Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 859012 Прегледи
*

Smarta

• **
  • 575
Re: Натални карти - практикум
« Отговор #6120 -: Септември 03, 2013, 05:05:51 pm »
Имаме такива подозрения, но тя упорито отрича  :-[
Е какви подозрения? Има Плутон на АС! Това не са подозрения, а доказателства!
Един много прецизен Плутон при това.
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

« Отговор #6121 -: Септември 03, 2013, 06:34:30 pm »
Според мен Акрукс, има не само астрологически познания, но и гадателски  :72:
Съвършено вярно! Използва астрологията за прикритие. :)

Аркус, вЕрно ли? Да те вземам при мен тогава??!!!!!
А ти къде си? В ЕзоТв ли?  ;D  Да беше Берлускони, а аз да се прочуя като неговата лична гадателка, но си Калоян островитянина  :P

Не съм в телевизията... Аз съм в разузнаването и работя под прикритие.
Искаш ли да дойдеш при нас?
Вече съм другаде!  На по-артист-ично място! Лесно ще се сетите къде....

« Отговор #6122 -: Септември 03, 2013, 06:52:59 pm »
първо трябва да се явиш на интервю при мен...
да те пробвам дали си добра...в ... прогнозите и дали имаш ясновидски способност!

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #6123 -: Септември 03, 2013, 06:53:59 pm »
Смарта ще ме включиш ли и мен в листата на чакащите?  :blink:
И още нещо - какъв е метода, който използваш за сигнификаторите на родителите по остта 4-10 дом?

« Отговор #6124 -: Септември 03, 2013, 06:56:23 pm »
Smarta, впечатлена съм от твоите анализи и съм изкушена да кача и моята карта. Ако имаш възможност да кажеш нещо по нея, ще ти бъда много благодарна. :blink:

Здравей Гери! Ти си наред.

Започвам от нещо, което се коментира в друга една популярна сега тема, защото ми е активно в съзнанието и ми направи впечатление в твоята карта. Думам за Слънце квадрат Плутон. Темата се напълни с качествено съдържание, така че иди и прочети за себе си, за да не повтарям написаното. Към това, че е тежък аспект и колко е тежък, искам да добавя факта, че и двете планети Слънце и Плутон (единствени в хороскопа ти) са анаретни, т.е. в 29-тия градус на знака си (това пък ми свети от една друга, също тъй популярна сега тема). Не е практика да се тълкува значението на знака на бавните планети, защото засягат цели поколения, но чувствам, че точно това трябва да направя сега. Но ще започна от Слънцето.

Твоето съзнание в течение на този живот, но може би и на предишен, а може и на цяла верига животи, се е занимавало с въпроса за отговорността (Слънце в Козирог). Този въпрос може да е изкристализирал вече при тебе, но по ми се струва, че напротив - търсиш му точните пропорции. Слънцето ти се помещава в 11 ти дом, който се свързва с приятелите, групите по интереси, хобитата, обществените организации, далечното бъдеще, мечтите, надеждите... Трябва да съчетаеш двете теми - отговорността ти спрямо другите. Не тези други, които са твои близки - партньор, деца, родители, колеги и т.н., а да го кажем на ниво човечество и негови отделни малки и големи групи. Свикни да гледаш всичко в 11 и 12 дом, както и всичко във Водолей и Риби, като територия, на която въпросът "какво искам от живота" е погрешен, а правилният е "какво иска животът от мен". Когато се пречупи кръгът на МС горе, човек вече е реализирал максималните си възможности, къде пълноценно, къде не, това зависи от всеки индивидуално и усилията му, но мине ли МС, влезе ли в 11 дом, човек (или планетите му, които са там) вече не подчинява нещата наоколо, за да реализира себе си, а трябва да намери правилната формула, с която да се превърне в проводник на вселенските енергии в името на развитието на човечеството. Ти това с твоя рибешки асцендент би трябвало много добре да го схванеш. Припомни си, че знакът на Христос е риба и какво символизира Христос. Волята ти също е устремена в тази посока - Марс ти е в Риби.

