Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 859743 Прегледи
Re: Натални карти - практикум
« Отговор #4980 -: Октомври 04, 2012, 01:08:45 pm »
здравей анабел надявам се не е неудобно ,но ако имаш време на страница 248 публикувах наталната ми карта ,бях ти споменала ,че уча право ако може да погледнеш и моя 12 дом :)) благодаря ти предварително и ти желая лек и спорен ден ;))
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!

*

Anabell

• 2022
  • Dreams are today's answers to tomorrow's questions
« Отговор #4981 -: Октомври 04, 2012, 01:11:39 pm »
благодаря ти много много анабел .. нямаш си и напредстава колко щастлива ме направи в моментаа.. :)))  :88:

Здравей Янита, извинявай, че чак сега ти отговарям, но бях изключително заета.

Доколкото разбрах си се насочила към правото. Мисля, че подходяща професия за теб. Като цяло каквато и професия да избереш, ще се справиш - силен 1 дом и 11 дом дават изключително борбеност и изключителни покровители. + това, което говорихме за У1 и У12 дом - ще даде "божествена" защита. Или нещата на подсъзнателно колективно ниво, ще се решават в твоя полза.

9 дом ти е силен, Стрелец на МЦ и Венера и Юпитер в огнени знаци, освен това и Слънце в 1 дом - открита си, позитивна и дори наивна (по точно ти си честна и очакваш същото и от другите  ;)). Огън в такова количество дава и идеалист, човек, който се бори за абстрактни идеи, освен за личното си оцеляване и правовата система е най-вече това - трябва да ни осигури обществен ред и идеали, които да водят обществото напред. Имаш дисциплина, имаш борбеност, имаш интелект (въздушните зодии дават интелигентността - при теб Водолей на асц и силен 11 дом), ще се справиш с една сериозна професия.

Възможно е Плутон в 9 дом да дава консорциуми от сивия сектор, които да защитаваш и т.н. но такава ти е кармата. Ако това те зарежда с енергия и е конструктивно за теб, значи всичко е наред. 
When One Door Closes Another Door Opens

*

Anabell

• 2022
« Отговор #4982 -: Октомври 04, 2012, 01:16:42 pm »
здравей анабел надявам се не е неудобно ,но ако имаш време на страница 248 публикувах наталната ми карта ,бях ти споменала ,че уча право ако може да погледнеш и моя 12 дом :)) благодаря ти предварително и ти желая лек и спорен ден ;))

Относно 12 дом по подробно по твоя натал - Сатурн У12 е във взаимна рецепция с Уран (У1) и е в собствен домицил (Водолей - класически управител). Изключително добре поставен - Сатурн е "в радост" в 12 дом.

12 дом е колективното подсъзнание - ако имаш планети там много добре усещаш какво се случва, накъде отиват енергийните колективни вълни и ако си достатъчно уверена в собствените си усещания, винаги ще си една крачка пред другите. (нека го кажа така  :P ;) ). Класическата школа казва - У12 дом в 12 дом, дава непобедима личност, покровителство от съдбата, изключителен късмет в кризисни ситуации.  ;)

« Отговор #4983 -: Октомври 04, 2012, 01:31:22 pm »
Благодаря анабел за това ,че ми обърна внимание и интерпретира картата ми   :88: :)) Стоя пред компютъра и незнам какво да ти напиша,наистина съм ти изключително много благодарна и адски щастлива в момента  :yahoo:
Сега разбрах защо толкова много обичам изгревите и залезите! Та това е времето когато деня и нощта прекарват заедно своя любовен миг във вечността!

*

Anabell

• 2022
« Отговор #4984 -: Октомври 04, 2012, 01:34:00 pm »
Благодаря анабел за това ,че ми обърна внимание и интерпретира картата ми   :88: :)) Стоя пред компютъра и незнам какво да ти напиша,наистина съм ти изключително много благодарна и адски щастлива в момента  :yahoo:

и аз съм щастлива  ;D, винаги е малък подарък от "Вселената" да срещнеш интелигентен, добронамерен човек, с общи интереси с теб. Така, че всякакви теми за астрология и т.н. каквото ти душа иска, ще ми е приятно да разискваме.  :rolleyes: ;)

*

Anabell

• 2022
« Отговор #4985 -: Октомври 04, 2012, 01:40:43 pm »
Какви 10 градуса ?????? Това е абсурдно.  ;D А това за Венера и Меркурий ме разби.  ;D Но, в крайна сметка, проституцията има различни измерения. Една куртизанка, например, е нещо много красиво... А всички и всичко се продава. Не само за пари.

ай, ай това съвсем съм го пропуснала с моя точен тригон на Венера и Плутон (Венера екзалте, Плутон на трон)...  :P ;D

Че коя жена не е куртизанка (в определен период на живота си)? Коя жена ще избере първият, на който му хрумне да я сваля. Или ще се даде на даде на всеки, който я поиска, дори и тези неспособни да си "платят".

