Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 861250 Прегледи
Re: Натални карти - практикум
« Отговор #6200 -: Ноември 19, 2013, 08:28:19 pm »
проблемът е от 1 месец и половина, но последните дни  състоянието се влоши рязко и тези дни ще правя магнитен резинанс, има съмнение от 2 ма лекари, че имам рак на синуса, за това ми е притеснено, питам дали се вижда нещо като лош перипет  смъртна опасност (направо да си кажа страх ме е ,да не би вече да е късно, защото ме мотаха доста) :'(
Не се тревожи предварително. Изчакай ЯМР-то...След месец ще имаш и Пълнолуние по оста 6-ти-12-ти дом. Пълнолунието символизират някакъв завършек и едно такова Пълнолуние по оста на здравето може да сложи край на здравословните ти проблеми! Пиши ми на лична ако желаеш...Ще ти помогна с каквото мога.
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

« Отговор #6201 -: Ноември 19, 2013, 11:27:40 pm »
Чакай малко :o
Диагноза рак, не се поставя току-така. Необходими са куп изследвания и то на няколко места. Какви ги дрънкат тея лекари :angry:

Много хора имат възпаление на синусите. Главоболието и проблемите с вестибуларния апарат може да бъдат в следствие на ошипяне на прешлените на врата. Казваш, че работиш като преводач, предполагам, че позите ти са статични.

При възпаление кухините на синусите се пълнят с гной болят и дават замаяност в главата. Открит ли е процеса, има ли секрет от носа?

За главоболието си вземи Шуслерова сол №7 Magnesium phosphoricum  , приемай х 7т./дн. разтворени в топла вода, без да бъркаш с метална лъжица (можеш с пластмасова). Приемай ги на чиста уста 20 мин. преди храна. Като задържаш глътката в устата си за секунда. Mg ще помогне и за дебелото черво.

Моя позната за синузита приема комбинирано хомеопатично л-во - Цинабсин.
« Последна редакция: Ноември 19, 2013, 11:43:07 pm от romantica »

*

Papy

• 4343
« Отговор #6202 -: Ноември 20, 2013, 12:46:57 am »
емилия, ще ти кажа направо как ги виждам нещата, но мисля, че така ще си по-подготвена
дирекциите не са добри, това не са неща, които бързо минават и заминават, предстоят ти изпитания, и то не за месец/два
транзитите също подсказват, че трябва да направиш кардинална промяна - по отношение на здраве, светоглед, отношение към ежедневието, даже и най-дребните неща

хубавата новина е, че ти имаш много повече сили, отколкото в момента ти се струва, дръж се за нещата и хората, които ти носят спокойствие и удоволствие, изхвърли всякакви дразнители и се бори за твоето право да си каквато ти искаш да си
всички здравословни проблеми, които описваш, говорят за подтисната дълбока обида и чувството, че с теб са постъпили много несправедливо, че те сполетяват незаслужени беди, затова трябва да забравиш миналото и да гледаш само напред

а да - това за многото лекарства, с които те лекуват, звучи доста притеснително, и абсолютно здрав човек може да се разболее, ако го тъпчат с неправилните неща, вероятно реагираш като на отрова, да не говорим, че и само един антибиотик да изпие човек, си прецаква имунитета за месеци напред, така че тая диагноза ми изглежда доста прибързана на фона на обстоятелствата

*

Papy

• 4343
« Отговор #6203 -: Ноември 20, 2013, 12:52:52 am »
цинабсин е добър продукт

още нещо се сетих - ти на тия лекари, които изказаха съмненията, разказа ли им за натравянето с хлор?

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #6204 -: Ноември 20, 2013, 06:10:54 am »
Мила, Емилиа, не се вкарвай в излишни филми и си смени докторите. Диагноза рак не се поставя туку тъй. И ти го казвам като човек, работил 2,5 години в онкологично отделение. Ако си от София, пък и да не си, мога да ти препоръчам свестен лицево-челюстен хирург, с който да се консултираш. Пък за рак на сфеноидалният синус изобщо не съм чувала. Явно е изключителна рядкост, не казвам, че го няма. И аз съм сополива от сума ти време, ама още нямам рак. При теб най-вероятно се касае за някакви полипи в носа, които пречат на адекватното лечение. Задна риноскопия правена ли ти е?
По отношение на аспектите за смърт. Няма аспекти, които еднозначно да означават смъртна опасност. Всичките дават препятствия, как ще се справиш с тях зависи само от теб. Аз преживях квадрат на Сатурн към натално Слънце. Още съм жива, баща ми също. Така че, всичко е в главата. Емоциите ти са прекалени и изразяват неудоволетвореността ти. Ти си тази, която трябва да се справи с тях.

