Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 857549 Прегледи
Re: Натални карти - практикум
« Отговор #4880 -: Септември 06, 2012, 03:01:52 pm »
Обратите в партньорствата ти ли ги предизвикваш?

ДА

« Отговор #4881 -: Септември 06, 2012, 03:48:33 pm »
Благодаря ти за отговора. От съвсем скоро разучавам индийската астрология и видях, че Луната ти са намира в "палава" накшантра (лунна спирка, сектор от зодиака) с име Пурва бхадрапада, родените в която са особено поривисти и обичат да предприемат рискове, водени от страст. Eто няколко линка, за да видиш за какво става дума:
http://astrology.ygoy.com/2008/10/16/poorva-bhadrapada-nakshatra-%E2%80%93-birth-star-predictions/,
http://www.askganesha.com/services/nakshatra/purvabadra.asp,
http://vedic.indastro.com/learn-astrology/nakshatra-poorva01.php,
http://kuberastrology.blogspot.com/2010/03/purva-bhadrapada-nakshatra.html.

Борбата заема важна част от живота на хората, родени с Луна в тази накшатра. Още повече, че тя в картата ти е атма карака (показва истинската ти същност) и положението в 3-тия ти дом ти подхожда, защото куражът и смелостта се свързват с този дом.
А тъй като Асцендентът ти попада в накшатра Пурва ашдра и имаш взаимна рецепция по знаци между Меркурий и Марс, вероятно реагираш остро срещу всяка форма на лъжа и предателство. От една страна си доста нетърпелива (особено в приказките), а от друга може да кротуваш, въпреки че силно желаеш да направиш нещо. Обикновено външен фактор трябва да те събуди за действие.

В двете най-важни карти в индийската астрология, раши (наталната карта) и навамша (9-та производна карта), видях, че имаш Марс в ъглов дом - 10-ти в едната и 1-ви в другата, което също добре се връзва с бобра, сила, увереност, желание за победа. Взаимната рецепция между Меркурий и Марс ти дава възможност да се справяш бързо с обработването на информация и те прави уверена в комуникацията (и особено нетърпелива). Меркурий е в съвпад със Слънцето и Сатурн в 12-тия ти дом - умееш да анализираш, но понякога си твърде песимистимно настроена. Може би трудно променяш мнението си, държиш думата ти да се чува. Имаш потенциал да пробиваш нагоре в кариерата и да се справяш с пречките.

В навамша (картата, която се свързва с връзки и брак, но не само) отново имаш връзка (аспект) между Мерукрий и Марс - Марс е дебилитиран по знак в Рак и се намира в 1-вия дом, а Меркурий е в 7-мия. Ти спомена липсата на комуникация с предишната ти изгора и че си се съобразявала с него (до ниво, граничещо с унижение, според мен, не ми се сърди), така че сигурно греша, но въпреки това ще напиша каквото мисля за аспекта. Според мен си склонна да влизаш във вербални спорове, конфликти с партньорти си и да настояваш упорито да се случва онова, което ти желаеш.
Съвпадът на Венера (сигнификатор на любовта и брака) на трон по знак с Кету (южния лунен възел) в 11-тия ти дом може да показва, че си склонна да влизаш в необичайни връзки, но е съмнително дали получаваш удоволствието, което желаеш. Десетгодишната връзка, за която спомена, потвърждава друго проявление на този аспект - че трудно се разделяш с партньорите си.
Като добавим дебилитиран Юпитер (управител на АС) във 2-рия ти дом, излиза, че обичаш материалните неща, но е възможно да не получаваш нещата, които желаеш или като ги получиш, те вече да не ти носят удоволствието, което си се надявяла да получиш от тях, докато си ги преследвала страстно.

