Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 858289 Прегледи
*

ib

• *
  • 182
Re: Натални карти - практикум
« Отговор #5180 -: Декември 14, 2012, 11:17:07 pm »
Уран  :93:
АС скорпион хич не ми пасва на характера ... или съм му счупила жилото  :-[ щото все премислям претеглям ама на другите как ще е ама конфликт да няма  :rakeattack:

дълго време мислех че е скорпион (секцио съм раждана) но не ми пасваха хич нещата - с тези върхове на домове е най-коректно си мисля - за уран имах колебания и за върха на 3ти дом, но така изглеждат добре и колкото и да не е от чак такова значение такъв малък градус, искам да знам как точно са се подредили планетките га ма и майка родила :)

и другото което ме изнервя - какво да работя  :41:  имам чувството че нищо не мога и от всичко разбирам и всичко ми се прави и за всичко ме мързи ... ау много съм зле  :unsure: да идва 21 и да си ходя в космоса  :rolleyes:
Не давай всичко от себе си ... дай само най - доброто!!!

*

Константин

« Отговор #5181 -: Декември 14, 2012, 11:24:39 pm »
Явно това е бил повратният момент в живота ти, когато си започнала да правиш проучвания за надареността и производителността на труда на афроамериканците :)

*

Константин

« Отговор #5182 -: Декември 15, 2012, 11:43:42 am »
Няма какво да кажа :) Когато не ми разбират иронията и сарказма, всякакво желание за спор ми се убива :)

*

Константин

« Отговор #5183 -: Декември 15, 2012, 06:47:23 pm »
Погледни няколко поста по-горе и ще го видиш :) Не изкривявам, а чрез изкривяване осмивам безумието и липсата на обективност. Иначе трябва да познавам някой, за да правя коментари на коментарите му ли, силна логика ... :D А пък, ако имаш силно развито чувство за хумор, то не искам да си представям хората със слабо :)

*

Uran

• 6041
« Отговор #5184 -: Декември 16, 2012, 12:14:25 pm »
elfidka - може би вината е не само в българския мъж, но не очаквам обективност от съвършената бг жена, която търси съвършената синастрия :)
Grace - на теория звучи добре, но ме съмнява, че би тръгнала да излизаш с шоколадковци - генът еволюира бавно (не съм расист, по-скоро предубеден )
akruks - отрано са разбрали къде е истината :) Иначе си личи, че познаваш материята. Явно имаш богат опит, а при наличие на такъв, дори моята везна ще наклони в твоя полза :)

Що да е расизъм и предубеденост? Абсолютно обективно си е твърдението. Да вземем за пример циганите. Над 700г се мотат сред нас- европейците, но не са мръднали и на йота от примитивизма (сега някой да не вземе да ме обвинява в "расизъм"  ;D, че много модерен стана либерализма). Нямат собствена култура, писменост (от години, финансирани със съмнителни пари "учени", работят по изработването на културната им идентичност :)) Това за какво говори? За липса на какъвто и да е креативен код. Те ще отрежат фиданка, за да се сгреят, но няма да я изчакат да даде плод. Та в едно животно има закодирана повече "икономическа логика" :)- една катерица, таралеж или друго подобно добиче ще събира плодове за зимата, но циханина- НЕ. Това е. Всяко друго твърдение е СТРАХ да не бъдеш санкциониран от общественото мнение, да не бъдеш обвинене в тесногръдие, а то не е такова- просто автономно и обективно мнение.

« Отговор #5185 -: Декември 16, 2012, 12:32:19 pm »
 ;D ;D ;D Ще се включа в темата: също офтопик - преди години в един бар в Германия се разрази полуфилософски спор и един кюрдин - върл комунист се изказа за циганите. Каза, че са много древен народ, музиката и оцеляването е в гените им. Те нас ще променят, но ние тях не можем. С хилядолетия са си останали същите, което говори за много здрави корени...а това че музиката е вградена в кръвта им означава че имат култура, която ние ще имаме след хилядолетие вероятно...Направете си сметка....Та това изказване на този кюрдин ме накара да погледна от друг ъгъл на нещата. Иначе съм расистка, но не като цвят на кожата - а като манталитет - всичко непотребно, спъващо прогреса  - под ножа  ;D.../шегувам се естествено/.
  Ииии, Мимс,  с теб имаме сходни карти, домификацията горе-долу се покрива - и аз имам Уран в 5-ти, управлява 9-ти дом с Луна и СЛВ там, както и МС...И да, имам дете, което е от чужденец.

