Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 856230 Прегледи
*

priya

• **
  • 1263
Re: Натални карти - практикум
« Отговор #4580 -: Февруари 25, 2012, 02:30:14 pm »
И нещо друго някой знае ли нещо за Апостол Апостолов ?

Цитат на: Апостол Апостоловlink=topic=3576.msg260791#msg260791 date=1330104726

Знайно е, че аз съм астрологът на ПРОЧУТИТЕ И БОГАТИТЕ.

Некоронованият Цар на Българската астрология!

Направо извънземен!

Вашият личен хороскоп ще ви направи: 1. по-богати, 2. по-силни, 3. по-здрави

Гаранция за това са стотиците знаменитости, на които съм помогнал!

ЦЕНОРАЗПИС

Посочете исканата от вас услуга.
Радикален (личен) хороскоп - 350 лв. (175 € или $ 270)    
Соларен (годишен) хороскоп- 320 лв. (160 € или $ 250)    
Транзити (периоди и събития)- 320 лв. (160 € или $ 250)    
Радикален, соларен и транзити- 750 лв. (375 € или $ 580)    
Синастрия (съвместимост)- 550 лв. (275 € или $ 370)    

;D

Бързо всички на Панацеята в астрологията! :mellow:
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

Papy

• 4343
« Отговор #4581 -: Февруари 25, 2012, 02:59:25 pm »
Ехаа-какви цени-а после, ако не познае кога съм се женила-дали ще ми върне парите

*

priya

• **
  • 1263

« Отговор #4583 -: Февруари 25, 2012, 03:05:01 pm »
Какъв е изводът - просто шарлатанин или просто мошенник ? Или и двете и даже още много не хубави неща ?

« Отговор #4584 -: Февруари 25, 2012, 03:36:31 pm »
http://dreal.net/wiki/index.php/%D0%90%D0%BF%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%BB_%D0%90%D0%BF%D0%BE%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%B2

:49:
Ааааа нее,ж :rolf:
кликнете на най-великия човек на света.
Това е цитат от там:

Адолф Спасов Хитлер (или просто ХИТЛЕР), по прякор Фюрера, е известен психопат, художник, наркоман и киборг. Създаден е през 1919 г. от клетки на риба-муха в подземните лаборатории на МВР.

;D

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #4585 -: Февруари 25, 2012, 10:31:41 pm »
извинявай за личните въпроси ама принца появи ли се? и ако да, как се отрази факта че си имала брак преди това?

Да, появи се принцът, ама от най-истинските принцове  :blink: Толкова е истински, че понякога сънувам как нещо се е случило и аз съм пак с бившия, и пак искам да се махна, и срещам разни други, които съм отхвърляла и не ги искам и страдам... плача насън, търсейки го и го намирам - точно него, намирам си го насън и съм щастлива  :blink: Будя се и го виждам как си спи до мен и съм двойно по-щастлива. И насън, и наяве искам да съм с този човек  :blink:
Предишният ми брак е опит, който ми дава възможност всеки миг да виждам каква щастливка съм в настоящия си брак  :blink:
The only distance is that which we create!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4586 -: Февруари 25, 2012, 10:34:02 pm »
Толкова е истински, че понякога сънувам как нещо се е случило и аз съм пак с бившия, и пак искам да се махна, и срещам разни други, които съм отхвърляла и не ги искам и страдам... плача насън, търсейки го и го намирам - точно него, намирам си го насън и съм щастлива  :blink: Будя се и го виждам как си спи до мен и съм двойно по-щастлива.

Това е да си с човек, който наистина те кара да се чувстваш щастлива.  :blink:
А жаби всички целуваме - кой повече, кой по-малко, преди да срещнем човека, с който да си изживеем живота.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #4587 -: Февруари 26, 2012, 01:11:46 am »
Добре че са жабите, че да познаем принца

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #4588 -: Февруари 26, 2012, 07:59:46 am »

Тези дни ми се натрапи една зависимост, в която аз поне виждам логика. Жени, които са имали баща-катил, като че ли пО се справят с намирането на принца, а жени, които са имали спокоен и уравновесен баща, попадат първо на психопати и после на принц  :blink:
Няма рецепта сигурно, но на мен по натал си ми е заложено да мина през развод, отговарям на всички сигнификатори за развод, освен на един - секстил венера със сатурн и затова се надявах, че няма да се разведа. Обаче се оказа, че аз поисках развода.... Сега пък тоя аспект ми е активиран при сегашната ми връзка, тъй като венера е господар на 9 дом (домът на втория брак) и усещам как всичко си е ок, има я хармонията  :blink: Отделно тая моя венера в синастрията ни попада на куспидата на неговия десцедент, а по композит и комбин сме с асцедент Везни  ;D
« Последна редакция: Февруари 26, 2012, 08:04:38 am от eaglet »

« Отговор #4589 -: Февруари 26, 2012, 08:34:43 am »
а нужно ли е да се вкарваме н-ти пъти в турсо-латино сериали за да го познаем
от подобен натрупан опит е алергична непоносимост към жабешките бутчета в следващ живот
да се чудят докторите откъде ти е :mellow:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

eaglet

• *
  • 411
« Отговор #4590 -: Февруари 26, 2012, 08:59:17 am »
а нужно ли е да се вкарваме н-ти пъти в турсо-латино сериали за да го познаем
от подобен натрупан опит е алергична непоносимост към жабешките бутчета в следващ живот
да се чудят докторите откъде ти е :mellow:

