Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 860088 Прегледи
*

Asol

• 4140
Re: Натални карти - практикум
« Отговор #5800 -: Април 21, 2013, 03:56:49 pm »
Сатин е сериозно момиче, а ти не държиш на думата си.  :P

*

satin_

« Отговор #5801 -: Април 21, 2013, 04:03:37 pm »
Боже, сякаш мен описват!
Сатен, помисли си добре...
 :kissd:  :88:

Не е хубаво да се играе с огъня  ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #5802 -: Април 21, 2013, 04:34:28 pm »
Нищо не ти разваля Сатурн, Сатин. :blink:
Няма опасност да останеш стара мома освен ако сама не го пожелаеш, а и няма да ти е зле покрай партньор. ;) :blink:

*

Veselin

• 2737
« Отговор #5803 -: Април 21, 2013, 08:18:27 pm »
И при мен е в 8.  ;D Не че се надявам на реки от пари след възврата, но въпреки това смятам, че ще има промяна след октомври.

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #5804 -: Април 21, 2013, 08:25:27 pm »
Тоя възврат бая хора го чакаме  ;D моя е в 6, дано ми отблокира напрежението в работата вече, че...  :41:

*

Asol

• 4140
« Отговор #5805 -: Април 21, 2013, 08:28:34 pm »
"Плодовете" зависят от това как е поставен Сатурн в натала, но индивидуалните за всеки теми ще излязат на фокус. Така че подобна аналогия за нещо конкретно в случая богатство, едва ли можем да направим.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #5806 -: Април 21, 2013, 08:36:24 pm »
При мен сатурновото завръщане беше относително спокоен период, нямаше големи сътресения.
Но в моята карта той не ранява светилата, няма и твърди аспекти с други лични планети, само тригон със Слънцето и по-широк с Меркурий.

Най-важно събитие за мен тогава беше окончателното ми излизане от професионална среда, в която бях инвестирала доста време и усилия, но накрая разбрах, че не носи перспективи за по-нататъшно развитие, не може да осигури дори минимално ниво на доходи, а и престоят там ми костваше много нерви и негативни опитности. Така приключих с работата по първата си специалност.

Оттам насетне постепенно се стабилизираха и доходите, особено след като Сатурн прекрачи МС.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

irina

• **
  • 587
« Отговор #5807 -: Април 21, 2013, 08:41:26 pm »
Моя прави една опозиция със Слънце в 11 и един секстил с Юпитер в 8 и на мен съм сигурна, че ще ми донесе събитие, мноооого подобно да не кажа същото като на Лили ...

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #5808 -: Април 22, 2013, 07:46:44 pm »
И на мен ми прави тригон с Венера, у11. Надявам се като тръгне директен да ми реализира мечтите и плановете.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #5809 -: Април 23, 2013, 08:08:08 pm »
Момичета някой от вас виждал ли е венера аспектирана само с квадрати и нито един хубав аспект и как бихте я коментирали не мога да кача карта но мога. да дам дани ако някой иска да я качи 17 август 1989 3 30 през ноща първомаи пловдивска област моля ви кажете някакво мнение по тази карта

*

ivola

• 41
« Отговор #5810 -: Април 23, 2013, 10:07:37 pm »
Момичета някой от вас виждал ли е венера аспектирана само с квадрати и нито един хубав аспект и как бихте я коментирали не мога да кача карта но мога. да дам дани ако някой иска да я качи 17 август 1989 3 30 през ноща първомаи пловдивска област моля ви кажете някакво мнение по тази карта
Да,в картата на сина ми Венера в Овен му прави квадрати с Юпитер,Уран,Нептун,Хирон.Все се влюбва в неподходящата жена.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #5811 -: Април 24, 2013, 06:40:47 am »
А момичето на което е тази карта споделя че неможе да изпитва никаква любов и даже се радва на този факт : :o :o

« Отговор #5812 -: Април 24, 2013, 08:44:10 am »
Според мен, тя вътрешно не е щастлива със себе си, няма вътрешен покой, не умее да си позволи да се чувства щастлива.

Елодия, а може ли да те попитам как се проявява външно - егоистино, егоцентрично, с нереално завишена самооценка или напротив - с ниско самочувствие? И още нещо. Отношенията с бащата как са?

« Отговор #5813 -: Април 24, 2013, 12:09:29 pm »
Качвам картата на един младеж,тази година е абитуриент,да се надяваме догодина студент  :blink: Как мислите,според натала каква професия е подходяща за него?

