Зависи какво точно с музика?
За пеене-не ми се вярва, за педагогика-музикална-по-вероятно. Върхът на 10 дом т.нар. МЦ трябва да е в телец или везни/желателно/ ако искаш да си изпълнител. Венера завежда и музикалността, а при теб е в падение/не е нещо лошо, по-различна изява е за тази венера, отколкото ако е в по-силно положение/.Но понеже е планета в 1 дом и ъглова в картата ти,
на мястото където всички те забелязват, хората ще виждат в теб някакъв чар,привлекателност. Ако положиш усилия,би могла и да съчетаваш комуникацията с хармонията, да имаш приятен глас, тембър, модулация. Венера ти управлява и висшето образование, което ми се струва ,че трябва да е свързано с материален профил, практично нещо, не е точно изкуство. Имаш какво да кажеш и го казваш убедително и с чар/можеш го/,макар че имаш склонност да налагаш своето мнение.Би могла да бъдеш говорител.
Свирила ли си на нещо? Музиковед ,или теоретик по муз. дисциплини би могло,но ако не учиш музика-трудно е...Венера има секстил с меркурий-неин диспозитор
Нямаш нищо в лъв,нито в огнени знаци, сатурн в 5 дом говори за късно реализиран творчески потенциал, сдържаност от страх дали си достатъчно добра, затова в по-късна възраст-по-качествен и зрял творчески продукт.
Сатурн тук обаче не благоприятства занимания свързани със сцена и шоубизнес.
По-прагматични професии ми се виждат по-подходящи за теб-библиотекарство, банково дело, икономика, геодезия, или неща свързани със земята.
Теб какво те влече? Харесваш ли медицината? Това ми се струва най-подходящо. Също, химия, нещо св. с полиция, криминология.
Притежателите на разпръснати хороскопи са по-непоследователни в житейския си път. Сгъстените планети се считат за карта с по-концентрирана около нещо енергия и оттам- с повече потенциал за реализация.