Благодаря за изчерпателния отговор. От малка се занимавам с музика, свиря на пиано и пея, но съм се ориентирала най-вече към композицията и това следвам сега (доста самотен процес е писането, а и на мен си ми харесва усамотението така че всичко се връзва идеално хаха). Образованието ми преди университета също е музикално - изцяло. В един момент развих някаква необяснима неприязън към сцени и започнах да избягвам участия по концерти, конкурси и подобни мероприятия освен ако не е било наложително, но може би в бъдеще ще се наложи да представям мой музикален проект и това ме притеснява (заради "обичта" ми към сцената :blink: ) Колкото до пеенето - имам хубав тембър и съм пяла много години, но с времето изпадна на заден план. Казвали са ми, че съм добър учител, всъщност прекалено често ми се налагаше да обяснявам на колеги/съученици някакви неща които учим и съм давала някакви уроци по пиано.
От нещата които изброи като подходящи сфери най-много ми допада криминологията (и донякъде химията) но другите са ми малко скучни като че ли. Иначе много обичам книги :blink:
Интуицията ми е много силна, да. Постоянно ми се случва да "знам" някакви неща, които няма как да знам, и мога да кажа, когато някой лъже за нещо. При последното обаче съм забелязала, че не за всички е толкова силно усещането, за някои се колебая, а други мога да ги разчета само като ги погледна.
Това за страха дали съм достатъчно добра също е много вярно, така се получи че цялото ми обкръжение несъзнателно ми постави много висок стандарт още от малка и аз все си мислех че няма да мога да го покрия.