Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 858356 Прегледи
Re: Натални карти - практикум
« Отговор #4660 -: Май 15, 2012, 10:47:14 pm »
Ето въпросната карта, поставям я без лични данни. На когото са необходими ще ги пусна на лични.

Без точен час на раждане е, но по спомени на вече покойната ѝ майка е родена около обяд, затова поставям 12:00 pm.

ПП.
На мен ми изглежда външно на скорпионче и бих поставила час 1:10 pm, но като се има предвид колко съм зле с астрото -не ми вярвайте :blink:
« Последна редакция: Май 15, 2012, 11:11:42 pm от romantica »

*

Papy

• 4343
« Отговор #4661 -: Май 15, 2012, 11:02:03 pm »
Ако е с десц овен бих казала, че трябва да има брак
Но ако е телец по правилото на шестопалов-не

« Отговор #4662 -: Май 21, 2012, 12:06:49 am »
Мили съфорумки, бихте ли погледнали тази карта. Девойката има ли тенденция за бременност?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #4663 -: Май 21, 2012, 03:58:38 pm »
Мили съфорумки, бихте ли погледнали тази карта. Девойката има ли тенденция за бременност?

Мисля ДА! Днешното затъмнение отключва възела... :rolleyes: и то в 5-ти дом...
ДА! Скоро ще има бременност! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #4664 -: Май 21, 2012, 05:32:25 pm »

Благодаря Марая! А как мислиш, дали е разумно от гледна точка на урановите влияния, от съвсем скоро Т е с този мъж

*

Марая

• 28287
« Отговор #4665 -: Май 21, 2012, 07:54:48 pm »

Благодаря Марая! А как мислиш, дали е разумно от гледна точка на урановите влияния, от съвсем скоро Т е с този мъж

Majkata e edna...tatkovci mnogo... ;)...Ima bebe....sigurna sym!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #4666 -: Май 29, 2012, 01:38:38 pm »
Какво мислите за тази натална карта? /часът е точен/
От наблюденията ми се струва че сякаш е емоционално незрял по някакъв начин... и не знам заради този неаспектиран Марс в 12 дом ли е, обаче ми се струва доста нерешителен, трудно предприема действие, може и да греша. (че и е управител на Асц...)
Хем иска да се запознаем, в същото време не ми е ясен въобще.. струва ми се несериозен даже  :unsure:
После тая Луна в Рак, на трон, управител на 5ти дом - във 5ти дом, а само напрегнати аспекти...

« Отговор #4667 -: Май 29, 2012, 06:06:26 pm »
Напоследък доста опозиции Луна/Венера в мъжки карти из форума. Значи, имай предвид, че може да е раздвоен по въпроса на подходящата жена - една, за да замести мама и друга за сексуални удоволствия. Това е само един вариант, де. При него Луна/Венера са в тау-квадратура с Плутон в 7-ми. Подозирам го, че е доста ревнив и обсебващ. Може да се опитва да влияе психологически върху партньорите си, да се налага. Козирожка Венера (У7) в комбинация със Сатурн в 7-ми в знак на Марс и Плутон може да е много взискателна към избраничките си.
Може пък да очаква да бъде ухажван от теб? Марс във Водолей би могъл да бъде настандартен в изявите си. Пък и мажорно неаспектиран, както и Слънцето. Ако Нептун му е в съвпад с МС, може и на себе си да не е докрай ясен, имам предвид по отношение на целите си.
Като гледам градусите на "тежките" планети, той е на 29 години, уж достатъчно голям, за да знае какво иска и какво да прави. Транзитни Плутон и Уран му "мачкат" Слънцето в 10-ти, транзитен Сатурн е върху натален Плутон, предстои му сатурнов възврат на есен - може да е навлезнал в по-предизвикателен етап от живота си, в който професионалното израстване да е на преден план. Венера в съвпад с Меркурий (У2), Нептун на МС, Луна в 5-ти - професията му свързана ли е с творческа дейност?

Няма да питам къде е роден, но за северни територии дали Плацидиус върши добра работа? Как мислите?

« Отговор #4668 -: Май 29, 2012, 09:44:40 pm »
Здравейте! Какво може да ми кажете за този човек по отношение на партньорство - склонен ли е да флиртува с по няколко едновременно или е сериозен? Имаме някакви отношения, но нещо все му нямам доверие, пък може и да не съм права.

Часът на раждане е условен, не му знам точния (все още).

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #4669 -: Май 29, 2012, 10:24:35 pm »
Цитат
Напоследък доста опозиции Луна/Венера в мъжки карти из форума. Значи, имай предвид, че може да е раздвоен по въпроса на подходящата жена - една, за да замести мама и друга за сексуални удоволствия. Това е само един вариант, де.
Това го знам като тълкуване на тази опозиция, но интересно дали при повечето случаи е така, или зависи и от други неща. Преди време му бях правила някакво 'тълкуване' по картата и този аспект му го бях изтълкувала по подобен начин, или не ме разбра или не се съгласи с мен.

