Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 858907 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Натални карти - практикум
« Отговор #740 -: Декември 26, 2009, 02:23:25 pm »
Това е интересно за промените с възрастта. Прогресиите ли са намесени?

Стилисти, визажисти и пластични операции.  ;D ;D ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #741 -: Декември 26, 2009, 02:27:00 pm »
Да, а аз имах предвид при обикновените хора.  :P
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Helo

« Отговор #742 -: Декември 26, 2009, 04:34:39 pm »
Наистина на млади години Мадона има доста сладникаво излъчване. Но с възрастта е заприличала на кон! Явно пребиваването в Англия и се е отразило. Шегувам се!  ;D

Лили, ти на външен вид изглеждаш точно като Овен с асцендент Скорпион. На снимките от форума all.bg изглеждаш точно като Овен. А на тези, които ти и съфорумците сте пускали тук изглеждаш точно като асценднет Скорпион.

По мои лични наблюдения хората с асцендент Скорпион имат бледа кожа, свели и мътни очи, а чертите на лицето са специфични и сега не мога да ги опиша. Аз имам такива особености на лицето. Също и Никол Кидман. Вижте на тизи снимки на Никол се виждат специфичните за асцендент Скорпион черти на лицето:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #743 -: Декември 26, 2009, 05:07:32 pm »
Само че по сидерал Асцендентът става Везни и влияние върху тялото и физическите характеристики на личността добива Венера, с изключение на родените с АС след 23ия градус на знака. Ако има планета в първи дом, тя дава съответното "оцветяване" (при мен е Раху във Везни с екзалтирал управител), наред с накшатрата, в която се намира Луната.
Ако приемем, че часът на раждане на Ванеса Паради е точен, при нея в индийската карта раши на АС изгряват Везни, с леко скорпионско оцветяване (накшатра Вишакха), но планети в първи дом няма. Марс, Венера и Меркурий са в знака Скорпион, във втори дом, като получават мажорен аспект от Сатурн в осми. Луната остава в Рак - собствен знак, намира се в 10 дом от Лагна и затова е силна.

« Последна редакция: Декември 26, 2009, 05:12:06 pm от Lillie »
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #744 -: Декември 26, 2009, 06:08:31 pm »
На първите две снимки изглежда много хубава... Личи си, че стилистът се е постарал, както и фотографът.

А тук изглежда по-истинска, по-малко грим и без специални фотографски ефекти.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #745 -: Декември 26, 2009, 08:00:18 pm »
очи, в който да потъваш дълбоко, дълбоко
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Kaya

• 2893
« Отговор #746 -: Декември 26, 2009, 09:25:58 pm »
  къде  й е урана (  мажорно нещо ще да има с Ац) и какво има в овен кака Никол?
Мадона продава женственост, но самата тя никак не е, въпреки това аз я харесвам заради трансформациите, макар че поизтрещя напоследък :P
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #747 -: Декември 26, 2009, 09:38:21 pm »
За кака Никол не знам, а Ванеса има Уран във Везни в квадрат с Луна. Двата най-силни аспекта на Луната при нея са с Марс /тригон/ и Уран /квадрат/.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #748 -: Декември 26, 2009, 09:49:08 pm »
останала съм с впечатление, че  ако има намесена луна или рак  ( силно) в картата на актриса е много хубава- има лунно сияние около нея  Ашви Рай май беше такава и тя (по спомени)  от най- същностната асцедентова зодия :P

*

Lillie

• 30532
« Отговор #749 -: Декември 26, 2009, 10:11:10 pm »
Доколкото си спомням, Ашвария Рай беше с АС Везни в съвпад с Плутон, Луна в Козирог, Слънцето й беше в Скорпион...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #750 -: Декември 26, 2009, 10:14:14 pm »
хм, явно съм се объркала :D, но пак слънце и плутон на Ац
Мц е в рак- може и усещането ми за лунно при нея да е субективно

*

Helo

« Отговор #751 -: Декември 26, 2009, 10:28:17 pm »
Доколкото си спомням, Ашвария Рай беше с АС Везни в съвпад с Плутон, Луна в Козирог, Слънцето й беше в Скорпион...

Зодия Скорпион, асцендент Везни:

Родена е в Мангалоре.

http://famous-relationships.topsynergy.com/Aishwarya_Rai/AstroData.asp

Ето я тук с мъжа и.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #752 -: Декември 26, 2009, 10:31:21 pm »
Има друга карта, която е с Плутон на АС, а не в 12 дом. Сещам се, че сме я разглеждали преди известно време във форума.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #754 -: Декември 27, 2009, 10:25:52 am »

При мен асцендента е Везни, но и Скорпиона е оказал влияние на външния вид.

Ми, ние не сме ти видели снимката, че да видим дали и Скорпиона си е окзал влиянието.

Цитат
А Слънцето ми в Лъв се е изгубило някъде, толкова е скрито, че дори аз не го усещам.Уж Слънце в 10-ти дом дава успех и популярност...

Дава само на някои. Ти да не очакваш, че като си зодия Лъв ще станеш известна? Много са жилаещите за слава, ама малко са готови да платят високата цена... освен това, че не на всички е писано.

Ама си има и лоши страни това да си известен. Я виж на Силвио Берлускони как му счупиха носа и му избиха зъбите.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #755 -: Декември 27, 2009, 12:42:25 pm »
Ако Слънцето е ранено в 10 дом, тази позиция може да даде успехи след преодоляване на препятствия, чрез полагане на усилия. Хармонично аспектирано Слънце на МС или в 10 дом по-скоро ще даде протекции, роденият може да получава всичко наготово. Макар че съм срещала протежета и с ранено Слънце на МЦ, в тау-квадрат с Марс и Плутон.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

UnaDonna

« Отговор #756 -: Декември 27, 2009, 01:50:19 pm »
Животът на звездите ме блазни много. Обожавам да съм на сцена /играла съм модерен балет/, блясъка и неограничените възможности, по отношение на парите, които ти дава славата. Но се занимавам с много по-сериозна и отговорна работа. И това ми харесва. Много противоречия в мен.
Досега всичко сама съм си постигала, дори и да са ми помагали определени хора, то е пак благодарение на качествата, които имам.
Слънцето ми е в квадрат с Луната, но по-скоро Луната е ранена в случая, и в секстил с Марс.

*

Helo

« Отговор #757 -: Декември 27, 2009, 02:13:32 pm »

Животът на звездите ме блазни много. Обожавам да съм на сцена /играла съм модерен балет/, блясъка и неограничените възможности, по отношение на парите, които ти дава славата.

Готова ли си да правиш редовно секс с различни богати дъртаци, които да ти "помагат в кариерата"?  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #758 -: Декември 27, 2009, 02:22:33 pm »
Бракът по сметка не е ли същото?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #759 -: Декември 27, 2009, 02:47:38 pm »
Животът на звездите ме блазни много. Обожавам да съм на сцена /играла съм модерен балет/, блясъка и неограничените възможности, по отношение на парите, които ти дава славата. Но се занимавам с много по-сериозна и отговорна работа. И това ми харесва. Много противоречия в мен.
Досега всичко сама съм си постигала, дори и да са ми помагали определени хора, то е пак благодарение на качествата, които имам.
Слънцето ми е в квадрат с Луната, но по-скоро Луната е ранена в случая, и в секстил с Марс.

Имаш доста ранени планети. Предполагам,че работите със съпруга ти в една сфера или имате общ бизнес??? Но има и любовни разочарования и т.н. Не си удовлетворена в семейството и любовта, но обичаш и лукса. Две дини трудно се носят под една мишница,обаче. Ще ти бъде трудно след около 4 години.