И двете ми писахте по едно и също време :blink:Благодаря ви Акрукс и Енигма!!!!
За нуждите на душата и това,което съм желаела и желая като мъж сте абсолютно прави.
Винаги съм била привлечена от мъже издигнати в социалния и професионален живот.Да са направили нещо в живота си,да са известни,да имат кариера. И понеже аз съм растла в артистичните среди,винаги съм се влюбвала в такива

По рибешки съм разбрала какво е да си влюбен още в 4ти клас

Та....през годините съм имала такива връзки.С диригент,с художник,с музикант.Харесвала съм някои мои шефове през годините,но не съм имала връзки с тях.По -скоро явно ме привлича авторитарното в мъжете,да е на пост.
Или психологически,баща ми беше такъв Бог да прости! Патриархален,леко деспотичен,авторитарен,ценящ традициите.Имахме голяма,но неосъзната любов.ББеше по-скоро телепатична и духовна връзката ни.Това е опозицията слънце плутон....така и така не се разбрахме в този живот :(Голям антагонизъм/той беше дева/.
А аз кротичката риба,все мълчах.....докато вътре в мен бушуваха огньове от гняв и неизразен АЗ.
Има го момента на власт при мен и партньорите ми.Не обичам да властва някой над мен,предпочитам да се чува моята дума.Но.....това желание за налагане,винаги се проявява месеци след като е започнала връзката!!!! В началото съм мека и послушна риба,влюбена и раздаваща се.По-късно когато нещата се уталожат,ставам по-серт.Имала съм любови,големи любови,където точно заради търпението на мъжете връзката е съществувала.Явно много са ме обичали.Но имала съм и връзки,когато въпреки влюбеността и на двамата,не мога да търпя да ме ревнува,да ме държи из късо ,да се налага.Тогава бягам.
Акрукс,ти си погледнала и картата с мъжа ми.
Но ета всяко правило има изключение.
Връзката ми с него явно е с голяма кармична натовареност.
Неговото слънце в моя 5ти дом класически предопределя,брак по лябов или изобщо любов.Но.....аз не се събрах с него по любов,не.Събрах се,и съм направила голяма грешка,но човек не може да избяга от даденото му от съдбата.Мислех,че става за семейство,че ще е отговорен,ориентиран към семейството.Но с годините се оказа,че е вълк единак,който първо себе си не може да оправи,пък камо ли семейство.
Събрахме се преди 8 години.Той бе влюбен,аз не.Но ми угаждаше/явно тук се проявява луната,венера и АС/,и аз реших,че какво като не го обичам,важното е да се чувствам комфортно.Но след години,нещата коренно се измениха.
Обичах безумно баба си,тя също бе стрелец,Бог да я прости!
Енигма,аз имах щастливо детство.В което имаше много любов,но според мен антагонизма меркурий-уран е във връзка с брат ми.Връзката ни умря с годините.Никога не съм искала,но явно той го иска.Човек обсебен от себе си,нарцис и т.н.
Много таланти имам да.Музика,рисуване,писане,приложни изкуства.
И Големи мечти имах,но винаги нещо пречеше на реклама ми.Сякаш някаква невидима сила,спираше изявата ми.
Имала съм много изяви,чудесни....но недостатъчни за да кажа,че съм направила кариера.
Това вече го преодолях,защото съм на 41 и защото вече си имам друга ,хубава работа.Там без да бързам,си вървя нагоре.Бавно,стъпка по стъпка.И хората ме ценят,А на мен това ми е достатъчно.Работата пак е творческа.
Даже тази седмица,2 дена след рождения ми ден,ме повика една от моите шефки и ми предложи допълнителна работа,която пак ще ме издига лека полека нагоре :blink:Радостна съм.
Това е в общи линии.
Та да попитам,понеже с това съжителство нещата са към края,какъв ли ще е другия,защото сигурна съм ще се появи