Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 856458 Прегледи
*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
Re: Натални карти - практикум
« Отговор #5740 -: Април 13, 2013, 05:38:43 pm »
Би могла също да бъдеш добър диагностик-двете ти женски планети са в дева, отива ти работа в изолация,изследване, в лаборатории.
Четирите планети в скорпион те правят много силен характер, донякъде властен. Меркурий в съвпад с плутон макар и широк придава невероятена интуиция,в комплект с усет за детайла от девата. Понякога имаш ли усещания,че знаеш неща,които не са плод само на мисълта ти-за хора,за ситуации, или за някои дисциплини в училище? Можеш да надушваш скритото ,невидимите процеси, тайните мотиви на хората, това което се премълчава,докато се говори друго.
И последно-въпросната венера в падение, най-лесно се реализира като служи-хуманитарна професия, или друго-управлява вярванията ти,житейската философия,висшия ум. Понякога промениш ли мисленето си-веруюто-променяш част от обстоятелствата в позитивен смисъл.

Дай малко инфо,де
Ако вече учиш музика, би могла да си добър инструменталист, тутист, малко вероятно-солист. У-лят на 2 -венера е в 1 дом, но у-лят на 12 е във тори-ако свириш ще е групово и в оркестрината напр./заради тайния 12 д. ;D
« Последна редакция: Април 13, 2013, 06:00:33 pm от Enigma »

« Отговор #5741 -: Април 13, 2013, 06:20:02 pm »
Благодаря за изчерпателния отговор. От малка се занимавам с музика, свиря на пиано и пея, но съм се ориентирала най-вече към композицията и това следвам сега (доста самотен процес е писането, а и на мен си ми харесва усамотението така че всичко се връзва идеално хаха). Образованието ми преди университета също е музикално - изцяло. В един момент развих някаква необяснима неприязън към сцени и започнах да избягвам участия по концерти, конкурси и подобни мероприятия освен ако не е било наложително, но може би в бъдеще ще се наложи да представям мой музикален проект и това ме притеснява (заради "обичта" ми към сцената :blink: ) Колкото до пеенето - имам хубав тембър и съм пяла много години, но с времето изпадна на заден план. Казвали са ми, че съм добър учител, всъщност прекалено често ми се налагаше да обяснявам на колеги/съученици някакви неща които учим и съм давала някакви уроци по пиано.
От нещата които изброи като подходящи сфери най-много ми допада криминологията (и донякъде химията) но другите са ми малко скучни като че ли. Иначе много обичам книги :blink:
Интуицията ми е много силна, да. Постоянно ми се случва да "знам" някакви неща, които няма как да знам, и мога да кажа, когато някой лъже за нещо. При последното обаче съм забелязала, че не за всички е толкова силно усещането, за някои се колебая, а други мога да ги разчета само като ги погледна.
Това за страха дали съм достатъчно добра също е много вярно, така се получи че цялото ми обкръжение несъзнателно ми постави много висок стандарт още от малка и аз все си мислех че няма да мога да го покрия.

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #5742 -: Април 13, 2013, 06:24:56 pm »
Благодаря за изчерпателния отговор. От малка се занимавам с музика, свиря на пиано и пея, но съм се ориентирала най-вече към композицията и това следвам сега (доста самотен процес е писането, а и на мен си ми харесва усамотението така че всичко се връзва идеално хаха). Образованието ми преди университета също е музикално - изцяло. В един момент развих някаква необяснима неприязън към сцени и започнах да избягвам участия по концерти, конкурси и подобни мероприятия освен ако не е било наложително, но може би в бъдеще ще се наложи да представям мой музикален проект и това ме притеснява (заради "обичта" ми към сцената :blink: ) Колкото до пеенето - имам хубав тембър и съм пяла много години, но с времето изпадна на заден план. Казвали са ми, че съм добър учител, всъщност прекалено често ми се налагаше да обяснявам на колеги/съученици някакви неща които учим и съм давала някакви уроци по пиано.
От нещата които изброи като подходящи сфери най-много ми допада криминологията (и донякъде химията) но другите са ми малко скучни като че ли. Иначе много обичам книги :blink:
Интуицията ми е много силна, да. Постоянно ми се случва да "знам" някакви неща, които няма как да знам, и мога да кажа, когато някой лъже за нещо. При последното обаче съм забелязала, че не за всички е толкова силно усещането, за някои се колебая, а други мога да ги разчета само като ги погледна.
Това за страха дали съм достатъчно добра също е много вярно, така се получи че цялото ми обкръжение несъзнателно ми постави много висок стандарт още от малка и аз все си мислех че няма да мога да го покрия.
Ха, кое ли да е случайно?
Трябваше да кажеш отначало, че си колежка.  ;D
Така първите ми постове тръгнаха от презумпцията,че не си учила музика. А дева и меркурий- при теб силни и добре поставени са знак за перфектен изпълнител-технически и така...
« Последна редакция: Април 13, 2013, 06:35:15 pm от Enigma »

