Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 857557 Прегледи
Re: Натални карти - практикум
« Отговор #5260 -: Декември 31, 2012, 12:26:06 pm »
Добрата кръстница е "виновна" за всичко. Тя Нептун ли е? ;D

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #5261 -: Януари 01, 2013, 01:42:12 pm »
Какъв би могъл да бъде асцендента на човек,който обича да е сам?
Да работи сам,да е студен,да не споделя?
Или каква планета на АС?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5262 -: Януари 01, 2013, 02:03:31 pm »
Какъв би могъл да бъде асцендента на човек,който обича да е сам?
Да работи сам,да е студен,да не споделя?
Или каква планета на АС?

Желание за по-изолиран и скрит от външни погледи живот може даде воден знак на Асцендента, но не винаги, зависи от целия хороскоп. По мои наблюдения от трите водни Асцендента изгряващият Рак е най-социален.

Външна студенина може да даде и изгряващ Козирог. Привидно хладно и дистанцирано излъчване понякога дава Сатурн на АС или в първи дом, но зависи в кой знак попада. В огнен, особено в Лъв, няма да даде затворен човек, по-скоро може да има някаква показност.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #5263 -: Януари 01, 2013, 03:09:26 pm »
Мерси Лили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5264 -: Януари 01, 2013, 11:06:04 pm »
Има особен тип прикрити хора, които изглеждат много мили и емпатични, предразполагайки отсрещния да се разкрие пред тях, но те самите нищо не споделят поради едни или други съображения, понякога се случва да играят на криеница за много елементарни и незначитени неща. И става особено забавно, когато нещата, които са се опитали да скрият, случайно излизат наяве по заобиколни пътеки. :) Дори не мога да ги класифицирам астрологично, просто си има такава категория хора, с непонятни за мен мотиви.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Papy

• 4343
« Отговор #5265 -: Януари 01, 2013, 11:24:25 pm »
Раци и козирози
Мислят си, че имат стратегия

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #5266 -: Януари 01, 2013, 11:56:44 pm »
Раци и козирози
Ами скорпионите :lol: къде са, на тях това им е в природата, така се чувстват сигурни и защитени. Не казвам, че е лошо-просто такава им е индивдуалността. Рибите и те го умеят този трик.

« Отговор #5267 -: Януари 02, 2013, 08:27:17 am »
слънце  на асц. /У11 в 1 дом/, са си самодостатъчни, като добавим и диспозитора им венера в 12 ,в съвпад с уран и плутон,то личната свобода за този човек е на първо място,пълен 12 дом,пранетите там имат проблем с интеграцията и нужда да се усамотяват за да презаредят,когато са дълго време сред себеподобни,като подводници са,изплуват за малко и пак потъват в свой води са в дълбокото,венера и луна са сигнф.за партньора в живота,луната и тя е под въздействието на двата малефика, в сатурнов знак,а самият сатурн е ретро в 7 дом,и в широк съвпад с марс ,У7,в каре към асц.,явно все агресивни жени му се лепат, а той търси хармония и спокойствие :blink:
У7 Марс няма асп. с У1 Венера,но е в тригон към съ У1 Плутон,който е съвпад с Венера и си мисля,че от доста време тоя Плутон шъта над Луната ,У10, няма ли раздвижване,коренни промени там ,ако изключим кариерата  :rolleyes:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #5268 -: Януари 02, 2013, 03:57:10 pm »
Ами, с Венера в Дева и Луна в Козирог ще бъде придирчив и ще критикува. Няма как, такава му е природата. Но казваш, че толкова красиви жени има около него. И на тях ли им намира кусури?
Но честно, не разбирам къде му е проблемът. Струва ми се привлекателен, в очите на хората изглежда преуспял (то е такъв и в действителност). В приказките може да е остър, прям, но нали жените си падат по д-р Хаус (нали той е болезнено прям). Способен ли е да става арогантен? До степен "прекалено съм добър за тая"?
Това, че го използват, хич не е хубаво. Козирожката Луна и без друго има склонност да бъде предпазлива, дистанцирана. Комбинацията от двете може да води до силно огорчение от сорта на "всички жени са еднакви". С Нептун във 2-ри е склонен да се раздава безрезервно. Нека цени повече труда си, така и другите ще се научат, че трябва да го ценят. Решенията, които взима, са по-скоро продиктувани от емоции, не от логика.
« Последна редакция: Януари 02, 2013, 04:01:40 pm от Mirabella »

« Отговор #5269 -: Януари 02, 2013, 04:22:10 pm »
Пробвал ли е прическа ала Крис Дотри? В Щатите го смятат за привлекателен, както и много други мъже с обръснати глави - http://www.concerts.ws/images/ChrisDaughtry.jpg.

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #5270 -: Януари 02, 2013, 04:33:19 pm »
Здравейте, за много години, бъдете здрави, щастливи и нека звездите да бъдат с вас :blink:
Реших да кача картата на братовчед ми, ако някой има желание и може да помогне за разтълкуването й. Той е много затворен човек, предполагам от стелиума в 12 дом, няма късмет с жените, досега не е имал сериозна връзка и вече е отчаян. Работи като фотограф и снима много красиви жени и много известни. Според вас дали някога ще му провърви в любовта, защото е адски самотен и самотата променя характера му.
Няма планети в огнени знаци-много силен индикатор за ниско самочувствие/въпреки слънце в 1дом/, слаб оптимизъм. Венера в падение, в критичен градус и в 12 дом-любовта има елемент на служене.Може да обича тайно, или несподелено, жени,които не са свободни. 12 дом иска вътрешна работа върху себе си, в усамотение, той е творец. В др. форум се стигна до извода,че човекът с пл. в този дом трябва да се САМОизцели-емоционално, психологически. По вт.дирекции-градус =година целият този стелиум е пресякъл асц. отдавна, би трябвало да е повишил самооценката си, особено пък и щом е успял в професията си.Слънцето и марс имат знаков квадрат, което е трудности при насочване на волята, самоутвърждаването.

« Отговор #5271 -: Януари 02, 2013, 04:35:31 pm »
тр. уран дава събитие на точен асп.,на 01.02.2013г. -за трети път ще има  точна уранова опозиция,У5,шанс да хване последният влак,да промени коренно нещата и да вземе да се влюби,този път в друг,
след това на 24 март-тр.уран У5 каре луна/сигнф. за партьор /и тя и У7 са в 3 -някой  от близкото му обкръжение,от родата,сестра,брат,съученици да вземат да го запознаят,да го сватосат,макар,че познавам с венера дева,големи са претенции,мрънкала,чистофайници до степен на маниакалност,хипохондрици -разболяват се от самата връзка с др.човек,страх,че е носител на зарази,пък венера му държи слънцето,асц. и уран,юпитер,сатурн и меркурий,като с последният е във взаимна рецепция,а и У7 марс е в един знак с луната,което ме навежда на мисълта,че търси партньорка,която да прилича на майка му,а трудно се съвместяват ролите на съпруга и майка в един човек, а и юпитер съвпад слънце на асц.май човека си е щастлив сам със себе си,пък ние сега искаме да му разваляме хатъра на човека,гледайки от нашата камбанария на социални индивиди...и няма нито една опозиция,трудно му е да прави компромиси в името на двойка
а и сигнф. на партньор - луна и венера са в земни знаци,У7 марс също ,в 7 дом има сатурн в земен,т.е все привлича -меркантилен тип жени,който търсят сигурност и брак по сметка и това да го отблъсква може би  :rolleyes:
« Последна редакция: Януари 02, 2013, 05:08:50 pm от strelicka »

*

lealya

• *
  • 172
« Отговор #5272 -: Януари 02, 2013, 05:42:49 pm »
Здравейте :blink: ще се радвам да разгледате и моята карта и да си кажете мнението.Благодаря за отделеното време :blink:.

*

abroad

• 2187
« Отговор #5273 -: Януари 02, 2013, 08:26:51 pm »
Раци и козирози

не знам дали си мислят, че имат стратегия, но точно тази двойка са сред най-самодостатъчните знаци

« Отговор #5274 -: Януари 02, 2013, 08:36:06 pm »
Раци и козирози

не знам дали си мислят, че имат стратегия, но точно тази двойка са сред най-самодостатъчните знаци

и аз имам такива наблюдения :mellow:

*

abroad

• 2187
« Отговор #5275 -: Януари 02, 2013, 08:40:18 pm »
Сатурн в 7ми не е означава безбрачие
Юпитер там - също

относно конкретната карта - дълбоко се съмнявам, че не е имало връзка до сега, друг въпрос е дали се афишира и пред кого
възможно е любовният живот да е започнал рано

*

Papy

• 4343
« Отговор #5276 -: Януари 02, 2013, 08:47:16 pm »
За раците-не съм сигурна, понякога имат нужда някой да им съчувства :)
За козирозите-да, определено

Имам питане-в мъжка карта луна съвпад сатурн в 1-ви, опозиция на уран и юпитер в риби-част от голям квадрат-другите са плутон и венера (луна/венера взаимна рецепция)
Подкрепящ аспект-тригон от слънце към луна/сатурн
Как ви се струва 1-я дом?

