Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 857709 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re: Натални карти - практикум
« Отговор #5520 -: Март 09, 2013, 10:05:59 pm »
Козирог, Телец, понякога и Скорпион.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #5521 -: Март 09, 2013, 10:07:09 pm »
Е, вие направо ме убихте ;D
Винаги съм казвала, че при мен Венера в Риби е най-женственото и нежно нещо. Всички казват, че съм правена за момче заради множеството овни и скорпиони в мен, добре че е тази Венера, та и аз малко нежност, милосърдие и грижовност да имам. В 21 градус е, обаче имам таланти - пиша стихове, рисувам хубаво, пея, обожавам да правя прически и грим. И цял живот съм обичала животни и природата (ако нямам котка до себе си, полудявам).

Къде беше Нептун в картата ти? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #5522 -: Март 09, 2013, 10:22:26 pm »
Върху МЦ :blink:, но защо си мислиш, че милосърдието и състрадателността е само от Нептун? И аз познавам хора с Венера в риби, които са коренна разлика с мен - не се поддържат като жени, а в същото време се имат за големи съблазнителки и както казва Лили леки жени, но вероятно това идва от аспектите на Венера. Цял живот съм искала да се занимавам с благотворителност и все си мисля, че това е от Венерата в риби в 12 дом.

Защото Венера не обича безусловно... :blink: Нептун обича безусловно..,а любовта към животните изисква БЕЗУСЛОВНО отдаване... ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #5523 -: Март 09, 2013, 10:31:31 pm »
Мерси :58:
С този Нептун в 9 дом, всичките ми духовни учители са били стрелци :blink:, но тъй като там е и Уран любимите ми приятели стрелци заминаха внезапно за чужбина :'(

Дай боже всекиму... ;D , да замине за чужбина...Стрелеца не е за тази територия.... ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #5524 -: Март 09, 2013, 11:00:13 pm »

Стрелецът май не е за планетата земя ;D
амии, мамчето е стрелец с Марс козирог и си е на земята, и приземява всички около нея  :blink:

:o Като мен... :P :blink:

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #5525 -: Март 10, 2013, 10:19:13 am »
Имам карти на няколко доказани убийки с Венера в Риби... :blink:

Тези дни ще подготвя темата и ще кача картите...Впечатляващи са.
това за убийките-буквално ли? :o

*

Марая

• 28287
« Отговор #5526 -: Март 10, 2013, 11:16:05 am »
Имам карти на няколко доказани убийки с Венера в Риби... :blink:

Тези дни ще подготвя темата и ще кача картите...Впечатляващи са.
това за убийките-буквално ли? :o

Да...Буквално.

*

Papy

• 4343
« Отговор #5527 -: Март 10, 2013, 11:18:39 am »
те ще бъдат ли съгласни да им се качват картите, ако са живи де :)

*

Марая

• 28287
« Отговор #5528 -: Март 10, 2013, 01:24:40 pm »

Имам разрешение за това... :blink:
Опазил ме Бог...да кача карта на убийци...без разрешение. :blink:

« Отговор #5529 -: Март 10, 2013, 01:37:03 pm »
Преди няколко години по Discovery Channel излъчваха поредицата "Жени убийци" (Deadly Women), езиподи от която вероятно могат да се намерят в youtube. Ако помня добре, там споменаха, че жените серийни убийци съставляват около 10-15% от всички серийни убийци. Най-фрапиращите за мен случаи бяха на т. нар. "ангели на смъртта" - здравни работници, които убиват пациентите си с летална инжекция. Намерих този епизод - http://www.youtube.com/watch?v=c2fSjBnZVC4.

*

Papy

• 4343
« Отговор #5530 -: Март 10, 2013, 03:43:31 pm »

Имам разрешение за това... :blink:
Опазил ме Бог...да кача карта на убийци...без разрешение. :blink:

Даа  ;D

*

Veselin

• 2737
« Отговор #5531 -: Март 10, 2013, 06:01:51 pm »
Извинявам се много, че ще ви питам отново, но ме човърка много един въпрос. Мислите ли, че този Сатурн, който имам в 8 дом, показва невъзможност за изграждане на любовна връзка (имам предвид споделена любов), както и ограничения в любовта и секса (много често наложени от мен като защитно средство)? Или може би това негово ограничаващо влияние ще е до един момент, няма да е винаги така? Нали казват, че дори в солара на някого да има индикации за нещо, ако го няма в натала, няма как да стане.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5532 -: Март 10, 2013, 06:34:58 pm »
Извинявам се много, че ще ви питам отново, но ме човърка много един въпрос. Мислите ли, че този Сатурн, който имам в 8 дом, показва невъзможност за изграждане на любовна връзка (имам предвид споделена любов), както и ограничения в любовта и секса (много често наложени от мен като защитно средство)?

Весо, няма за какво да ни се извиняваш, като решиш да питаш нещо.  :blink:

Сатурн в 8 дом не показва невъзможност да се установяват и поддържат любовни и интимни връзки.