« Отговор #5743 -: Април 13, 2013, 06:36:16 pm »
Така първите ми постове тръгнаха от презумпцията,че не си учила музика. А дева и меркурий- при теб силни и добпре поставени са знак за перфектен изпълнител-технически и така...
Ей много ме зарадва като каза че си колежка ;D
А какво ще кажеш за сценичното поведение и влиянието върху хората - излъчване, магнетизъм, харизма и там каквото още е нужно? Техническото изпълнение ще го оправя, с работа и отдаденост всичко става, но тези неща ме притесняват повече, защото в общи линии излиза че успеха на проекта ми зависи само от това аз как ще го представя.
И друго, от чисто любопитство - кои планети и аспекти указват нестандартно мислене или изрязяване? Музиката която правя е донякъде странна и в никакъв случай комерсиална, за това питам.

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #5744 -: Април 14, 2013, 09:31:49 am »
Така първите ми постове тръгнаха от презумпцията,че не си учила музика. А дева и меркурий- при теб силни и добпре поставени са знак за перфектен изпълнител-технически и така...
Ей много ме зарадва като каза че си колежка ;D
А какво ще кажеш за сценичното поведение и влиянието върху хората - излъчване, магнетизъм, харизма и там каквото още е нужно? Техническото изпълнение ще го оправя, с работа и отдаденост всичко става, но тези неща ме притесняват повече, защото в общи линии излиза че успеха на проекта ми зависи само от това аз как ще го представя.
И друго, от чисто любопитство - кои планети и аспекти указват нестандартно мислене или изрязяване? Музиката която правя е донякъде странна и в никакъв случай комерсиална, за това питам.
Според учебниците по астрология за сцена е подходящо човек да има подчертан 5 дом, асц. лъв, луна в лъв...Но пък ти имаш венера в1дом-също се свързва с чар и обаяние,доколкото разбирам пишеш композиция и трябва да представиш продукта си. Скорпион също е достатъчно харизматичен знак, а ти имаш 4 планети там плюс управителите на знака. Те са в 3дом,който е мястото на идеите, на интелектуалния продукт, на комуникацията, това което имаш да кажеш, да дадеш на хората. Секстилът на венера с меркурий ти позволява да споделиш идеите си/творчески/ по един хармоничен, лесен и приятен за околните начин.
Остава да вярваш в себе си и да си вдъхновена,когато се представяш. :blink:

*

Enigma

• **
  • 1077
« Отговор #5745 -: Април 14, 2013, 09:38:36 am »
Нестандартното мислене го завежда уран, но по-скоро като тип научно мислене и такъв вид интуиция. Показалците на ума-планети в 3дом, меркурий,свързан в аспекти със задсатурновите планети също биха могли да дадат такова влияние.
Планети в 9дом, или управителят му богато аспектиран-също човек има какво да каже на света. Има и други сигурно, нещата не са толкова прости.

« Отговор #5746 -: Април 14, 2013, 10:19:33 am »
Това което ми казваш е прекрасно, защото зад музиката, която искам да представя стои много дълбока философска идея, която всъщност май е по-важна от самата музика :unsure: ;D Това означава, че въпреки нямам подходящото за сцена - подчертан 5ти дом и разни лъвски истории, изглежда ще успея да представя идеята си по /явно/ различен от обикновения /или може би прекалено обикновен хаха/, но достатъчно адекватен начин, за да стигне до хората. Това ми е по-важно :blink:

Става въпрос за концептуален албум, като тематиката се върти около човешката природа, същност, границите между добро и зло и такива неща.