*

Papy

• 4343
« Отговор #6205 -: Ноември 20, 2013, 08:46:05 am »
Не си чувала за тоя рак, Зара, защото е характерен за азиатците-мъже предимно над 45

Емилия, ще ти отговоря тук на някои въпроси
1-во: като са чули отравяне с хлор и симптоми неповлияни няколко месеца, лекарите набързо са направили една пряка връзка. Според мен твоята реакция е абсолютно алергична-в следствие на лечението от отравянето
2-ро: примарните дирекции са добър предсказателен метод, но тези, които ние четем, са символични-тоест-друг вид. Квадратът на сатурн към иц е кофти, но само той не може да даде смърт, но пък може да е показател за отравянето и продължителни проблеми
3-то: има наистина трудни дирекции, но никой добър астролог няма да ти предскаже само по тях. Трудни са дирекциите на марс и сатурн, но най-вече при съвпад, не при др аспекти
4-то: дирекциите са чувствителни към точен час на раждане и ако той не е точен, няма точно предсказание. Смятат се градус за година, тоест дир сатурн ще има точен аспект към иц в рамките на година (грубо казано), в този период ще трябва да обръщаш внимание на всичко здравословно, макар и острите прояви да не са през цялото време

« Отговор #6206 -: Ноември 20, 2013, 10:05:27 am »
само още един въпрос дирекция на Сатурн към IC/MC, смъртна опастност ли значи кога ми предстои ,като дата за да знам, загатнаха ми ,че било лоша дирекция, но малко с недомлъвки, който иска да отговори може и на лични ,ако се притеснява Благодаря
Съвпада на Сатурн с ИЦ в никакъв случай не мога да го отнеса като някаква смъртна или здравословна опасност.За мен такъв аспект означава,че родителите на натива могат да се разделят,да изгуби родител,да започне мащабен ремонт у дома,да придобие собствено жилище или да поеме някаква допълнителна отговорност към семейството си.
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Papy

• 4343
« Отговор #6207 -: Ноември 20, 2013, 10:12:20 am »
Не е съвпад, а квадрат

*

Lillie

• 30532
« Отговор #6208 -: Ноември 20, 2013, 10:38:18 am »
Загуба на родител/близък може да се предскаже, но не по една дирекция.
Не визирам конкретна карта, принципно го казвам.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #6209 -: Ноември 20, 2013, 11:17:59 am »
И аз съм втрещена. Що за лекари споменават предположението си за диагноза без да е потвърдена от изследвания? И това масово изписване на антибиотици за всяко нещо не само може да прецака здравето на пациента, но да прецека и останалите пациенти - така гадинките развиват резистентност срещу антибиотиците.

Емилия, Папи го е написала най-добре, няма какво да добавя към постовете й. Вслушай се в съветите й и се дръж!

*

Papy

• 4343
« Отговор #6210 -: Ноември 20, 2013, 05:41:51 pm »
За емилия - ако часът е прилично точен (както изглежда поне на пръв поглед) - по примарни дирекции (директни и конверсни, с прецесия):
 - октомври 2013 сатурн е застанал на върха на 6-ти, което очертава здравословния проблем
 - октомври 2013 - слънце на иц-> ще имаш сили да се пребориш
 - от март 2014 (приблизително) юпитер става господар на термата, което означава, че положението ще се подобри
 - от май 2014 пак юпитер застава на мц, което потвърждава горното + успехи в обществен план, кариера
Като цяло 28-та година от живота ти (до рождения ти ден 2014), ще бъде променлива, има възходи и падения, но е много вероятно да започнеш да учиш нещо ново, или поне някакъв курс или подобно, може увеличена кореспонденция, изобщо - по меркурий

2016 ще е друга интересна година, тогава ще имаш шансове да реализираш каквото си мечтаеш, но са възможни проблеми за баща ти (здравословни), както е добре и ти да си пазиш здравето

Тази прогноза също не е пълна, и не трябва човек да разчита на 100%, но очертава грубо нещата

« Отговор #6211 -: Ноември 20, 2013, 06:03:32 pm »
Добър вечер! Имам въпрос, който ме кара да мисля три дни. Ако достойствата на планетите са все в падение (повечеко планети), изгорени от слънце и/или в градуси, които се считат за "слаби", какво се предполага за една такава рождена карта?
« Последна редакция: Ноември 20, 2013, 07:38:17 pm от godina2800 »

« Отговор #6212 -: Ноември 20, 2013, 06:13:49 pm »
Тури, тури, ако можеш. Можеш за затриеш данните, разбира се. По тропикал може да са в падение, по сидерал може да не са. Нали мнението на западната астрология е, че планетите в падение не са непременно по-слаби, а че изявата им е по-специфична? Или бъркам нещо школите. В индийската астролия пък има понятие "ниича бханг йога", което в превод означава неутрализация на дебилитацията (ниича).

