Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 858972 Прегледи
*

abroad

• 2187
Re: Натални карти - практикум
« Отговор #5200 -: Декември 27, 2012, 11:11:36 am »
Здравей,
Финансовото отношение и работата са две различни неща ;D
Твоят прятел не може да си намери никаква работа през последните 3г. или не иска да започне каква да е работа?
и изобщо, до сега, оставал ли е без пари?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5201 -: Декември 27, 2012, 11:24:32 am »
Със стелиум във втори дом по-скоро бих преположила, че не се търси каква да е работа. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #5202 -: Декември 27, 2012, 11:25:01 am »
Благодаря ти, Стреличка! Картата е на жена.
е тогава саде сатито може да я бракува,или ако вече е да роди ,говорим за период 7,5 год.
сподели нещо за нея  :blink:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #5203 -: Декември 27, 2012, 11:54:32 am »
Управителят на 10-тия дом е тронов (т.е. в мутабелен знак) Меркурий в 1-ви, в точна квадратура с Нептун (У7) в 4-ти. Управителят на 6-ти е Уран в 3-ти. Доста движение, промени ми се струва, че има около посоката на професионалното му развитие, месторабота и условията на труд. Често сменя намеренията си. През пролетта на 2013 Юпитер ще прекоси МС-то му и ще завърши квадратура с Меркурий. Може да се появят нови посоки за професионална реализация.
Периодът на Саде-Сати ми се струва, че не протича леко. Луната му обича експанзията и не търпи ограниченията, безсилието, а транзитен Сатурн върху Марс на границата между 2-ри и 3-ти дом надали му оставя терен за инициативи (в паричните дела).
« Последна редакция: Декември 27, 2012, 12:04:51 pm от Mirabella »

« Отговор #5204 -: Декември 27, 2012, 04:54:08 pm »
Благодаря ти, Стреличка! Картата е на жена.
е тогава саде сатито може да я бракува,или ако вече е да роди ,говорим за период 7,5 год.
сподели нещо за нея  :blink:

Хмм, Стреличка, чакай сега :) , девойката е на 29 години, несемейна е, няма сериозно гадже. Ако ще чакаме още 7,5 години, ще настане истински смут в семейството. Работи в Бг, но мноооооого й се иска да емигрира, не знам защо не го е направила още. Но гледа сериозно в посока чужбина вече, може и да е поузряла.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5205 -: Декември 27, 2012, 05:09:14 pm »
В края на март 2013 ще има нептун тригон юпитер в продължение на 2 години - четох, че това е една от най-хубавите позиции. Как ще му повлияе този транзит в неговия случай?

Ако съвпадът на Сатурн с Луната, Юпитер и Марс не го мобилизира, по-малко вероятно е тригонът на тр. Нептун към нат. Юпитер да го вдигне. :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #5206 -: Декември 27, 2012, 06:22:18 pm »
Хмм, Стреличка, чакай сега :) , девойката е на 29 години, несемейна е, няма сериозно гадже. Ако ще чакаме още 7,5 години, ще настане истински смут в семейството. Работи в Бг, но мноооооого й се иска да емигрира, не знам защо не го е направила още. Но гледа сериозно в посока чужбина вече, може и да е поузряла.
У7 Венера е бил активиран секстилно от тр.Сатурн,не се ли появи възможност,не се ли е появил някой,макар ,че Венера в Дева трудно прави избори, много обмисля, пресмята, мъка....Нодалната в тр.също ще активира оста на партньорствата края на м.02-2013 в по-близък план, след това е съвпада на тр.Сатурн-Луна,не казвам след 7,5 а в период от 7,5 може да се ожени и да роди. :mellow:
до сега не е ли имала продължителна връзка

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5207 -: Декември 27, 2012, 06:54:46 pm »
В края на март 2013 ще има нептун тригон юпитер в продължение на 2 години - четох, че това е една от най-хубавите позиции. Как ще му повлияе този транзит в неговия случай?

Ако съвпадът на Сатурн с Луната, Юпитер и Марс не го мобилизира, по-малко вероятно е тригонът на тр. Нептун към нат. Юпитер да го вдигне. :)
Най-малко пък съвпад на тр Сатурн с неговата Луна ще го мобилизира, напротив- заобикалящите ще му наврат в очите голата истина за това какво представлява всъщност, според тяхното виждане. Сатурн съвпад с Марс- агресия, възможно да влезе в пререкания с органи на властта, с висшестоящи.

Ако някой кризите не го мобилизират, тогава наистина остава да си полегне и да очаква някой юпитеров или нептунов тригон да му поднесе желаните възможности на златен поднос. :))

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #5208 -: Декември 27, 2012, 08:08:26 pm »
У7 Венера е бил активиран секстилно от тр.Сатурн,не се ли появи възможност,не се ли е появил някой,макар ,че Венера в Дева трудно прави избори, много обмисля, пресмята, мъка....Нодалната в тр.също ще активира оста на партньорствата края на м.02-2013 в по-близък план, след това е съвпада на тр.Сатурн-Луна,не казвам след 7,5 а в период от 7,5 може да се ожени и да роди. :mellow:
до сега не е ли имала продължителна връзка

Продължителна връзка не е имала, но е имала продължително увлечение по човек, с когото не може да бъде, а и един друг момък има продължително увлечение по нея, предлагал й е, но тя не го гледа сериозно. Така че най-доброто би трябвало да предстои. :)
Тя сега силно се вълнува от въпроса за емиграцията, кога би могло да се случи това?
« Последна редакция: Декември 27, 2012, 08:14:18 pm от lalitta »

« Отговор #5209 -: Декември 27, 2012, 09:16:30 pm »

Тя сега силно се вълнува от въпроса за емиграцията, кога би могло да се случи това?

