Аз по-горе поставих моята карта, но не съм все още толкова навътре в астрологията, но пък много ги схващам някои неща и бих се опитал да ти покажа някои важни точки в картата. Понеже сме родени в една и съща година имаме планети които са в един и същи знак, защото скоростта на движението им не е толкова бърза. (Сатурн, Уран, Нептун)
Асцендента ти е близнаци - потърси в интернет какво означава това. Главно ти дава качества като: общителен, забавен, интересен, понякога вятърничав в очите на останалите, но поне можеш да завързваш лесно контакти с околните. ИЦ е в лъв, а това ти дава гордостта на лъва. ДЦ е в стрелец. Може да се предположи, че хората които имат качествата на стрелците ти допадат най-много. МЦ ти е във водолей - според мен означава стремеж към различното, нестандартното, науката, астрологията, а и Сатурн е там на трон, което значи че действа още по-силно. Най - важните лични планети са Меркурий, Марс, Венера, Слънце, Луна. Потърси значението на всяка една планета, после значението по знак и после по дом (от 1 до 12). И ти както мен имаш силно, даже доста силно подчертан 6 дом ( дома на Дева ), а и както и при мен луната ти е в Дева. На всичкото отгоре имаш и Меркурий (както и аз хаха) в 6 дом, където се чувства на мястото си (защото Меркурий е управител на Близнаци и Дева) Лесно можеш да се тревожиш за разни неща от ежедневието ти, но ключа е да съумяваш да запазваш контрола над тях. Доколкото знам (не мога да бъда сигурен) дома в който се намира Сатурн показва тази част от живота ти в която трябва да се бориш повече и където нещата ще стават по-бавно. За кармичните неща вече не мога да кажа нищо, нека каките ако искат да обсъдят. Но най-важното: Научи се да се изразяваш точно, ясно, и с уважение към хората, които помагат за тълкуване на карти и прочее, НЕпрофесионални астролози. Все пак и те имат своето лично време. Казвам ти го, защото ми направи лошо впечатление колко много пъти си писал дали някой може да ти каже общи неща. Интересна комбинация е Скорпион - Близнаци - Дева. Надявам се ако имам пропуски да не ме критикувате много хаха още се уча, но ми е адски интересно. Благодаря на всички, които отделиха време за моята карта и за въпроса ми