Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 859435 Прегледи
Re: Натални карти - практикум
« Отговор #5720 -: Март 30, 2013, 06:41:52 pm »
само закърпени дупките или нови канавки и три пласта асфалт, преди Оплетня-новостроящия н-ти ВЕЦ е чисто нов пътя
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #5721 -: Март 31, 2013, 06:58:26 pm »
Здравейте! Моя близка наскоро се запозна с едно момче,но има съмнения,че се занимава с проституция или някакъв тъмен бизнес.Бихте ли погледнали наталната му карта,за да видите дали е така?Много ще ви бъда благодарна!  :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #5722 -: Март 31, 2013, 07:07:16 pm »
Здравейте! Моя близка наскоро се запозна с едно момче,но има съмнения,че се занимава с проституция или някакъв тъмен бизнес.Бихте ли погледнали наталната му карта,за да видите дали е така?Много ще ви бъда благодарна!  :blink:

Това звучи доста несериозно. :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #5723 -: Март 31, 2013, 07:20:10 pm »
Женкар с мангизи ли е?

« Отговор #5724 -: Март 31, 2013, 07:25:22 pm »
Женкар с мангизи ли е?

Ами да има пари,но дали е женкар не знам.

« Отговор #5725 -: Април 02, 2013, 02:40:54 pm »
Здравейте момичета, бих искала да ми разчетете моята наталната карта. Благодаря предварително. По - конкретно ме интересува дали ще успея да забременея скоро  или не толкова скоро, тъй като с моя мъж се бориме за това от доста дълго време.
« Последна редакция: Април 02, 2013, 04:04:08 pm от Nela »

« Отговор #5726 -: Април 03, 2013, 02:18:25 pm »
Здравейте момичета, бих искала да ми разчетете моята наталната карта. Благодаря предварително. По - конкретно ме интересува дали ще успея да забременея скоро  или не толкова скоро, тъй като с моя мъж се бориме за това от доста дълго време.

Здравей,Нела. :blink:
Исках да те попитам как върви професионалният ти живот?Струва ми,че в момента той е на фокус?Предстои ти и възврат на Юпитер,в 6дом-мисля,че ще имаш успех в работата.(относно бременността,за съжаление,не мога да ти помогна;направи си  солар,виж и прогресивната Луна къде се намира)

*

Нова

• 3491
« Отговор #5727 -: Април 03, 2013, 02:24:32 pm »
Аз да не го играя голям специалист, ама ако е вярно това, че нептун е отговорен за трудното забременяване, то имаме квадрат на него и у5, оформят тао с диспозитора му.

Но въпросът е деликатен, а и не вярвам някой да се реши да бъде категоричен по темата. Успех все пак, Нели, Господ си знае работата.
..................

Ако не беше отбелязала това за бременеенето, не бих го познала. По-скоро се впечатлявам от тази вода, която залива картата ти. Със сигурност си много обаятелна личност, особено за мъжете.

И ако се върнем на спорната неедностранчива тема, че децата се определят от аспектите, които сключва луната преди да напусне знака си, то твоята има бая да дава )))
« Последна редакция: Април 03, 2013, 02:33:15 pm от Нова »

« Отговор #5728 -: Април 03, 2013, 02:27:23 pm »
Цитат
Здравей,Нела. :blink:
Исках да те попитам как върви професионалният ти живот?Струва ми,че в момента той е на фокус?Предстои ти и възврат на Юпитер,в 6дом-мисля,че ще имаш успех в работата.(относно бременността,за съжаление,не мога да ти помогна;направи си  солар,виж и прогресивната Луна къде се намира)
Благодаря за вниманието, професионалния ми живот не е преден план за мен, работя си и толкова.

« Отговор #5729 -: Април 03, 2013, 02:28:45 pm »
Цитат
Аз да не го играя голям специалист, ама ако е вярно това, че нептун е отговорен за трудното забременяване, то имаме квадрат на него и у5, оформят тао с диспозитора му.

Но въпросът е деликатен, а и не вярвам някой да се реши да бъде категоричен по темата. Успех все пак, Нели, Господ си знае работата.
..................
Благодаря и на вас  :blink:

« Отговор #5730 -: Април 10, 2013, 07:42:24 pm »
Здравейте ! Какви спортове и спортни дейности бихте препоръчали за мен ?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5731 -: Април 10, 2013, 07:53:27 pm »
Какви спортове и спортни дейности бихте препоръчали за мен ?

