интересува ме партньорствата наскоро се омъжих. гледам на картата си
Юпитер в седми дом -Това разположение обикновено показва щастлив брак или бизнес партньорство .
, Юпитер в седми дом рядко дава развод . Може би ще имам добър късмет в законни афери и тенденция да се оженя за някой с пари . Тук Юпитер обикновено показва някой който обсипва с обич съпруга си .Tа въпроса ми е какво мислите вие,правилно ли съм разбрала. Ще ви бъда мн благодарна ако някой ми отговори :rolleyes:
Здравей Ренита,
тр.Сатурн във Везни е минал през Слънцето ,съУ9 в тригон към Юпитер , ако си учила ВУЗ,си се дипломирала /2011г/
а лятото на 2012 г- тр.Сатурн е минал три пъти през Меркурий УМС и съ У7 и диспозитор на У7 Венера,секстил към У7 Венера,юпитеров възврат в 7 дом,това си е смяна на статус ,брак,
през май 2012 -прогр.Венера У7 е ингресирала във Везни - тогава ли се ожени,
тр.Сатурн през 12 е малко кофти емоционален период,чувстваш се изолиран и самотен,особенно в съвпад с плутон У1,и после каре към луната,но ако си имаш някакво хоби,творчество,с което да си прекарваш добре в блаженно усамотение,не е проблем
интересно тр.Уран през У5 дом Марс/2011/,като внезапно влюбване ли се прояви,трПлутон каре Марс :blink:
тр.Плутон върху У4 + тр.Нодална ос в 6-12/ началото на 2012/ , загуба на възрастен човек в семейството или смяна на местоживеене,дом
пр.Луна в 8 Рак,често дава бременост,а и през лятото сега тр.Юпитер и той ще влезе в Рак ,ще квадратира У5,блага вест да очакваме :blink: