Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 861297 Прегледи
Re: Натални карти - практикум
« Отговор #4360 -: Януари 07, 2012, 01:04:38 pm »
Аз по-горе поставих моята карта, но не съм все още толкова навътре в астрологията, но пък много ги схващам някои неща и бих се опитал да ти покажа някои важни точки в картата. Понеже сме родени в една и съща година имаме планети които са в един и същи знак, защото скоростта на движението им не е толкова бърза. (Сатурн, Уран, Нептун)
Асцендента ти е близнаци - потърси в интернет какво означава това. Главно ти дава качества като: общителен, забавен, интересен, понякога вятърничав в очите на останалите, но поне можеш да завързваш лесно контакти с околните. ИЦ е в лъв, а това ти дава гордостта на лъва. ДЦ е в стрелец. Може да се предположи, че хората които имат качествата на стрелците ти допадат най-много. МЦ ти е във водолей - според мен означава стремеж към различното, нестандартното, науката, астрологията, а и Сатурн е там на трон, което значи че действа още по-силно. Най - важните лични планети са Меркурий, Марс, Венера, Слънце, Луна. Потърси значението на всяка една планета, после значението по знак и после по дом (от 1 до 12). И ти както мен имаш силно, даже доста силно подчертан 6 дом ( дома на Дева ), а и както и при мен луната ти е в Дева. На всичкото отгоре имаш и Меркурий (както и аз хаха) в 6 дом, където се чувства на мястото си (защото Меркурий е управител на Близнаци и Дева) Лесно можеш да се тревожиш за разни неща от ежедневието ти, но ключа е да съумяваш да запазваш контрола над тях. Доколкото знам (не мога да бъда сигурен) дома в който се намира Сатурн показва тази част от живота ти в която трябва да се бориш повече и където нещата ще стават по-бавно. За кармичните неща вече не мога да  кажа нищо, нека каките ако искат да обсъдят. Но най-важното: Научи се да се изразяваш точно, ясно, и с уважение към хората, които помагат за тълкуване на карти и прочее, НЕпрофесионални астролози. Все пак и те имат своето лично време. Казвам ти го, защото ми направи лошо впечатление колко много пъти си писал дали някой може да ти каже общи неща. Интересна комбинация е Скорпион - Близнаци - Дева. Надявам се ако имам пропуски да не ме критикувате много хаха още се уча, но ми е адски интересно. Благодаря на всички, които отделиха време за моята карта и за въпроса ми :)
:)

« Отговор #4361 -: Януари 07, 2012, 01:10:45 pm »
Мерси много :) . А за отношението ми - мисля че е нормално любопитен сам си и настоятлен . Да ме изжинят хората,които ги ядосвам :)

« Отговор #4362 -: Януари 07, 2012, 01:25:31 pm »
Но най-важното: Научи се да се изразяваш точно, ясно, и с уважение към хората, които помагат за тълкуване на карти и прочее, НЕпрофесионални астролози. Все пак и те имат своето лично време. Казвам ти го, защото ми направи лошо впечатление колко много пъти си писал дали някой може да ти каже общи неща. Надявам се ако имам пропуски да не ме критикувате много хаха още се уча, но ми е адски интересно. Благодаря на всички, които отделиха време за моята карта и за въпроса ми :)

И аз това се опитах да кажа по-рано  ;)
Бедата е там, че пределите на разумното се налагат от малоумните.

« Отговор #4363 -: Януари 07, 2012, 06:14:27 pm »
Добре сам, но какво означава това каре ?
учиш ли  :rolleyes:ВУЗ
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #4364 -: Януари 07, 2012, 06:24:18 pm »
Ми мисля да кандидатствам , но да не гожоря преджарително,защото и когата и да го направя .. не се случват нещата,както исакм :)

« Отговор #4365 -: Януари 07, 2012, 06:26:43 pm »
Да допалня 12 калс съм в ПМГ , а това че ме питаш означава ли,че наталната ми карта подсказва че трябва да сам умничък :Д?

« Отговор #4366 -: Януари 07, 2012, 06:55:44 pm »
Ми мисля да кандидатствам , но да не гожоря преджарително,защото и когата и да го направя .. не се случват нещата,както исакм :)
ето това е карето 3- средното образование , 9- ВУЗ
икономическа специалност ли искаш
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #4367 -: Януари 07, 2012, 07:01:47 pm »
Мерси много :) . А за отношението ми - мисля че е нормално любопитен сам си и настоятлен . Да ме изжинят хората,които ги ядосвам :)
Аз пък мисля, че не е толкова нормално. Не си любопитен и настоятелен, а си натрапчив, досаден, нетърпелив и несъобразителен. Не разбираш от дума и си правиш каквото си знаеш.
Ако не бях ти видяла картата, щях да предположа, че си на 15 години максимум! - съдейки по начина ти на комуникация и на мислене. Да не говорим, че правиш елементарни правописни и граматически грешки.

Кое какво означава... ами иди и провери. Има си гугъл сърч. Ти как си представяш тоя форум? Че хората киснат тук, нямат си друга работа и само чакат някой като теб да ги пита за нещо и да му свършат работа? Всички сме тук защото се интересуваме от астрология, тук сме за да придобием опит и да обсъждаме. А ти си казваш, че не те интересува астрология и нямаш намерения да научиш нещо...просто да ти кажели информация по твоята карта. Ми иди и си плати на астролог!
И сега само да не напишеш няколко последователни и необмислени поста от твоя страна, как си ме ядосал и мен... ;) Ми вземи се замисли, защото ти казвам направо каквото мисля. На човек дори не му трябва да ти гледа картата за да си направи някои изводи за теб.
« Последна редакция: Януари 07, 2012, 07:14:54 pm от Freya »

« Отговор #4368 -: Януари 07, 2012, 08:11:45 pm »
Тогава ако садим по казаното от теб тук хората не си помагат ? Аз съм тук за да добия представа за наталната си карта и да науча покраи това някои нещица.Не е ли подходящо място този форум ??

