в цялата фабрика. Сръчен и бърз. Ноооо и бунтар и малко мрънкало, което не се е харесвало на работодателите му. Отскоро е напуснал работа там и е заминал в друг град да работи същата работа, уповавайки се на собствените си сили. Единствената разлика в картите е няколкото градуса, понеже той е роден извън България, но в същия час. Иначе е висок 180 см, жив поглед, леко срамежливо излъчване. Доколкото знам, лепят му се постоянно Козирожки  ;D. В случая неговото Слънце съвпада с МС, но от 9-ти дом, явно и това е показателя, който му гарантира успех в чужбина.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4302 -: Януари 02, 2012, 04:35:01 pm »
Има ли някой с квадрат и половина между Слънце и Плутон в натала?
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #4303 -: Януари 05, 2012, 01:31:27 am »
Има ли някой с квадрат и половина между Слънце и Плутон в натала?

Нямам ..,но имам наблюдение в/у жена...с такъв аспект... ;) Кажи какво те интересува?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #4304 -: Януари 05, 2012, 02:46:22 pm »
Какво мислите за този човек?
Това е момчето от горната история..
Казва, че е на 26, а не знае какво да прави с живота си.

« Отговор #4305 -: Януари 05, 2012, 03:13:29 pm »
Скорпионски депресии ... не знаела какво да прави с живота си. Имам примери за човек, който има силен Скорпион, но вместо ац дева е ац Близнаци и стелиума отива в шести дом, нали (пак са засегнати дева и близнаци) и така ... не знае какво да прави в живота си. Закопава се, меко казано, закотвя се в едно нещо и казва - Не, това ще е, аз ще си блъскам главата с него, другите неща в живота са "карай да върви". Като пуснат малко и си насочат енергията към нещо, което наистина е съзидателно и има смисъл, започват и да знаят какво да правят с живота си.  :rolleyes:

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #4306 -: Януари 05, 2012, 03:26:31 pm »
Абе какво ви става на всички  :-\
Само бъркате половете! Това е момче, аз го написах а и картата го показва  :rolf:
А темата с "не знам какво да правя с живота си" е много разпространена. И мен да питаш и аз не знам.

« Отговор #4307 -: Януари 05, 2012, 03:34:09 pm »
Около 25-26 годишна възраст приключва развитието на префронталния кортекс, тогава човек завършва оформянето си като личност. Отличен период да разбере какво иска да прави.

А иначе по картата. Управителят на 10-тия му дом Венера се намира в 3-ти и е в близка квадратура с Юпитер. Дали не се разпилява между много идеи, задачи, да се опитва да опита от всичко?

« Отговор #4308 -: Януари 05, 2012, 03:52:51 pm »
Само бъркате половете! Това е момче, аз го написах а и картата го показва  :rolf:

:rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: Не дочитам и не гледам горе.  ;D ;D За другото, хаха, може и така да е, може би бъркам, че меря хората по себе си в това отношение и понеже аз имам идея и юрушшш всички трябва да имат.  ;D

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #4309 -: Януари 05, 2012, 04:09:19 pm »
Около 25-26 годишна възраст приключва развитието на префронталния кортекс, тогава човек завършва оформянето си като личност. Отличен период да разбере какво иска да прави.

А иначе по картата. Управителят на 10-тия му дом Венера се намира в 3-ти и е в близка квадратура с Юпитер. Дали не се разпилява между много идеи, задачи, да се опитва да опита от всичко?
Той призна, че често му се случва. Макар и последно време да се старае да се отдръпва от нещата за да придобие цялостна картина и да поеме по нов път.
Казва, че се опитва да отсее целите си, но неговата личност била многоспектърна  :blink: Като се фокусирал върху нещо, отдавал се на 100% и като се провали , губил интерес и го прекратявал от раз.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #4310 -: Януари 05, 2012, 04:14:12 pm »

:rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: Не дочитам и не гледам горе.  ;D ;D За другото, хаха, може и така да е, може би бъркам, че меря хората по себе си в това отношение и понеже аз имам идея и юрушшш всички трябва да имат.  ;D
Хаха, да така е. Малко ми напомняш на брат ми в това отношение. Ти не учеше ли право? Защото и той това учи, може да сте колеги.

« Отговор #4311 -: Януари 05, 2012, 04:21:38 pm »
Даа, и аз съм право.  :blink: Втора година.  ;D Той за коя година е?  :blink:

« Отговор #4312 -: Януари 05, 2012, 07:09:50 pm »
Извинявайте имам нужда от малко помощ. Тази година ми е много важна, завършвам и се чудя дали има смисъл да заминавам за чужбина или по-добре да си остана тук. А другото, което ме интересува е с кое от тези неща имам най-голям шанс да успея: ПР, реклама, графичен дизайн :) Все пак СЛВ и Фортуна са в 5 дом  :-[ А и какво означава МЦ в 9 дом - че трябва да се реализирам в чужбина ? Мерси
:)

*

Grace

• 2257
« Отговор #4313 -: Януари 05, 2012, 07:38:28 pm »
мисля, че имаш всички изгледи да заминеш за чужбина. прочети за транзит на Уран през 9-ти дом / както е при теб /

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #4314 -: Януари 05, 2012, 07:57:20 pm »
Никой не може да го спре да замине  ;D. Аз бих го посъветвала дори, на Запад образованието не е по-добро, но дисциплината, усещането за система, са много по-добри. Само се чудя У9 - Марс в падение в 12 дом, и Венера в екзалтация У4 не показва, че ще му е по-добре в БГ.