Сега те моля за извинение, ако греша. Тепърва се уча. Прилагам наталната ти карта по индийската астрология, за да видиш за какво става дума.
« Последна редакция: Септември 06, 2012, 04:05:16 pm от Mirabella »

« Отговор #4882 -: Септември 06, 2012, 07:43:50 pm »
 :blink: Благодаря Ви момичета -strelicka и МoonLight. Нося на майтап разбира се... ;DМного правилна преценка...ИСКАМ ИСТИНСКИ МЪЖ-не мъжленце...затова и може би съм сама,защото не останаха такива...а и за момента няма мъж на хоризонта...и наистина този Сатурн ми разказа играта...чувствам някаква ''студенина" и "безразличие" към др.пол ...а Вие вземате ли под внимание Неподвижните звезди,защото при мен Прогресивната Венера е в съвпад с Алгол-най -зловредната звезда...Това дали влияе по някакъв начин???Пише ужасни неща за Алгол,чак тръпки ме побиват...

« Отговор #4883 -: Септември 18, 2012, 10:53:50 pm »
Здравейте!

Иска ми се да Ви попитам за мнение по важен належащ проблем за мен...

Възможно ли е според Вас паднал Марс да пречи на изявата на други положителни акценти в картата?

Чувствам се по oвенски адски силна, борбена, напориста, амбициозна. Но имам чусвтвото, че понякога физическата енергия не ми стига, за да изявявам всички тези качества! Имам непрекъсната нужда от развитие, учене на нови неща, промени - тоест много активен живот и в същото време има моменти, в които дoкато всички са спокойни и хладнокръвни, аз преживявам срив (никога депресия, просто моментен срив), мислейки , че няма начин да се справя и всичко изглежда твърде трудно. Може би пък изисквам адски много от себе си, защото имам хъс винаги да съм най-добрата, но енергията ми ме предава и вместо да правя нещата на макс, имам нужда да полегна, да се успокоя... Ретроградието също го усещам силно, всичко навътре и нищо навън.... Луната в 8-ми и Нептун в 1-ви допринасят за водната "агония" :( Осъзнавам, че ми дават и много качества, но надценявам ли се? Трябва ли да се примиря, че не всичко , което желая е по силите ми? Понякога чувствам психиката си адски силна и себе си - особено хладнокръвна и безчувствена, друг път хuперемоционална, просто не знам коя съм вече...

P.P. От няколко седмици живея в нова страна, сама съм и съм в особено важен период в живота си... Щe се радвам някой да сподели мнение :)

Поздрави!

« Отговор #4884 -: Септември 19, 2012, 02:29:28 am »
 :blink:Здравейте ,имам питане към Mirabella-заинтригуваха ме вашите познания по индийска астрология,но за нея нищо незнам...Бихте ли погледнали и моят хороскоп,ако имате желание-какво откривате по- важно там/любов,сфера,която е най-подходяща за работа за мен или др.???
Хубава седмица на всички.

« Отговор #4885 -: Септември 19, 2012, 11:07:59 am »
Еуфория, може би това, че Марс е паднал по знак и ретрограден при теб се проявава като необходимост от по-дълго време за презареждане на батериите? Марс в 7-ми дом би трябвало да се стреми към контакти, изява, но заради есенциалния му статус и ретроградието общуването с околните (Марс е У3) може да те натоварва повече. В такива моменти бързаш да се оттеглиш (Марс в квинкокс със Слънце в 12-ти дом) и да използваш усамотяването за възстановяване на жизнените си сили (Слънце е У8).
Непрегнатите аспекти на Уран/Нептун и още повече на Юпитер към Марс са доста широки. Ако бяха с по-малки орбиси, може би щяха да предизвикват Марса ти още повече към действия. Може би щеше да бъдеш избухлива, нервна, като шило в торба, когато не си в състояние да получиш веднага онова, което искаш. Така действията ти са по-предпазливи, умерена си, знаеш границите си.
Натален Плутон дава сила Марса ти, помагайки му да планира по-добре (макар че планирането по-скоро се свързва със Сатурн).