*

Константин

« Отговор #5186 -: Декември 16, 2012, 12:36:13 pm »
elfidka - може би вината е не само в българския мъж, но не очаквам обективност от съвършената бг жена, която търси съвършената синастрия :)
Grace - на теория звучи добре, но ме съмнява, че би тръгнала да излизаш с шоколадковци - генът еволюира бавно (не съм расист, по-скоро предубеден )
akruks - отрано са разбрали къде е истината :) Иначе си личи, че познаваш материята. Явно имаш богат опит, а при наличие на такъв, дори моята везна ще наклони в твоя полза :)

Що да е расизъм и предубеденост? Абсолютно обективно си е твърдението. Да вземем за пример циганите. Над 700г се мотат сред нас- европейците, но не са мръднали и на йота от примитивизма (сега някой да не вземе да ме обвинява в "расизъм"  ;D, че много модерен стана либерализма). Нямат собствена култура, писменост (от години, финансирани със съмнителни пари "учени", работят по изработването на културната им идентичност :)) Това за какво говори? За липса на какъвто и да е креативен код. Те ще отрежат фиданка, за да се сгреят, но няма да я изчакат да даде плод. Та в едно животно има закодирана повече "икономическа логика" :)- една катерица, таралеж или друго подобно добиче ще събира плодове за зимата, но циханина- НЕ. Това е. Всяко друго твърдение е СТРАХ да не бъдеш санкциониран от общественото мнение, да не бъдеш обвинене в тесногръдие, а то не е такова- просто автономно и обективно мнение.

Най-после някой да ме разбере :)

*

Grace

• 2257
« Отговор #5187 -: Декември 16, 2012, 12:38:45 pm »
Аз обаче не разбрах вас. Uran, какво всъщност твърдиш ?

*

Uran

• 6041
« Отговор #5188 -: Декември 16, 2012, 01:11:05 pm »
Аз обаче не разбрах вас. Uran, какво всъщност твърдиш ?

Не е ли ясно какво твърдя?!  ;)
 Не се раждаме  равни, като под това- нямам предвид социално равенство. Как ще свържеш генетичен код и астрология? Любопитно ми е. :blink:

*

Grace

• 2257
« Отговор #5189 -: Декември 16, 2012, 01:19:30 pm »
Значи нямаме разногласия - винаги съм твърдяла, че не се раждаме равни и не сме равни. Не само социално, но и по всички други показатели. Друг е въпросът, че живота е непрестанно движение и всичко подлежи на развитие и промяна. Пластовете се разместват и наместват, тъй че раждането с определени дадености и в определена среда не е окончателна присъда.
Ако под генетичен код, визираш различните раси, етнос и пр., то аз определено не мога да ги свържа по какъвто и да е начин с астрологията.  :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #5190 -: Декември 16, 2012, 01:21:54 pm »
Ако под генетичен код, визираш различните раси, етнос и пр., то аз определено не мога да ги свържа по какъвто и да е начин с астрологията.  :blink:

Точно това визирам. :blink:

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #5191 -: Декември 16, 2012, 02:24:49 pm »

Нека се поупражняваме на темата, ако някой има карта с подобен казус да свирка.
Ето картата на жена, която тази година се сгоди за африканец и тези дни очаква бебе- момченце, в Африка живее, замина с договор за 5г по една програма от Англия, където завърши колеж за международно сътрудничество
Тук има Уран в пети,което може да е индикатор за по - особено дете,както и Луна в Стрелец,У7,У12 и У 9 в пети.Слънце съвпад Юпитер и Марс Водолей.
Не е като са няма за какво да се хванеш.
Аз също съм имала връзки с двама полубългари- Марс в 12, Слънце в 9,в секстили към Юпитер.Това за опозето У4-У7 сега го научавам,но го имам.За капак -Уран в 5.
Ако някога се дам,няма да е за българин. ;D
Мимс в твоята карта Марс е в 12 дом така ли да го разбирам
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

elfidka

• 3129
« Отговор #5192 -: Декември 16, 2012, 05:18:25 pm »

