Нямам нищо против да стана сексолог.

За задръжки в секса имах предвид не разни табута, които избягвам, а по-скоро мои вътрешни задръжки към секс, който не е безопасен, с непознати хора и пр. А и съм от тези хора, които по-скоро се стремят към любов и не биха правили секс с някого, когото не обичат.
Мисля, че Сатурн в 8-ми дом (пък и рачешката Луна) има нужда от стабилен партньор до себе си, човек с ресурси. Нямам предвид непременно материални ресурси, а по-скоро партньор, на чиято подкрепа може да се разчита в добро и в зло.
Това наистина е абсолютно вярно за мен, особено за подкрепата (не финансовата). Липсата на земен елемент у мен и СЛВ в 4 дом мисля, че ме карат да не се стремя към кариера (това не значи, че не ми се работи и че обичам да мързелувам

) и пари (въпреки, че парите са нужни, за да може да се живее).
Колкото до семейството ми, родителите ми са големи консерватори, особено баща ми, с него на теми като секс, любов и т.н. просто не може да се говори, а и той е много нетолерантен спрямо по-различните и 'неморалните' (по-скоро това, което едно време се е смятало за неморално). Нека думите ми да не звучат осъдително спрямо него, подхождам по-скоро анализаторски.
Lillie, за кои Уранови транзити имаш предвид? Уран квадрат Луната ми и опозиция наталните ми Венера и Марс ли?