Какво има във водните домове-докато не е минал сатурнов възврат, планетите от септенера ми се струват по-определящи/това е -на мен

/Значи остават 2планети,меркурий и венера в близнаци.
Силният марс в 7 според мен ще иска да бъде облагороден като работи в стила на везни,защото е включен. Нека той-Парамедик да сподели нещо за това,ако иска. Според мен той отрано е усетил,че за да има хармонични контакти,връзки е нужно да поработи върху себе си-да не е доминантен, да не се налага грубо.
За таотата-според орбисите ми се вижда венера да е рамото,не марс.
За кръвта, не е само кръв, понякога се режат крайници-на място,за да се спаси живот... За плутон на МЦ и в Гокленова зона-силен е и би търсил неординарна професия, такава свързана с риск и носене на отговорност, вземане на екстремни решения в също такива ситуации и за големи групи хора.
Повече ме впечатлява управителя на асц. Старият управител сатурн е вкл. в риби-иска да помага, от малък е по-различен някак зрял, пак-свързано с носене на отговорност за другите и също-мълчаливо да ги разбира,да не ги съди за несъвършенствата и грешките им, като малък пасивен мъдрец в ранните години.
Другият управител-уран е в 12 дом-иска работа в изолация, в институции, болници, лаборатории....в критичен 29-ти градус, в съвпад с нептун-,управляващ включените в първи дом риби. Тоест-наистина има необходимост да служи в смисъла на 12 дом, усеща го като вътр. подтик и смисъл на живота,мисия.Той каза по-горе нещо подобно.
Този съвпад е реформаторски -идеи за нови отношения между хората и не само... Също е бунтарски настроен, но е трудно това да го изразява. Съвпадът с нептун обаче малко довежда до илюзии за света,живота и хората. А кой знае-може и идеите на тези млади да са като надничане в бъдещето.
Марс като управител на 2д-как ще си печели парите, почти излиза от орбисата за тригон с нептун, уран.
За мъж опозицията марс-сатурн си е проблемна винаги за реализация поне. Но всяко трудно положение ни кара да включим целия си потенциал и постигаме повече-това към Парамедик. :blink:
Папи, може и да си права за кръвта, но колко човечета имат плутон в скорпион-всичките ли не се боят от кръв?
И да-няма да се караме, разбрах те :blink: :08:и моето желание е мирно да си спорим,ако така се налага.