Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 858865 Прегледи
*

lealya

• *
  • 172
Re: Натални карти - практикум
« Отговор #5280 -: Януари 03, 2013, 11:00:31 am »
Здравей Enigma :blink:,това което си написала е абсолютно вярно.За съжаление си останах със средно-специално образование,работила съм предимно във търговията,застраховане и като колорист.В момента съм без работа и търся :blink:. При мен нещата винаги стават по трудния начин.Наистина ,когато се ядосам предпочитам да си замълча за момента ;D и говоря тогава когато вече съм по-спокойна.Хората по някаква неизвестна за мен причина инстинктивно ми се доверяват и споделят.Умея да накарам хората да се чувстват добре около мен,чувствителна сам,но го прикривам.Не споделям,когато имам проблем и се опитвам до последно да го реша сама.Трудно ми е да поискам помощ.Обичам да рисувам,бродирам и всякакви такива неща.Мнителна съм и не се доверявам лесно,преди да се случи това трябва добре да познавам човека отсреща(научих се след няколко грешки :-[). Това е на кратко :blink: за мен.

Re:Натални карти - практикум
« Отговор #5281 -: Януари 03, 2013, 07:43:37 pm »
Момичета, обръщам се към вас с огромна молба, ще кача картата на моята най-добра приятелка, много иска да има второ дете и по възможност да е момче  ;), аз поразгледах картата, според мен второто дете би трябвало да е момиче, риби е женски знак, но пък управителят им е в Стрелец, което е двойнствен знак,  сетих се още, че някои астролози гледат и градусите на съответния дом, в случая е четно число, това е още едно ДА за момиче, ще се радвам, ако някой се включи и ако не е много нахално да попитам кога евентуално може да се очаква втора бременност, много благодаря предварително.  :blink:

Да  дам обратна връзка по въпроса, приятелката забременя октомври и  днес стааана ясно, че ще имаме момченце.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

Re:Натални карти - практикум
« Отговор #5282 -: Януари 03, 2013, 07:48:41 pm »
Момичета, обръщам се към вас с огромна молба, ще кача картата на моята най-добра приятелка, много иска да има второ дете и по възможност да е момче  ;), аз поразгледах картата, според мен второто дете би трябвало да е момиче, риби е женски знак, но пък управителят им е в Стрелец, което е двойнствен знак,  сетих се още, че някои астролози гледат и градусите на съответния дом, в случая е четно число, това е още едно ДА за момиче, ще се радвам, ако някой се включи и ако не е много нахално да попитам кога евентуално може да се очаква втора бременност, много благодаря предварително.  :blink:

Да  дам обратна връзка по въпроса, приятелката забременя октомври и  днес стааана ясно, че ще имаме момченце.
браво, да е живо и здраво бебчето и щастливата майка :blink:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

abroad

• 2187
« Отговор #5283 -: Януари 03, 2013, 10:03:22 pm »
За раците-не съм сигурна, понякога имат нужда някой да им съчувства :)
За козирозите-да, определено

Имам питане-в мъжка карта луна съвпад сатурн в 1-ви, опозиция на уран и юпитер в риби-част от голям квадрат-другите са плутон и венера (луна/венера взаимна рецепция)
Подкрепящ аспект-тригон от слънце към луна/сатурн
Как ви се струва 1-я дом?

не понякога, а твърде често, но съчувствието не е повод за обвързване задълго:)

питането за дете ли е или за мъж?

*

Papy

• 4343
« Отговор #5284 -: Януари 03, 2013, 10:15:32 pm »
За дете, аброуд
Чудя се-взаимна рецепция + квадрат м/у 2-те = ?

много интересна карта, ако сме живи,здрави, след няколко години ще ви я покажа :)

*

Uran

• 6041
« Отговор #5285 -: Януари 04, 2013, 10:06:10 pm »
Прогресивната Луна й е в 6 радикален дом и ще настъпи стелиума й. Тр. Сатурн е на К8 и ще квадратира последователно планетите в лъв. Квадратът с Уран ми се струва несъществен, но този с Меркурий и Слънце- след 2 години...При съвпада с натален Меркурий е възможно да се появи възможност.
Как е здравословното й с-ние?

Т

*

Papy

• 4343
« Отговор #5286 -: Януари 04, 2013, 10:36:36 pm »
Плутон скоро ще влезе в аспект с нат сатурн-ще се скъса от бачкане
Да внимава с чужди пари, договори и всякакви подписи, както и при вземане/даванем с по-възрастни жени. Никакви пари назаем
И наистина-да си пази здравето

А скоро промени в партньорствата имаше ли?
« Последна редакция: Януари 04, 2013, 10:42:11 pm от Papy »

*

Papy

• 4343
« Отговор #5287 -: Януари 04, 2013, 10:57:34 pm »
за интимни партньорства ли питаш, познавам я от 25 г и все със съпруга си е , ама мъртво вълнение, мирно съвместно съжителство

Хмм-нещо от последните месец и половина-важно-каквото и да е-например да е попаднала на добър лекар за някое старо заболяване, да се е разкрасила някак, да е отслабнала, някакво партньорство все пак-може да не е интимно?

