Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 859462 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Натални карти - практикум
« Отговор #4640 -: Април 08, 2012, 03:23:23 pm »
Ако искаш, я постави. Който има желание, ще се включи.
И си задай въпросите, какво конкретно те интересува.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #4641 -: Април 08, 2012, 03:33:45 pm »
Имате ли някакво желание да попрактикувате върху моята карта? :rolleyes: Има един - два въпроса, които живо ме интересуват.

За мен ще бъде удоволствие....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #4642 -: Април 08, 2012, 03:51:27 pm »
Докато Restless се накани  :P :-[, аз ще пусна картата на един Лъвчо. Абстрахирам се от 3-те години разлика, хах, аз не подбирам.  ;D Интересен ми е, кара ме да се смея.  :-[  Какво може да ми кажете за него? :>> Като гледам и той си има тау-квадратче.

Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

Марая

• 28287
« Отговор #4643 -: Април 08, 2012, 04:13:05 pm »
Тази карта ректифицирана ли е? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #4644 -: Април 08, 2012, 04:24:33 pm »
Амии, ако ректифициране е това, което си мисля, значи не е. Часът е този, който е записан при раждане.
There's a little witch in every woman...

*

Марая

• 28287
« Отговор #4645 -: Април 08, 2012, 04:37:41 pm »
Амии, ако ректифициране е това, което си мисля, значи не е. Часът е този, който е записан при раждане.

От прочетеното до тук , както и от самата карта според мен часа не е точен...

Както и да е..,кажи кои са онези 2 въпроса...ще опитам без ректификация.

« Отговор #4646 -: Април 08, 2012, 04:44:35 pm »
Мен ако ме питаш му следи храненията, температурата и други неща... Не че нещо  :72:

:unsure: Защо?Да не би майка ти да не следи твоите? ;)

Цитат
Оооо...,не пипам такива карти...

:unsure: Защо,Марая?Синът ми е на 2год.6мес.,но му следя и транзитите,и лунациите.Грешно ли постъпвам? :-\

До 7г. възраст децата са свързани с картите на майките си...

Картата се гледа след навършване на 12г. Аз така правя...И така съм приела за правилно. Но всеки , както иска... ;) ;D

Благодаря ти,Марая. :blink:

« Отговор #4647 -: Април 08, 2012, 05:25:17 pm »
Restless, квадратът на съвпада Слънце/Меркурий към Уран е широк, но явно действа. Подхожда на ника ти във форума. ;)

Казваш, че става дума за личностна промяна и конфликти с роднини (предполагам, хора, които са в дома ти). И за двете неща изглежда, че отговаря Слънцето (за второто като У4), както и Луната (мунданен управител на 4-ти дом). Преди 2 години Сатурн е транзитирал в опозиция със Слънце/Меркурий, а още преди това (както пишеш, преди около 3 години) е бил в квадратура с Луната ти. Оттам може да е започнало усещането за тежест и изолация (Сатурн в 5-тия и 6-тия ти дом може буквално да те е лишил от възможност за забавления, задълженията да са заели цялото ти свободно време). В последната 1-2 години транзитни Плутон и Уран са доналяли напрежение в канчето ти. Промяната, която усещаш в себе си, вероятно се дължи на транзита на Уран - поела си смело напред без да ти пука толково много както преди за мнението на околните. Тъй като аспектите на транзитни Уран и Плутон са разходящи (няма да се върнат в градусите на Слънцето и Меркурия ти), напрежението вече би трябвало да спадне.

За любов какво да кажа. Прогресивна Луна в Скорпион върху квадратурата ти Венера/Плутон - ясно защо в момента търсиш страстна любов. Обаче 6-тият дом няма слава на много любовен (освен ако не е любов в работна обстановка, напр.).
Ако Стрелец е на върха на 7-мия ти дом, транзитен Уран излиза от квадратура с Юпитер, а Плутон - от опозиция. Може би е имало ново познаство/връзка наскоро? Всъщност, тези последните два аспекта също могат да говорят за промени във взаимоотношенията с околните по принцип, не само за промяна на любовния фронт. Може би ще трябва да почакаш докато прог. Луна пресече Десцендента ти след около година. По същото време директна Луна ще бъде в 2-градусов апликиращ съвпад с натална Венера. Съвпадът на транзитен Нептун с прогресивна Венера също може да носи любов, но по-скоро към изкувствата.

