Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 858740 Прегледи
*

aiia

Натални карти - практикум
« -: Август 19, 2009, 07:37:52 pm »
Хайде малко практика :-) Вие говорите, каките ви коригират :-)))))
Нека малко сериозно, все пак майтапа си е майтап, но форума преди всичко е астрологичен.

Ето ви една карта. Разсъждавайте относно характера на човека :-))

Имам проблем с качването на картата. Данните са 1 април 1978, 23:00 ч, гр. Варна - АГ Болница 4 етаж хахаха :-)))
хайде ако може някой да я качи :-)
« Последна редакция: Август 20, 2009, 04:53:51 pm от Sevgiyle »

*

Nebesna

Re:Към новобранките
« Отговор #1 -: Август 19, 2009, 07:44:46 pm »

*

Mari

• *
  • 494
« Отговор #2 -: Август 19, 2009, 07:54:01 pm »
Тъй като сме новобранки ще ни трябва малко повече време. Нека да определим час за утре за готовия анализ, който ще е удобен и за проверяващите. Нека не  пишем прибързани неща.

*

Nebesna

« Отговор #3 -: Август 19, 2009, 07:57:00 pm »
Като има две опозиции между кардинални знаци, това прави ли положението подобно на конфигурацията голям кръст?

Тука няма голям кръст. Има една опозиция между Плутон във Везни и Слънце в Овен и тао-квадрат между Луна в Козирог, Марс в Рак и Меркурий/Венера в Овен. Гледат се допустимите орбиси. В случая орбисата е твърде голяма, за да образува голям кръст.

« Отговор #4 -: Август 19, 2009, 09:51:42 pm »
предполагам ,че с акцентиране в огнени знаци и голям огнен тригон ,ще е човек който не обича монотонния начин живот-експанзивен и емоционален,не се съобразява особено с мнението на другите,действа така както на него му харесва.опозицията слънце-плутон във  везни-овен може да показва ,че във връзките си обича да доминира.луната в козирог и фиксирани знаци на оста асц-дсц все пак предолага че е способен на дълги и сериозни партньорства.това е от мен за сега ,ако има нещо вярно ще продължа,за да не взема да се излагам много  :)

*

Nebesna

« Отговор #5 -: Август 19, 2009, 09:58:43 pm »
предполагам ,че с акцентиране в огнени знаци и голям огнен тригон ,ще е човек който не обича монотонния начин живот-експанзивен и емоционален,не се съобразява особено с мнението на другите,действа така както на него му харесва.опозицията слънце-плутон във  везни-овен може да показва ,че във връзките си обича да доминира.луната в козирог и фиксирани знаци на оста асц-дсц все пак предолага че е способен на дълги и сериозни партньорства.това е от мен за сега ,ако има нещо вярно ще продължа,за да не взема да се излагам много  :)

Много добре си го казала. Продължавай смело!

Слънце опозиция Плутон - доминиращ
Луна в Козирог - обича сериозни партньорства.

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #6 -: Август 19, 2009, 10:21:54 pm »
Страстен темперамент, импулсивност, щедрост, великодушие, склонност към агресия, командорене, рационалност.

*

aiia

« Отговор #7 -: Август 19, 2009, 10:28:07 pm »
Дотук всичко е вярно, особено за командоренето. Продължавайте смело.
Имаме според мен, доста интересни аспекти - демек има кво да се коментира :-)))

*

Helo

« Отговор #8 -: Август 19, 2009, 11:18:20 pm »
Като цяло си дружелюбно настроена, но хората може и да се възползват от това. Имаш желание да се грижиш за другите, ама според мен да се грижиш по-скоро за животни.

Възможно е да се реагира твърде емоционално, без достатъчно мислене.

Забелязва се, че човекът не се чувства добре с другите хора, особено с непознатите и може и да заема отбранителна позиция. Проблеми с общуването, може да има страх от връзки. Възможно е този човек да има неподходящи партньорства. Възможно е да се избягват връките с другия пол. Във връзките има желание за свобода и може да не се харесва особено рутината.

Луната с нейните квадратури и опозиция показва наличие на доста вътрешно напрежение. Има и бунтарски дух и склонност към отхвърляне на другите.

Със Слънце в тригон с Нептун може да има добра интуиция. Може да има таланти в различни области - музика, изкуство.

Човекът може да има благороден, но доста избухлив характер, нетърпеливост, прибързани реакции.

« Последна редакция: Август 19, 2009, 11:27:18 pm от Helo »

*

aiia

« Отговор #9 -: Август 19, 2009, 11:24:21 pm »
Браво, Хело. Поздравления.
Чакам още допълнения. ::)

« Отговор #10 -: Август 19, 2009, 11:26:16 pm »
Ая, я кажи дали този човек е висок и слаб? На мен така ми се струва, като му гледам картата.

