Здравей Гост

Натални карти - практикум

• 6396 Отговора
  • 856583 Прегледи
Re:Натални карти - практикум
« Отговор #920 -: Декември 30, 2009, 02:42:20 pm »
ех, награда цар( асц) лъв- нали ви казах, ако не ги хвалим сами почват :P
този форум е малко евин плаж има нужда от петли, но ако влезеш гол ще има бой с чанти ;D

Момичета,момичета,какво лошо има в това да похвалим позналите,дори и да не съм бил аз? Веднага ме хванахте за.....гривата. Съжалявам,ако съм ви се сторил самохвалко. И аз не обичам самохвалковците. Просто се пошегувах.  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #921 -: Декември 30, 2009, 02:42:39 pm »
И прави много деца.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #922 -: Декември 30, 2009, 02:43:17 pm »
 Ако това е картата на М. Гибсън, планетите в 5 дом творчество са в квадратура с тези в 3 дом- обкръжение. ;D ;D Поради антисемитските му възгледи страхотни филми като "Апокалипто" и "Страстите Христови" не са радват на популярност и медийна подкрепа. ;) :) :)
Сатурн- консервативност и Марс - агресия. (Филмите му изобилстват от натурализъм и агресия, но това ги прави автентични)

*

Helo

« Отговор #923 -: Декември 30, 2009, 02:43:34 pm »
лъже и пие

Имах предвид специфичен психичен проблем, който си има название в психологията.

« Отговор #924 -: Декември 30, 2009, 02:43:45 pm »

;D Но аз познах доста неща за приятелката,но не ми почетка гривата.  :P Нямате ли си някакви награди за позналите задачка? Ще е хубаво да има стимул.  :)

Пис пис Браво мойто дете!

Пийни си млекце сега.

;D  ;D  ;D  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #925 -: Декември 30, 2009, 02:45:36 pm »
Похвалихме те, jopelini. Следващия път няма да пропуснем да дадем и някоя награда за стимул, но ще е само виртуална, няма друг начин. Лъва го хвани за гривата, Скорпиона го дръпни за опашката и гледай какво шоу става.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #926 -: Декември 30, 2009, 02:46:32 pm »
Забелязвам, че Сатурн, ако е разположен в знака Лъв в първи дом, често дава същия ефект като Слънце в първи. А и по принцип, независимо от знака. Много силно изразено честолюбие дават и двете планети тук. Имам предвид позицията на Сатурн, когато е сама планета в 1 дом. И Сатурн, и Слънце в този дом много силно се засягат на его.

Имах преди години гадже,което имаше Сатурн в Лъв в 1. Е,нямаше такова друго чудо на света.  :o Тя беше най-красивата,другите жени били грозни,били тъпи,не можели на малкия и пръст да стъпят. Накрая я зарязах,както и други след мен. И до ден днешен е сама. Бива грандоманщина,бива....

*

Kaya

• 2893
« Отговор #927 -: Декември 30, 2009, 02:48:18 pm »
нещо мекурианско ще да е - нервничък е, но да няма проблем с гнозиза? четене, говорене, писане ; не заеква-
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #928 -: Декември 30, 2009, 02:49:32 pm »
И аз имах един със Сатурн в 1 дом, но в Дева. А АС бе в последния градус на Лъв, точно на границата... Друго такова хленчене и търсене на внимание чрез вменяване на вина нямаше, уникален си беше в това отношение...  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #929 -: Декември 30, 2009, 02:55:44 pm »
лъже и пие (обаче първото ми впечателние беше  hi пак пусна богаташ) ще се развежда или ще се жени ( не му знам историята, но май беше женен)

Защо пак? Кога съм пускала карти на богаташи, освен картата на Бил Гейтс?  ???

Той наистина има проблеми с алкохола. Ако е вярно това, което пише в Wikipedia, той е започнал да пие на 13 годишна възраст. Казал на някакъв режисьор, че пие по 5 халби бира на закуска. Освен, че са го хванали да кара пиян, над една година се е лекувал от алкохолните си проблеми. В средата на 30-те си години направил опит за самоубийство. Затова медитирал върху Мъките Христови, за да излекуват раните му.