Вина, няма, защото липсва еволюцията на хората, без значение от пола им.
А за тези които търсят съвършенната синастия, еволюцията е напълно не позната  :57: :57: :57:

Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Papy

• 4343
« Отговор #5193 -: Декември 18, 2012, 04:32:52 pm »
И аз не помня вече
Идва Коледа-мисли градивно, не деструктивно
Ако искаш блог-направи си-може хорарен блог-"вие питате, акрукс отговаря" :)

*

Orfei

• *
  • 107
« Отговор #5194 -: Декември 23, 2012, 04:01:16 pm »
Според вас допустимо ли е за конфигурация Йод да се счита това, като между Меркурий и Марс, които би трябвало да образуват единия куинкокс има 145'3 градуса ?
Слънце:Лъв,Асцендент :Лъв,Луна:Везни

*

Asol

• 4140
« Отговор #5195 -: Декември 23, 2012, 05:45:18 pm »
... но аз пък нямам блог и сайт по астрология, и не съм публикувала статии, тъй че мнението ми не важи  :P

Нима смяташ, че наличието или липсата на блог или сайт и публикуването на статии по принцип ти определя "тежестта" и стойността на мнението ? Аз обичам да пиша и създавам и блога е едно удобно място да го правя.

Всяко мнение си струва стига да е съдържателно, да е вложено индивидуално творческо мислене и подход, а не изпапагалствано.

« Отговор #5196 -: Декември 24, 2012, 09:46:02 am »

но пусти Марс в скорпион, нали за да тръгне да гради първо руши
Аз блог си имам, само че не е по астрология, а да коментирам и чета астрологични теми ми е уютно тук, във форума  :kissd:

и на марса ти също  :mellow:
при толкова много скорпионщина тъдява си е като у дома
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #5197 -: Декември 26, 2012, 10:59:24 am »
Здравейте! Какво бихте казали за тази карта, каквото и да разтълкувате по нея, човекът ще ви е много благодарен.

« Отговор #5198 -: Декември 26, 2012, 06:55:50 pm »
Здравейте! Какво бихте казали за тази карта, каквото и да разтълкувате по нея, човекът ще ви е много благодарен.
мъж или жена е
какво да кажа първото нещо е ,че наскоро е преживял Сатурнов възврат/У3/ период на равносметка и чистене на близкото обкръжение,всичко фалшиво и безперспективно там ще си отиде безвъзвратно,възможно е всичко това да му се отразило здравословно- тр.Марс в 3 каре У Асц.Плутон,както и Сл.затъмнение на 14-11-2012 е било върху Асц.,уязвими  са здраве и партньорси отношения в близките 6 месеца,особенно критични са дните около 22 -01-2013,когато тр.Марс  Водолей ще е в каре към точката на затъмнението и нат.Асц. и на 07-02-2013 тр. през Нодална ще мине от там,
 и на 10-02-2013 тр.Слънце ще активира с каре точката на затъмнението-да внимава при пътуване и шофиране около тези дати
проблеми и по  партньорската ос -там транз.Нодалната ос ,тр.ЮЛВ в 7
периодът на Саде сати също е актуален и не е от най-леките,особенно когато Сатурн транзитира през 12 лунен дом,ударите идват от близкото обкръжение или грижи за тях
тр.Юпитер в 7 дом е в опозе на нат.,У2, да внимава с движението на личните активи,в заформилият се тау квадрат с нат.каре Юпитер,Уран/Марс-Венера,има опастност от загуби в посока партньорства- лични и бизнес,двойственост,раздуване,ако добавим и тр.Нептун на К4 си е голям кръст с тези риби ,възможно е да емигрира,или вече е ,Нептун У4 е съвпад с Луната У9 във 2 дом- причините за това ще са икономически
тр.Уран в 5,в опозе на Меркурий,у8- възможни са проблеми с кредити,,приятелски съдружия,заеми и тр.Плутон във 2 да внимава в какво влага,инвестира средства
« Последна редакция: Декември 26, 2012, 07:14:56 pm от strelicka »
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #5199 -: Декември 26, 2012, 11:24:32 pm »
Благодаря ти, Стреличка! Картата е на жена.