Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 860602 Прегледи
*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
Re: Натални карти - практикум
« Отговор #4820 -: Август 11, 2012, 05:24:47 pm »
точно - огънят е по-идеите. Хрумките (аз така ги наричам), да смъкнеш енергия от горните светове/нива  ;)

Лично аз познавам един гений и е със Слънце в Лъв и Луна в Стрелец, свири на цигулка и барабани (и говоря за високо ниво), завърши архитектура (за да има с какво да се издържа, между другото), езици учи с лекота, езикова гимназия е завършил и постоянно си измисля някакви неща....при него няма драма, няма емоции (емоцията се явява там, където свършва информацията), въпреки, че и той е с асц Рак (и Меркурий там), на него всичко му е ясно. И лекичко презира хората... по точно не са му интересни.

И рисува като завършен художник (единствения човек, на който пазя рисунки, освен моите собствени). Той просто вижда;)

When One Door Closes Another Door Opens

« Отговор #4821 -: Август 11, 2012, 05:27:03 pm »

Постянно си и измислям разни схеми, устройства, планове, идеи развити като бизнес планове, но често остават само на хартия и минавам към следваща идея. По скоро съм по идеята не по изпълнението.

Сега забелязвам, че 10-ти дом ти е интерсептиран в Овен, може би и за това нещата си остават само на хартия. Делата по интерсептираните домове се усложняват, още повече, че при теб е в знака на Овен, те са хора на действието.

*

Anabell

• 2022
« Отговор #4822 -: Август 11, 2012, 05:28:08 pm »
трябва му въздух - някой който да рационализира идеите му, иначе има достатъчно вода и земя, за да ги уплътни, за да им предаде чувства и форма.  ;)

Още повече въздухът ще му се възхищава и само ще си прави сметки как да изкара повече пари от него и ще го пази и подкрепя. Аз нали цял живот съм била с мъже Водолеи, Везни - като попивателни са за идеите на огнената ми Луна. И никакво състезание няма. А най-добрите ми колеги жени са с въздушни Луни, аз нямам нерви да следя подробности, а те се забавляват с това.  ;) И са изключително добри в пробива на чуждата система - правила, закони минават през тях с такъв интелектуален интензитет....но не са по чистите идеи и абстракции.
« Последна редакция: Август 11, 2012, 05:32:20 pm от Anabell »

« Отговор #4823 -: Август 11, 2012, 05:35:55 pm »
трябва му въздух - някой който да рационализира идеите му, иначе има достатъчно вода и земя, за да ги уплътни, за да им предаде чувства и форма.  ;)

Още повече въздухът ще му се възхищава и само ще си прави сметки как да изкара повече пари от него и ще го пази и подкрепя. Аз нали цял живот съм била с мъже Водолеи, Везни - като попивателни са за идеите на огнената ми Луна. И никакво състезание няма. А най-добрите ми колеги жени са с въздушни Луни, аз нямам нерви да следя подробности, а те се забавляват с това.  ;) И са изключително добри в пробива на чуждата система - правила, закони минават през тях с такъв интелектуален интензитет....но не са по чистите идеи и абстракции.

Имах интересни взаимоотношения с творяща, пишеща дама Близнаци. Вдъхновявах я. Написа сума ти стихове за мен, с леки редакции също от мен. Печели много конкурси подред. Изкара пари от това. Книга издаде.

А аз имам 5 чувала- буквално-  писаници, идеи всякакви, но не ме касае разпространението им толкова.

Може би за това записах пиар, не да ставам пиар, а да си намеря пиар, да работим заедно.

Благодаря ви за отделеното време, беше ми много полезно и приятно.
След като казвате да продължавам с астрологията ще се засичаме по форума.
 :blink:

*

Anabell

• 2022
« Отговор #4824 -: Август 11, 2012, 05:44:24 pm »
о аз на жена Близнаци дължа - двете си специализации в чужбина, това, че се запознах със сегашния си приятел... ;) Ако се омъжа за М. ще я каня за кума.  ;)

« Отговор #4825 -: Август 11, 2012, 06:39:31 pm »
Мисля да заложа на промени в семейното положение, партньорства. На първо място заради транзитни Уран и Плутон. Освобождаване от стари връзки и започване на нови. Този процес би трябвало вече да тече (от опозицията Уран/Марс насам). Финасовите взаимоотношения също би трябвало да са подчертани, както ти казваш, особено сега при транзита на Марс и Сатурн върху Плутон (и след това Сатурн на К2). Ако собственичката на картата не е постъпвала разумно с парите си (опозиция Венера/Юпитер по оста 2/8 дом), сега може да й са наложи да затегне коланите.
Ако е в процес на развод/сепарация, уреждането на паричните взаимоотношения може да е проблематично.
Прогресивна Луна върху Плутон - подтисната ли се чувства, застрашена?

Казват, че Плутон работи бавно, но методично, а Уран бил разтърсващият. Аз съм пробвала само Сатурн - работи с умерена скорост, затяга-отпуска.

Не съм се занимавала с дирекции. Дирекционна Луна върху Сатурн и дирекционен Марс върху Юпитер - разходящи вече, но все още много точни аспекти. Вторият би трябвало да бележи период на повишен ентусиазъм и физически сили (от около година и половина) и особено сега при транзитен Юпитер върху Слънце/Меркурий, а първият аспект... не знам. Изглежда ми като засилено търсене на подходящия партньор, който ще осигури стабилна среда (за семейство, отглеждане на деца?).

*

Grace

• 2257
« Отговор #4826 -: Август 11, 2012, 06:59:23 pm »
мисля си за промяна в партнъорството и смяна на местоживеене. внимание също при пътуване. новолунието на 17-и може да сложи началото на процеса, ако не е започнал вече. но и аз смятам, че една от категоричните тенденции е проблеми с партнъор.

да няма кредит и ипотека? това също е вариант.
« Последна редакция: Август 11, 2012, 07:04:52 pm от Grace »

*

Papy

• 4343
« Отговор #4827 -: Август 11, 2012, 07:03:40 pm »
Аз мисля, че ще си смени работата, личната устойчивост ще е подложена на изпитания, ще трябва да се прояви като бегач на дълги разстояния, за да успее. И да - и партньорства и мястото, където живее.

« Отговор #4828 -: Август 11, 2012, 07:18:22 pm »
MayFlower, аз ти благодаря за обратната връзка.
Изглежда, че това е означавал съвпадът на дир. Луна с нат. Сатурн - появата на по-възрастния и семейно ориентиран партньор.
А с транзитен Юпитер в 9-ти дом (в съвпад с У9 Меркурий) не е ли удачен периодът за едно висше?

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #4829 -: Август 12, 2012, 11:31:08 am »
Момичета, пускам натална карта на майка ми. Помоли ме, защото в последно време вкъщи нещата не са особено цветущи. Ще съм благодарна на всеки, който изкаже мнение...

« Отговор #4830 -: Август 12, 2012, 12:46:29 pm »
Без час ? Без транзити съответно ? Какво мнение може да изкаже човек ? Приблизителният час не се ли знае ?

« Отговор #4831 -: Август 12, 2012, 01:12:00 pm »
Така е. Без час на раждане е твърде неточно. Споменаваш за проблеми в дома (и семейството й), значи ще трябва да се насочим към 4-ти дом и неговия управител, а без точен час на раждане няма как да познаваме домофикацията.

Везни, в темата за солари си поставила карта с час на раждане 06:00. Това ли е истинският час на раждане или не?
В тази карта 4-тият дом се управлява от Венера, която по транзити е подложена на "атака" от Плутон и Уран. Транзитен Сатурн е все още в един знак с натална Луна - Саде Сати. Предстои съвпад с натален Нептун. Да проверим - Сатурн върху У2 Нептун и Уран във 2-ри дом квадратира У4 Венера. Финансови затруднения в домакинството?
« Последна редакция: Август 12, 2012, 04:28:54 pm от Mirabella »

*

Anabell

• 2022
« Отговор #4832 -: Август 12, 2012, 03:32:10 pm »
и аз се съгласявам с вече изказаните мнения, без час... нищо няма да е точно. Наистина майка ти сега ще преживее второ сатурново завръщане и Плутон ретро пак и е подхванал Венерата.

Сатурн е минал през Луна и Уран и наближава Марса и аспектира и Слънцето...това са архетипно мъжките планети, баща ти няма да се учудя ако го тресат някакви странни желания, енергии... но не е той виновен от нейните планети е. Другата възможност е тя да си е развила и Слънцето и Марс - тогава ще има нужда от самостоятелност, нови преживявания, революционно ще бъде настроена, а може дори да срещне някой. Но трябва да видим и прогресии, това е само хипотеза без асцендент.

Все пак по прогресии Слънцето и отива към квадрат с Уран, като Слънцето е във Овен (самостоятелност, изява на собствените желания, независимост), а Уран е в Рак (семейство). Ако не се е научила да е самостоятелна и независима, за последните години (говоря повече от 10 години), или не е давала такава свобода на баща ти, сега Уран ще си вземе своето.

Прогресивната и Луна е в Скорпион - това е тежък емоционално период и ще съвпадне със Сатурн. Ако не си ограничи желанията са възможни проблеми с костите, кожата, счупване на крак (при три жени съм го наблюдавала това - когато не ограничаваш желанията си по Луна, се намесва Сатурн и започва с травмите).

Едната жена първо си счупи крака, после направи херпес по цялата кожа, другата ставни проблеми, артрит и шипове, третата витилиго.

Правилата на играта са ясни - за да има за всички души енергия, ако някоя душа не стане скромна на време, и изисква повече енергия от колкото и се полага Сатурн се намесва. И трите жени, които давам за пример са ми изключително близки и доста добри наблюдения имам върху тях. И трите имат проблеми с мярката. ;) И едно от доказателствата е наднорменото тегло.

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #4833 -: Август 12, 2012, 08:22:24 pm »
Момичета, извинявам се за неточната информация. Майка ми не знае в колко часа е родена, каза, че е много рано сутринта, но това, което е писала Анабел за проблеми със ставите и теглото напълно се отнася до нея. Мирабелла, има вероятност да се появят финансови затруднения, права си. Това, което казахте е повече от достатъчно. Благодарна съм Ви адски много! :88:
« Последна редакция: Август 12, 2012, 08:40:51 pm от vezni »

« Отговор #4834 -: Август 15, 2012, 11:21:12 am »

Здравейте!

Относно тази карта ме интересуват няколко неща.
Възможно ли е с този час, дата на раждане Слънцето да е в знак Овен?

Има "проблем" с избора на професия.

Любопитни са ми и Луна в Стрелец, трети дом и квадратурите, които прави.

И последно - какъв тип мъж би подхождал на жена с такава натална карта.

Ще съм благодарен на всеки, който сподели каквото  и да било по картата.

« Отговор #4835 -: Август 15, 2012, 01:39:12 pm »
Е, ти в собствената си зодия ли се колебаеш :P ?
Телец си със сигурност, но тъй като слънцето попада в 0 градуса, може да проявяваш някой Овенски качества.
С Марс в Риби сигурно си неспокойна, открита, крайно чувствителна. Би била доста работлива и усърдна, може би влагаш много енергия в работата си. Марс е и в секстил с У6, Нептун, така че предполагам Нептунианските дейности ти подхождат - изкуства, медицина, актьорство. С Медиум Цели в Близнаци комуникацията е важна за теб. С управител на 10-ти, Меркурий в 7-ми виждам или обществена кариера или съвместна работа с партньор.

Луната в Стрелец - силни възприятия, чувствителност, дружелюбност, но и независимост, а 3-ти дом това е още по-изразително. За квадратурите, с Марс - невъздържана, понякога и неблагоразумна, може би и често изпитваш емоционални кризи, с Юпитер - искаш да виждаш най-доброто в другите и си склонна лесно да прощаваш, което може да те направи наивна, но самата ти може да имаш навика да обещаваш повече от колкото може да дадеш.

За мъж не мога да ти кажа, ти най-добре знаеш какво ще ти подхожда.

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #4836 -: Август 15, 2012, 04:34:58 pm »

Здравейте!

Относно тази карта ме интересуват няколко неща.
Възможно ли е с този час, дата на раждане Слънцето да е в знак Овен?

Има "проблем" с избора на професия.

Любопитни са ми и Луна в Стрелец, трети дом и квадратурите, които прави.

И последно - какъв тип мъж би подхождал на жена с такава натална карта.

Ще съм благодарен на всеки, който сподели каквото  и да било по картата.

Доколкото разбирам питащият е мъж и навярно пита за негова близка, не за себе си.
Относно последния въпрос (според мен) - с Марс в Риби, Слънце в Телец и Венера в Овен - някой чувствителен, състрадателен и енергичен тип, показващ емоциите си, но и вдъхващ сигурност, нещо такова  :P.
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

« Отговор #4837 -: Август 15, 2012, 04:53:26 pm »
Мхм, момченце съм и питам за познато момиче. :blink:
Но няма проблем.
Точни са интерпретациите.
Благодаря и на двама ви!

« Отговор #4838 -: Август 17, 2012, 02:25:10 pm »
Здравейте! Нов съм в астрологията и съм чел доста интерпретации (разбира се, най-вече общи) относно наталната ми карта, но ми се иска да разбера нещо по-конкретно, нещо по-подробно. Това е и причината да пиша тук. Ако на някого му се занимава, ще се радвам да напише няколко думи. Знам, че е по-добре да имам някакви конкретни въпроси, но по принцип ми е трудно да говоря за себе си, без някой да ме е питал.

Все пак, бих желал да ми дадете, ако можете, някакви насоки относно професионалните области на развитие, в които бих бил полезен, или които ми се отдават повече. Имам доста колебания относно това, защото интересите ми не са 1 и 2, пък и съм общо взето на вълни (в момента уча екология). :)

« Отговор #4839 -: Август 17, 2012, 04:02:45 pm »
Биологията и химията ти лежат добре, според мен, заради Меркурий (управител на 2-рия дом на талантите) в съвпад с Хирон и опозиция с Нептун. Друг талант, който би трябвало да имаш, е за чужди езици, заради съвпада на Меркурий с Юпитер (Юпитер е екзалтиран по знак, т.е. силно поставен). Домът е 3-ти - и дар слово имаш.
Меркурий и Слънце са в тригони с Плутон в 6-тия дом. И психологията ти се отдава, но някак си може би не усещаш тръпка там, прекалено ти е лесно.
Меркурий и Юпитер управляват оста 2/8 дом, най-точният аспект на управителят на 10-тия дом (на кариерата) Сатурн е опозиция с Юпитер. Меркурий е в напрегнати аспекти с Марс и Сатурн. Може пък и към финансовата сфера да си се ориентирал - банки, счетоводство, международни икономически отношения или туризъм.
Управителят на АС Венера е в опозиция с Луна, в мутабелни (подвижни знаци) - постоянен си в непостояноството, непрекъснато имаш нужда от предизвикателства и често, за да действаш, е нужен импулс отвън, който не закъснява.