« Отговор #6213 -: Ноември 20, 2013, 06:32:12 pm »
Емилия, това за ученето, което е написала Папи, и аз ти го бях писала в другата тема (създадена от теб), която явно е затрита. Базирах се на ведическата ти карта (не съм специалист по ведическа астрология обаче), според която си в главен планетарен период на Слънце и подпериод на Юпитер. Слънцето е в 3-ти дом във ведическата ти карта, Юпитер - в 9-ти. Юпитер и 9-тият дом се свързват с разширяване на знанията и мирогледа. Юпитер от 9-ти дом аспектира 5-тия дом на образованието. В 5-тият ти дом се намира тронова Венера (оттук и артистичните ти заложби, както и от троново Слънце в 3-ти - изразяването им). Периодът на Слънце/Юпитер/Венера стартира някъде през февруари 2014 г. Може би тогава ще предприемеш стъпки, свързани със започване/продължаване на обучение.

Венера управлява 10-тия дом от Слънцето и се намира в 3-ти от него. Получава аспект от Юпитер в 7-ми от Слънцето. През периода на Слънце/Юпитер (до август 2014 г.) би трябвало да имаш добри възможности за професионално развитие, свързано с артистичните ти таланти или започване на собствен бизнес. Натално имаш У2 Луна (състояние) и У11 Марс (доходи) в 7-ми дом (партньори, бизнес), което показва, че доходите ти могат да идват от собствен бизнес.
Докато гледах западната ти карта, ми се стори, че имаш малко несериозно отношение към парите (материалните активи като цяло). Заради квадрата между У2 Слънце и У8 Уран си помислих, че или лесно даваш пари на заем на доверие, или лесно се навиваш да вземеш кредит, заем, който после ти е трудно да изплатиш.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #6214 -: Ноември 20, 2013, 06:43:14 pm »
Тури, тури, ако можеш. Можеш за затриеш данните, разбира се. По тропикал може да са в падение, по сидерал може да не са. Нали мнението на западната астрология е, че планетите в падение не са непременно по-слаби, а че изявата им е по-специфична? Или бъркам нещо школите. В индийската астролия пък има понятие "ниича бханг йога", което в превод означава неутрализация на дебилитацията (ниича).

Моята карта е такава - всичко е в падение, заточение, по домове, по знаци, слънцето е перегрин, меркурий освен всичко друго е и изгорен. По сидерал става даже по зле, там вече и слънцето и луната са в падение и заточение, май само заради 5ти и 9ти дом малко се подобрява картинката.

« Отговор #6215 -: Ноември 20, 2013, 07:00:06 pm »
ей златни сте, много добре и систематизирано сте ми поднесли инфото, благодаря ви!
« Последна редакция: Декември 19, 2013, 06:55:03 pm от emiliap1212 »

« Отговор #6216 -: Ноември 20, 2013, 07:11:08 pm »
Емилия, това за ученето, което е написала Папи, и аз ти го бях писала в другата тема (създадена от теб), която явно е затрита. Базирах се на ведическата ти карта (не съм специалист по ведическа астрология обаче), според която си в главен планетарен период на Слънце и подпериод на Юпитер. Слънцето е в 3-ти дом във ведическата ти карта, Юпитер - в 9-ти. Юпитер и 9-тият дом се свързват с разширяване на знанията и мирогледа. Юпитер от 9-ти дом аспектира 5-тия дом на образованието. В 5-тият ти дом се намира тронова Венера (оттук и артистичните ти заложби, както и от троново Слънце в 3-ти - изразяването им). Периодът на Слънце/Юпитер/Венера стартира някъде през февруари 2014 г. Може би тогава ще предприемеш стъпки, свързани със започване/продължаване на обучение.