Цитат
При него Луна/Венера са в тау-квадратура с Плутон в 7-ми. Подозирам го, че е доста ревнив и обсебващ. Може да се опитва да влияе психологически върху партньорите си, да се налага. Козирожка Венера (У7) в комбинация със Сатурн в 7-ми в знак на Марс и Плутон може да е много взискателна към избраничките си.
И аз предполагах, че може да е ревнив, беше станало на въпрос, но той твърди че предпочита да не се тормози с такива мисли... иначе може и да е взискателен, предполагам.
Цитат
Може пък да очаква да бъде ухажван от теб? Марс във Водолей би могъл да бъде настандартен в изявите си. Пък и мажорно неаспектиран, както и Слънцето. Ако Нептун му е в съвпад с МС, може и на себе си да не е докрай ясен, имам предвид по отношение на целите си.
Определено е нестандартен в изявите и инициативите си и относно сексуалните въпроси мисля също. /иначе хич нямам намерение да го ухажвам аз :D/

Цитат
Като гледам градусите на "тежките" планети, той е на 29 години, уж достатъчно голям, за да знае какво иска и какво да прави. Транзитни Плутон и Уран му "мачкат" Слънцето в 10-ти, транзитен Сатурн е върху натален Плутон, предстои му сатурнов възврат на есен - може да е навлезнал в по-предизвикателен етап от живота си, в който професионалното израстване да е на преден план. Венера в съвпад с Меркурий (У2), Нептун на МС, Луна в 5-ти - професията му свързана ли е с творческа дейност?
Да, как позна?! :) Тъкмо наскоро е почнал работа, която е свързана с творческа дейност. Преди също е рисувал любителски...

Цитат
Няма да питам къде е роден, но за северни територии дали Плацидиус върши добра работа? Как мислите?
Интересно, по какво от картата разбра, че е роден на северна територия?
И мерси за тълкуването :)
« Последна редакция: Май 29, 2012, 10:35:25 pm от Freya »

« Отговор #4670 -: Май 30, 2012, 04:41:37 pm »
По картата на Лалита (извинявай, ако съм в грешка).
Градусът на Луната търпи промяна (без точен час на раждане), но ако формира тау-квадратура с Венера и Сатурн/Плутон, бих казала, че у него има някакво противоречие - хем иска да бъде в постоянна и стабилна връзка, хем не умее да се задържа в такава, защото има ненаситна жажда за любовни вълнения. Но стигне ли се до момента, в който трябва да заяви открито чувствата си, да ги сподели с жената до себе си, се страхува, че ще изглежда твърде раним в очите й и може да побегне към следващата. Страстта в любовта го кара да се чувства жив. Мисля, че голяма част от ежедневието му се върти около любовта. Без точен час на раждане, разбира се, това са малко несериозни приказки, но като гледам аспектите на Венерата му и Марс в знак на Венера, бих го нарочила за добър ухажор.
Слънце в Близнаци в опозиция с Уран и тригон с Марс - прелива от енергия, жалко ако не умее да я насочва градивно, а предполагам, че се разпилява в много посоки.

« Отговор #4671 -: Май 30, 2012, 04:43:53 pm »
Фрея, големината на домовете (някои са огромни, обхващат повече от 2 знака, докато други са направо "сплескани") ме наведе на мисълта, че е роден в по-северен регион от България и Балканите.

« Отговор #4672 -: Май 30, 2012, 06:20:21 pm »
По картата на Лалита (извинявай, ако съм в грешка).
Градусът на Луната търпи промяна (без точен час на раждане), но ако формира тау-квадратура с Венера и Сатурн/Плутон, бих казала, че у него има някакво противоречие - хем иска да бъде в постоянна и стабилна връзка, хем не умее да се задържа в такава, защото има ненаситна жажда за любовни вълнения. Но стигне ли се до момента, в който трябва да заяви открито чувствата си, да ги сподели с жената до себе си, се страхува, че ще изглежда твърде раним в очите й и може да побегне към следващата. Страстта в любовта го кара да се чувства жив. Мисля, че голяма част от ежедневието му се върти около любовта. Без точен час на раждане, разбира се, това са малко несериозни приказки, но като гледам аспектите на Венерата му и Марс в знак на Венера, бих го нарочила за добър ухажор.
Слънце в Близнаци в опозиция с Уран и тригон с Марс - прелива от енергия, жалко ако не умее да я насочва градивно, а предполагам, че се разпилява в много посоки.

Благодаря ти, Мирабела! Моите впечатления също са, че е противоречива личност. Не бих казала, че е особено умел с жените при ухажването, имал е големи разочарования в миналото (но пък кой ли няма!? иска се характер в крайна сметка) и може би и заради това е някак хаотичен - срещне ли трудност, мисли, че трябва да пробва другаде; в резултат подменя качеството с количество, а това не му задоволява истинските потребности и в резултат става още по-неуверен в себе си и неудовлетворен от случващото му се. Има проблем със споделянето, да. Това са мои анализи от преки наблюдения, не е задължително да съм права. Ако успея някак да му взема часа на раждане, ще го изследвам задълбочено :) .