Някои вероятно имат тоя късмет от първия път, но и точно тия не проявяват никаква емпатия към другите, които са се сблъскали с тая тема. Една такава ми заяви, че детето ми не е подходящо за нейното, защото е дете на разведени родители, а точно на тая мъжът й ме молеше да й давам допълнителна работа, че ходела на работа в библиотеката колкото да не скучаела у дома, да си пиела кафето там. И тази беше първата, която хвърли камък по мен и детето ми веднага след развода. Нейното момиче влачеше по земята на двора моето след развода, кой знае какво беше чуло от мама - дъщеря ми  в тоя период имаше транзитиращ Плутон на куспидата на 7 дом. Така че по-добре няколко мними принца до намирането на истинския, отколкото безчувствена принцеса за цял живот  :blink: За мен и аз, и дъщеря ми само спечелихме от натрупания опит  :blink:

*

Asol

• 4140
« Отговор #4591 -: Февруари 26, 2012, 09:11:21 am »
Някои вероятно имат тоя късмет от първия път, но и точно тия не проявяват никаква емпатия към другите, които са се сблъскали с тая тема. Една такава ми заяви, че детето ми не е подходящо за нейното, защото е дете на разведени родители, а точно на тая мъжът й ме молеше да й давам допълнителна работа, че ходела на работа в библиотеката колкото да не скучаела у дома, да си пиела кафето там. И тази беше първата, която хвърли камък по мен и детето ми веднага след развода. Нейното момиче влачеше по земята на двора моето след развода, кой знае какво беше чуло от мама - дъщеря ми  в тоя период имаше транзитиращ Плутон на куспидата на 7 дом. Така че по-добре няколко мними принца до намирането на истинския, отколкото безчувствена принцеса за цял живот  :blink: За мен и аз, и дъщеря ми само спечелихме от натрупания опит  :blink:

Така е хората, които нямат опит и не са се сблъскали с разочарования и трудности в някаква насока трудно проявяват емпатия в аналогични случаи. Даже има и такива, които се мислят, че са "по от сой". Ако се разведе веднага ще си промени становището.  ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #4592 -: Февруари 26, 2012, 09:17:25 am »
Aз съм избягвала мъжете тип мачовци, а и те са ме избягвали. ;D Баща ми е такъв.
От първата си връзка си бих камшика в момента в който усетих, че иска да го дава голям мъж.
След това 3 години ме преследва, а и периодически през годините, незвисимо, че беше/е женен ми досаждаше по телефона и опъваше нервите на съпруга ми.
Малко самоуверено, но си останах Голямата му Любов ако и да бях пълна противоположност на идеала му за жена. ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4593 -: Февруари 26, 2012, 10:22:28 am »
Една такава ми заяви, че детето ми не е подходящо за нейното, защото е дете на разведени родители, а точно на тая мъжът й ме молеше да й давам допълнителна работа, че ходела на работа в библиотеката колкото да не скучаела у дома, да си пиела кафето там.

Не знаех, че все още има жени, особено от нашето поколение, които разсъждават по този начин.
Дете на разведени родители - и какво от това? Разводът да не е стигма за цял живот?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #4594 -: Февруари 26, 2012, 10:35:50 am »
... Разводът да не е стигма за цял живот?

Разбира се, че е стигма за цял живот. Както и това да израснеш в двойка, която не се развежда цял живот.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4595 -: Февруари 26, 2012, 10:38:13 am »
... Разводът да не е стигма за цял живот?

Разбира се, че е стигма за цял живот. Както и това да израснеш в двойка, която не се развежда цял живот.

Имах предвид за пред обществото, защо трябва да се осъждат децата на такива родители.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #4596 -: Февруари 26, 2012, 10:41:53 am »
Защото психологията на повечето хора е такава- стадна - да се събират със себеподобни, и да странят от различните. Аналогия=> развеждащите се като цяло са хора, склонни към повече подвижност в отношенията си. Аналогично и децата на такива хора. Неразвеждащите се като цяло са хора склонни към повече фиксираност в отношенията си. От там и децата на такива двойки.

*

Stella

• 7765
« Отговор #4597 -: Февруари 26, 2012, 10:45:31 am »
Тези, които най-много заклеймяват развода, най-много се боят от него.
Да не говорим, че 90% от бракуваните не могат да се гледат, но се търпят и играят театър за пред обществото, водейки двойнствен живот. Да си постъпил честно, давайки свобода на другия е въпрос на чест. Фалш и лицемерие е да жиееш в една изчерпана връзка, целият свят да знае, че изневеряваш или мъжа ти изневерява, обаче ти като вълчица да браниш семейството /говоря в женски род, защото повечето жени го правят това, мъжете си траят/.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Papy

• 4343
« Отговор #4598 -: Февруари 26, 2012, 10:47:54 am »
Аз друго имах предвид
Ако преди 12 години бях срещнала същия този мъж, с който съм сега, можеше да го подмина. Тогава се увличах по странни, езотирични типове. И аз бях като тези, дето всичко знаят, животът им е ясен, и може да се каже, че бях доста крайна-за мен нещата бяха черно-бели. Като поживях, като се сблъсках с някои неща, започнах да ценя други неща в хората. За това най-много допринесоха жабите. Те не са жаби по принцип-те са били жаби за мен. И аз съм им много благодарна. Но наистина докато не си научиш уроците, нещата циклят.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4599 -: Февруари 26, 2012, 11:33:53 am »
Да си постъпил честно, давайки свобода на другия е въпрос на чест. Фалш и лицемерие е да жиееш в една изчерпана връзка, целият свят да знае, че изневеряваш или мъжа ти изневерява, обаче ти като вълчица да браниш семейството /говоря в женски род, защото повечето жени го правят това, мъжете си траят/.

Абсолютно подкрепям.
Или заради парите и финансовата осигуреност да се правиш, че не виждаш и не чуваш, да стискаш зъби и да търпиш, а в обществото да го играеш всеотдайна съпруга.

Но и това е път за някои жени, нямаме право и да ги осъждаме, такъв е бил техният избор.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.