После пак го арестуват за това, че кара пиян. Той се извинил и поискал да се срещне с някакви еврейски водачи, които да му помогнат да познае правилният път към излекуването му.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #930 -: Декември 30, 2009, 02:57:22 pm »
Тя беше най-красивата,другите жени били грозни,били тъпи,не можели на малкия и пръст да стъпят.

Трябва да е имала силна Венера, евентуално в квадрат с Луната. Особено ако си е мислела, че всички жени й завиждат... за красотата, финеса, ума, да изброявам ли още?  :)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Helo

« Отговор #931 -: Декември 30, 2009, 03:27:55 pm »
Някой от вас ще каже ли какво е психичното заболяване на Смел Гибсън?

Или да преместя темата тук, където се обсъждат всякакви психични заболявания?

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,2470.0.html

*

Kaya

• 2893
« Отговор #932 -: Декември 30, 2009, 03:31:58 pm »
сигурна има депресийка с тоя марс и сатун ;D не ми се мисли и не мис е търсииииииии цял ден ничево не свъших само кеф :P (обаче сигурно като дете  е проговорил късно има някакъв проблем с познанието, четене, научаване)
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Helo

« Отговор #933 -: Декември 30, 2009, 03:38:55 pm »
сигурна има депресийка с тоя марс и сатун ;D не ми се мисли и не мис е търсииииииии цял ден ничево не свъших само кеф :P (обаче сигурно като дете  е проговорил късно има някакъв проблем с познанието, четене, научаване)

И аз имам съвпад на Марс и Сатурн и то в 1-ви дом, ама не изпадам в депресия.

« Отговор #934 -: Декември 30, 2009, 04:04:49 pm »
Оооооолееееее,
и аз ли съм грандоманка в очите на хората?
Асц ми е Лъв, Сатурн на Асц....и Луната в Риби в 8 дом...( почти е същите градуси и Асц и Луната) като на приятелката на Лили.
Мен този Сатурн много ме тормози...иска ми се да го "преместя"...
И Луната ме ядосва, то бива чувствителност бива, ама моето е......добре, че Марс ми е в Лъв, та малко компенсира от време на време.

« Отговор #935 -: Декември 30, 2009, 04:22:26 pm »
Някой от вас ще каже ли какво е психичното заболяване на Смел Гибсън?

Или да преместя темата тук, където се обсъждат всякакви психични заболявания?

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,2470.0.html

Абе,като го гледам по филмите няма вид на човек с психично заболяване. Има опозиция на Меркурий с Уран. А Меркурия управлява 4 и 12 домове. Некоя шизофрения да няма??? Той че е луд,луд е  ;D......явно има и някакво наследствено предразположение. Малко знам за живота му.  :)

« Отговор #937 -: Декември 30, 2009, 04:27:22 pm »
Ха,че това го има всеки 3-ти българин.  ;D

*

Helo

« Отговор #938 -: Декември 30, 2009, 04:34:30 pm »
Ха,че това го има всеки 3-ти българин.  ;D

Не съм специалист, но периодите на маниакалност не са непременно свързани с проява на агресия, а просто човек е по-активен.

Прочете ли какво пише:

"Някои научни изследвания посочват примери за висока корелация между това психично отклонение и творческото съзидание, таланта, дори гениалността на отделни индивиди. Хората, които са считани за биполярни, обикновено се занимават с изкуство и като цяло са много по-дръзки, смели, общителни и приказливи".

*

Helo

« Отговор #939 -: Декември 30, 2009, 04:38:13 pm »
Цитирам един пост на Небесна от темата ни за фобиите, в който пише за това, което причинява биполярното разстройство, като циклотимия е по-старото име на заболявването, доколкото разбрах:

Циклотимия
Редуване на силна възбуда със състояние на депресия.
-   Марс или Сатурн в много силно положение, в конфликт помежду си. (Марс – мания; Сатурн – потискане);
-   То и Свръх-аз противоборстват с един слаб Аз. Възбудата и депресията се задействат от планетни транзити.

А аз имам съвпад на Марс и Сатурн в 1-ви дом, като Марс ми управлява 6-ти.  8)