Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 859050 Прегледи
*

aiia

Re:Към новобранките
« Отговор #40 -: Август 20, 2009, 02:08:59 pm »
Да! Но нали зависи в кой дом и знак се намира ретро Меркурий и аспектите с другите планети.
В случея имаме ретро Меркурий в Овен в квадрат с воден Марс, както и квадрат с Луна не къде да е ами в Козирог.

Естествено, че ретро Меркурий не дава задължително проблеми с комуникацията и изразяването.

Вие ме познавате малко или много , начина ми на изказ. Моя Меркурий е в 12 дом / Дева - неаспектиран . Ха сега де. :)))

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #41 -: Август 20, 2009, 02:16:36 pm »
Да! Но нали зависи в кой дом и знак се намира ретро Меркурий и аспектите с другите планети.
В случея имаме ретро Меркурий в Овен в квадрат с воден Марс, както и квадрат с Луна не къде да е ами в Козирог.

Естествено, че ретро Меркурий не дава задължително проблеми с комуникацията и изразяването.

Вие ме познавате малко или много , начина ми на изказ. Моя Меркурий е в 12 дом / Дева - неаспектиран . Ха сега де. :)))

ретро меркурий се изразява по-добре чрез писане.много от писателите при това добрите писатели имат ретро мерк.наред с това е изключително важен знака в който се е настанил мерка.един ретро мерк в знака на стрелеца е
не само философски настроен ,той има опит и в духовните познания и е способен да ги предава именно ,чрез писане. :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

aiia

« Отговор #42 -: Август 20, 2009, 03:49:45 pm »
Да се отклоня малко от темата... но сега гледах картата на едно друго момче, родено на 4 април 78 г..
В момента има тригон на транзитен Плутон с наталната му Венера в 1,54' в Телец. А март/април 2009 при ретроградна Венера той се е разделил с дългогодишна приятелка. Тоест преживял е раздяла окончателна за сега. Нали уж при тригон на Плутон с Венера нещата се затвърждават, или може би периода се явява кризисен по отношение на връзките, или се прекъсват или се затвърждават, хм ... натална Венера му е в 10 дом, управлява ИЦ и МЦ. Натален Плутон ми е в 4 дом, съвпад с ИЦ-то. Прави опозиция на МЦ-то и Слънцето му.. Хм. А транзитен Плутон прави тригон от 6 дом към Венерата. И нищо на този етап в любовен план. Само раздяла.  :-[ Вече  и на тригоните не вярвам.  :-\

*

kaily

• 5145
    • http://www.kaily.dir.bg
« Отговор #43 -: Август 20, 2009, 03:53:19 pm »
Както виждате девойки, може да се разбере що за човек стои отсреща, и без да се изучава астрология из основи.  :P
Тоя номер го правя от години и винаги е точен.
Изчитам аспектите, отбелязвам точните, медитирам малко и знам кой е насреща ми.
Изобщо без да ползвам домове, кой къде стои и кого управлява и т.н.

« Отговор #44 -: Август 20, 2009, 03:55:50 pm »
Еее, Кайли, ти си ликвидирала цели дялове от астрологията  ;D

Разбира се, всеки има своя подход в усещането за хората  :)

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #45 -: Август 20, 2009, 03:59:10 pm »
Както виждате девойки, може да се разбере що за човек стои отсреща, и без да се изучава астрология из основи.  :P
и като добавиш дирекций ,можеш и да предсказваш и да се връщаш назад и да бъдеш до болка точен! :)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

aiia

« Отговор #46 -: Август 20, 2009, 04:04:35 pm »
За мен лично... аз не съм спец хаха , на вие съм с астрологията все още... но за мен най-важни са светилата. Достатъчно ми е да знам в кои знаци се намират и домове, и много е важно също за мен, при коя фаза на Луната е роден индивида. Дали е при новолуние, пълнолуние, и т.н. Интересно е също дали Слънцето и Луната са аспектирани от Марс и Венера и спирам дотук. По-малко внимание обръщам на транссатурновите планети когато гадая за характера на човека и го опознавам ''дистанционно''. Досега съм имала доста точни попадения само по Слънце и Луна.  ???
Може да се говори много ако се разгледат всички планети. Но най-важното за мен е психиката на човека и това как възприема света и заобикалящата го среда, добър ли е лош ли е и т.н.

*

aiia

« Отговор #47 -: Август 20, 2009, 04:10:30 pm »
Дадох за разглеждане картата на въпросното момче , тъй като ми се стори крайно интересна Т-квадратурата... луна-марс-венера/ретро Меркурий в Овен. Основно по нея исках  да разсъждавате. Интересни са също ретроградните планети както и планети в критични градуси. Много падения, заточения и т.н.

И мисля, че почти всички дадоха точни преценки. Никой не се отдалечи от истината.  ::)

*

Марая

• 28287
« Отговор #48 -: Август 20, 2009, 04:15:31 pm »
Дадох за разглеждане картата на въпросното момче , тъй като ми се стори крайно интересна Т-квадратурата... луна-марс-венера/ретро Меркурий в Овен. Основно по нея исках  да разсъждавате. Интересни са също ретроградните планети както и планети в критични градуси. Много падения, заточения и т.н.