Напоритостта ти и желанието за непрекъснати промени и вълнения бих отдала на Уран в 1-вия ти дом. Нептун в съвпад с Уран би могъл да "изсмуква" част от енергията му или да я направлява в креативна посока (и заради тригона с Луна). Луната (У7) в Дева би трябвало да съответства на спокоен човек, който предпочита безметежни и стабилни отношения, но в 8-мия дом и в тригон с Уран би могла да го кара да търси тръпка, вълнения, дори да подлага отношенията на непрекъсната проверка.
У10 Плутон на трон по знак в 10-ти дом, У1 Сатурн във Водолей и в 1-ви дом. Има си хас да не си амбициозна!

Преживяваш кракотрайни сривове, а не емоционални кризи и истерии, защото Луната е в 8-ми дом, т.е. има нужда от ситуации, проверяващи издържливостта й, доказваща й, че може да излезе по-силна от всичко, но е земна и в хармоничен аспект с Уран (тригон). Ако беше съвпад, опозиция или квадратура, мисля, че емоциите щяха да бъдат по-трудни за овладяване.
Луната в Дева е любознателна, плюс Меркурий в Стрелец и в дом, който мунданно съответства на Водолей (11-ти), е аспектиран с широк секстил от диспозитора си Юпитер в 9-тия дом. На тези конфигурации отдавам желанието ти да учиш и да се развиваш. Предполагам имаш нагласа да се занимаваш с научна дейност, лингвистика, право?
У10 Плутон е в тригон с Марс. Може би кариерата ти е подходящо да бъде свързана с дейности, които не изискват използването на физическа сила, а търпение и прецизност.

Транзитен Сатурн от около година се разхожда в квадратура с Марса ти. Това би могло да засилва у теб чувството за безсилие, а също и да насочва енергията ти съм образование (Сатурн в 9-ти дом, Марс е У3), вместо към физически дейности.
Транзитен Плутон в съвпад с АС може да те провокира да изискваш свръх постижения от себе си, а Уран в 3-тия дом да те кара непрестанно да търсиш действие, изява. От вчера Плутон е директен и днес е точната мунданна квадратура с Уран. Може би това е част от причината да се чувстваш така.

Предполагам си студентка от тази есен. Предстои смяна на знака на Сатурн, което означава, че ще отпусне Марса ти и ще съвпадне с МС-то ти. Прогресивна Луна също ще смени знака (ще влезе в Близнаци). Не съм експерт, но мисля, че е подходящ период за образование, което ще бъде в основата на бъдещата ти кариера (още повече, че транзитен Плутон, който натално управлява 10-тия ти дом, е на АС, което допълнително фокусира вниманието ти върху израстване).
Транзитен Юпитер ще започне скоро ретроградното си движение, което означава, че ще остане в 5-тия ти дом (откъдето ще тригонира натален Юпитер в 9-ти). Прогресивна Луна ще квадратира съвпада на прогресивна Венера и транзитен Нептун. Само гаджетата да не те разсейват много. ;) Успех!!!

« Отговор #4886 -: Септември 19, 2012, 11:36:33 am »
Венера, извинявай, че съм те подвела, че разбирам нещо от индийска астрология. Тепърва започнах да я уча преди няма и месец. Аз от западна едва разбирам, та камоли от индийска, която изисква посвещаване на толкова моного време, докато се навлезе в тънкостите й. Видях, че си сложила данните си в предишни постове. Ще се пробвам да потренирам върху картата ти, стига да намеря време, обаче сигурно ще изпиша куп глупости. ;D
В този форум, както и в астроартис, има потребители, които са на "ти" с индийската.