« Отговор #4369 -: Януари 07, 2012, 08:15:30 pm »
Не мисля савсем друго да следвам,а иконимиката от каде ти хрумна медицина не може ли ?

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #4370 -: Януари 07, 2012, 08:17:39 pm »
Тогава ако садим по казаното от теб тук хората не си помагат ? Аз съм тук за да добия представа за наталната си карта и да науча покраи това някои нещица.Не е ли подходящо място този форум ??

За какво си тук тепърва ще разбереш, ако забравиш, за какво си дошъл,
ще научиш и неща, за които не си дошъл....  ;D

Цитати се " вмъкват в един и същи пост като натиснеш " вмъкни цитат  "
така ще отговориш на няколко души в един пост
Естествени минерали и амулети

« Отговор #4371 -: Януари 07, 2012, 08:19:13 pm »
Скорпио, Фрея се опита да ти обясни, до голяма степен ще повторя нейните думи, но в този форум хората са се събрали,  водени от интереса си към астрологията и стремейки се да обогатят знанията си, ти нито си заинтересован от науката, нито имаш знания, които да развиеш, та в  този ред на мисли, не е много подходящо да си изтипосваш картата и нагло да казваш, че не те интересува нищо освен тълкуванията на хората, не се сърди, но нали знаеш, за да получиш, трябва да дадеш, в случая ти просто искаш да получиш наготово информация без дори да си направиш труда да прочетеш каквото и да било по въпроса.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

Asol

• 4140
« Отговор #4372 -: Януари 07, 2012, 08:25:26 pm »
Тук не е училище по астрология, а дискусионен форум, където и двете страни имат в някаква степен астро познания. При желание от твоя страна можеш да научиш каквото те интересува. Никой не е длъжен да те упътва за неща, които ако използваш Гугъл може да намериш. Във форума също има доста информация, но ти казваш, че не искаш да учиш астрология, но очакваш да ти кажат нещо наготово. Всичко е въпрос на добра воля от другата страна и е неуместно да настояваш при това положение. Ако някой има желание ще ти пише нещо по натала.
« Последна редакция: Януари 07, 2012, 08:30:05 pm от Asol »

« Отговор #4373 -: Януари 07, 2012, 08:26:22 pm »
Не савсем не е така , чета доста работи , но като не ги разбирам кжо да правя .. то поради това се регистрирах тук.То е ясно че ако се помача,което ще иска много време,че и аз ще стигна до някаде ... . Пак казвам тук съм за да получа помощ да добие предстажа за наталната си карта,която скоро научих изобщо че има такава , а и кои знае още какви неща има ..

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #4374 -: Януари 07, 2012, 08:33:30 pm »
Здравейте ...много съм запалена по астрологията ама като чета и нищо не разбирам с тея транзити, тригони секстили... и така нататък ...  :-[ :-[ Много ще съм ви благодарна ако кажете няколко думи са мойта карта :)
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #4375 -: Януари 07, 2012, 08:34:01 pm »
Еее, по-спокойно - как набрахте, всеки новодошъл като гледам доста си пита, нека и той го прави по своя начин. 

Не е ли подходящо място този форум ??

Не си прави изводи от няколко мнения, явно нещо си подразнил дамите, вярвам, че ще им мине бързо.  ;D

Който има желание и може - отговаря, който не, не виждам повод за крайни изказвания. То опасността на всеки по-знаещ чуждите въпроси да му се сторят неоснователни, винаги я има. За повечето така или иначе се съдържа инфо в самия форум, а рядко някой се ползва от него, направо се искат обяснения в пряк контакт. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #4376 -: Януари 07, 2012, 08:34:17 pm »
Ами, щом не ги разбираш, опитай се да ги систематизираш малко, никой не се е родил знаещ, всеки е стартирал от нулата, и моля те, обърни внмание на правописа, не се заяждам, но ми е странно човек в 12 клас да пише така, нали и матура предстои...
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #4377 -: Януари 07, 2012, 08:45:27 pm »
Taka no vse pak sam sviknal da pisaha eto taka kakto vijda6 v memta na komputar, a ina4e si pisha gramotno ( spored men :D ). I mislq 4e zatova imam pravopisni greshki tuk ma4e e da bisha na kirilica :)

« Отговор #4378 -: Януари 07, 2012, 08:47:21 pm »
Iskah da kaja ma4a se , a tazi greshka ve4e e ot barzina :D

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #4379 -: Януари 07, 2012, 08:51:46 pm »
Ама ти май не " чуваш" като ти се обяснява нещо - не пиши нови постове,
а натисни " ПРОМЕНИ " горе в дясно за да промениш написания текст и
да си направиш поправките - не пускай по сто поста без да има какво да кажеш  :-[

ВСЕКИ НАПИСАН ТЕКСТ МОЖЕ ДА СЕ ПРОМЕНИ/КОРЕГИРА ИЛИ ДА СЕ ИЗТРИЕ !!!
Естествени минерали и амулети