Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 861431 Прегледи
*

Нова

• 3491
Re: Натални карти - практикум
« Отговор #5660 -: Март 28, 2013, 03:26:57 pm »
И пак технически въпрос, свързан с луната без курс: Как я тълкуваме в натала?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5661 -: Март 28, 2013, 03:34:43 pm »

Като мажорно неаспектирана планета, може да има по-специфична изява.
Понякога при такава позиция стават по-акцентирани качествата на самия знак.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #5662 -: Март 28, 2013, 03:58:51 pm »

Като мажорно неаспектирана планета, може да има по-специфична изява.
Понякога при такава позиция стават по-акцентирани качествата на самия знак.

Добре, де, моята натална в краен градус с общо 3 разходящи опозиции ква се води, че нещо ми се губят понятията.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5663 -: Март 28, 2013, 04:04:23 pm »
Добре, де, моята натална в краен градус с общо 3 разходящи опозиции ква се води, че нещо ми се губят понятията.

Вероятно няма да срещнеш единодушно становище сред астролозите по този въпрос.

Едни могат да я броят неаспектирана, други аспектирана, а и зависи от орбисата на аспектите. Разходящите аспекти също действат, особено със светило (за светилата се отпускат по-широки орбиси по принцип).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Нова

• 3491
« Отговор #5664 -: Март 28, 2013, 04:06:53 pm »

Вероятно няма да срещнеш единодушно становище сред астролозите по този въпрос.

Едни могат да я броят неаспектирана, други аспектирана, а и зависи от орбисата на аспектите. Разходящите аспекти също действат, особено със светило (за светилата се отпускат по-широки орбиси по принцип).

Аха, благодаря, че си действат, така е. Чао и мерси.

« Отговор #5665 -: Март 28, 2013, 10:11:09 pm »
silky7, луната ти е в 11 дом, предполагам, че държиш много на свободата, приятелите, забавленията, обичаш хората, вълнуваш се от теми като психология, астрология, живот сле смъртта, в семейството си и ранно детство си имала трудности, била си различна. Относно кариера си мисля, че ще се занимаваш с нещо, свързано със сръчните ти ръце, мъжете, който харесваш, са с високо самочувствие, силни и с добро обществено положение, предполагам, че такъв ще бъде и съпругът ти и ще получиш пари и наследства от него. В момента си в труден период и се насочваш към астрологията :blink:, но и това ще мине и ще станеш по-силен характер. Желая ти успех :wub:
И да се отчета на Sunnily - всичко гореописано е 100% така :държа на свободата, харесвам и ме влече психологията и астрологията и като дете бях мн затворена (вглъбена в себе си, все си мисля че съм надраснала другите даже и родителите си,не мога да го обясня);
 Относно мъжете  може малко да поспорим: да харесва ми да са с високо самочувствие ,защото за мен е критерий,,че уважават себе си и околните, Но не държа да е с обществено положение , напротив обикновен , земен и галантен.Мисля ,че не бих могла да понеса някой да ме издържа и да разчитам на него,твърде много съм горда!И Да права си в момента изживявам мн труден период , за който дано скоро да има край, защото си е направо ад.
Ако мога да попитам картата показва ли примерно колко съпруга(каква разлика в годините, нз но за мен разликата трябва да е малка), развода може да има.
Благодаря ти сърдечно за отделеното внимание и наистина ти за пореден път ми доказа ,че астрологията като наука е МНОГО точна!

:blink: ;D ;D

*

Papy

• 4343
« Отговор #5666 -: Март 28, 2013, 10:21:08 pm »
Ами ако искаш направо си сложи картата
  надявам се да не съм се объркала и постът ти да е за мен :-[ :-[

Това момиче го прескочихме-копирам тук да ме подсети тия дни

*

Papy

• 4343
« Отговор #5667 -: Март 28, 2013, 10:32:38 pm »
Давай ти, че ти се отдава да пишеш
Аз ако не съм съгласна-ще си кажа :)

« Отговор #5668 -: Март 29, 2013, 09:50:04 am »

интересува ме партньорствата наскоро се омъжих. гледам на картата си
Юпитер в седми дом -Това разположение обикновено показва щастлив брак или бизнес партньорство .
, Юпитер в седми дом рядко дава развод . Може би ще имам добър късмет в законни афери и тенденция да се оженя за някой с пари . Тук Юпитер обикновено показва някой който обсипва с обич съпруга си .Tа въпроса ми е какво мислите вие,правилно ли съм разбрала. Ще ви бъда мн благодарна ако някой ми отговори  :rolleyes:

Здравей Ренита,

тр.Сатурн във Везни е минал през Слънцето ,съУ9 в тригон към Юпитер , ако си учила ВУЗ,си се дипломирала  /2011г/
а лятото на 2012 г-  тр.Сатурн е минал три пъти през Меркурий УМС и съ У7 и диспозитор на У7 Венера,секстил към У7 Венера,юпитеров възврат в 7 дом,това си е смяна на статус ,брак,
през май 2012 -прогр.Венера У7 е ингресирала във Везни - тогава ли се ожени,
тр.Сатурн през 12 е малко кофти емоционален период,чувстваш се изолиран и самотен,особенно в съвпад с плутон У1,и после каре към луната,но ако си имаш някакво хоби,творчество,с което да си прекарваш добре в блаженно усамотение,не е проблем
интересно тр.Уран през У5 дом Марс/2011/,като внезапно влюбване ли се прояви,трПлутон каре Марс :blink:
тр.Плутон върху У4 + тр.Нодална ос в 6-12/ началото на 2012/ , загуба на възрастен човек в семейството или смяна на местоживеене,дом
пр.Луна в 8 Рак,често дава бременост,а и през лятото сега тр.Юпитер и той ще влезе в Рак ,ще квадратира У5,блага вест да очакваме  :blink:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #5669 -: Март 29, 2013, 10:15:53 am »

интересува ме партньорствата наскоро се омъжих. гледам на картата си
Юпитер в седми дом -Това разположение обикновено показва щастлив брак или бизнес партньорство .
, Юпитер в седми дом рядко дава развод . Може би ще имам добър късмет в законни афери и тенденция да се оженя за някой с пари . Тук Юпитер обикновено показва някой който обсипва с обич съпруга си .Tа въпроса ми е какво мислите вие,правилно ли съм разбрала. Ще ви бъда мн благодарна ако някой ми отговори  :rolleyes:

Здравей Ренита,

тр.Сатурн във Везни е минал през Слънцето ,съУ9 в тригон към Юпитер , ако си учила ВУЗ,си се дипломирала  /2011г/
а лятото на 2012 г-  тр.Сатурн е минал три пъти през Меркурий УМС и съ У7 и диспозитор на У7 Венера,секстил към У7 Венера,юпитеров възврат в 7 дом,това си е смяна на статус ,брак,
през май 2012 -прогр.Венера У7 е ингресирала във Везни - тогава ли се ожени,
тр.Сатурн през 12 е малко кофти емоционален период,чувстваш се изолиран и самотен,особенно в съвпад с плутон У1,и после каре към луната,но ако си имаш някакво хоби,творчество,с което да си прекарваш добре в блаженно усамотение,не е проблем
интересно тр.Уран през У5 дом Марс/2011/,като внезапно влюбване ли се прояви,трПлутон каре Марс :blink:
тр.Плутон върху У4 + тр.Нодална ос в 6-12/ началото на 2012/ , загуба на възрастен човек в семейството или смяна на местоживеене,дом
пр.Луна в 8 Рак,често дава бременост,а и през лятото сега тр.Юпитер и той ще влезе в Рак ,ще квадратира У5,блага вест да очакваме  :blink:
        първо благодаря на strelicka, да омъжих се, но на 14 януари 2012,и да сменихме жилището .. август месец,само тази загуба на възрастен..няма такава или поне аз не знам, и да в момента съм бременна и терминът ми е за края на юни,и да определено се чувствам малко изолирана...