Извини ме, ако съм в грешка.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4648 -: Април 08, 2012, 07:51:55 pm »
Mirabella, написала си го все едно си била на мое място.

Да, и й предлагам да разкара най-сетне тоя подпис.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #4649 -: Май 05, 2012, 04:27:18 pm »
Аз се включвам отново с нов обект на интерес - какво можете да ми кажете за него? :) Знам, че разведен, има син, кое в натала му показва това? Също и... какъв е тоя огромен 1 дом  :unsure: ?!  ;D Можете ли да познаете с какво се занимава? :>(Часът може да е с + - минута.)

Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.

« Отговор #4650 -: Май 05, 2012, 04:46:00 pm »
Да не е и той фотограф? Нептун в 10-ти дом в опозиция със Слънце на К5.
Друг вариант е с точни науки - У10 и У9 Плутон е в квадрат със съвпада Меркурий/Сатурн. У10 в 8-ми - може и  да е психолог, криминолог, полицай, пожарникар. Да не е от руската мафия?
Пада ли си по високи скорости и екстремни спортове? Марсът е "паднал", но в близък квадрат с Уран в 8-ми дом. Този квадрат попада върху Луната ти. Може би тази страна на личността му, готовата да рискува, те привлича.
Плутон в 8-ми в квадрат със Сатурн (при това У1) също може да говори за издържливост - и физическа, и психическа.

От бегъл поглед виждам, че Слънцата ви са в тригон, а Луната му попада между Венерата и Плутона ти. Този би трябвало да си падне здравата по теб.

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
« Отговор #4651 -: Май 05, 2012, 05:06:13 pm »
Да не е от руската мафия?

;D ;D ;D Питах го, каза, че не е! Хаха...Той е роден в Русия, иначе си е отраснал в Бг. Занимава се с ковано желязо, работи във фирма с такъв профил, правят врати, огради, мебели от метал. Казва, че в желязото е открил живинка...:>

От бегъл поглед виждам, че Слънцата ви са в тригон, а Луната му попада между Венерата и Плутона ти. Този би трябвало да си падне здравата по теб.

:o  :rolleyes: Стана ми много любопитно! Моля те, включи се в темата за синастрията! :)))

« Отговор #4652 -: Май 06, 2012, 04:21:03 pm »
Това е най-уникалният човек, когото съм срещала (в буквалния смисъл). "Неговият дом е неговата крепост" и никога, ама никога не остава сам там. Нон-стоп събира хора вкъщи, като видимо чувства огромно удовлетворение и успокоение по този начин. Апартаментът му е отрупан с креативно изобретени или преработени вещи, всяка за себе си УНИКАЛНА (това сигурно по У на АЦ в 5-ти, Лъв). Луната му е страшно интересна - хем тронова, хем в 4-ти дом, хем в аспект с Нептун и Плутон (последният в момента я опозира откъм МЦ). Чудя се как се живее с такива интензивни емоции? За външния му вид да не говорим... Риж, висок, слаб, атлетичен (Марс) и се облича адски бунтарски (ярки, развлечени дрехи и кецове). В първия момент изглежда повърхностен и леко неадекватен, но като се заговорих с него, направо ме изуми колко е умен, осъзнат и open-minded... Жалко, че няма достатъчно земна стихия, за да интегрира уникалните си качества в обществото, което всъщност мрази неистово, заради ограничеността му...

Часът не е точен, но със сигурност знам, че е АЦ е Овен!
« Последна редакция: Май 06, 2012, 04:28:05 pm от euph0ria »

« Отговор #4653 -: Май 06, 2012, 08:01:18 pm »
... Чудя се как се живее с такива интензивни емоции? ...

Или емоциите му са трудни за осъзнаване за самия него? Визирам съвпада Луна/Меркурий в опозиция с Нептун. Ако действително този съвпад съществува.
Адски бунтарски стил на обличане, open-minded и мрази ограничеността на обществото. Дали Уран не е по-близо до МС?
За неадекватен бих се съгласила веднага - опозиция Меркурий/Нептун. Обаче мисля, че е добър психолог. Попива емоциите на хората интуитивно и с Плутон в 7-ми би могъл да им оказва силно влияние. He's already got you under his spell, както се казва.
Вижда се, че човекът е със силно артистична натура (особено ако това Слънце е в 5-ти или около 5-ти) и изключително чувствителна също. Страх от отхвърляне от обществото най-често се крие зад лозунга "не ми пука за тях, защото са еди какви си". Какво му е отношението към опиатите?