Сега набързичко цънах на програмата JH твоята карта и тази на Еуфория и видях, че и двете имате Марс в дебилитация в Рак. При Еуфория е в 8-мия й дом, което я прави жадна за постижения и трудно постигаща удовлетворение от направеното. При теб е в 10-тия дом, откъдето аспектира Асцендента ти (и 4-тия и 5-тия ти дом), и е най-силната ти планета в хороскопа (според програмата). И ти имаш нужда от успех и признание (то кой ли няма нужда в днешно време?). Като гледам накшатрите, в които попадат Луната и АС ти (лагна), съответно Магха и Читра - http://www.astrojyoti.com/nakshatrachart.htm, конфликтните ситуации не са ти чужди. Имаш сексапил, излъчване, с което привличаш, умееш да се бориш с думи и с действия, за да постигнеш целите си. Не обичаш да остъпваш, особено в словестите аргументи. Управителят на АС ти Венера е в екзалтирана по знак (в  Риби), но в 6-тия ти дом заедно с Кету (южен лунен възел) и Слънце, които не са й приятели според индийската астрология, и Меркурий (с който се "разбира" добре). Ти кажи дали ти се налага да водиш непрекъснати битки в живота за всичко.

« Отговор #4887 -: Септември 22, 2012, 04:08:10 am »
Адски много ти благодаря, за изчерпателния отговор!!! Имах нужда, наистина!

Напълно права си за презареждането на батериите. И наистина досега не осъзнавах, че колкото и да се стремя към контакти (Уран, Юпитер), винаги са краткотрайни и необвързващи - 1-во заради свободолюбивостта, и 2-ро, защото го чувствам като товар... Ще ти го опиша, защото съм изумена колко вярно работи астрологията!

Бях на бригада това лято в Америка с много близка моя приятелка и всички останали - непознати. Това беше социален експеримент за мен. Още първия ден почнаха запознанства и контакти. Беше ми много интересно, но на никого не позволих да се "приближи" прекалено (в случая на приятелката ми, чийто живот се характеризира с КОНТАКТИ, тя още на първия ден си размени телефоните с всички, като нон стоп разчиташе на някого за нещо и правеше услуги в замяна - тоест завърза мигновени  приятелства, някои остават и истински). Аз като гледах това отстрани разбрах, че съм доста по-интровертна, отколкото съм си мислела... Изключително ме натоварва да поддържам много прятелства, постоянно да се очаква нещо от мен, ако мога така да го нарека. Може би тази комбинация от положения и аспекти ме е направила непоправим егоист - в смисъла, че в центъра на живота ми съм АЗ и всичко, което не ми помага за развитието на "АЗ" е излишен товар  ;D Хахаха.

Определено не съм избухлива и нервна, по-скоро щом се случи нещо, което не ми изнася, реагирам доста пасивно....Точно по земя и вода. Почвам да разсъждавам, анализирам (Дева)и в същото време вътешно се панкьосвам и измъчвам доста (Рак), докато не намеря решение. Е, не мога да се оплача от решенията, които взимам... Много съм щастлива даже, че имам земя, която да ме сваля и да ми дава практичност. Но определено ми липсва бързата реакция и огнената емоционалност   ;D

Цитат
Луната (У7) в Дева би трябвало да съответства на спокоен човек, който предпочита безметежни и стабилни отношения, но в 8-мия дом и в тригон с Уран би могла да го кара да търси тръпка, вълнения, дори да подлага отношенията на непрекъсната проверка

Тук си отново в десетката!! Има адски малко хора, които съм допуснала истински до себе си и те определено ми дават ОГРОМНА тръпка. Всъщност, като се замисля, тези хора се описват абсолютно точно от Луната ми: По урански различни, бунтари, адски креативни, уникални, гледащи право в бъдещето; по нептунuaнски: мечтатели, обожаващи всякакъв вид изкуство, музиката за тях е начин на живот, мислещи доста за неща отвъд този свят; по девишки - земни, въпреки уран и нептун, те не са ауcадери от обществото, а напротив - знаят, че системата не струва, но един вид разбират (благодарение на Земята), че без да се спазват правилата няма как да се живее на тази планета и все пак гледат реално на нещата. От друга страна, осмият дом ги прави за мен, колкото и свободолюбива да съм, единствените и както никoй друг не може да разчита на мен, така пък те могат да го очакват от мен ВИНАГИ!!! И изпитанията също ги има...