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #5814 -: Април 24, 2013, 05:45:20 pm »
Според мен, тя вътрешно не е щастлива със себе си, няма вътрешен покой, не умее да си позволи да се чувства щастлива.

Елодия, а може ли да те попитам как се проявява външно - егоистино, егоцентрично, с нереално завишена самооценка или напротив - с ниско самочувствие? И още нещо. Отношенията с бащата как са?
Напротив самочувствието е много високо с нереална самооценка и градящо се на фантазии разказвани като истински случки а отношенията с бащата доколкото знам са добри родителите са разведени и тя живее с бащата

« Отговор #5815 -: Април 24, 2013, 08:46:46 pm »
Благодаря ти, Елодия, за обратната връзка!

Разбрах си грешката отношно предположението за бащата (мислех, че отношенията им са обтегнати). Не обърнах внимание на аспекта на Юпитер върху Сатурн и 9-тия дом (9-тият дом във ведическата астрология отговаря за бащата).

Относно чуденката ми дали самочувствието ѝ е раздуто или стеснено, ще обясня. По сидерал Слънцето ѝ е в първия половин градус на Лъв, в накшатра Магха (управлявана от Кету) и в тесен съвпад с Кету (разстоянието между Слънцето и Кету е около градус и половина). Планетите в първия и последния градус на всеки знак са особено слаби, но Слънцето би трябвало да успява да компенсира част от това, тъй като е в собствения си знак. Слънцето е под силното влияние от Кету (както и Кету под това на Слънцето, разбира се). Слънцето изгаря всички планети, които се доближат на по-малко от 5-6 градуса от него. Обаче според концепциите на ведическата астрология нещата с Кету стоят по различен начин. Той има силата да засенчва Слънцето, да скрива блясъка му, да намалявата енергията му. Кету е по крайностите, не умее да се придържа към "златната" среда. А една от сигнификациите на Слънцето е егото. Кету е способен както да свие егото на Слънцето, така и да го раздуе от екстремни размери. Тъй като Кету е силно подчертан в картата ѝ - в съвпад с 3 планети в огнен знак (и то на Слънцето, а една от планетите е Марс - също с огнена природа), предположих, че по-скоро егото е раздуто, отколкото свито. Освен това съвпадът е в експресивния 3-ти дом. Но не бях сигурна в предположението си, защото съм нова във ведическата астрология.

А за другото ми предположение - че не умее да бъде щастлива и доволна от себе си, се водих от следните положения. Венера, която се свърза с наслажденията, е дебилитирана в Дева. Има положения в картата ѝ, според които тази дебилитация би трябвало да се неутрализира, но дори и неутрализирана, дебилитацията действа до някаква степен. Още повече, че Сатурн аспектира Венера. Венера е в 4-тия дом, който отговаря за емоционалното състояние. Четвъртият дом също получава аспект от Сатурн. Управителят на 4-тия дом (Меркурий) е в един знак (дом) с малефици (Марс и Кету). Луната (умът) е затисната между малефици (Сатурн и Раху). Затова мисля, че ѝ е трудно да бъде спокойна, доволна и щастлива със себе си и другите.

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #5816 -: Април 24, 2013, 08:54:05 pm »
Много точен анализ благодаря ти за което интересно ми е кво би казала по мойта карта и то най вече по въпроса за брак и деца пиши на лични ако искаш да хвърлиш едно око

« Отговор #5817 -: Април 24, 2013, 08:57:34 pm »
Точен, след като ти ми подсказа. ;D Иначе нямаше да бъде точен, защото се колебаех до последно какви ги върши Кету със Слънцето.

ОК, утре или в петък ще ти пиша.
« Последна редакция: Април 24, 2013, 09:17:42 pm от Mirabella »

« Отговор #5818 -: Април 24, 2013, 09:20:29 pm »
Благодаря ти, Съни. Видях ти положението на Нептун и Венера в западната карта и накшатрата на Луна във ведическата (Утара Бхадрапада - Uttara Bhadrapada). И това, за което става дума, се връзваше и по двете. Обичам, когато нещата се засичат, погледнати от различни гледни точки.

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #5819 -: Април 24, 2013, 10:18:51 pm »
А момичето на което е тази карта споделя че неможе да изпитва никаква любов и даже се радва на този факт : :o :o
Никой не се радва като не изпитва любов, това са защитни стени-сатурнови може би...не вярвай на това, дори и въпросният човек да изживее целия си живот така. Това е от страх...