Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 860320 Прегледи
Re: Натални карти - практикум
« Отговор #4620 -: Март 09, 2012, 01:36:12 pm »
Извинявам се за офтопика. Мирабела, може ли да ми дадеш повече информация за планетарните периоди? Някъде обсъждани ли са?

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #4621 -: Март 09, 2012, 02:55:07 pm »
за мен пр. луна в риби може да е основна причина за самоубийствените мисли още повече, че натално е в близнаци. понеже скоро излязох от периода на пр. луна в риби - боже, всеки ден се самоубивах! никога преди не са ми идвали такива мисли в главата, 2 години всеки ден обмислях как ще скачам отнякъде....
не мисля, че карето на плутон към слънцето води до нежелание за живот, по скоро това което написах по-горе в комбинация с преминалата вече опозиция на сатурн с натално слънце. според мен ще я усеща докато сатурн е във везни.

според мен ако удържи до минаването на пр. луна в овен, от там нататък й предстои един от хубавите според мен транзити за една жена - съвпад на тр. уран със слънце. време в което може да се отскубне от майка си...

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #4622 -: Март 09, 2012, 02:55:27 pm »
Извинявам се за офтопика. Мирабела, може ли да ми дадеш повече информация за планетарните периоди? Някъде обсъждани ли са?

Аз съм писала тук...http://www.astroseer.net/forum/index.php?topic=700.0

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #4623 -: Март 09, 2012, 03:46:47 pm »

Не ги определям ръчно. Използвам Solar Fire. Ето линк за изтегляне - http://www.mediafire.com/?1r9zjs164c5dtnx. Самата програма дава, и то подробно тълкувание, но аз експериментирам с тълкуванията на Агафонов от книжките му за прогностика - http://www.mediafire.com/?1o8mm4gqdql30ur. Той отчита дейностите върху, които влияят съответните планети в конкретната натална карта (управители на дом, положение в дом, аспекти помежду им), не само мунданните им характеристики.

« Отговор #4624 -: Март 09, 2012, 09:05:52 pm »

Не ги определям ръчно. Използвам Solar Fire. Ето линк за изтегляне - http://www.mediafire.com/?1r9zjs164c5dtnx. Самата програма дава, и то подробно тълкувание, но аз експериментирам с тълкуванията на Агафонов от книжките му за прогностика - http://www.mediafire.com/?1o8mm4gqdql30ur. Той отчита дейностите върху, които влияят съответните планети в конкретната натална карта (управители на дом, положение в дом, аспекти помежду им), не само мунданните им характеристики.
Много ти благодаря Мирабела  :kissd:

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #4625 -: Март 11, 2012, 01:25:45 pm »
Този Близначко ми предложи да дойде при мен да се видим, понеже се знаем само виртуално. Нещо прекалено издухан ми идва...  :-\ Като започнем с това, че прекалява с алкохола, а има диабет. По едно време ми звънеше след полунощ - подпийнал, и ме молеше да му кажа, че го обичам...  :unsure: Има доста странни фантазии, като това да прави секс с ангел (да, онези същества с крилцата) и искрено вярва, че има такъв за него, който ще дойде и ще го спаси... Обича да ми говори, ама аз повечето пъти не му разбирам нищичко. Интересно ми е що за човек е според Вас... и дали е безопасно край него  ;D ?  Четох, че Слънце съвпад Хирон дава хора, които вярват, че имат специална мисия в живота си, които сякаш от друго място... Виждам, че има Венера квадрат Луна и знам, че това е аспектът на изневеряващия мъж. А диабетът показан ли е в натала му? Иначе моето мнение за него  - ами секси е,  :-[ и ми харесва гласа му.

Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4626 -: Март 11, 2012, 01:35:53 pm »
В неговия случай ми се струва, че опозицията Луна/Марс върху нодалната ос носи повече проблеми от квадрата Венера/Луна.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #4627 -: Март 11, 2012, 01:36:24 pm »
Може и не само на алкохол да я кара.

Пак квадрат на Меркуриите ви - може от това да идва неразбирането. Луната ти е в тригон с негово Слънце, а негова Луна - върху Меркурия ти. Дано това компенсира.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4628 -: Март 11, 2012, 01:42:58 pm »
Като започнем с това, че прекалява с алкохола, а има диабет.
А диабетът показан ли е в натала му?