Мерси много! :blink:

*

carmen

• *
  • 188
« Отговор #5747 -: Април 14, 2013, 02:24:57 pm »
Прикачвам картата на детето ми,още е много малък,но според вас чисто астрологично кои професии ще са подходящи за него, в коя сфера е добре да се насочи.Тази година искам да го кръстя и да хвърля пъпчето му и затова искам да съобразя подходящото място според картата му. Доколкото разбирам има силна индикация за емигрантство, Слънце и У4 са в Д12, Луната е в съвпад с Нептун на Мц откъм Д9, а и двоен близнак, би трябвало да му се странства ;)

*

Uran

• 6041
« Отговор #5748 -: Април 14, 2013, 02:26:47 pm »
Анестезиолог или работа в лаборатория, но имаща отношение към хирургията.  :blink:

*

carmen

• *
  • 188
« Отговор #5749 -: Април 14, 2013, 02:37:32 pm »
Анестезиолог или работа в лаборатория, но имаща отношение към хирургията.  :blink:
Мда, това във връзка с Луната и Нептун, отделно в Д10 има и Юпитер съвпад с Уран,а Слънце в Д12, близнаци и Асц също близнаци правя връзка с медии, кино..?

*

Uran

• 6041
« Отговор #5750 -: Април 14, 2013, 02:39:56 pm »
Мда, това във връзка с Луната и Нептун, отделно в Д10 има и Юпитер съвпад с Уран,а Слънце в Д12, близнаци и Асц също близнаци правя връзка с медии, кино..?

Да, това също ми се видя подходящо, но някак си, ми се щеше, да му "задействам" Марс. :blink:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #5751 -: Април 14, 2013, 02:45:42 pm »
За мен..той е доста сръчен с ръцете..има привличане към автомобили и високи технологии...Сигурна съм, че обожава червените коли...и красивите не само коли.
Доста интересна персона е това момче.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

carmen

• *
  • 188
« Отговор #5752 -: Април 14, 2013, 03:02:55 pm »
За мен..той е доста сръчен с ръцете..има привличане към автомобили и високи технологии...Сигурна съм, че обожава червените коли...и красивите не само коли.
Ау това с колите го нацели в десятката;) но досега съм си мислила,че всички момченца са така, това което ме е впечатлило до момента е,че е голям театрал, за сръчността още е много малък за прояви...
Uran, анестезиолога много ми се понрави:) но може би заради близнаците Нептун тук го свързвам повече с киното и медиите..

*

carmen

• *
  • 188
« Отговор #5753 -: Април 14, 2013, 03:19:05 pm »
Марая, в какъв смисъл "доста интересна персона", много ме заинтригува..

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #5754 -: Април 14, 2013, 03:34:24 pm »
Марая, в какъв смисъл "доста интересна персона", много ме заинтригува..

Силна и балансирана карта. Не липсват стихии...Отлично аспектиран управител на 5-ти дом. Дете заченато с любов и родено от любов... :blink:
Силна и "богата" карта..Ще има много събития... ;D в живота на това дете.

Ау това с колите го нацели в десятката;) но досега съм си мислила,че всички момченца са така, това което ме е впечатлило до момента е,че е голям театрал, за сръчността още е много малък за прояви...
Uran, анестезиолога много ми се понрави:) но може би заради близнаците Нептун тук го свързвам повече с киното и медиите..

:P :-[..,ми аз доста често съм в 10-та..с което предизвиквам ..завист, омраза..понякога и гняв. Не ме впечатлява...
Сръчността скоро ще се прояви..Пази надалеч уреди и техника... ;D..докато се обърнеш..и ще намериш къщата в чаркове... ;D :P

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

carmen

• *
  • 188
« Отговор #5755 -: Април 14, 2013, 04:23:39 pm »
Благодаря ви! Марая, развесели ме ;)за сръчност както казах все още не знам,но има голям усет към детайлите,реда..Още нещо,което ми е под въпрос,в случая в астрокома слънцето излиза неаспектирано, но аспекта с Луната е на 11 градуса,не се ли отчита все пак като тригон?

*

Нова

• 3491
« Отговор #5756 -: Април 16, 2013, 10:54:38 am »
Пускам карта на форумното ми раждане. Айде, давайте. Какъв ще ми е живота, каква съм аз, защо шефката не ме долюбва...

;)

« Отговор #5757 -: Април 16, 2013, 12:35:07 pm »
Пускам карта на форумното ми раждане. Айде, давайте. Какъв ще ми е живота, каква съм аз, защо шефката не ме долюбва...

;)

Защото управителя на асцендента, Слънцето, е в квадрат с Юпитер. А може просто да си въобразяваш, че не те долюбва, Слънцето е в съвпад с Нептун ;D !

*

Нова

• 3491
« Отговор #5758 -: Април 16, 2013, 12:44:08 pm »
Да бе, въобразявам си, говори си, то е тенденциозно ;)

« Отговор #5759 -: Април 16, 2013, 02:00:52 pm »
Ама това е астрологичната обосновка ;D !