Напоследък доста опозиции Луна/Венера в мъжки карти из форума. Значи, имай предвид, че може да е раздвоен по въпроса на подходящата жена - една, за да замести мама и друга за сексуални удоволствия. Това е само един вариант, де. При него Луна/Венера са в тау-квадратура с Плутон в 7-ми. Подозирам го, че е доста ревнив и обсебващ. Може да се опитва да влияе психологически върху партньорите си, да се налага. Козирожка Венера (У7) в комбинация със Сатурн в 7-ми в знак на Марс и Плутон може да е много взискателна към избраничките си.
Може пък да очаква да бъде ухажван от теб? Марс във Водолей би могъл да бъде настандартен в изявите си. Пък и мажорно неаспектиран, както и Слънцето. Ако Нептун му е в съвпад с МС, може и на себе си да не е докрай ясен, имам предвид по отношение на целите си.
Като гледам градусите на "тежките" планети, той е на 29 години, уж достатъчно голям, за да знае какво иска и какво да прави. Транзитни Плутон и Уран му "мачкат" Слънцето в 10-ти, транзитен Сатурн е върху натален Плутон, предстои му сатурнов възврат на есен - може да е навлезнал в по-предизвикателен етап от живота си, в който професионалното израстване да е на преден план. Венера в съвпад с Меркурий (У2), Нептун на МС, Луна в 5-ти - професията му свързана ли е с творческа дейност?
Няма да питам къде е роден, но за северни територии дали Плацидиус върши добра работа? Как мислите?