Плутонът ти се намира във Везни. Половин градус преди края на знака. Цялото поколение на Плутон във Везни чисти партньорските отношения от батаците на предишните поколения. Ти си призвана (това е точната дума) да се сдобиеш с особена проницателност в това отношение и то не само заради 29-ия градус - твоят Плутон три пъти се занимава с отговорността: първо квадрата със Слънце в Козирог и второ съвпада със Сатурн. Третият показател - тригонът с Нептун в 10 дом (традиционният дом на Сатурн), като Нептун управлява АС-то ти, т.е. къде е твоята роля в изясняване на отговорността в партньорските отношения между хората в посока на създаване на един друг вид общество в бъдещето - по-хуманно, по-човечно общество (Водолей, 11 дом). А на ниво личност - всеки да стане по-независим, по-самостоятелен и отговорен за себе си, взаимното обсебване във връзките, зависимостта, манипулациите... ти си знаеш. В тая тема ти можеш и сигурно влагаш сърцето си - Венерата ти е във Водолей в 12 дом. И трябва да направиш нещо по въпроса в този живот, за да постигнеш удовлетворение. Сега да видим как. (Мисълта ми не е много подредена тази вечер, за което се извинявам, сигурно ще се обяснявам повече.)

Първо, за да ме разбереш, трябва да ти кажа нещо, което може да си знаеш, а може и да не знаеш. Има една средновековна алхимична поговорка, която казва, че "Когато клоните на дървото докоснат небесата, корените му трябва да достигнат преизподнята." На човешки език това означава следното: колкото повече се извисява съзнанието ти и отива отвъд частния ти живот в посока служба на другите (което е видно в твоята карта с всички тия планети над хоризонта и натрупани в 11-12), толкова повече ще загребваш от блатото на човешкото несъзнавано (направи си справка с Юнг) и ще вадиш, вадиш, вадиш... Обаче, мила Гери, да знаеш, че като вадиш, чистиш през себе си. Те това са корените в преизподнята. Каквото всмукат, минава през стъблото, където трябва да се превърне в животворни сокове и да се изтласка към върховете на клоните, за да надхврълят себе си и да отидат още по-нагоре. Затова всичките тези драми, които се случват в живота ти и те оставят ням свидетел на собствената ти съдба, са с цел, да достигнеш чрез тях до ново съзнание. Това е всъщност смисълът на всеки аспект за всеки човек - ново съзнание. Всяко ново осъзнаване, всяка малка победа над себе си, е една голяма победа за цялото човечество. Не знам дали си запозната с един род експерименти, повечето хора са срещали варианта с маймуните, мен серията с плъховете по ме кефи. Пускали са единични плъхове едновременно в еднакви лабиринти без да имат контакт един с друг. Лутат се насам натам, докато първият не намери изхода. В мига, когато го намери, всички плъхове се обръщат и тръгват в правилната посока, все едно разполагат в вътрешни радиостанции. Това е косвено доказателство за наличието на общо информационно поле на тая планета, с което всички сме свързани. При хората се наблюдава, когато двама-трима независими учени правят едно и също откритие едновременно, но по-интересното е, че са стигнали до него по различни пътища, и после се хващат за косите, кой е бил по-пръв! Повечето от нас дори не си дават сметка каква голяма част от личните им мисли въобще не са лични, а са колективните, преобладаващи за конкретния исторически момент. Това е нормално, защото всички имаме за задача да преработваме колективното несъзнавано през себе си. Дано това (което може и да си го знаеш) ти носи някакво успокоение и вътрешна връзка с мисията на живота ти, когато квадратите те натискат. Отклоних се от астрологията.