Стрелец дава по-масивна фигура, по-налят ханш, по-точно бедра. Ще ми е интересен отговора на Севги.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

aiia

« Отговор #11 -: Август 19, 2009, 11:27:36 pm »
Ая, я кажи дали този човек е висок и слаб? На мен така ми се струва, като му гледам картата.

Стрелец дава по-масивна фигура, по-налят ханш, по-точно бедра. Ще ми е интересен отговора на Севги.

Наляти бедра. Не много дебела фигура, но грозна бих казала. Като цяло грозен човек.

« Отговор #12 -: Август 19, 2009, 11:30:38 pm »
Вижте, в астрологията колко са условни нещата до външния вид - Небесна доколкото си спомням е с АС Стрелец, а е фина.

« Отговор #13 -: Август 19, 2009, 11:31:32 pm »
венера в квадрат луна -възможно е да изпитва трудност при избора си на жена,или по точно трудност в това да съвмести  жена-съпруга и любовница.конфликт в двата женски принципа.опозицията луна марс-конфликти и проблеми с жени,възможно е проблеми в семейната среда-оозицията е в рак и козирог,може да бъде рязък в отношенията си ,да избухва и да бъде груб.магнетичен,сексапилен,манипулативен.

*

aiia

« Отговор #14 -: Август 19, 2009, 11:35:30 pm »
Имаме доста планети в последните градуси. Особено Марс в падение, Венера в заточение пак в критичен градус, Меркурий ретро в Овен. Луната и тя заточена в Козирог в последните градуси. Юпитер е той критичен в съвпад с беталгейзе.  :-[

*

Helo

« Отговор #15 -: Август 19, 2009, 11:41:16 pm »
С МС в Дева човекът може да е отговорен и прецизен в работата си, но може да има проблеми в отношенията си с колегите. Е, зависи и от вида на работата. Но може би не обича нито семейните задължения, нито тези на работата. Може да се стреми към постигането на някакъв свой идеал.

С квадратура на Нептун към МС е възможно трудно да се вземе решение за подходящата кариера. Според мен тригона на Луната към Мс трудно би оправил това положение.  ::)

*

aiia

« Отговор #16 -: Август 19, 2009, 11:43:22 pm »
Човекът нищо не работи от доста време, бей гиби. Има един дето дава пари и он си гледа си кефа.

« Отговор #17 -: Август 19, 2009, 11:45:50 pm »
Мисля, че Марса тук е много интересен - в 8-ми дом, управляван от Рак, в опозиция с Луната, а той управлява 5-ти и 12-ти. Този човек имали някакви дълбоки страхове или с изразяване на емоциите си? Има ли някакви фобии? Защото агресията е навътре.
Има квадрат на Луната с Меркурия и това допълнително затруднява изразяването на вътрешния свят. Но предполагам дърдори много и бързо - Марс квадрат на Мерк, Мерк в Овен. И сигурно е грубичък.

*

aiia

« Отговор #18 -: Август 19, 2009, 11:49:25 pm »
Да , доста грубичък е. Да речем направо агресивен, но има проблем , агресията понякога е навън понякога навътре. Не можеш да го  разбереш с тоз ретро Меркурий  в Овен квадрат Марса  - луда работа. Хиперактивен е. Но сякаш се разпилява енергията. Не е насочена градивно - нали не работи  и нищо не прави. Има проблем и с изказа сякаш, понякога хич го няма. Не е на таз планета, не прави връзка с главния мозък.
Ако го питаш него, голяма работа е. От голямото добро утро. Най-великия е. Страхотно самочувствие, но без покритие.

*

Helo

« Отговор #19 -: Август 19, 2009, 11:53:11 pm »
Да , доста грубичък е. Да речем направо агресивен, но има проблем , агресията понякога е навън понякога навътре. Не можеш да го  разбереш с тоз ретро Меркурий  в Овен квадрат Марса  - луда работа. Хиперактивен е. Но сякаш се разпилява енергията. Не е насочена градивно - нали не работи  и нищо не прави. Има проблем и с изказа сякаш, понякога хич го няма. Не е на таз планета, не прави връзка с главния мозък.
Ако го питаш него, голяма работа е. От голямото добро утро. Най-великия е. Страхотно самочувствие, но без покритие.

Е, щом е така, тогава може да се предположи известна склонност към повече пиене. А в дома е разхвърляно ... във всяко едно отношение. Това е от квадратурата на Нептун с МС.