« Отговор #5277 -: Януари 02, 2013, 09:14:01 pm »
Видях, че в темата хорар за любов е писала Соня77, никой не й е отговорил, защото си е дала данните на неправилното място, аз й въведох данните в astro.com и забелязвам, че има Юпитер в 7 дом, а не е омъжена, опозиция с уран в 12 и квадратура със сатурн в 10. Ето й картата:
Юпитер е бенефик, дори при нехармонични аспекти не е фатално, по-скоро при нея проблема идва от квадрата между Нептун с Венера- вечното търсене на идеален партньор- има подробна статия относно този аспект в един друг сайт. В нейната карта Венера е У7 разположена в 4д, а Нептун е съУ4, отделно Марс У1, У5 е в куинконкс със Сатурн У3- не може да изрази хармонично себе си и своите чувства, има задръжки в тази насока, Сатурн У3 е връх на Йод, в който участват Марс У1,У5 и Венера У7,  Венера У7 е връх на Йод, в който са включени Сатурн У3 и Плутон У1- действието на тази конфигурация е описано Тук

Здравейте!
Относно тук написаното....може ли да ми разясните по-точно...тъй като нищичко не разбирам...кажете ми имам ли шансове за тази година нещо позитивно да се случи в личния ми живот, а и в професионалния също...? Ще създам ли семейство вече? А и ще имам ли развитие в кариерата?

« Отговор #5278 -: Януари 03, 2013, 07:27:25 am »
Здравейте!
Относно тук написаното....може ли да ми разясните по-точно...тъй като нищичко не разбирам...кажете ми имам ли шансове за тази година нещо позитивно да се случи в личния ми живот, а и в професионалния също...? Ще създам ли семейство вече? А и ще имам ли развитие в кариерата?
За тези въпроси трябва по-обстоен анализ, използване на други методи- солар, прогресии, което изисква повече време и в момента няма как да отговоря.
оооо добре, ще изчакам...предварително ви благодаря!

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #5279 -: Януари 03, 2013, 10:07:08 am »
Здравейте :blink: ще се радвам да разгледате и моята карта и да си кажете мнението.Благодаря за отделеното време :blink:.
Двойна дева, силно положение, слънце в 1дом-също, луната в  овен-все характеристика за силен старт в живота, стига да не изпадаш в маниашки перфекционизъм. С тези позиции имаш шанс да си добър специалист, истински професионалист,с едно предупреждение-да се пазиш от твои прояви на егоизъм. Ако си се сдобила с висше образование, това е дало експанзия на възможности, контакти, реализации.Словото, публицистиката са ти силни страни, но опозицията на меркурий иска работа върху стила на мислене, писане, говорене. Думите са твоето оръжие, ако го вадиш,когато си ядосана, може и да губиш-марс на МЦ-това, което казваш става обществено достояние. Което значи, винаги да имаш 1 наум и да се пазиш от скандали, това може да повлияе негативно на реномето ти. Сигурно има моменти, в които не можеш да спреш да говориш, понякога може да мислиш, че твоето мнение е единствено правилно.
Пътуванията в чужбина са благоприятни за теб, предполагам че си осъществила такива.Имаш "даденост" за наследство, макар и с оспорване. Слънцето ти е в т.нар. градус-анарета/виж в нета статията на Румяна Кожухарова/.Това е специфично положение,29-ят градус се смята за критичен-интензивна съдбовност, но не и фатализъм. В този смисъл може да ти се струва,че ти се пречи по пътя ти, но аз вярвам, че човек сам си е предрешил с какви трудности да се срещне, и с тази силна карта е във възможностите ти да се справиш, нещо повече мисля че слънце в 1дом дава повече свободна воля-гласувала си сама на себе си доверие, вероятно ще го оправдаеш. За силното влияние на планети в 1дом, особено слънце се твърди,че ако човек е достатъчно осъзнат и развит духовно-другите го приемат като вид духовен учител. Но първо сам на себе си дължи това развитие.
 В картата ти липсват планети във водната стихия,значи че трябва да се учиш на състрадание, да си по-чувствителна и да споделяш.
Много е интересно какво работиш? Имам няколко предположения-медицина, армия, полиция, банка, дай малко инфо-8 дом е натоварен иу-лят на 8 е на МЦ.