Връщам се на 29-тия градус по Фаренхайт, имаш за задача да взимаш решения в тези посоки. Ето по-конкретно. Слънце в 29* има свободата да избира собствен път на развитие, което може да даде объркване. То е в широк, но все пак съвпад с Меркурий (планетата на мисленето). В Козирог двете решават въпроса за отговорността, издръжливостта, търпението, необходимостта без никакви излишества. Слънцето ти е в съвпад с Черната Луна. Тук съвпадът е широк от 6*, не би трябвало да се тълкува, но аз ще го направя, защото ми се струва, че нищо случайно няма в това близко разположение. Не знам какво знаеш за Черната Луна, но тя не е реална планета, а фиктивна точка, свързана с Луната (няма да обяснявам техническите неща), чийто смисъл е колектор на чистите идеи (или поне така го обяснява Цветанова, литературата не е чак толкова много за Черната Луна). В този смисъл близостта на твоето Слънце има за цел да отупа от наслоенията въпроса за отговорността, да го прозре в дълбочина и така да го поднесе на другите хора. Този стелиум Слънце/Меркурий/Черна луна прави квадрат към обединените енергии на Плутон и Сатурн. Плутон рине от преизподнята, а Сатурн (който е в знака на Плутон) отсява, структурира и слага всичко в ред. Поне са на едно мнение. Това ти се случва по трудния начин. Обаче може би не е възможно по друг, защото хармоничните аспекти като тригони и секстили носят комфорт, който тика към леност и отпускане по течението, докато напрегнатите с техния постоянен дискомфорт карат човек да осмисля, да променя, да твори. За да се справяш в тези ситуации, трябва да намериш точната пропорция между методите на Сатурн и Плутон. Сатурн изисква самодисциплина, която е самоконтрол и отговорност за поетите ангажименти (което също е контрол). Плутон иска да пречупи всяка форма на контрол, т.е. всяко его, с една много проста цел - когато човек си мисли, че знае и прави каквото и както знае, той е запушена бутилка, в която нищо не може да се налее. Плутон иска да сложи в човека нова сила, нова мъдрост, повече и по-хубави неща от наличното в момента, но за да стане това, се минава през гадничкия тирбушон, който първо те прояжда и те върти като чеверменце, а после ти вади душицата със замах. Трябва да намериш баланса между двете - Сатурн иска контрол, Плутон чупи контрола. И аз го имам този съвпад, малко по-голяма съм от тебе, та знам за какво ти говоря. Ще ти помогне интуицията, имаш тригон на Плутон/Сатурн към Нептун. Нептун ти е в Стрелец, а в този знак планетата търси нови форми на образование, развитие, ценности. И както Нептун ти управлява асцендента, а той пък е пряко свързан с професията и освен това Нептун ти е на МС - трябва да се занимаваш професионално с нови форми на образованието например и то на международно ниво. Е, не се чувствай задължена, но картата ти ти позволява да направиш кариера в чужбина. В 9 дом в Стрелец ти стоят Уран и Юпитер. Юпитер е много силен в това положение, при това има секстил със Слънцето - ще имаш много голям късмет, ако професията ти е свързана с висше образование, със закони, ако работиш в/с чужбина, ако се занимаваш с философските и религиозни въпроси на човечеството. Уран тригон Слънце ти дарява много оригинално мислене, точно подходящо за целта. Квадратът с Марс ще те зарежда с динамична енергия, проблемът е как да я овладяваш, не само заради квадрата, който те ръчка като бодил в гащите, но и заради участието на Уран, чиито изблици са доста импулсивни. Луничката ти е единствената планета под хоризонта (да ти мяза на корен? ;D ) в квадрат с Нептун и тригон с Уран/Юпитер - осланяй се на интуицията си, вътрешният ти глас е силен. Инстинктът, рефлексът е твоята сила, която ще те зарежда. През целия си живот ще имаш нужда да оставаш насаме вътре в себе си, за да се презареждаш и да продължаваш борбата. Към всичко гореописано ще добавя, че за да направиш тези осъзнавания, които са ти заложени в картата, ще трябва да се заровиш дълбоко в корена, в произхода - твоя, на предишните поколения, в традициите, да пиеш вода от извора (там ти е СЛВ - в 4 дом в Рак). Той е директно свързан с Плутон, ще извадиш много на повърхността и ще го преработиш, и със Сатурн - ще го отсееш, ще остане важното, ще трябва да го преосмислиш (квадрат Мерк) и да направиш нещо ново с него или всъщност с него нещо ново от себе си (квадрат Слънце). Венерата ти в 12 дом ще ти помага в това отношение, защото имаш добър достъп не само до собственото си подсъзнание, но и до колективното несъзнавано, които възприемаш на ниво "ценности". Трудно ги интегрираш - Венерата ти не е добре аспектирана. Но Марс е в същия дом, макар и в друг знак и също е канал да изтича тази енергия.