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #4986 -: Октомври 04, 2012, 06:27:46 pm »

Относно 12 дом по подробно по твоя натал - Сатурн У12 е във взаимна рецепция с Уран (У1) и е в собствен домицил (Водолей - класически управител). Изключително добре поставен - Сатурн е "в радост" в 12 дом.

12 дом е колективното подсъзнание - ако имаш планети там много добре усещаш какво се случва, накъде отиват енергийните колективни вълни и ако си достатъчно уверена в собствените си усещания, винаги ще си една крачка пред другите. (нека го кажа така  :P ;) ). Класическата школа казва - У12 дом в 12 дом, дава непобедима личност, покровителство от съдбата, изключителен късмет в кризисни ситуации.  ;)
Благодаря ти Анабел за казаното за 12 дом което не знаех-аз съм с У12 в 12 дом -Слънце в Лъв в 12 дом -наистина винаги съм си мислила,че имам покровителство от съдбата
« Последна редакция: Октомври 04, 2012, 06:36:59 pm от samoella »
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Anabell

• 2022
« Отговор #4987 -: Октомври 04, 2012, 06:51:36 pm »

Благодаря ти Анабел за казаното за 12 дом което не знаех-аз съм с У12 в 12 дом -Слънце в Лъв в 12 дом -наистина винаги съм си мислила,че имам покровителство от съдбата

;) :confuse3:

« Отговор #4988 -: Октомври 06, 2012, 01:18:29 pm »
Здравейте! Нова съм, не разбирам от астрология, но ми е много интересна  :-[
Какво бихте казали по моята карта, какво ми е заложено да развивам, и като любов какво ми е отредено от звездите, много ме интересува любовта специално...  :-[
Ще се радвам, ако някой прояви интерес към моята карта и се включи!  :wub:

Това е моята натална карта

« Отговор #4989 -: Октомври 06, 2012, 04:57:06 pm »
Здравейте, ако някой намери време и има желание може ли да разгледа картата ;) Мерси

« Отговор #4990 -: Октомври 19, 2012, 11:37:48 am »
Момичета това е карта на мой познат с не много лек живот,пускам я и по конкретно за любовният му живот и партньорските отношения ако може да споделите нещичко,до сега е имал само една сериозна приятелка и така както се вижда с тенденция скоро време да не повтаря.Привидно лишен от всякакви чувства спрямо жените ,потаен,дръпнат и същевременно много добър приятел ,имам чувството ,че колкото и жени да има в живота си винаги нещо  ще го притегля към първата му приятелка,след години на споделена и истински любов и участие на съдбата те се събираха и разделяха,сега отново са разделени ,но с обещания и копнежи скоро да се съберат.
« Последна редакция: Октомври 19, 2012, 12:01:26 pm от qnita91 »

« Отговор #4991 -: Октомври 20, 2012, 10:36:43 pm »
 :25:

« Отговор #4992 -: Октомври 21, 2012, 08:06:10 am »
винаги нещо  ще го притегля към първата му приятелка,след години на споделена и истински любов и участие на съдбата те се събираха и разделяха,сега отново са разделени ,но с обещания и копнежи скоро да се съберат.

там където е намесен Нептун и боговете мълчат,пък коя съм аз да се обаждам :mellow:

У7 / Меркурий/ в опозе на У1 /Нептун/по оста 5-11, ми той не знае ко иска пък други да му казват
и с Венера в Близнаци, съвпад Антарес и Луна в 1,слушка ли мама,или я няма, само,че всичко де що се определя като женско го напряга
и май се дърпа щот Луната е съвпад СЛВ,жените все ще го вкарват в пътя,а той все ще играе женската роля на булката беглец  ;)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Grace

• 2257
« Отговор #4993 -: Октомври 21, 2012, 10:50:58 am »
то да е само Нептун ! при толкова подчертана тематика Меркурий/Нептун, аз бих имала не 1, а 2 наум за това момче. струва ми се доста гъвкав, хлъзгав, склонен да послъгва и да фантазира; склонен да увърта, а сигурно и потаен, за което допринася и Марс в Рак; тригона с Плутон дава доста енергия, скрито желание да доминира и целеустременост; 
емоционално е доста неспокойна натура и всичко много бързо му омръзва, все търси нещо ново, интересно, възбуждащо; 

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4994 -: Октомври 21, 2012, 11:19:45 am »
емоционално е доста неспокойна натура и всичко много бързо му омръзва, все търси нещо ново, интересно, възбуждащо;

За това говори и съвпадът Луна/Раху - гони орела в небесата, но веднъж хване ли го, орелът се превръща в сиво врабче и бързо му омръзва. С Луна/Раху и Венера в Близнаци момичето, което ще спечели симпатиите му, трябва в някакъв смисъл да е предизвикателство за него. Опозицията със Сатурн може да се каже, че леко "заземява" Венера или по-скоро влияе в посока към повече взискателност към партньорката, ами то гроздето е кисело. :))