*

Papy

• 4343
« Отговор #5670 -: Март 29, 2013, 10:23:05 am »
Е неска само бравота :)
Браво на стреличка и честито, ренита :)

« Отговор #5671 -: Март 29, 2013, 10:29:59 am »
 :blink: общо взето сега на дневен ред е Бебчо,но ме интересуваше нещо за кариерата,не съм учила ВУЗ а трябваше,и не знам към какво да се насоча,тепърва ли да записвам висше училище определено съм объркана,и другото което е че не живея в България от няколко години и определено ми е трудно, езика все още ми куца.... :(

« Отговор #5672 -: Март 29, 2013, 10:31:35 am »
Е неска само бравота :)
Браво на стреличка и честито, ренита :)
  :blink:мерси

« Отговор #5673 -: Март 29, 2013, 10:36:15 am »

споко при теб Плутон У12 и е в 12 върху У4 Нептун - показва точно емиграция,напускане на роден дом,смяна на местоживеене
и честито за бебчо  :P

« Отговор #5674 -: Март 29, 2013, 10:45:20 am »
:blink: общо взето сега на дневен ред е Бебчо,но ме интересуваше нещо за кариерата,не съм учила ВУЗ а трябваше,и не знам към какво да се насоча,тепърва ли да записвам висше училище определено съм объркана,и другото което е че не живея в България от няколко години и определено ми е трудно, езика все още ми куца.... :(
с У6 Телец на МС Венера и диспозитора й и УМС Дева -Меркурий във Везни,Юпитер в 7 Близнации нещо свързано със създаване на красота,венера в дева има усет ,дизайн,фризьорство,гримьор или по др. теми -връзки,комуникации,
 или пък тази дева и телец- нещо с хранене , с този силен марс У5 - някакво хоби ,спорт,творчество влече ли те ,от което да имаш доходи :rolleyes:

« Отговор #5675 -: Март 29, 2013, 11:20:58 am »
с У6 Телец на МС Венера и диспозитора й и УМС Дева -Меркурий във Везни,Юпитер в 7 Близнации нещо свързано със създаване на красота,венера в дева има усет ,дизайн,фризьорство,гримьор или по др. теми -връзки,комуникации,
 или пък тази дева и телец- нещо с хранене , с този силен марс У5 - някакво хоби ,спорт,творчество влече ли те ,от което да имаш доходи :rolleyes:
     :blink:определено да:и фризьорство и гримьорство и дизайн,но не съм се замисля за професия-по скоро хоби,а за спорта има го и него бивша  лекоатлетка ;D ,и определено рисуването мога да кажа че се справям.......общо взето да се насоча към хобитата,интересно!!

« Отговор #5676 -: Март 29, 2013, 07:52:20 pm »
Здравейте на всички :) В момента съм на важен етап от живота си избиране на професия. Насочил съм се главно към парамедик, тази професия е въведена от 2013г вече и в БЪЛГАРИЯ  за тези който не знаят Това обучение предназначено и подходящо за всички водачи на линейки, персонала, който ги обслужва, както и за екипите, работещи в: Национална служба по противопожарна и аварийна безопасност, КАТ- Пътна полиция ,Държ. агенция ”Гражданска защита” както и за всички служители към аварийни спасителни екипи и санитарни инструктори". След като разгледате картата се надявам да ми дадете насока дали тази професия е подходяща за мен  :) БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО НА ВСИЧКИ :) !

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #5677 -: Март 29, 2013, 09:01:50 pm »
Здравейте на всички :) В момента съм на важен етап от живота си избиране на професия. Насочил съм се главно към парамедик, тази професия е въведена от 2013г вече и в БЪЛГАРИЯ  за тези който не знаят Това обучение предназначено и подходящо за всички водачи на линейки, персонала, който ги обслужва, както и за екипите, работещи в: Национална служба по противопожарна и аварийна безопасност, КАТ- Пътна полиция ,Държ. агенция ”Гражданска защита” както и за всички служители към аварийни спасителни екипи и санитарни инструктори". След като разгледате картата се надявам да ми дадете насока дали тази професия е подходяща за мен  :) БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО НА ВСИЧКИ :) !

Въпроса според мен е прекалено сериозен...,за да се отговори хей така.
Необходим е сериозен анализ на картата...А той отнема време, енергия...
Разглеждането на която и да било карта за астролозите е време... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Papy

• 4343
« Отговор #5678 -: Март 29, 2013, 10:19:08 pm »
Парамедик, можеш да станеш това, ако искаш
Но защо не помислиш за ченге например, малко по-емоционален ми се струваш за парамедик, наистина ли искаш да гледаш измръзнали, изгорени и разчленени хора?

« Отговор #5679 -: Март 29, 2013, 10:23:06 pm »
ами винаги съм искал да помагам на хората,а това да успееш да спасиш живот е нещо велико според мен