То много хубаво, но това всъщност може и да не те интересува. ;D Хората казват "пей ми за любов... а може би и още нещо!" ;D Имаш нужда от организиран, прецизен и справедлив човек за партньор. Много много държиш на сериозността на партньорските отношения (Сатурн/Плутон в 7, Мерк У7 в Козирог в 11). Тия интерсептирани Везни в 7 (и Венера в 12) още повече говорят за същото... всъщност въпросът е, дали не приемаш всичко това прекалено сериозно? Някак обвито в тайнственост и мистерия? Мълчиш за това и не споделяш с никой? Владеят те тайни любови? Или несподелени? Не знам как да го интерпретирам, ти ми кажи. В любовните отношения си инициативна, даже напориста - Луна У5 в Овен в 1. Чрез любовта и децата се утвърждаваш. Имаш много приятели, добре подбрани и сериозни (Мерк), с които обичаш ежедневно да комуникираш и май да ти идват често на гости (Близнаци на ИЦ)? С парите не знам как се оправяш. Не знам дали и ти знаеш всъщност.

Има още сто неща, които не виждам. И можеше и поне два по-кратко, но не и тая вечер. Дай обратна връзка къде обърках, важно е като си правя такива свободни съчинения по картинка. ;D

Smarta, много ти благодаря за подробния анализ, който си ми направила. Като го чета и имам чувството, че ме познаваш и знаеш точно как съм се чувствала в определени моменти. Прочетох го няколко пъти, за да го осмисля добре. Всичко, което си написала се отнася за мен и ме кара да си обясня някой неща за мен самата. Отговорен човек съм и хората които ме познават ще го потвърдят."Този въпрос може да е изкристализирал вече при тебе, но по ми се струва, че напротив - търсиш му точните пропорции" - точно така е. Понякога си мисля, че дори прекалявам с моите разбирания и трябва да гледам по - леко на живота, в частност на връзките и партньорските отношения, но сякаш не ми е присъщо. Много чувствителен човек съм, но тая повечето неща за себе си. Като, че ли не искам да натоварвам прекалено с моите проблеми."осланяй се на интуицията си, вътрешният ти глас е силен"- като, че ли доскоро не го приемах, но истината е, че в повечето случаи интуицията не ме е подвеждала и дори и в непозната за мен ситуация инстинктивно знам как да подходя и ако й се доверя не съм съжалявала след това."През целия си живот ще имаш нужда да оставаш насаме вътре в себе си, за да се презареждаш и да продължаваш борбата." - много си права и тук. Често изпитвам такава потребност, имам нужда да остана сама със себе си, да преосмисля някой неща и да продължа. "Много много държиш на сериозността на партньорските отношения (Сатурн/Плутон в 7, Мерк У7 в Козирог в 11). Тия интерсептирани Везни в 7 (и Венера в 12) още повече говорят за същото... всъщност въпросът е, дали не приемаш всичко това прекалено сериозно? Някак обвито в тайнственост и мистерия? Мълчиш за това и не споделяш с никой? Владеят те тайни любови? Или несподелени?" - всичко това се  е случило в моя живот досега. Още веднъж ти благодаря за отделеното време и подробния анализ.  :blink: :blink: :blink:

« Отговор #6125 -: Септември 03, 2013, 07:07:16 pm »
Цитат
Smarta, много ти благодаря за подробния анализ, който си ми направила.................

само не разбрах, защо трябваше да "цитираш" целия пост на Смарта!
сигурно защото е кратък! )))

« Отговор #6126 -: Септември 03, 2013, 07:50:03 pm »
Цитат
Smarta, много ти благодаря за подробния анализ, който си ми направила.................

само не разбрах, защо трябваше да "цитираш" целия пост на Смарта!
сигурно защото е кратък! )))

Това проблем ли е?  :blink:

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #6127 -: Септември 03, 2013, 08:05:52 pm »
Гери, благодаря ти за обратната връзка!

Сладурке, методът е много прост, да не кажа класически. Гледаш кои са знаците на ИЦ и МЦ, т.е. кои са им управителите и в какви отношения са по между си. Често пъти методът е много точен, но да знаеш - не винаги. Включена си в листата, но листата наистина вече е с чакащи.  ;D Не знам кога ще успея, по-заета съм, по-уморена, а и честно казано нямам много вдъхновение. За по-повърхностни анализи няма проблем, но за по-задълбочени се иска муза, а тя хвана морето!

Уважаеми съфорумци, уважавам свободната ви воля да се лигавите, карате и да спамите темите както ви идва отвътре, но ще ви призова най-учтиво да оставите поне темата, в която пиша най-активно, чиста от инфантилни прояви в знак на уважение към мен и всички, които се стараят да не обръщат внимание на фриволното ви поведение и по този начин също ви уважават! Благодаря на всички, които проявят разбиране!
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #6128 -: Септември 03, 2013, 08:41:04 pm »
Когато ми дойде реда, не се притеснявай.