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #4995 -: Октомври 21, 2012, 12:18:05 pm »
момичета всяка една дума от вас по неговата карта съвпада изцяло за него,потаен ,веднъж достигнал желания обект той се отказва,пуснах запитване за любовният му живот във връзка с това което ми каза при една наша случайна среща,че било му омръзнало да бъде сам ,иска жена с която да създаде семейство и скоро време да гледа бебе,но по думите му и от това ,че го познавам от малък ми се струва ,че просто иска само бебе не жена,както той се изрази "тя да ми роди едно бебе пък като иска да си хваща пътя ,аз ще си гледам детето тя не ми трябва" . Понеже съм запозната с историята му и променливият му характер не само спрямо жените ами и към всяко едно нещо от живота ,се чудих дали е искрен и има ли възможност това момче някога да се влюби отново и да бъде постоянен с партньорката си.Благодаря ви за отделеното време и най-вече ,че се включихте по темата  :wub: :wub: :wub:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #4996 -: Октомври 21, 2012, 12:37:50 pm »
Не му ли е рано още да става самотен татко? Сигурен ли е в това, което казва? ;D

Извинявай, но ми е много смешна такава нагласа при мъжете - дай сега разплод да правим с първата срещната, пък после да си хваща пътя, важното е да се почувствам горд баща. (познавам и други такива случаи)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #4997 -: Октомври 21, 2012, 12:58:15 pm »
Такъв си е ,малко странен чудак иначе не е лошо момче,той е страхотен приятел ,това го сподели по случай,че ако не е  бившата му приятелка майката , а просто някое друго момиче въобще няма да му пука ...разни хора разни идеали ;) На мен като цяло ми е странно мисълта му да става баща,нещо не ми се връзва

« Отговор #4998 -: Октомври 21, 2012, 01:40:49 pm »
А тази идея с бащинството наскоро ли му хрумна?

Много е буквална астрологията за поред път. И двете планети с женска природа - Луната и Венера - получава напрегнати аспекти от малефици. Как тогава отношенията му с жените да вървят гладко и да умее да разбира женската природа? Възможно е жените да го "плашат" по някакъв начин. Да се страхува да се разкрие емоционално в една връзка.
Предполагам, че по принцип отношенията му с околните са бурни и напрегнати, ако не получава от тях, каквото желае - У7 Меркурий в съвпад с Марс, У1 в напрегнат аспект с У7.

Направих му карта по ведическата система (този път не на ръка, ча да не объркам). Има Венера в 4-ти дом и в собствен знак (Телец), което дава т.нар. малавя йога. По западната Луната (У5) е в квадрат с Нептун в 10-ти. Някакви наклонности в областта на изкувствата? Или пък творческа/интелектуална професия?
Луната (У6) по ведическата в съвпад с малефика Раху във 2-ри дом. Някакви проблеми с нервите? Избухва лесно, изпада в депресивни състояния, чести смени на настроението?
По западната Уран (У12) е най-високо издигнатата планета в опозиция с близнашко Слънце. Не го свърта на едно място, обича движението и разнообразието (вече беше споменато от други потребители).
У7 Слънце е с малефика Марс в 5-тия му дом. Упапада лагна е с Кету в 8-мия му дом. Връзките, които създава, главно да се основават на сексуално привличане?
Лагна (АС) получава по-висока сарва аштакаварга (31) от 7-ми дом (27), което говори, че човек може да съществува сам, не му е необходим непременно партньор. Но това в неговия случай не означава, че е завършен егоист - Слънцето в 6-тия му дом има ниска аштакаварга (3). По-скоро самочувствието му не е много високо.

Към момента е в период на Меркурий/Сатурн - Меркурий е У5 в 5-ти дом, Сатурн е У1 и У2 в 10-ти. Има връзка към бащинство, поемане на отговорност, но и развитие на професионалния фронт.
Юпитер транзитира в 3-ти дом от Луната, Сатурн - в 8-ми дом от Луната, които не са благоприятни домове за тези планети (считано от Луната). Това са съответно 4-ти и 9-ти дом в картата, в които и двете планети имат ниска аштакаварга (2 пункта), т.е. не ми се струва, че са способни да дадат много добри/силни резултати.
Има много раджа-йога, свързана с 5-ти, 4-ти и 10-тия дом. Все си мисля, че би трябвало да има професионален успех (в творческа професия?) или да се радва на добри деца.

*

г-н Santi

• *
  • 407
  • Ten Percent Luck
« Отговор #4999 -: Октомври 21, 2012, 02:23:53 pm »
Според мен е възможно да има талант свързан с изкуство или пък да пише добре - ако Венера е във втори от AL . тр Сатурн в 8-ми от Луната не е лек период, но пък се и намира във втори от UL, както и тр. Юпитер в/у Венера, може би обяснява желанието му за брак .

Впрочем картата му е почти същата като моята .
Sun: Близнаци
Asc: Водолей
Moon: Овен