Това ти е недостатъкът - че се разпиляваш, разсейваш. Но кой знае, някъде това би могло да бъде предимство.
Понякога си сприхав, избухлив. Трупаш недоволство и после... бум. Така можеш да обидиш някои хора, на които ще ти се наложи да разчиташ. Изобщо мразиш да разчиташ на хората, да си зависим от тях. Напрежението също може да не е твоята стихия. Мисля, че трудно понасяш първоначално, когато си поставен в ситуация под напрежение. Имаш нужда да се оттеглиш на спокойно място и след това си готов да атакуваш проблема отново градивно. Под напрежение има опасност да работиш деструктивно.
Не понасяш съпротива, другите да не са съгласни с теб. Възможно е и трудно да приемаш критика.
Колебаеш се прекалено много, съмняваш се в себе си при първи сблъсък с нова ситуация. Но в последствие намираш сили и се преборваш с проблемите. Смесица си между сила, смелост и колебания, съмнения.
Имаш мотивация, силно желание да си пръв, да успяваш във всичко, с което се захванеш, да те уважават, но ти липсва търпение, за да доведеш нещата до финал. При първата трудност се отказваш, но само, за да се върнеш по-силен от преди. Или пък ти се струва, че няма смисъл да влизаш в битката, макар и силно да желаеш да си победител.
В предния си пост пропуснах да спомена, че астероидът Хирон се свързва именно с екологията и околната среда.
И аз ще се радвам някой друг да се включи по картата ти, защото нИ съм експерт.