Венера управлява 10-тия дом от Слънцето и се намира в 3-ти от него. Получава аспект от Юпитер в 7-ми от Слънцето. През периода на Слънце/Юпитер (до август 2014 г.) би трябвало да имаш добри възможности за професионално развитие, свързано с артистичните ти таланти или започване на собствен бизнес. Натално имаш У2 Луна (състояние) и У11 Марс (доходи) в 7-ми дом (партньори, бизнес), което показва, че доходите ти могат да идват от собствен бизнес.
Докато гледах западната ти карта, ми се стори, че имаш малко несериозно отношение към парите (материалните активи като цяло). Заради квадрата между У2 Слънце и У8 Уран си помислих, че или лесно даваш пари на заем на доверие, или лесно се навиваш да вземеш кредит, заем, който после ти е трудно да изплатиш.
Това с парите по скоро и аз не знам как да го обясня, не че отношението ми е  несериозно, но има нещо такова, по скоро не ги имам за важни не съм им роб,много хора са ми правели забележка за това мислят, че се отнасям лекомисленно, но не е така , някак си знам че пари се печелят и губят и колкото и клиширано да звучи ,от малка осъзнавам ,че не са най важни, важни са, но не съм вкопчена в тях колкото и странно да звучи и да добавя не съм от богато семейство, ако някой се чуди от къде това мое царско отношение към тях ;D, такава съм.

« Отговор #6217 -: Ноември 20, 2013, 07:18:59 pm »
За емилия - ако часът е прилично точен (както изглежда поне на пръв поглед) - по примарни дирекции (директни и конверсни, с прецесия):
 - октомври 2013 сатурн е застанал на върха на 6-ти, което очертава здравословния проблем
 - от март 2014 (приблизително) юпитер става господар на термата, което означава, че положението ще се подобри
 - от май 2014 пак юпитер застава на мц, което потвърждава горното + успехи в обществен план, кариера
Като цяло 28-та година от живота ти (до рождения ти ден 2014), ще бъде променлива, има възходи и падения, но е много вероятно да започнеш да учиш нещо ново, или поне някакъв курс или подобно, може увеличена кореспонденция, изобщо - по меркурий

2016 ще е друга интересна година, тогава ще имаш шансове да реализираш каквото си мечтаеш, но са възможни проблеми за баща ти (здравословни), както е добре и ти да си пазиш здравето

Тази прогноза също не е пълна, и не трябва човек да разчита на 100%, но очертава грубо нещата
И ,да часът е точен, знам го със сигурност от майка  ми ,много пъти ми е казвала ,как точно са и съобщи ли часът и за него съм сигурна, тя ги знаеше на всичките с точност и тя от време на време се интересуваше любителски от астро, та за това ги помнеше.

« Отговор #6218 -: Ноември 20, 2013, 07:25:54 pm »

Тази прогноза също не е пълна, и не трябва човек да разчита на 100%, но очертава гр
убо нещата
Тук всичко е супер ясно написано
« Последна редакция: Декември 19, 2013, 06:52:10 pm от emiliap1212 »

« Отговор #6219 -: Ноември 20, 2013, 07:59:45 pm »
Ето, турям. Погледнах карти и на хора със Слънца в падение, Венера в падение, градусите и те, а са си съвсем ок, но може защото и аз съм с падения?   http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=tpcfileCOY68z-u1383822922&lang=e&gm=a1&nhor=1&nho2=1&btyp=24&mth=gw&sday=20&smon=11&syr=2013&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&add=18&add=20&add=14&ast=

Какво дебилитирано е обект на интерес в тази карта?
Във ведическата карта
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=tpcfileCOY68z-u1383822922&lang=e&gm=a1&nhor=1&nho2=1&btyp=2&mth=gw&sday=20&smon=11&syr=2013&hsy=12&zod=-s1&orbp=&rs=0&node=-Yn&asp=0&sevenpl=1&ast=
асцендентът е малко граничен, така че ако часът на раждане не е точен (а е малко по-ранен), домофикацията се изменя и долното не е вярно.
При това положение има дебилитирана Луна (У8) в 12-ти дом в тясна връзка с Раху. Раху аспектира Луната и се диспозира от нея - това е тясната връзка. Нервност, тревожност, панически атаки, проблеми със съня? Раху в аспект с Луната и Венера може да предразположи към по-свободно оношение към връзките, ако ме разбираш какво имам предвид. Също и артистични таланти. От друга страна Парашара казва, че когато управителят на 8-мия дом е дебилитиран, това дава раджа йога, т.е. дава благини. Освен това У8 в 12-ти дом е връзка между т. нар. дустхана домове (зли домове - 6ти, 8-ми и 12-ти), което е Випарита раджа йога - възможност да спечелиш от чуждо нещастие. Тя си има цели 2 от тях - другата е У6 Венера в 8-ми дом. В периода на Венера/Луна, т.е. грубо казано между 2007 и 2009, да е спечелила някакво дело или да е получила наследство?

Да пробваме и друг трик. Професията на жената от картата: съдия, преподавател, политик, нещо с демонстриране на авторитет, в служба на закона, където думите й имат тежест?
« Последна редакция: Ноември 20, 2013, 08:18:06 pm от Mirabella »