А относно сигнификаторите мислех, че можеш ясно да определиш кой ъгъл кой точно родител е, затова попитах.

*

Kler

• **
  • 576
« Отговор #6129 -: Септември 03, 2013, 08:44:21 pm »
а ако разглеждаме бащата по 4ти дом, то втори баща по 6ти дом ли се разглежда?

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #6130 -: Септември 03, 2013, 08:46:38 pm »
Когато ми дойде реда, не се притеснявай.

А относно сигнификаторите мислех, че можеш ясно да определиш кой ъгъл кой точно родител е, затова попитах.

Това се проверява за човека индивидуално. Едно време са гледали бащата по 4. Обаче сега често е обратното, Луната У4. Няма как да гадаеш, освен ако нямаш други индикации.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #6131 -: Септември 03, 2013, 08:52:30 pm »
В моята карта ми е лесно, но в картата на дъщеря ми например У4 е в съвпад с МЦ и квадрат с У10. Отделно слънцето е в 10ти дом. От друга страна знака на ИЦ описва по-точно мен, а този на МЦ - баща й.

« Отговор #6132 -: Септември 03, 2013, 09:03:03 pm »
 ;D ;D ;D Брей, Калоян бил и забевен  ;D ;D ;D Айде, няма да копирам, че и мен ще ме скастри

*

elodiq

• **
  • 903
« Отговор #6133 -: Септември 03, 2013, 09:53:56 pm »
Момичета какво ще кажете за този натал мъжки е

« Отговор #6134 -: Септември 07, 2013, 05:40:13 pm »
Здравейте :blink:. Пускам картата на едно момиченце, ако може нещо да кажете по въпроса с образованието и здравето...има известни проблеми с тези области.

Предварително благодаря.

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #6135 -: Септември 12, 2013, 10:44:39 am »
Моля всички, които ми бяха на писали на лични и не съм им отговорила, да ми пишат пак, защото си изтрих личните съобщения по погрешка и всичко замина. Не съм ви забравила тези, на които ви обещах, само че съм по-заета.

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #6136 -: Септември 12, 2013, 12:03:53 pm »
Здравейте :blink:. Пускам картата на едно момиченце, ако може нещо да кажете по въпроса с образованието и здравето...има известни проблеми с тези области.

Предварително благодаря.
Липсата на баланс, хармония във всичко/хранене, режим, отношения/ може да му причинява дискомфорт, веднъж заради везни, венера в падение в знака на асцендента, втори път марс-управител на 6 е в дева, също капризно здраве, изискващо прецизно отношение, ако има проблеми. Евентуални слаби места-стомах, храносмилане, пикочо-полова система...марс се радва в дева, но има квадрати от тежките планети. Асцендент скорпион има потенциал с годините, откривайки силата на характера си и с нужният режим да преодолее много здравословни проблеми. Имало ли е детето инциденти?
Меркурий има квадрат с уран, може да е склонно към избухливост, във фиксирани знаци-бавно набира, но затова пък-качествено избухва :mellow:
Дихателни проблеми, спазми, задушаване имало ли е, асцендентът е и самото раждане-увита пъпна връв, нещо?
Има ли конкретна диагноза, понеже споменаваш проблеми с учене във връзка със здраве, пак квадратът мерк уран имам предвид.
Всичко изброено горе не се проявява винаги,но понеже няма информация затова изброих възможни проблеми.
При правилно развитие може да се превърне в добър професионалист, изпълнител, технически профил, или компютърни технологии, библиотекарство, счетоводство, архиви, нещо свързано със земя, или техника. А то какви интереси проявява?
 Възможно е трудно да приема е да го камандват, да не иска да се подчинява, затова е добре да се издигне то до такъв пост, че да има независимост, да е ръководител, или да работи самостоятелно.
« Последна редакция: Септември 12, 2013, 12:54:53 pm от Enigma »

