Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 858770 Прегледи
*

Нова

• 3491
Re: Натални карти - практикум
« Отговор #6320 -: Февруари 05, 2014, 10:23:30 am »
Още веднъж доказваш, че много Уран е и много астрология; не ти знаех аспектите досега. Явно заради водолейската ми венера винаги съм те харесвала непреднамерено, усещат се тези неща от разстояние.

« Отговор #6321 -: Февруари 05, 2014, 10:54:34 am »
Благодаря, благодаря! И аз те харесвам, Нова. Твоя шегобийски стил на писане може ли човек да не харесва. ;)

« Отговор #6322 -: Февруари 05, 2014, 11:40:28 am »
Имам У7 Слънце в 1-ви дом (в знака на АС, но на 17-18 градуса от него). Не мога да се скрия от погледите на околните. И без да правя нещо специално ме забелязват, някои дори ми подръжават (не че налагам тенденции като Коко Шанел ;D). Привличам вниманието, дори и да седна мълчаливо на последния ред.

Ако действаме по тази логика, тогава обратното (У1 в 7. дом) би означавало, че колкото и да се стремиш да те забележат, все нещо не се получава .... може ли така да го тълкуваме? Бих казала, че има нещо такова на риъл, но аз го придавах на многото аспекти на сатурн, който е отгоре на МС.

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #6323 -: Февруари 05, 2014, 11:42:24 am »
Още веднъж доказваш, че много Уран е и много астрология; не ти знаех аспектите досега. Явно заради водолейската ми венера винаги съм те харесвала непреднамерено, усещат се тези неща от разстояние.
Нова, на кой градус ти е Венерата?

Блаодаря ви на всички за обратната връзка! Някой няма ли У1 в 7 да каже дали е обратното - все той да трябва да ги търси и все на тъмно да стои?

Когато имаме управител на дом в самия дом, това какво ви говори? Например У7 в 7? Съпругът ми го има, но не мога да го осмисля - да ти е необходима връзка заради самата връзка? Чрез връзката намираш себе си? То това звучи много общо, всички намираме себе си чрез връзките.
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

« Отговор #6324 -: Февруари 05, 2014, 11:46:52 am »
Може би с У1 в 7-ми постоянно търси компания, изява?

« Отговор #6325 -: Февруари 05, 2014, 11:47:47 am »

Някой няма ли У1 в 7 да каже дали е обратното - все той да трябва да ги търси и все на тъмно да стои?

Аз го имам, Зара май и тя - има мнения на предната страница. А и предположението ми на тази страница виж.

но не бих казала, че трябва да търся - просто механизмът е акцентиран по друг начин.

« Отговор #6326 -: Февруари 05, 2014, 11:50:37 am »
Може би с У1 в 7-ми постоянно търси компания, изява?

Аз бих го описала така - в компания и при контактите с другите усещам себе си. Иначе енергията ми спада до минимум. В момента, в който контактът започне, аз "грейвам". За да разберете, колко ми е важно, да обясня, че нямам особено много контакти - трудни са ми, много даже, а хората си мислят други неща за мен. В 7. дом е Луната (У1), а в 1. дом е Юпитер (представете си как ме възприемат :) ). И двете са в опозиция :)

*

Bella

• *
  • 105
« Отговор #6327 -: Февруари 05, 2014, 01:50:00 pm »
И аз съм с У1 Сатурн в 7-ми. До много скоро се криех и не исках да бъда забелязвана, не можех да се изтъквам и да посочвам собствените си заслуги. Например ако създам някакъв продукт и друг направи някакви заключителни щрихи, посочвах другия като създател.
После нещата се промениха и сега мога всичко - да се скрия и да оставя друг да обере лаврите, но и да се изправя и спокойно да кажа, че това е мое дело.

В моя случай У1 в 7-ми се изразява чрез другите.

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #6328 -: Февруари 05, 2014, 06:04:14 pm »
Много ви благодаря на всички, че ме обогатихте така приятно!  :blink:

Пак качвам, че вчера я затрих без да искам :rolleyes:
Искам само поглед отстрани, че може да съм изтървала нещо важно, което да ме тресне по главата неочаквано хаха
На който му се занимава, моля...:)))

Какво ти е нужно да знаеш?
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

« Отговор #6329 -: Февруари 05, 2014, 06:09:29 pm »
Ами общо, нещо което се набива на очи :))) Аз съм си я разчепкала така да се каже ;D, интересен ми е поглед отстрани :))))

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #6330 -: Февруари 05, 2014, 06:33:55 pm »
Набива ми се на очи, че скоро ще черпим за рожден ден. ;D Сигурно си два дни след мен.