Колкото до емоциите те са невероятно интензивни и крайни... В един ден мога да съм и на дъното, и в Рая. Затова пък нямам едни емоционални състояния за дълги периоди (чувства :D). При мен всичко е моментно и според ситуацията... Например - не изпитвам носталгия в чужбина. Да, тъжно ми е, като се сетя а "предишния" си живот, но точно, колкото трае една емоция   ;D

Това, с което искам да се занимавам, определено е икономическо. Уча Financial management - 1ва година (май точно по скорион (МЦ & Плутон) и дева (луна)). Е, разбира се и Сатурн - кариериста и той е виновен   ;D

Благодаря ти и за прогностиката, надявам се наистина това да е основата на бъдещата ми кариера!!! За гаджетата (ако се случи!!!) ще е за първи път, хаха, никoй не допускам до мен   ;D

Много хубав ден ти желая и успех с Астрологията! Само да се установя тук, ще намеря курсове и ще почна да уча по-задълбочено, защото обожавам тази наука :)

Поздрави на всички от дъждовен Амстердам :)

Еуфория, може би това, че Марс е паднал по знак и ретрограден при теб се проявава като необходимост от по-дълго време за презареждане на батериите? Марс в 7-ми дом би трябвало да се стреми към контакти, изява, но заради есенциалния му статус и ретроградието общуването с околните (Марс е У3) може да те натоварва повече. В такива моменти бързаш да се оттеглиш (Марс в квинкокс със Слънце в 12-ти дом) и да използваш усамотяването за възстановяване на жизнените си сили (Слънце е У8).
Непрегнатите аспекти на Уран/Нептун и още повече на Юпитер към Марс са доста широки. Ако бяха с по-малки орбиси, може би щяха да предизвикват Марса ти още повече към действия. Може би щеше да бъдеш избухлива, нервна, като шило в торба, когато не си в състояние да получиш веднага онова, което искаш. Така действията ти са по-предпазливи, умерена си, знаеш границите си.
Натален Плутон дава сила Марса ти, помагайки му да планира по-добре (макар че планирането по-скоро се свързва със Сатурн).

Напоритостта ти и желанието за непрекъснати промени и вълнения бих отдала на Уран в 1-вия ти дом. Нептун в съвпад с Уран би могъл да "изсмуква" част от енергията му или да я направлява в креативна посока (и заради тригона с Луна). Луната (У7) в Дева би трябвало да съответства на спокоен човек, който предпочита безметежни и стабилни отношения, но в 8-мия дом и в тригон с Уран би могла да го кара да търси тръпка, вълнения, дори да подлага отношенията на непрекъсната проверка.
У10 Плутон на трон по знак в 10-ти дом, У1 Сатурн във Водолей и в 1-ви дом. Има си хас да не си амбициозна!

Преживяваш кракотрайни сривове, а не емоционални кризи и истерии, защото Луната е в 8-ми дом, т.е. има нужда от ситуации, проверяващи издържливостта й, доказваща й, че може да излезе по-силна от всичко, но е земна и в хармоничен аспект с Уран (тригон). Ако беше съвпад, опозиция или квадратура, мисля, че емоциите щяха да бъдат по-трудни за овладяване.
Луната в Дева е любознателна, плюс Меркурий в Стрелец и в дом, който мунданно съответства на Водолей (11-ти), е аспектиран с широк секстил от диспозитора си Юпитер в 9-тия дом. На тези конфигурации отдавам желанието ти да учиш и да се развиваш. Предполагам имаш нагласа да се занимаваш с научна дейност, лингвистика, право?
У10 Плутон е в тригон с Марс. Може би кариерата ти е подходящо да бъде свързана с дейности, които не изискват използването на физическа сила, а търпение и прецизност.

Транзитен Сатурн от около година се разхожда в квадратура с Марса ти. Това би могло да засилва у теб чувството за безсилие, а също и да насочва енергията ти съм образование (Сатурн в 9-ти дом, Марс е У3), вместо към физически дейности.
Транзитен Плутон в съвпад с АС може да те провокира да изискваш свръх постижения от себе си, а Уран в 3-тия дом да те кара непрестанно да търсиш действие, изява. От вчера Плутон е директен и днес е точната мунданна квадратура с Уран. Може би това е част от причината да се чувстваш така.

Предполагам си студентка от тази есен. Предстои смяна на знака на Сатурн, което означава, че ще отпусне Марса ти и ще съвпадне с МС-то ти. Прогресивна Луна също ще смени знака (ще влезе в Близнаци). Не съм експерт, но мисля, че е подходящ период за образование, което ще бъде в основата на бъдещата ти кариера (още повече, че транзитен Плутон, който натално управлява 10-тия ти дом, е на АС, което допълнително фокусира вниманието ти върху израстване).
Транзитен Юпитер ще започне скоро ретроградното си движение, което означава, че ще остане в 5-тия ти дом (откъдето ще тригонира натален Юпитер в 9-ти). Прогресивна Луна ще квадратира съвпада на прогресивна Венера и транзитен Нептун. Само гаджетата да не те разсейват много. ;) Успех!!!
« Последна редакция: Септември 22, 2012, 04:15:25 am от euph0ria »

« Отговор #4888 -: Септември 22, 2012, 06:17:42 am »
 :blink:Благодаря за отделеното време Mirabella-наистина доста БОРБИ съм водила до момента.И наистина усещам силен Марса си,защото непрекъснато съм "готова за спаринг" и словесни престрелки с околните...много съм сприхава,раздразнителна и много бързо се паля...,имам желание за напредък,а за Венера обаче не ми стана ясно - защо казваш ,че се намира в Риби,като в натала ми е в Овен...ти по кой МЕТОД построяваш картата- с ПРЕЦЕСИЯТА по СИДЕРАЛНИЯ зодиак ли/ПО Лахири???/,или по друг метод???Може ли да ми поясниш -моля те :rolleyes:.

« Отговор #4889 -: Септември 22, 2012, 07:51:52 am »

Иска ми се да Ви попитам за мнение по важен належащ проблем за мен...

Възможно ли е според Вас паднал Марс да пречи на изявата на други положителни акценти в картата?

марс да пречи, той е действието, само методите му на постигане и изява са различни в зависимост от статуса му в натала
марс е с ян енергия , при теб се намира в ин /7 дом- везни/ зона в хороскопа,където човек ще се стреми да намери „златната среда”, завършеност, оформяне на всичко, хармония, резултатност, без да се стреми да изменя нещо, приемайки всичко както е, както и в ин по знак, кардинален по знак и дом,Кардинален – обединява знаците  Овен, Рак, Везни, Козирог. Те имат следните общи черти – действие, активност, упоритост, стремеж към активно въздействие на обкръжаващата среда, стремеж към промени, целеустременост, предприемчивост, егоизъм, неудовлетвореност, възбудимост, раздразнителност. Уязвимите използват нападението като средство за защита.
Слаби есенциално, НО С ДОБРО ФУНКЦИОНАЛНО РАЗПОЛОЖЕНИЕ ПЛАНЕТИ - като някой, на който нещата не му се отдават лесно и трябва да драпа яко за да се поочовечи, ама обстоятелствата му така се стичат, ЧЕ ДА ГО СЛОЖАТ КЪДЕТО ТРЯБВА, КОГАТО ТРЯБВА,което се отнася за твоя марс тъй като не е с напрегнати аспекти
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #4890 -: Септември 22, 2012, 09:17:53 am »
:blink:Благодаря за отделеното време Mirabella-наистина доста БОРБИ съм водила до момента.И наистина усещам силен Марса си,защото непрекъснато съм "готова за спаринг" и словесни престрелки с околните...много съм сприхава,раздразнителна и много бързо се паля...,имам желание за напредък,а за Венера обаче не ми стана ясно - защо казваш ,че се намира в Риби,като в натала ми е в Овен...ти по кой МЕТОД построяваш картата- с ПРЕЦЕСИЯТА по СИДЕРАЛНИЯ зодиак ли/ПО Лахири???/,или по друг метод???Може ли да ми поясниш -моля те :rolleyes:.