И мисля, че почти всички дадоха точни преценки. Никой не се отдалечи от истината.  ::)

кое беше неточно? дай да го погледнем и да помислим и в/у него.защо сме се подвели ,какво не сме видяли,кое не сме отчели? така се учи астрологията.мое мнение ,но мисля ,че повечето биха се съгласили! :) ;)

*

aiia

« Отговор #49 -: Август 20, 2009, 04:21:04 pm »
Вижте, опитвам се да отсея добрите качества у него. Но не успявам. Мисля мисля, кое му е доброто. Все нещо трябва да има добро, нали така? Ако това да си напорист, например, е добро, значи това е е единственото. Използвач, лицемер, гледа си само интереса, гази наред , за да стигне целта си. С две думи изключително сложна личност. Изключително. Даже диплома за образование си купи. И се фука с нея и се бие в гърдите. Създава си лесно врагове също така.

*

Марая

• 28287
« Отговор #50 -: Август 20, 2009, 04:27:19 pm »
не може да няма добро!ще го откриеме :).
всичко е балансирано отгоре,квото и да правиме :).

*

kaily

• 5145
« Отговор #51 -: Август 20, 2009, 04:39:55 pm »
и като добавиш дирекций ,можеш и да предсказваш и да се връщаш назад и да бъдеш до болка точен! :)

Не, ползвам солар, който също много точно дава насоките. Соларът на опитното зайче е много добър за тая година, да вземе да си използва всички възможности.

*

aiia

« Отговор #52 -: Август 20, 2009, 04:42:05 pm »
Кайли, в соларите ли си добра?? Да ти дам моя солар за 2009/2010. Скоро имам рожден ден, и така ще видим колко си добра :-)))) Ще ми следите развитието от тук натам до сеп 2010 :-)))

« Отговор #53 -: Август 20, 2009, 04:42:54 pm »
склоността към доминиране/налагане от опозето Слънце/Плутон води до самота, отблъскваш хората и ставаш вълк- единак, може да си обграден с много хора, но не ги допускаш до себе си,само ако се подчиняват, иначе инакомислещите са врагове
интересно сега тр.сатурн като активира тази опозиция, ко ша стане ,
пък след това и уран върху слънцето, и плутонова квадратура, здраво ще го разтресе
в неговото безвремие
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Mia21

• 2502
« Отговор #54 -: Август 20, 2009, 04:44:11 pm »
Вижте, опитвам се да отсея добрите качества у него. Но не успявам. Мисля мисля, кое му е доброто. Все нещо трябва да има добро, нали така? Ако това да си напорист, например, е добро, значи това е е единственото. Използвач, лицемер, гледа си само интереса, гази наред , за да стигне целта си. С две думи изключително сложна личност. Изключително. Даже диплома за образование си купи. И се фука с нея и се бие в гърдите. Създава си лесно врагове също така.

Зависи от гледната точка.Той може да е лош за едните,но да е добър за другите.Тези,на които е платил за фалшивата диплома да не мислиш,че го смятат за лош?!
Освен това да се издига и да се случват нещата му,газейки останалите около него,не мисля,че е без подкрепа от някого.Никой няма да го остави иначе да си развява байряка.
Явно средата му е такава,че да му позволява да се взима на сериозно при тези незаслужени обстоятелства.

« Отговор #55 -: Август 20, 2009, 04:46:36 pm »
подкрепата е ясна юпитер в 8 упр. на 2, добре усвоява чуждите благини
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

kaily

• 5145
« Отговор #56 -: Август 20, 2009, 04:48:46 pm »
Естествено че има добро.

Оптимизъм, търпеливост, не усложнява излишно нещата, милосърдие, щедрост, великодушие, хуманност, може да има артистични таланти. Дар слово.
Просто няма начин да няма няколко от изброените качества.
Ясен ум.

Аз лично залагам - оптимизъм, великодушие.

*

kaily

• 5145
« Отговор #57 -: Август 20, 2009, 04:49:55 pm »
Кайли, в соларите ли си добра?? Да ти дам моя солар за 2009/2010. Скоро имам рожден ден, и така ще видим колко си добра :-)))) Ще ми следите развитието от тук натам до сеп 2010 :-)))

Ми май съм добра, ма е на мене си не мога да позная, за тая година такава любов ми излиза, а още никаква я нема.
Иначе не ми трябва солар, искам рождените данни, щото аз обръщам картите, които вие кой знае що не ...

*

Uran

• 6041
Re:Натални карти - практикум
« Отговор #58 -: Август 20, 2009, 06:25:04 pm »
Аз си имам доволно много ретроградни планети, членовете на семейството ми- също.
Имам и ретрограден Меркурий в съвпад със Слънце във водолей, не ме бива в писането, но нямам абсолютно никакъв проблем с комуникацията. Дано не звуча самохвално, но имам остър и бърз ум. Бях и добър математик без да се скъсвам от решаване на задачи (като останалите  ;D с директен Мерк.) ;D ;D ;)
« Последна редакция: Август 20, 2009, 06:45:27 pm от Uran »

Re:Натални карти - практикум
« Отговор #59 -: Август 20, 2009, 06:33:00 pm »
 ;D егати и клюкарите дава тоя ретрограден меркурий