« Отговор #4654 -: Май 06, 2012, 09:37:22 pm »
Приятелите му много го обичат и уважават, защото винаги е на разположение в трудни моменти. Метафорично му викат "царю", нещо като главатар на компанията е (сигурно заради преобладаващата кардиналност). За добър психолог съм съгласна. За опиатите бях сигурна, че ще питаш..  ;D Ами позитивно е... Предполагам, че Нептун не прощава  ;D

Има и друго, интересни са ми родителите, които му плащат все още квартирата, колежа, а сигурно му дават и джобни. Не работи и ме съмнява да е работил или може би за малко. Малко е кофти на 25 да си в такова положение, особено ако имаш качества и ум, но аз всичко отнасвям към бунтарството му. Някак може би идеята да го командват и да прави всеки ден едно и също го отблъсква... Но как ще се справя без родителите си? Май ще му се наложи скоро, дано е подготвен  ;D

*

Grace

• 2257
« Отговор #4655 -: Май 06, 2012, 09:46:56 pm »
според мен, нещо го идеализираш това момче.
струва ми се мегаломан, вътрешно неуверен, прикрива доста чувствена и страстна натура, която умее да използва слабостите на другите. в действията си е точен и последователен, което може би му създава имиджа на уверен в себе си мъжкар. чак пък бунтар ...
но сигурно умее да влага страст в думите си, може би обича да философства и му се отдава с лекота. късмета често е на негова страна. и да, за " дома е моята крепост " съм съгласна / ИЦ Рак, Луна/Мерк пак там /
« Последна редакция: Май 06, 2012, 09:51:19 pm от Grace »

« Отговор #4656 -: Май 06, 2012, 09:50:21 pm »
Дали така може да се прави революция, на удобно? И аз мисля, че в един момент ще му се наложи да избере - свободата или салама. ;D Освен ако неговите не са съгласни да са му доживотни спонсори. Едно комшийче не учи, не работи, на 20-22 е и неговите си го хранят безропотно.
Дали изборът му няма да бъде предопределен от близостта на Нептун или Уран до МС и аспектите им? По-силната планета печели? Ако Нептун надделее, революцията ще е само неосъществен блян. :-\

*

Grace

• 2257
« Отговор #4657 -: Май 06, 2012, 09:56:50 pm »
конфликтен ли е ? би трябвало с квадрат Марс/Плутон ; много подтиснат гняв има в това момче; може би това избива в така нареченото бунтарство.

« Отговор #4658 -: Май 06, 2012, 10:31:43 pm »
Точното определение за него е "хипи". На въпроса защо постоянно пълни дома си с хора и то всеки един "луд по цялата глава"  ;D, той казва "Аз съм враг на лечението с противното, затова имам нужда да се събирам с по-луди хора от мен, за да тушират лудостта ми". Обича да прави всичко по свой начин, неподчинявайки се на никакви норми, и затова често остава неразбран от консервативните хора. Потисната агресия може и да има, но изглежда добряга  :blink:. Възможно е и да го идеализирам, но през моята призма изглежда човек с отворен ум, от когото може да се научи много и за миг да се избяга от скучното, роботско и рутинно ежедневие  :blink:

« Отговор #4659 -: Май 06, 2012, 10:41:04 pm »
Цитат
Повечето от новите за времето бунтари са на възраст между 15 и 25 години и произхождат от бели семейства от средната класа. Стилът на изразяване, поведение и външен вид, възприети от хипитата обръщат с краката нагоре господстващите за времето норми. Някои от основните отличителни външни белези на хипито са джинси и свободни, широки дрехи в ярки цветове и разчупени шарки, шарени гердани и гривни и особено дългата коса. Музиката става централен изразител на хипи движенията.Хипитата обикновено не са институционално организирани, боготворят любовта и я поставят като главно основание и смисъл на човешкото съществуване. Те се противопоставят на бюрокрацията, тоталитаризма и потискането на индивидуалността. Много от тях изпитват влечение към опростен начин на живот. Мотото им е "Мир, любов, свобода". Пътуването и скитането при хипитата, особено на автостоп, е силно застъпено.

Всичко това се отнася за него  ;D