Да, ведическата астрология използва сидералния зодиак. Най-популярният е на Лахири.
Поправих поста си, че бях написала точно противоположното на истината (техническа грешка). ;D
« Последна редакция: Септември 24, 2012, 05:26:55 pm от Mirabella »

*

Ronia

• **
  • 1557
« Отговор #4891 -: Септември 22, 2012, 09:25:59 am »

марс да пречи, той е действието, само методите му на постигане и изява са различни в зависимост от статуса му в натала
марс е с ян енергия , при теб се намира в ин /7 дом- везни/ зона в хороскопа,където човек ще се стреми да намери „златната среда”, завършеност, оформяне на всичко, хармония, резултатност, без да се стреми да изменя нещо, приемайки всичко както е, както и в ин по знак, кардинален по знак и дом,Кардинален – обединява знаците  Овен, Рак, Везни, Козирог. Те имат следните общи черти – действие, активност, упоритост, стремеж към активно въздействие на обкръжаващата среда, стремеж към промени, целеустременост, предприемчивост, егоизъм, неудовлетвореност, възбудимост, раздразнителност. Уязвимите използват нападението като средство за защита.
Слаби есенциално, НО С ДОБРО ФУНКЦИОНАЛНО РАЗПОЛОЖЕНИЕ ПЛАНЕТИ - като някой, на който нещата не му се отдават лесно и трябва да драпа яко за да се поочовечи, ама обстоятелствата му така се стичат, ЧЕ ДА ГО СЛОЖАТ КЪДЕТО ТРЯБВА, КОГАТО ТРЯБВА,което се отнася за твоя марс тъй като не е с напрегнати аспекти

Това звучи много вярно за моя рачешки Марс.

« Отговор #4893 -: Септември 22, 2012, 09:56:02 am »
на  някой  занимава  ли   му  се   да   ми   разгледа  картата?

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #4894 -: Септември 22, 2012, 11:09:13 am »

какво по-точно те интересува, и едно МОЛЯ, би било подходящо в случая, елементарна култура на общуване и някой - друг по-интересен въпрос.... иначе в интернет, включително в този форум има огромно количество информация и за Слънце във Везни, и за Луна в Скорпион и асц - Стрелец.

Освен това в България има добри астрологични консултантски фирми, където срещу доста скромно заплащане, ще ти анализират хороскопа.
When One Door Closes Another Door Opens

*

Asol

• 4140
« Отговор #4895 -: Септември 22, 2012, 11:25:43 am »
Кардинален – обединява знаците  Овен, Рак, Везни, Козирог. Те имат следните общи черти – действие, активност, упоритост, стремеж към активно въздействие на обкръжаващата среда, стремеж към промени, целеустременост, предприемчивост, егоизъм, неудовлетвореност, възбудимост, раздразнителност. Уязвимите използват нападението като средство за защита.

Стреличка, не бих искала да ставам дребнава, но би ми било приятно и ще съм благодара ако се цитира някаква част от мой превод, да се знае че това е цитат взет от някъде и някой аджеба си е направил труда да го измисли, а друг да го преведе.  ;)

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4896 -: Септември 22, 2012, 11:34:09 am »
Айдеее, Девата се обади.  :P :P Не им се сърди на Стрелците, те са си такива - правят го без умисъл, с широк замах на космополити, важно е да се сподели информацията, да се използва за всеобщото благо, пък какво са си някакви интелектуални права, когато целта е да се разпространява придобитото знание.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #4897 -: Септември 22, 2012, 11:55:08 am »

какво по-точно те интересува, и едно МОЛЯ, би било подходящо в случая, елементарна култура на общуване и някой - друг по-интересен въпрос.... иначе в интернет, включително в този форум има огромно количество информация и за Слънце във Везни, и за Луна в Скорпион и асц - Стрелец.

Освен това в България има добри астрологични консултантски фирми, където срещу доста скромно заплащане, ще ти анализират хороскопа.
здравейте, аз съм новак тук , пострелях на сляпо, помолих се навсякъде досега , но  никой не ми  обръща  внимание, може  би   пуснах една  от последните  стрелички...знам всичко  за  слънце  във везни, луна  в скорпион и асц стрелец, интересува ме  какво  ще  стане`утре`.... аз   съм  омъжена,  но  с мъжа ми сме  по скоро съквартиранти, имах връзка  от повече  от две години  и  половина  с един  мъж  който  покрива мойте  критерии за  единствен  и  последен,  той реши  да  си  тръгне,  каза  че   ми е   ядосан  и  нищо   друго...от този  ден  нататък, 22 08 2012..... нямам мира, и  нямам смисъл,  и  знам   че с времето  няма  да  отмине, и  знам   че  съм  обичала  веднъж............имала   съм   много   мъже....и   много   ме   харесват но  не  мога   да   го   заменя    с  нищо....с  абсолютно нищо.....много   ме   боли ......
надявах   се  с  ваша  помощ  да  разбера  какво  се  случва, кога   ще   свърши   този    скапан   период,  в  какъв    капан   съм....надявах   се   да   отправя    ултиматум   към   небето  и    той  да се   върне .....но   не   съм   толкова   добра  колкото   вас  -  разбирам   нещичко  от   астрология  но  имам  нужда  от   помощта  ви ....освен   всичко   останало    така и  така   отговаряте    на  всякакви   хора,   реших   че   съм   добро   упражнение   в   случая  защото   нещата   които   ми се  случват    едва  ли   са случайни...ако   той   се  върне  или не,  обещавам   да  пиша   дали    сте разгадали   звездите   правилно.
ЖИВА  СЪМ  НО  УМИРАМ . МОЛЯ, АКО  ВИ  СЕ   УПРАЖНЯВА, ПОМОГНЕТЕ!

*

Asol

• 4140
« Отговор #4898 -: Септември 22, 2012, 11:55:50 am »
Лили, то едното не пречи на другото - може да се разпространява някаква информация и да се посочи автора и източника й. Даже ако държим да сме лоялни и коректни спрямо другите хора, а и те да ни отговарят по същия начин е по-адекватния начин. :blink:

Иначе свободно някой може да се нарече образно казано автор на нещо и да извлече дивиденти от това - не казвам че случая е такъв. Не смятам, че Стреличка е вложила някакъв сатанински умисъл.  ;D Обаче има и такива хора.

Самата аз имам навика да посочвам авторството и източника и смятам, че и за другите не би представлявало някаква трудност.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4899 -: Септември 22, 2012, 12:19:27 pm »
Лили, то едното не пречи на другото - може да се разпространява някаква информация и да се посочи автора и източника й. Даже ако държим да сме лоялни и коректни спрямо другите хора, а и те да ни отговарят по същия начин е по-адекватния начин. :blink:

Напълно те разбирам.

Но хората са различни, а това, което казваш, е дребна подробност, която често убягва на Стрелеца - просто техният начин на мислене е друг, не се вълнуват много от това кое на кого принадлежи.  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.