Набива ми се на очи, че нямаш нито една планета в земя, а Сатурн ти е в падение в рак и при това в 4 дом, че и ретрограден, а ти управлява МС. Как се оправяш в живота въобще? Успяваш ли да кацнеш на повърхността или като глухарче насам-натам?

Набиват ми се на очи анаретните градуси на Луната и АС (стига да ти е точен часът на раждане).

Набива ми се на очи интересно разположената Венера и силната уранова стихия в картата.

« Отговор #6331 -: Февруари 05, 2014, 06:46:04 pm »
 ;D Ще черпим...скоро :rolleyes:
Няма земя, вятър ме вее мен хаха или както казваше един познат: люшкаш се като вълна в бряг ;D
Това за анаретните градуси ще трябва да ми го обясниш :-\ въпреки силната уранова стихия ;D
Венерата ми си воюва за независимостта със зъбки, нокти и каквото падне ;D
Та много добре :rolleyes:...друго? :rolleyes: Ще се приземявам ли някога или ще се рея в облаците ;D

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #6332 -: Февруари 05, 2014, 07:13:46 pm »
29* на знака се нарича анаретен. Казват, че давал голяма свободна воля по отношение на планетата, която е на него. Твоята Луна е анаретна. За АС не съм сигурна, ти сигурна ли си в кой знак ти е АС? Много е гранично това. Иначе на рибешките Слънца трудно им се получава приземяването. За независимост не знам какво точно воюва, не е просто Венерата. Много ти е силен този Уран, а в 7 дом, как се оправяш с партньорствата, просто не знам. Виж какво можеш да направиш за Сатурна си. По груби изчисления дори прогресивни планети нямаш в земни знаци, освен АС-то може би, то трябва да е минало прогресивно през целия Телец.

« Отговор #6333 -: Февруари 06, 2014, 08:09:31 am »
Пак качвам, че вчера я затрих без да искам :rolleyes:
Искам само поглед отстрани, че може да съм изтървала нещо важно, което да ме тресне по главата неочаквано хаха
На който му се занимава, моля...:)))

Че то на тебе неочакваното ти е начин на живот :) Според мен, ти питаш от любопитство, заради знанието, новото, а не толкова да се предпазиш :)

И аз си имам една такава Венерка, с аспекти с всички планети над Юпитер, та дори е и в падение :) не е лесно :) тази независимост - мани, мани :)

« Отговор #6334 -: Февруари 06, 2014, 09:47:04 am »
Очаквай неочакваното :d Не е лесно, но е интересно :P
А иначе питам заради всичко - любопитство, знание...но да, не толкова да се предпазя :) то и няма много как, като нещо периодично те тресва по главата и те праща нанякъде си хаха

« Отговор #6335 -: Февруари 06, 2014, 07:23:55 pm »
Зравейте, ще се радвам да кажете какво мислите за наталната ми карта относно финансите.
  Някаде бях чела, че Венера и Юпитер в осми дом дава лесно,наготово изкарване/получаване на пари.
  Предполагам,че и много други фактори се гледат.
   :blink:

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #6336 -: Февруари 06, 2014, 08:20:27 pm »
Зравейте, ще се радвам да кажете какво мислите за наталната ми карта относно финансите.
  Някаде бях чела, че Венера и Юпитер в осми дом дава лесно,наготово изкарване/получаване на пари.
  Предполагам,че и много други фактори се гледат.
   :blink:
Има нещо такова. Сигурно важи за теб по картата гледам.

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #6337 -: Февруари 07, 2014, 07:42:06 pm »
У8 в 2 какво означава - че трябва да издържам партньор или той ще ме издържа? Цял живот получавам помощ отнякъде, и стипендии, и мъжа ми ме е издържал в периоди, и от родители и т.н.

*

ib

• *
  • 182
« Отговор #6338 -: Февруари 07, 2014, 07:55:53 pm »
може би точно това че парите на другите идват в твоя джоб  ;D
Не давай всичко от себе си ... дай само най - доброто!!!

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #6339 -: Февруари 07, 2014, 08:00:31 pm »
може би точно това че парите на другите идват в твоя джоб  ;D
Мда, хубав аспект значи. ;D