Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 860488 Прегледи
Re: Натални карти - практикум
« Отговор #6340 -: Февруари 07, 2014, 09:23:30 pm »
Какво мислите за тау-квадрата с връх Марс/на МЦ/...с квадрати към Венера и Плутон,които са в точна опозиция...Много ме притеснява този аспект...не мога да го разгадая...
За Марс-каре Плутон е ясно...аспекта на насилието,агресията...
За Венера-каре Марс...пак е ясно...,но КОМБИНАЦИЯТА между 3-те планети -какво може да означава?
Любов и Омраза...двете крайности???

« Отговор #6341 -: Февруари 08, 2014, 03:39:35 am »
Здравейте!Ще съм благодарен,ако някой може да погледне и моята карта!Интересуват ме стандартните въпроси-професия,финанси,любоФФ :blink:

« Отговор #6342 -: Февруари 13, 2014, 03:00:31 pm »
understand..........нов с един пост ,че и отговор иска на въпросите си........
btw....кажете  брой постове за отговор   :blink:
п.п. благодаря за  информацията в някои  теми, има интересни неща .....

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #6343 -: Февруари 13, 2014, 06:58:55 pm »
Просто няма достатъчно хора да го правят. Желаещите са много, виж и темата за соларите е така.
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven:

*

3apa

• **
  • 829
  • Няма истина, която да боли повече от лъжата...
« Отговор #6344 -: Февруари 14, 2014, 07:53:50 am »
Още веднъж доказваш, че много Уран е и много астрология; не ти знаех аспектите досега. Явно заради водолейската ми венера винаги съм те харесвала непреднамерено, усещат се тези неща от разстояние.

Някой няма ли У1 в 7 да каже дали е обратното - все той да трябва да ги търси и все на тъмно да стои?

Аз го имам, Зара май и тя - има мнения на предната страница. А и предположението ми на тази страница виж.

но не бих казала, че трябва да търся - просто механизмът е акцентиран по друг начин.

Неее, моят У1 е на МЦ. А от картата на предната страница У1 е в 6, в опозе с У7.

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #6345 -: Февруари 16, 2014, 02:24:15 pm »
Здравейте,
 качвам картата на човека,с който започнах връзка...прави ми впечетление акцентирания 5дом и по-специално планетите в него.
Какво е вашето мнение? :-\

« Отговор #6346 -: Февруари 16, 2014, 02:36:03 pm »
Братовчедка ми-слънчев рак,АЦ лъв и стелиум в 5дом-много държи на забавленията и приятелите-едното не върви без другото. ;D Страшно много им се раздава,а в повечето случаи те не и отвръщат.Много е весела,и винаги е душата на компанията.Но без купони не може да живее. ;D

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #6347 -: Февруари 16, 2014, 02:44:19 pm »
Братовчедка ми-слънчев рак,АЦ лъв и стелиум в 5дом-много държи на забавленията и приятелите-едното не върви без другото. ;D Страшно много им се раздава,а в повечето случаи те не и отвръщат.Много е весела,и винаги е душата на компанията.Но без купони не може да живее. ;D

Весел и душа на компанията-да! :blink:

« Отговор #6348 -: Февруари 16, 2014, 03:22:57 pm »
Сигурно е енергичен и не е от хората, които могат да стоят на едно място, същевременно и чувствителен, задълбочен, интересен мъж като цяло, но малко ме притесняват квадратите Луна-Венера и Нептун - Венера.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #6349 -: Февруари 16, 2014, 03:36:47 pm »
Сигурно е енергичен и не е от хората, които могат да стоят на едно място, същевременно и чувствителен, задълбочен, интересен мъж като цяло, но малко ме притесняват квадратите Луна-Венера и Нептун - Венера.

Енергичен е много,чувствителен много и много нежен.. :P

« Отговор #6350 -: Февруари 16, 2014, 03:44:33 pm »
Няма как да не е енергичен, виж къде е Марс, виж какъв аспект има със слънце, огнен асцендент, от друга страна тези скорпионски акценти (Слънце в Скорпи и съвпад с тронов Плутон) си казват думата.
Трябва да е голям чаровник, а защо не и направо красавец, така ли е?
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #6351 -: Февруари 16, 2014, 03:48:24 pm »
Няма как да не е енергичен, виж къде е Марс, виж какъв аспект има със слънце, огнен асцендент, от друга страна тези скорпионски акценти (Слънце в Скорпи и съвпад с тронов Плутон) си казват думата.
Трябва да е голям чаровник, а защо не и направо красавец, така ли е?