Спортни дейности, изискващи гъвкавост, сръчност, бързина, но същевременно точни и премерени движения.

Тенис, лека атлетика, спортна гимнастика за мъже, фехтовка.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #5732 -: Април 10, 2013, 09:04:29 pm »
По-скоро колективни споротове, също и такива, в които  ти да носиш отговорност в отбора. Иначе-свързани с бързина-бърза ръка и точно око, с прецизност.

« Отговор #5733 -: Април 11, 2013, 08:48:36 am »

асп.сатурн/1-марс/7 - имаш нужната издържливост за физ.натоварвания,марс в дева е техничар
отборен спорт в който да се бориш за победа,конкуренцията те мотивира

« Отговор #5734 -: Април 11, 2013, 05:08:31 pm »
м да така е :) Благодаря ви ! А какво ще кажете за Bodybuilding ?

« Отговор #5735 -: Април 11, 2013, 06:27:33 pm »
м да така е :) Благодаря ви ! А какво ще кажете за Bodybuilding ?
имаш свободна воля за избор щом те влече :mellow:

« Отговор #5736 -: Април 13, 2013, 04:14:36 pm »
Здравейте, момичета, какво бихте ми казали за тази карта? Благодаря предварително. :blink:

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #5737 -: Април 13, 2013, 04:17:37 pm »
Кармила, по-добре питай нещо конкретно, и пиши мъжка или женска е картата

« Отговор #5738 -: Април 13, 2013, 04:28:20 pm »
Ами моята карта е това. Сравнително отскоро почнах да се интересувам по-задълбочено и все още има доста неща които не разбирам, а всичко ми е интересно ;D та чудех се две неща - по принцип има ли нещо необичайно тук (или само на мен така ми се струва, защото в почти всички карти които видях досега планетите бяха пръснати а в моята са много симпатично събрани на едно място, това каква роля играе?) Повече ме интересува в момента обаче какви са изгледите за кариера в областта на изкуството, по-специално музиката.

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #5739 -: Април 13, 2013, 05:27:21 pm »
Зависи какво точно с музика?
За пеене-не ми се вярва, за педагогика-музикална-по-вероятно. Върхът на 10 дом т.нар. МЦ трябва да е в телец или везни/желателно/ ако искаш да си изпълнител. Венера завежда и музикалността, а при теб е в падение/не е нещо лошо, по-различна изява е за тази венера, отколкото ако е в по-силно положение/.Но понеже е планета в 1 дом и ъглова в картата ти,
 на мястото където всички те забелязват, хората ще виждат в теб някакъв чар,привлекателност. Ако положиш усилия,би могла и да съчетаваш комуникацията с хармонията, да имаш приятен глас, тембър, модулация. Венера ти управлява и висшето образование, което ми се струва ,че трябва да е свързано с материален профил, практично нещо, не е точно изкуство. Имаш какво да кажеш и го казваш убедително и с чар/можеш го/,макар че имаш склонност да налагаш своето мнение.Би могла да бъдеш говорител.
Свирила ли си на нещо? Музиковед ,или теоретик по муз. дисциплини би могло,но ако не учиш музика-трудно е...Венера има секстил с меркурий-неин диспозитор
Нямаш нищо в лъв,нито в огнени знаци, сатурн в 5 дом говори за късно реализиран творчески потенциал, сдържаност от страх дали си достатъчно добра, затова в по-късна възраст-по-качествен и зрял творчески продукт.
Сатурн тук обаче не благоприятства занимания свързани със сцена и шоубизнес.
По-прагматични професии ми се виждат по-подходящи за теб-библиотекарство, банково дело, икономика, геодезия, или неща свързани със земята.
Теб какво те влече? Харесваш ли медицината? Това ми се струва най-подходящо. Също, химия, нещо св. с полиция, криминология.
Притежателите на разпръснати хороскопи са по-непоследователни в житейския си път. Сгъстените планети се считат за карта с по-концентрирана около нещо енергия и оттам- с повече потенциал за реализация.