А тази идея с бащинството наскоро ли му хрумна?
Много е буквална астрологията за поред път. И двете планети с женска природа - Луната и Венера - получава напрегнати аспекти от малефици. Как тогава отношенията му с жените да вървят гладко и да умее да разбира женската природа? Възможно е жените да го "плашат" по някакъв начин. Да се страхува да се разкрие емоционално в една връзка.
Предполагам, че по принцип отношенията му с околните са бурни и напрегнати, ако не получава от тях, каквото желае - У7 Меркурий в съвпад с Марс, У1 в напрегнат аспект с У7.
Направих му карта по ведическата система (този път не на ръка, ча да не объркам). Има Венера в 4-ти дом и в собствен знак (Телец), което дава т.нар. малавя йога. По западната Луната (У5) е в квадрат с Нептун в 10-ти. Някакви наклонности в областта на изкувствата? Или пък творческа/интелектуална професия?
Луната (У6) по ведическата в съвпад с малефика Раху във 2-ри дом. Някакви проблеми с нервите? Избухва лесно, изпада в депресивни състояния, чести смени на настроението?
По западната Уран (У12) е най-високо издигнатата планета в опозиция с близнашко Слънце. Не го свърта на едно място, обича движението и разнообразието (вече беше споменато от други потребители).
У7 Слънце е с малефика Марс в 5-тия му дом. Упапада лагна е с Кету в 8-мия му дом. Връзките, които създава, главно да се основават на сексуално привличане?
Лагна (АС) получава по-висока сарва аштакаварга (31) от 7-ми дом (27), което говори, че човек може да съществува сам, не му е необходим непременно партньор. Но това в неговия случай не означава, че е завършен егоист - Слънцето в 6-тия му дом има ниска аштакаварга (3). По-скоро самочувствието му не е много високо.
Към момента е в период на Меркурий/Сатурн - Меркурий е У5 в 5-ти дом, Сатурн е У1 и У2 в 10-ти. Има връзка към бащинство, поемане на отговорност, но и развитие на професионалния фронт.
Юпитер транзитира в 3-ти дом от Луната, Сатурн - в 8-ми дом от Луната, които не са благоприятни домове за тези планети (считано от Луната). Това са съответно 4-ти и 9-ти дом в картата, в които и двете планети имат ниска аштакаварга (2 пункта), т.е. не ми се струва, че са способни да дадат много добри/силни резултати.
Има много раджа-йога, свързана с 5-ти, 4-ти и 10-тия дом. Все си мисля, че би трябвало да има професионален успех (в творческа професия?) или да се радва на добри деца.