и аз се съгласявам с вече изказаните мнения, без час... нищо няма да е точно. Наистина майка ти сега ще преживее второ сатурново завръщане и Плутон ретро пак и е подхванал Венерата.
Сатурн е минал през Луна и Уран и наближава Марса и аспектира и Слънцето...това са архетипно мъжките планети, баща ти няма да се учудя ако го тресат някакви странни желания, енергии... но не е той виновен от нейните планети е. Другата възможност е тя да си е развила и Слънцето и Марс - тогава ще има нужда от самостоятелност, нови преживявания, революционно ще бъде настроена, а може дори да срещне някой. Но трябва да видим и прогресии, това е само хипотеза без асцендент.
Все пак по прогресии Слънцето и отива към квадрат с Уран, като Слънцето е във Овен (самостоятелност, изява на собствените желания, независимост), а Уран е в Рак (семейство). Ако не се е научила да е самостоятелна и независима, за последните години (говоря повече от 10 години), или не е давала такава свобода на баща ти, сега Уран ще си вземе своето.
Прогресивната и Луна е в Скорпион - това е тежък емоционално период и ще съвпадне със Сатурн. Ако не си ограничи желанията са възможни проблеми с костите, кожата, счупване на крак (при три жени съм го наблюдавала това - когато не ограничаваш желанията си по Луна, се намесва Сатурн и започва с травмите).
Едната жена първо си счупи крака, после направи херпес по цялата кожа, другата ставни проблеми, артрит и шипове, третата витилиго.
Правилата на играта са ясни - за да има за всички души енергия, ако някоя душа не стане скромна на време, и изисква повече енергия от колкото и се полага Сатурн се намесва. И трите жени, които давам за пример са ми изключително близки и доста добри наблюдения имам върху тях. И трите имат проблеми с мярката.

И едно от доказателствата е наднорменото тегло.