Сатурн и Плутон в Скорпион тук може да загатват за това, че в семейството/рода е имало някакви табута, които негласно се спазват. Венера във Везни, разположена в 8 дом, е склонна да се придържа към социално приемливи отношенчески модели. Тригонът й със СЛВ в 4 дом може да говори за това, че индивидът несъзнателно може да се опитва да пренесе и в настоящето тези модели от миналото. От друга страна СЛВ в Близнаци говори за необходимост да се добиват нови опитности, да се опознае пъстротата и разнообразието на живота, без да се страхуваш от новото, различното и да експериментираш (У7 в съвпад с Уран в Стрелец).

Ти имаш Водолей на АС и Уран в съвпад със Слънце, така че твоята роля в семейството не е да продължиш традицията, а тъкмо обратното. Вероятно Луна в Рак не може да намери "общ език" със Слънце/Уран в Стрелец, това са две трудно съвместими енергии, но в крайна сметка не е невъзможно да успееш да намериш баланс между двете.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #5533 -: Март 10, 2013, 06:48:49 pm »
Както писах вчера в друга тема, за астралната близначка Кобилкина няма табута. Транзитен Уран в напрегнати конфигурации с натални Луна, Венера и Марс може да разбие на пух и прах досегашните порядки и да те освободи от нормите, които те ограничават.

Мисля, че Сатурн в 8-ми дом (пък и рачешката Луна) има нужда от стабилен партньор до себе си, човек с ресурси. Нямам предвид непременно материални ресурси, а по-скоро партньор, на чиято подкрепа може да се разчита в добро и в зло.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5534 -: Март 10, 2013, 07:00:00 pm »
Както писах вчера в друга тема, за астралната близначка Кобилкина няма табута.

Ще го направим и Весо сексолог  ;D, не се знае какво ще стане след урановите транзити.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #5535 -: Март 10, 2013, 07:51:16 pm »
Нямам нищо против да стана сексолог.  ;D
За задръжки в секса имах предвид не разни табута, които избягвам, а по-скоро мои вътрешни задръжки към секс, който не е безопасен, с непознати хора и пр. А и съм от тези хора, които по-скоро се стремят към любов и не биха правили секс с някого, когото не обичат.

Цитат
Мисля, че Сатурн в 8-ми дом (пък и рачешката Луна) има нужда от стабилен партньор до себе си, човек с ресурси. Нямам предвид непременно материални ресурси, а по-скоро партньор, на чиято подкрепа може да се разчита в добро и в зло.
Това наистина е абсолютно вярно за мен, особено за подкрепата (не финансовата). Липсата на земен елемент у мен и СЛВ в 4 дом мисля, че ме карат да не се стремя към кариера (това не значи, че не ми се работи и че обичам да мързелувам  :P) и пари (въпреки, че парите са нужни, за да може да се живее).
Колкото до семейството ми, родителите ми са големи консерватори, особено баща ми, с него на теми като секс, любов и т.н. просто не може да се говори, а и той е много нетолерантен спрямо по-различните и 'неморалните' (по-скоро това, което едно време се е смятало за неморално). Нека думите ми да не звучат осъдително спрямо него, подхождам по-скоро анализаторски.
Lillie, за кои Уранови транзити имаш предвид? Уран квадрат Луната ми и опозиция наталните ми Венера и Марс ли?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5536 -: Март 10, 2013, 07:57:58 pm »
Lillie, за кои Уранови транзити имаш предвид? Уран квадрат Луната ми и опозиция наталните ми Венера и Марс ли?

Транзита към Луната и Венера имам предвид, спрямо Марс вече е разходящ.
И може би ключова роля ще изиграе по-нататък опозицията на тр. Уран с нат. Венера - все пак тя е разположена в 8 дом и го управлява, затова се явява основен сигнификатор на въпросите, свързани със сексуалността. Да не забравяме, че Уран ти управлява Асцендента, неговите транзити би трябвало да са особено важни при теб. Разбира се, всички важни промени на първо място са белязани от цикъла на Юпитер, Сатурн и Лунните възли, оттам нататък транссатурновите.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #5537 -: Март 10, 2013, 08:09:34 pm »
Опозицията с Марс не знам дали да я свързвам с някакво събитие, засега не се сещам.
Иначе ще ми е интересно какво ще стане, когато Юпитер премине през СЛВ и после през Луната ми в 5 дом.  :rolleyes:
А за Сатурн, все си мисля, че някои мои задръжки относно секса ще преминат, когато се махне от 8 дом и приключи възврата. Не знам дали съм на прав път, ако някой е имал такъв възврат в 8 дом, нека сподели.

« Отговор #5538 -: Март 10, 2013, 08:16:19 pm »
С натален Сатурн в 8-ми дом съм, възвратът завърши миналата година. Все още не правя секс с непознати. ;D Първо, защото за мен секс без любов не доставя наслада и второ, защото ме е страх от невидими заплахи, като ХИВ и други причинители на венерически заболявания. Горе-долу същите основания като твоите. Животът ми е по-скъп от едното...(цензура). ;D

*

Veselin

• 2737
« Отговор #5539 -: Март 10, 2013, 08:18:34 pm »
И при мен страховете са точно същите.  :unsure: