Хм, разгледах му навамшата...
Той е от онези случаи, когато има силна раши карта и слаба навамша.
Марс и Юпитер нямат никакви достойнства, още повече и двете са в знак на падение. Но пък Сатурн е в силна позиция и в раши, и в навамша; в Д9 има мажорен аспект с Луната и се намира в 10 дом, което предполага необходимост от аскеза, неангажираност, оттегляне от светското с цел да се изучават мистериите на отвъдния свят - Слънце/Раху в 8 дом в навамша.
АС в навамша е Риби, Юпитер попада в Козирог, в 11 дом. Има рецепция със Сатурн, който е в Стрелец, 10 дом.
Слънцето също е в знак на падение, Везни. Позицията му в 8 дом в съвпад с Раху загатва за интерес към окултната сфера. Меркурий няма никакви особени достойнства, намира се в Телец и 3 дом.
Ако е роден по-рано, картата се променя и има други домови позиции.
Преди да кажа нещо исках да потърся дали се потвърждава и в навамша. Мисля, че по някакъв начин партньорските му отношения са пострадали или е имал период на сериозни партньорски проблеми в живота си.
Той в по-късна възраст е открил дарбите си - някъде към 45 годишна възраст. Родителите ми го познават и сега ги питах и ми казха, че през 1995 година този човек е започнал да откирва тези дарби.
Мислех, че се е случило малко по-късно, към края на 2000 - началото на 2001 година.
Тогава нещо значимо да е имало? Или може би тогава е започнал да използа по-активно дарбите си?