Иначе Козирог си и Луна в Дева, избери си по-отговорна професия, аз по стечение на обстоятелствата имам много приятели завършили графичен дизайн. Първо трябва да си много уверен (АСЦ лъв е добре за това), но трябва постоянно да си креативен, и след 20 години, когато дойдат новите технологии и новите гладни млади дизайнери, без семейства, готови да работят по 18 часа на ден. Козирогът предпочита да си дълбае в него. И да израства в йерархията. В дизайна йерархия няма, можеш от един проект да изкараш пари за 2 год. напред, ама може и 6 месеца да нямаш работа. На поръчки си, и %, дори да работиш към голяма печатница. Защо не помислиш за архитектура и индустриален дизайн, по трудни, много по-тежки, но има на къде да израстваш и да работиш в сериозни фирми. Нали различно е да си freelancer и да работиш за Мерцедес....

Още повече архитектурата позволява да работиш и в държавната администрация. Но на запад, забрави, всичките ми приятели архитекти са чертожници, засега докато са млади, или са много добри 3D визуализатори, но не архитекти. Но Скандинавието търси определено архитекти, заради околната среда и проблемите с нея. Гарантирам за Дания и Норвегия (и аз си мисля, за някакви специализации натам). И мои приятели учат там и са доволни. Иначе ако си много борбен и амбициозен - Англия и САЩ. Ама трябва да ти е здраво д*пето. Много да работиш и да си много адаптивен, и за САЩ - много есета и четене, ще ти промият мозъка, но не за лошо, те са много осъзнати и безпределно вярват в свободата на личността.   

Понеже си момче - замини, останеш ли в БГ, ще станеш в повечето случаи лигльо. Сори за искреното ми мнение. На Запад имаш шанс, с тези професии, в БГ нямаш ли връзки, забрави.   

Така, де аз съм в една от сериозните гилдии и НЯМА работа, ще се избием.
When One Door Closes Another Door Opens

*

Uran

• 6041
« Отговор #4315 -: Януари 06, 2012, 09:11:03 am »
Към  i.georgiev: Насочете се към нещо по-прагматично и свързано с реалната икономика. Кризата ще изчисти паразитните квази професии. ПР -единствено ако знаете, че ще се реализирате, като под знаете разбирам- да имате ракета носител. Всичко това Ви го казвам съвсем добронамерено още повече, че се каните да харчите пари за образование в чужбина. Нека не бъдат на вятъра. :blink:

*

Asol

• 4140
« Отговор #4316 -: Януари 06, 2012, 10:53:05 am »
С тази опозиция Меркурий/Уран - Марс не знам доколко е добра идеята за пиар.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #4317 -: Януари 06, 2012, 11:04:14 am »
Аз не оставам с впечатлението, че той иска да учи в чужбина. По-скоро сега си доучва, каквото си е учил и иска да се реализира. Ако е за образование, дипломата по ПР, маркетинг и т.н. е най-ненужната глезотия.

Съгласна съм с Асол, че реализацията му вероятно да е по Марс и Меркурий, но и Венера, като "свидетел". При толкова активен шести дом, колкото и тредно да му е да е подчинен, едва ли ще успее да завъди самостоятелен собствен бизнес, тоест по-скоро ще предоставя някому услуги. Освен ако не му се става лекар, но не изглежда да има такива аспирации. Компютри, уеб-дизайн, съответно - уеб-реклама и маркетинг чрез компютъра, включително и от вкъщи изглежда ОК.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #4318 -: Януари 06, 2012, 06:51:08 pm »
Zdraveito toku 6to se registrirah tuk Bih iskal va6eto mnenie za men eto i dannite - roden na 09.11.1993, 18 i 25 grad Haskovo :) Blagodarq predvaritelno !

*

Stella

• 7765
« Отговор #4319 -: Януари 06, 2012, 07:10:38 pm »
Извинявайте имам нужда от малко помощ. Тази година ми е много важна, завършвам и се чудя дали има смисъл да заминавам за чужбина или по-добре да си остана тук. А другото, което ме интересува е с кое от тези неща имам най-голям шанс да успея: ПР, реклама, графичен дизайн :) Все пак СЛВ и Фортуна са в 5 дом  :-[ А и какво означава МЦ в 9 дом - че трябва да се реализирам в чужбина ? Мерси

МЦ е върха на 10-ти дом не може да бъде в 9-ти дом.
Имаш дарба за графичен дизайн, най-вече заради стелиума в 6-ти дом, сред който е и Слънцето, Уран, Нептун. може да имаш и успех в чужбина с тази специалност.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