Могат да се намерят указания, но най-вероятно е роден малко по-рано, поне около минутка.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #4629 -: Март 11, 2012, 01:52:05 pm »
В неговия случай ми се струва, че опозицията Луна/Марс върху нодалната ос носи повече проблеми от квадрата Венера/Луна.

Мдаа...и аз мисля така.

А диабета...Венера/сладкото/ и луната...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #4630 -: Март 11, 2012, 01:52:39 pm »

Лили, май е така - емоционалните кризи, кофти връзки. Той сам ми каза, че се е разболял заради момиче. А за часа - да, забравих да спомена, че не съм сигурна колко е точен, ориентировъчен е. Каза ми "около полунощ".

Може и не само на алкохол да я кара.

Пак квадрат на Меркуриите ви - може от това да идва неразбирането. Луната ти е в тригон с негово Слънце, а негова Луна - върху Меркурия ти. Дано това компенсира.

Като ни гледам синастрията - имаме доста хубави аспекти. Негов Марс тригон мои Венера и Плутон ; негови Меркурий и Венера тригон моята Луна, и т.н. Но като цяло ми се вижда доста проблемен. :) А сега забелязах, че имаме съвпад на Асцендента му с моя Лунен възел в 5-я ми дом - кой кого и на какво ще учи? :>
« Последна редакция: Март 11, 2012, 02:15:13 pm от LibrawithTaurus »
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

snow

• *
  • 100
« Отговор #4631 -: Април 03, 2012, 02:55:06 pm »
Попадна ми информация за една историческа личност. Ще приложа картата ѝ според часа на раждане,записан в дневника на баща ѝ, и според мен,защото ми се струва повече като АСЦ Везни,а не Дева.Можете ли да предположите кое е момичето?
"Само слабите се стремят към порядък,силните владеят хаоса."

*

snow

• *
  • 100
« Отговор #4632 -: Април 03, 2012, 03:21:05 pm »
Е, добре, сама ще си отговоря  :29: Отговорът е Мария Николаевна Романова. А това е инфото,което намерих: http://www.freewebs.com/otmasisters/aboutmariaromanova.htm
"Само слабите се стремят към порядък,силните владеят хаоса."

« Отговор #4633 -: Април 08, 2012, 01:35:16 pm »

Здравейте,
 Може ли някой да ми помогне в разчитането на тази натална карта? :(
 30.03.2012,гр Бургас, 13:50 ч.

Благодаря Предварително

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4634 -: Април 08, 2012, 01:41:12 pm »

Но това е съвсем новородено бебе.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #4635 -: Април 08, 2012, 01:46:18 pm »

Здравейте,
 30.03.2012,гр Бургас, 13:50 ч.

Благодаря Предварително

Оооо...,не пипам такива карти... :blink:

Да е живо и здраво!

« Отговор #4636 -: Април 08, 2012, 01:56:50 pm »
Цитат
Оооо...,не пипам такива карти...

:unsure: Защо,Марая?Синът ми е на 2год.6мес.,но му следя и транзитите,и лунациите.Грешно ли постъпвам? :-\

« Отговор #4637 -: Април 08, 2012, 02:28:09 pm »
Мен ако ме питаш му следи храненията, температурата и други неща... Не че нещо  :72:
:)

*

Марая

• 28287
« Отговор #4638 -: Април 08, 2012, 02:32:38 pm »
Цитат
Оооо...,не пипам такива карти...

:unsure: Защо,Марая?Синът ми е на 2год.6мес.,но му следя и транзитите,и лунациите.Грешно ли постъпвам? :-\

До 7г. възраст децата са свързани с картите на майките си...

Картата се гледа след навършване на 12г. Аз така правя...И така съм приела за правилно. Но всеки , както иска... ;) ;D

« Отговор #4639 -: Април 08, 2012, 03:20:47 pm »
Имате ли някакво желание да попрактикувате върху моята карта? :rolleyes: Има един - два въпроса, които живо ме интересуват.
There's a little witch in every woman...