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #5288 -: Януари 04, 2013, 11:11:35 pm »
юпитер с влизане в рак ще й донесе радости, работа, парички. до тогава да се стяга и да пази силите и здравето. тя има търпение, а секстилиращият бандата в дева сатурн през скорпион, вече в 8ми ще поотпусне сегашната примка на безпаричие и изолация.
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

Papy

• 4343
« Отговор #5289 -: Януари 04, 2013, 11:21:44 pm »
Въодушавена е , чакат 2 внучета, едното дойде вече,  не се е разхубавила, последният й шеф не й плати за 2 месеца, по-скоро е измъчена отколкото разхубавена, за своите болежки никога не говори

Кога не й плати-началото на октомври-до към 10?

*

Papy

• 4343
« Отговор #5290 -: Януари 04, 2013, 11:28:43 pm »
Там някъде, каза ми на 6 дек , сега не смея да я питам дали са се оправили нещата

Ами тогава да внимава края на април, началото на май да не я завлече пак някой с пари
После ще е по-добре финансово

« Отговор #5291 -: Януари 04, 2013, 11:34:59 pm »
Ще й кажа да стиска зъби, да чака лятото и да си направи собствено ателие , та ако се увътри , сама да го е направила , а не някой друг

*

Papy

• 4343
« Отговор #5292 -: Януари 04, 2013, 11:43:32 pm »
Ще й кажа да стиска зъби, да чака лятото и да си направи собствено ателие , та ако се увътри , сама да го е направила , а не някой друг

Собствено ателие-след септември, и мисля, че няма да е сама

« Отговор #5293 -: Януари 04, 2013, 11:50:08 pm »
Аз съм оптимист чак до глупост и винаги вярвам в добрия край , така като й давате надежда , ме правите щастлива , че мога да успокоя един забележителен човек и добър приятел , и двата вида са от изчезващите

*

Papy

• 4343
« Отговор #5294 -: Януари 04, 2013, 11:57:12 pm »
Аз съм оптимист чак до глупост и винаги вярвам в добрия край , така като й давате надежда , ме правите щастлива , че мога да успокоя един забележителен човек и добър приятел , и двата вида са от изчезващите

Ами има промяна в социалния статус-за добро-може да пробва
И аз съм оптимист, но празните надежди не са хубаво нещо, особено за пчеличка като нея
Но подобрение ще има, юпитер като спре да прави кофти аспекти с венерата, ще се закрепи

« Отговор #5295 -: Януари 05, 2013, 12:01:38 am »
Няма да давам празни надежди , само искричка вяра

*

Papy

• 4343
« Отговор #5296 -: Януари 05, 2013, 12:04:48 am »
Няма да давам празни надежди , само искричка вяра

Мда, вярата крепи душата
Ще се върна на тая карта на по-свежа глава

Внучето на дъщеря й ли е, и изобщо -тя две дъщери ли има?

*

Papy

• 4343
« Отговор #5297 -: Януари 05, 2013, 12:32:53 am »
Втората дъщеря ли е със сърдечните проблеми?
Шести дом е не само болести, може да е дълга грижа

Картата на тази жена изглежда от ясните, но има доста нюанси
Например слънце/меркурий-хем в съвпад, хем взаимна рецепция

« Отговор #5298 -: Януари 05, 2013, 09:33:13 am »
Втората е , операциите бяха успешни и сега е една красива , талантлива и реализирана млада дама

*

Papy

• 4343
« Отговор #5299 -: Януари 05, 2013, 11:49:08 am »
Втората е , операциите бяха успешни и сега е една красива , талантлива и реализирана млада дама

Да й е жива и здрава
Наистина опозицията тр нептун/слънце я е обезверила, колкото се отдалечава, по-добре ще се чувства. Още февруари ще й стане по-ведро
Предполагам много е искала да учи висше, но може би е прекъснала?
Често при толкова натоварен шести, човек освен че иска да помага/служи на другите, често и самият живот го поставя в такива ситуации. Хобито става начин за изкарване на прехраната-вероятно преди е работила друго.
Може би и брачният партньор е допринесъл по някакъв начин-не задължително положително
Само се чудя как се е изразил този юпитер в картата й-някога работила ли е в хотелиерството, туроператорски агенции, с чужденци?