около деня на влюбените тр.Нептун ще пресече К4 и желанието й ще стане непреодолимо като застане в опозе на У12 Венера

« Отговор #5210 -: Декември 28, 2012, 09:57:52 am »
Доста деви и асценденти деви в последно време за безработни, не знам защо, явно има някаква причина, дали не е нептун в риби?
нямам впечатления за девите да са закъсали, а за тези с асц дева е от Сатурн, докато преминава от Асц до Иц е тежък период за всеки, в случая сега за нас с асц дева, везни, а и скорпионите в началните градуси, но ще мине и това тегло, никога не е късно да преуспее човек и да стане богат
е стига песимизъм - гледайте тр.плуто,У3,/близкото обкръжение,понякога един безинтересен разговор с комшия,може да отвори вратичка или пътуване в градският транспорт,или по улицата разхождайки се да срещнеш съученик или познат от детството или толкова много варианти на 3 дом има,родата по 3 /,  :mellow: та дори оптимистимчното мислене променя бъдещето,вярата също за тях  гледайте Юпитер през 10 дом да даде знак,добре ще ако е към У6 или тригон към К2, та плуто е или ще мята тригон към асц.дева,възползвайте се и нека силата бъде с вас, ;) :blink:

*

Papy

• 4343
« Отговор #5211 -: Декември 28, 2012, 05:22:18 pm »
Какво е заболяването?
Малко трудно виждам някои неща-ако ти е възможно да сложиш карти от astro.com?

« Отговор #5212 -: Декември 28, 2012, 05:27:35 pm »

С Юпитер ситуацията не е по-розова- сега е наквадратил моя скромен Уран, след това ще квадратира Плутон и за финал Меркурий У1, У10- така че хармоничните аспекти, които направи и ще направи с моите Луна, Слънце, Сатурн, Венера, Юпитер ще бъдат прецакани с тези квадрати

четири хубави асп.към лични от юпиту и ти не действаш да уловиш мига,карета са нови начини,подходи за действие към дадена цел, променяш нещо за да постигнеш нещо блокирано ;)

« Отговор #5213 -: Декември 28, 2012, 05:28:12 pm »
Слагам карта. Иначе причините за заболявания са наследствени фактори + среда. Е, инфекциозните се дължат основно на средата, но различната степен на податливост се обуславя от наследствени фактори.

*

Papy

• 4343
« Отговор #5214 -: Декември 28, 2012, 05:49:50 pm »
Мерси, мирабела
Някъде четох, че нереализираните твърди аспекти са наистина опасни за здравето, или такива - без положително аспектиран възможен изход
Уф-с една дума-незатворен таоквадрат, например, или у1 с твърди, без нито един положителен
Иначе може да има заболяване-но без неочаквани кофти обрати

« Отговор #5215 -: Декември 28, 2012, 06:28:03 pm »
Става дума за изменение в сърцето, което до сега не е забелязано, доста различни изследвания са правени , всичко е наред, пък...
Пошегувах се с лекаря , че много съм го използвала и затова съм го изхабила

« Отговор #5216 -: Декември 28, 2012, 07:47:56 pm »
транзит на Юпито в близнаци не е било по-розово положението, промените бяха все негативни- естествено ме споходиха от групово противопоставяне- квадрат на тр Юпитер с натален Плутон на ац-то

е при теб тр.юпитер в 10 е в каре към нат.плутон на асц,при мен освен към плутон е  в каре и към марс,у8 и уран,у6 а той у4,все недолюбвани домове,не е добре,но може и да по-зле,така,че вярата ме крепи да се подобри положението :blink:
всъщност замислих се това ляв или десен квадрат е ,отивам да чета :rolleyes:

*

Papy

• 4343
« Отговор #5217 -: Декември 28, 2012, 08:01:00 pm »

е при теб тр.юпитер в 10 е в каре към нат.плутон на асц...
всъщност замислих се това ляв или десен квадрат е ,отивам да чета :rolleyes:

Тр юпитер е в ляво каре към нат плутон

*

abroad

• 2187
« Отговор #5218 -: Декември 28, 2012, 08:17:06 pm »
десните аспекти се считат за по-силни

*

Papy

• 4343
« Отговор #5219 -: Декември 28, 2012, 08:38:24 pm »
Да се върнем на картата на АДА
Възможно ли е марс съвпад слънце в овен/8-ми и куинкосите от уран и плутон към слънце, да се проявят като сърдечен дефект?
Не трябва ли при всички случаи да търсим наследственост?