« Отговор #6137 -: Септември 12, 2013, 02:43:34 pm »
Момичета, имам една молба, ще постна карта на сестра ми - с прогресии и солар арк, просто искам ако имате идея как може да се развият от тук нататъче събитията или живота й.
Малко инфо - женена с две деца,  дъщеря на 20г.- инвалид - дебилна с епилепсия и за това цял живот сестра ми трябва да е плътно до нея и син. Но това лято се оказа кошмарно за сестра ми, защото зетят /по определение на сестра ми - полупиян, ревнив комарджия/ изпадна в ревностни кризи, побой преди 2 месеца, след което 2 месеца ежедневни разпити - защото реалността не отговаря на неговия сценарий и на 22.08 отново посягане, този път сестра ми вече е изпаднала в истерия, защото не издържа на този тормоз и посегнала да се самоубива...Разпрата се е разминала с разкъсани устни на сестра ми, но благодарение на приятелката ми, която се е намесила...
След този инцидент си я прибрахме в къщи, при баща ми....където условията са мизерни, а тя е уморена от правене на ремонти. Сега се налага пак отново...Мъжката страна се моли всеки ден да се върне, а тя е много объркана....уплашена. Казах й, че в момента навлиза в уранова опозиция и че ако сега не грабне този шанс да се освободи от този живот в клетка, друг такъв шанс няма да има....Страхувам се за живота й, защото последните години, искрите в хубавите й очи угаснаха...А зетят, който не съзнава че е патологично болен ревнивец, няма да се оправи...Макар че това се случва при ретро Уран, но ако се върне при мъжа си, предполагам след време - по същия сценарий ще се случат нещата, но този път може да е с фатални последици...
Понеже съм пристрастна и не искам да манипулирам нейните решения, според вас, какво виждате заложено в наталната карта и транзитите към момомента. Благодаря ви предварително  :wub:

*

Yaya

• 2265
« Отговор #6138 -: Септември 12, 2013, 03:04:53 pm »
Според мен, каквото и да прави, Дейзи, ще го прави след година, защото тогава освен Урановата опозиция, ще има й пр. Новолуние.
Ще се опитам да видя още нещо.....  :unsure:

Може и да бъркам - но разглеждам солара за 2014 в момента. Луната показва активности в слънчев 9 дом, а наталните 3 и 9 са интерсепитрани в 1 и 7 соларни. Соларен МЦ съвпада с натален АЦ, а соларен ИС съвпада с натален ДЦ. Възможно ли е догодина да се разведе? Двата управителя на АЦ са й в соларен 12 дом, може тежко да го изживее, тя вероятно е фиксиран човек, с тези оси едва ли е склонна да промени статуквото, дори и да е за нейно добро.
Натална Луна в Телец прави куинконс със слънчев Плутон, У на личен АЦ и слънчев МЦ - ще трябва да се примири и да се напасне към ситуацията. Още повече, че Луната е в опозиция със сол. Меркурий - виж кои домове управлява той, а е и в натален 12 дом, няма да й се иска много да се говори по темата.
Не знам как да тълкувам съвпада на соларен Марс със СЛВ, а и Марс е У5 и 1. Ти помисли....
Тя може да се притеснява да се раздели с мъжа си, ако е финансово зависима от него или поне, като Плутон тръгне напред и минавайки през Юпитер, да й даде възможност да е независима - от друга страна това може да се тълкува като промяна в разсъжденията относно светогледа й. Сина й малък ли е? Уран влиза и в 5 дом, може да се пиртеснява раздялата да не рефлектира върху децата, но така или иначе тези въпроси ще я занимават....

От опит да ти кажа - първият неприятен аспект е опозицията на Сатурн с Луната й - ще търси скелети в гардероба, всичко ще й е черно, но като мине тази опозиция, дори ще й светне пред очите, нищо, че Сатъра е в 12 дом. Добре ще е за нея през периода да смени обстановката и да не се движи много сред хора, сама ще си размисли и ще има нужда да се пречисти.

дано съм полезна :unsure:

П.С. Още нещо се сетих - Сатурн ще е ретро върху АЦто й. Стискай й здраво юздите, като минат тези аспекти, ще е като нова.
« Последна редакция: Септември 12, 2013, 03:27:55 pm от Yaya »
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Нова

• 3491
« Отговор #6139 -: Септември 12, 2013, 03:18:12 pm »
Аз съм без житейски опит и знам, че съм на всяка манджа мерудия, но въпоса е деликатен, а ти каквото и да правиш, не я връщай при такъв "мъж". По-добре мизерия при татко, отколкото мизерен живот с мизерно същество.