« Отговор #4673 -: Юни 13, 2012, 06:37:48 pm »
Здравейте,

Отново се запалих по астрология и отварям пак книгите като чета колко се готини във форума. Обаче съм начинаеща. Направих си и професионален астролог като помолих и евентуално на ректификация на часа, защото не съм много сигурна дали този, който зная е точният, но и така не разбрах напълно дали това наистина е точният час. И само хубави неща ми каза, ама аз с моя песимизъм не мога да не се стърпя да Ви помоля и Вие да дадете малко напътствия - 'за лошите знаци' в моята карта.

Ще бъда много благодарна ако Ви е възможно да направите малко по-финна ректификация!

А иначе се казвам Гергана - 27.09.1978 6.30 сутринта София - тати починал 04.1979, мама 10.2001, имам сестра родена 05.1967, брат 05.1972, баба почина 1987. Омъжих се на 15.05.2010 (не знам дали има значение ама първоначално си мислехме за друга дата) - мъжът ми е роден 30.06.1977 -казват към 22.30. Завърших бакалавър 2003 (една година по-късно от колегите, с които влязох), първият ми официален трудов договор е 2002 - преди това работих без договор, август 2002 по принцип станахме гаджета с мъжа, април 2007 - ми е сегашния трудов договор към международна компания (която мина през няколко трансформация и трябваше да направят нови договори). Не съм влизала в болница, по принцип нямам проблеми със здравето - декември 2011 имах неуспешна бременност. Прикачам карта от астро.ком

Ще съм много благодарна ако се включите и се надявам да не ви притеснявам много, защото знам, че ректификацията е по-сложна и отнема време.

Поздрави  :blink:

« Отговор #4674 -: Юни 20, 2012, 10:09:03 am »
Здравейте, можете ли да ми помогнете с разчитането на наталната ми карта?
Имам проблеми с дъщеря ми който рефлектират върху отношенията с баща й.
Да очаквам ли подобрения? Виждате ли някакви промени в семейно отношение?
Благодаря ви предварително!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4675 -: Юни 20, 2012, 12:46:06 pm »
Не съм сигурна, че точно дъщеря ти е причина за влошаване на отношенията със съпруга.

Астрологично си в период, които не изключва такива проблеми, и ми се струва, че те се коренят повече в отношенията с партньора, отколкото с детето.

На колко години е дъщеря ти, да не навлиза в пубертета?  :blink:

Също така така е вероятно напоследък да пребиваваш в състояние на повишена раздразнителност, емоционално да се чувстваш по-уязвима. Градусът на напрежението може да се понижи след излизане на транзитния Марс от знака Дева. Просто сега си в период, в който реагираш по-остро на всеки дразнител, това предизвиква и домашни неуредици, разногласия с близките. Постарай се да потърсиш някой конструктивен отдушник за насъбралата се енергия.  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #4676 -: Юни 20, 2012, 12:49:57 pm »

hahah е това е ЛАФЪТ на деня - детето, кръв и плът на двамата да е проблем!

НЕма такива МАЙКИ.  ;) Иска ми се да видя нейната карта, за да преценя, връзката между родителите ОБЕКТИВНО.
When One Door Closes Another Door Opens

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #4677 -: Юни 20, 2012, 12:53:14 pm »
Иначе ти си късметлийка, но с 2 планети в 1 дом и Юпитер на трон там - до голяма степен светът се върти около теб (имаш такива вродени изисквания), имаш данни за деца - в 5 дом е планетата на дисциплината, ограниченията и то в Рак, такава ти е кармата - децата ти да са ти учители.
When One Door Closes Another Door Opens

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4678 -: Юни 20, 2012, 12:54:17 pm »
Zaks4o, ако искаш, пусни и картата на дъщеря ти, за да видим какво се случва с нея и нейния вътрешен свят.

И понеже си пуснала картата си с отбелязани прогресии, в момента не виждам прогресивната Луна да има напрегнати мажорни аспекти. Само тригон с Нептун, разходящ.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #4679 -: Юни 20, 2012, 12:55:36 pm »

hahah е това е ЛАФЪТ на деня - детето, кръв и плът на двамата да е проблем!

НЕма такива МАЙКИ.  ;) Иска ми се да видя нейната карта, за да преценя, връзката между родителите ОБЕКТИВНО.

Анабел,
Умозаключението ти наподобява на 7г. хлапак...
Идея си нямаш колко често се създава напрежение м/у родителите по повод възпитанието на децата...Разбира се , че повода може да бъде далеч над очевадното..,но не винаги.
Много ми е смешно, когато жени или момичета, които не са били майки се изказват с подобно елементарна , дори цинична категоричност....

И да в картата има напрежение..и аз като Лили смятам , че след ингреса на Марс нещата ще ескалират../особено 10*/...,но след това всичко ще си дойде на мястото....