Ами всъщност да.. красив мъж е и чаровен, ноооо с тези квадратури -май ще го закъсам :(

« Отговор #6352 -: Февруари 16, 2014, 03:59:42 pm »
Аз мога да говоря за същите квадратури от 1 лице ед. число, но съм жена, в мъжки хороскоп се характеризират по друг начин, ти си имай едно на ум, но недей заради тях да си внушаваш някакви неща. Ако някой погледне картата ми, би казал, че съм класическа кръшкачка, но повярвай ми на практика няма нищо подобно, тъкмо обратното.
Радвай се, че си срещнала споделена любов и изживей пълноценно моментите с момчето.
Желая ти много положителни емоции  :wub: !

*

rene

• *
  • 133
« Отговор #6353 -: Февруари 16, 2014, 04:10:50 pm »
Аз мога да говоря за същите квадратури от 1 лице ед. число, но съм жена, в мъжки хороскоп се характеризират по друг начин, ти си имай едно на ум, но недей заради тях да си внушаваш някакви неща. Ако някой погледне картата ми, би казал, че съм класическа кръшкачка, но повярвай ми на практика няма нищо подобно, тъкмо обратното.
Радвай се, че си срещнала споделена любов и изживей пълноценно моментите с момчето.
Желая ти много положителни емоции  :wub: !

Благодаря ти Issidorra,

ще наблюдавам,но наистина е по-добре да се насладя на всичко хубаво в тази връзка :blink:

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #6354 -: Февруари 24, 2014, 12:29:25 am »
Интересно ми е какво бихте казали за дадения човек, по-специално по отношение на връзките. И въобще, това което ви прави впечатление. :blink:

« Отговор #6355 -: Февруари 24, 2014, 06:04:49 pm »
Интересно ми е какво бихте казали за дадения човек, по-специално по отношение на връзките. И въобще, това което ви прави впечатление. :blink:

Отдава им голямо значение, със VII дом във Везни. Може би попада в такива, където има игри на манипулация, власт над партньора — по-скоро с него/нея се отнасят така (Плутон на К7). Може и да му/ѝ харесва, с Венера точно на К3 и в тригон с Плутон. Вероятно си пада по чаровни умници :) Опозицията с Нептун предразполага към само/заблуди относно другия.

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #6356 -: Февруари 24, 2014, 06:11:21 pm »
Става въпрос за мъж, само да уточня :blink: Венера като У7 е натоварена от аспекти, в непостоянен знак и куинконс Уран, освен опозиция Нептун.
« Последна редакция: Февруари 24, 2014, 06:15:52 pm от Shreya »

« Отговор #6357 -: Февруари 24, 2014, 06:46:41 pm »
Венера аспектира само малефици, не ѝ е леко. Твоите впечатления какви са от този човек?

*

Shreya

• *
  • 414
« Отговор #6358 -: Февруари 24, 2014, 07:41:18 pm »
Ще изчакам да се включат и други, преди да пиша :blink:

*

Smarta

• **
  • 575
« Отговор #6359 -: Февруари 24, 2014, 08:15:36 pm »
Този човек е крайно чувствителен, в един момент се затваря в себе си и не знаеш, какво стана пък сега, в следващия е душата на компанията. Във връзките не му е лесно, има едни романтични и идеализирани нужди, има потребност от дълбока, страстна, превземаща любов, идеализира обектите на чувствата, влиза във връзки с жертвен елемент, или привлича такива жени, дето имат нужда от помощ, неуверени са, или обратното - той е човекът с многото проблеми. Преди да "потъне" във връзка, вероятно се държи защитно на повърхността на контакта, може да говори много, да е обаятелен, но всъщност стои недостъпен, може да излъчва ранимост, като си отвори душата обаче, е съвсем различен. Допускам, че когато се обвърже може да стигне до сливане с партньорката, даже задушаване, и после изведнъж се дръпва, а може би го зарязват рязко и видимо без причина. Интересен е, има много противоречиви неща в картата и характера.
:sun::pi:  :moo::aq:  :mer::aq:  :ven::cp:  :mar::li:  :jup::sc:  :sat::li:  :ura::sa:  :nep::sa:  :plu::li:   :vlu::ca:  ас :vi: mc :ge:

:sun::kva::ura: / :tri::plu: / :tri::jup:
 :moo::soe::mer::sec::ura: / :kva::jup:
 :mar::soe::sat::soe::plu::kva::ven: